- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MmDorian #4416 üzenetére
Kötelesek visszavenni a terméket az egy dolog, illetve megtéríteni az árát neked. Viszont azért toleránsnak kellene lenni az embereknek is a shopokkal.
Ide tartozna a türelem is igazából. Amiből sajnos kevés van az embereknek. Illetve arról nem a webshopok tehetnek hogy ilyen elbaszott törvények vannak, hogy nem képesek szabályozni a nagykereket arra hogy maximum 15 napba teljen az elbírálása a terméknek, hogy szakvéleményt mondjanak róla hogy akkor most cserés, javítható, vagy kp jár vissza..
Bár azért ez is nagyker függő szerintem.
Nekem is volt gondom, hogy a lapom majd 4 hétig volt szervízbe és még mindig nemjött vissza iPonhoz. Megkértem őket hogy adjanak infót a nagykerről mert egyik barátom kapcsolatban áll csomó nagykerrel, és mondom legalább ő utánanéz. De korrektek voltak mert levásárolhattam már másnap.
Azt is megtehették volna hogy megmondják a nagyker nevét, aztán járhatok a magam útján
Illetve a levelembe többször megemlítettem énis hogy tudom hogy nem ők a hibásak ebben, de bakker 4 hét 1 alaplap gari, és kitudja hogy mennyi idő után írták jóvá a lapot nekik.
Viszont azt is figyelembe kell venni hogy a boltokat nem kölcsönzőnek kell használni.. Nézz után a lapod manual-jába hogy melyik ramot támogatja az adott alaplap. Nem védeni akarom a boltokat, de gondolom én a visszáruzás nem 0ft. Ezt most nem speciel rád értem, hanem úgy alapból a termékekre amik kompatibilitás miatt kerülnek vissza a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest