Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
Köszönöm hogy segítesz. Amiket Te most leírtál, szinte egyiket sem használtam, úgy csináltam meg minden profilomat. Ezek szerint még rengeteg mindent nem tudok a programról. Most próbálom megcsinálni amit Te írtál.
Nem nagyon megy sajnos
Nagyon nem értek én ehhez. Received text lehetőség csak a profil létrehozásánál van, tehát az jó, mert ahogy teljesül, elindul a Parkolás task, és elvileg attól függetlenül, hogy a profil nem aktív, a task végig fut, tehát 10 perc után jelez ugye? Mert ha igen, akkor ennyi, meg is vagyok. Mivel még nem értek hozzá annyira, nem akarom most túl bonyolítani, csak működjön. Aztán tanulom tovább a programot
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest