Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Az oké meg van, hogy az EVGA esetében hogy megy.
De pl a vizeseknél megadják a 10 év garanciát az EVGA G3 750-re és a Corsair RM750i-re is a 7 évet meg a többi tápnál is adják a 3-5-7-10 évet.
Csak az iPonnál van 2 év gyakorlatilag minden felső kategóriás tápnál... holott több járna és a többi webshop-üzlet is adja amennyit a gyártó feltüntet.
Tavaly mikor megjelentek a GTX 1070 és 1080-as kártyák adott típusokra 2 év garanciát írtak a weboldalukon, de miután jelezték nekik, hogy nem annyi az hanem 3 év máris módosították a webshopjukban is a garancia idejét.
Volt itt a fóromon olyan, akinek új garancialevelet küldtek, mert neki a papírján 2 év szerepelt, de jött az újabb garanciapapír 3 évvel reklamálás után...
Frankó ez az ipip csak garanciáztatni ne kelljen náluk...
-
-
Jester01
veterán
Ez is érdekes: "a részére visszaküldött ingó dolgot nem elismervény ellenében vette át" Amennyire hallottam, a garanciafutár sem szokott papírt adni, márpedig így ezek szerint nem csak a józan ésszel hanem a jogszabályokkal is ellenkezik.
Nekem nagyon régen volt csak 2 garis ügyem, azokat személyesen intéztem és azonnal (!) kaptam is csereterméket. Sajnos úgy tűnik manapság máshogy mennek a dolgok.
-
trancer
csendes tag
Ez volt már?
Fogyasztóvédelmi ügyben hozott határozat az ipon jogsértő magatartása ellen:
http://www.fogyasztovedelem.kormany.hu/sites/default/files/Hat%C3%A1rozat-iPon.pdf
Úgy látom még mindig elég érdekesen kezeli az ipon a garis ügyeket.
És még ennek ellenére is jól megy nekik a szekér:2014-ben 5.676.519.000 Ft nettó árbevétel
2015-ben 6.353.777.000 Ft nettó árbevétel
2016-ban 7.177.879.000 Ft nettó árbevétel(forrás: e-beszamolo.im.gov.hu)
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Lehet tudni, hogy az iPon miért 2 év garanciát ad az EVGA G3 750-es tápra, holott a gyártó 10 évet ad?
Ahogy elnézem a többi felsőbb kategóriájú tápnál is csak 2 évet adnak... mi lehet az okat?
Más webshopot néztem az EVGA G3 miatt és ott 10 év volt feltüntetve hogy annyi garanciát adnak rá.
Üdv
Puma -
ralf
újonc
Iponnál szeretnék venni egy alaplapot de BIOS frissítés nélkül nem támogatja a CPU-t illetve későbbi BIOS-ok javíthatják a memória kompatibilitást. Mi van ha a vásárolt RAM nem müködik megfelelően Ryzen-el mert SK Hynix nem Samsung (oldalon nincs feltüntetve pl: CMD16GX4M2B3000C15, F4-3200C16D-16GVK)
Na most a Garanciajegy azt mondja hogy:
A terméket az eredeti konfigurációhoz képest alapjában megváltoztatta. (küllemi módosítás (moddolás), FirmWare vagy BIOS csere/frissítés, hűtőrendszer cseréje)
Nem garanciális hibák: a kompatibilitási problémák (a vásárló hardver környezetében nem működő, egyébként hibátlan alkatrész.) -
L4mie
veterán
válasz
HUN]Repa #9883 üzenetére
1. Örülök, hogy segíteni próbálsz tényleg minden tisztelet, csak írhattál volna itt egy privátot vagy ide a közösbe, hogy lehetséges a módosítás akkor mint írtam nem lepődtem volna meg.
2. Tényként kaptam az üzenetet, tisztán és világosan hogy sem javítani sem kicserélni nem sikerült, nem gondoltam, hogy ha írok még egy levelet attól sikerülni fog vagy egyáltalán foganatja lesz...így nem írtam és nem is jártam a bolt felé és perpill semmit nem kellett beszerezni a hűtőn kívül.
3. Erről szólhatott volna a kollégád amikor bevittem a terméket, vagy utána pár nappal amikor személyesen kérdeztem rá az ügyintézés állapotára, és ránézett a rendszerben. (szerintem nem logikus, hogy egy hiányosnak jelölt terméket hátrébb sorolnak a prioritási listán főleg nem az ügyfél tájékoztatása nélkül, legyen a hiány egy csavaralátét vagy az egyik 12cm es ventilátor, az már logikusabb, hogy emiatt amíg nem pótolja nem kap csereterméket vagy visszatérítést, nyilván kollégád is úgy ítélte meg egy alátét nem tétel)
4. Nyilván Cserét már nem szeretnék, így maradnék a múlt hét végi állapotban, ezt majd mindjárt megírom e-mailen is.
/lista
/
-
lafaty80
addikt
válasz
HUN]Repa #9878 üzenetére
Köszönöm a választ. Mondhatnék szépeket, rosszakat csak úgy, de úgy gondolom a hiteles beszámoló jobb.
Megoldódott a én részem, de nem igazán nektek köszönhetően. A történet folytatását nem írtam itt le, de volt rendelés törlés részetekről, és ha nem írok "keményebben" úgy hiszem nem is lenne egerem. Ez az én esetem, de amire válaszoltál ahogy írtam is cimborámmal esett meg (itt a ph-n is jelenlévő), majd ha úgy érzi ide is ír. Tény hogy az egér dobozán csak egy "wireless" felirat különbözteti meg 2 két egeret, de azért hiba az hiba.Ami cimborámnak jobban fáj és emiatt mélységesen csalódott bennetek (egyet is értek vele) az az hogy ő 2 nappal előttem rendelte akciósan, de rosszat kapott. Ti garanciális futárral elhoztátok tőle és most annyit kapott hogy sajna nincs ilyen (miért nem lehetett volna neki már akkor adni egy olyat amit rendelt? Vagy garfutárral küldeni neki egy jót, amikor elhoztátok tőle). Közben én 2 nappal később megrendeltem, megpróbáltatok "lerázni", nem hagytam, és most van egerem. Ő pedig áll értetlenül hogy miért nincs akkor neki is... tényleg csak 1-et lehett szerezni? Ha igen, akkor az ő esete "hibás teljesítés" címén nagyobb prio kellett volna hogy legyen.
Persze ha a "hivatalos eljárást" nézi az ember (kívülálló) akkor minden rendben, hiszen ti mindent megtettetek, moshatni lehet a kezeket, de így ismerve "belülről" a sztorit, azért az "érdekes" gyenge jelző.Annyira nem akarja hogy köze legyen hozzátok már, hogy amikor felajánlottam hogy odaadom neki az enyémet (ő jobban használná, mint gamer, régóta ezt szeretné), nem akarta. Azért ez elmond sok mindent szerintem.
Így most van egy félig elégedett és egy elégedetlen ügyfeletek (vagy volt). És persze nem milliókért vásároltunk nálatok, de úgy hiszem a korrektség szellemében lehetett volna akár 2 elégedett ügyfeletek is.
-
HUN]Repa
aktív tag
Én továbbra is háborgok a hűtő miatt...nem mostanában fog lecsendülni." - Én ezt láttam, ezért próbáltam segíteni a cserével, de ha nem kell megoldható a vételár is természetesen. Nem találtam tőled üzeneted, de nem gondoltam, hogy magadban háborogsz csak, hanem hogy pl másik emailcímről, vagy másik emailcímünkre írtál.
Sajnos az nem számít, hogy mi hiányzik, ha az a termék tartozéka. Szerintem az inkább segítette volna a gyors befejezést, ha a leadást követően mihamarabb visszajuttatod a hiányzó alkatrészt, vagy ez csak szerintem logikus? Persze így is befejeződött, csak jóval lassabban.
Mivel a fórumot nem csak 2007-óta vásárlók olvassák így én mégis fontosnak tartom leírni, hogy semmi nem "figyel a boltban" minden rendelésre van.
Az emailezésre fokozott figyelmet fordítunk, de előfordul hogy egyikünk szabadságon van, a másik ügyfélszolgálatos pedig betegség miatt marad távol, ekkor lassabban mennek a dolgok sajnos. Részben ezért van ott a válaszadási időnél az "általában". Remélem nem ez az ügy lesz az oka annak hogy nem vásárolsz többet nálunk. -
h1mpi
félisten
Azért ezt értékelni kell. Lehet vannak problémák, de elég korrekt ez a hozzá állás.
Én maradok iponos, ha az ár is azt támasztja alá és nem tízezrekkel drágább. -
L4mie
veterán
válasz
HUN]Repa #9874 üzenetére
Nem értem mi köze a fórumon leírt dolgoknak ahhoz, hogy én mit kérek az ipontól, semmi és senki nem utalt rá,hogy az itt leírt panaszaim hivatalosnak minősülnek és foganatja lesz.
Ha meg külön utakon intézed akkor írhattál volna egy privátot, hogy mit szólnék ha mégis csere lenne a dologból...ja az úgy valahogy útközben kimaradt? Akkor ne lepődj meg hogy meglepődök és kiakadok.Nem kifogásoltam, elfogadtam,HA kifogásoltam volna veszem a fáradtságot és írok egy e-mailt.
De az elmúlt egy hónap tapasztalatai alapján úgy találtam legkönnyebben lezárhatónak az ügyet, ha fogom az összeget és elfelejtem az egész mizériát.
Elvárás lett volna, hogy a levelekre nem a weblapon ígért 1 órán belül de azért válaszoljanak, nem történt meg, csak x nap után y. levélre.
A cuccból a hiány...egy darab csavaralátét volt, amit majd ha járok felétek mindenképpen beviszek.
Ja még valami:
A boltban figyelnek természetesen a webshopban figyelnek-re érti az aki 2007 óta rendszeres vásárlótok volt. -
HUN]Repa
aktív tag
válasz
Walter_White #9843 üzenetére
Ez közben megoldódott? Én annyira nem javaslom ezt a frissítési módot, elég kényes, pendrive-ra, filerendszerre...
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
lafaty80 #9856 üzenetére
Én úgy tudom ez már megoldódott, remélem tényleg így van.
Sajnos előfordul, hogy már a termékfelvitelnél elrontanak valamit a nagykerekben és utána hiába kérdezem meg, azt fogják mondani hogy wireless (a te esetedben), ameddig valaki esetleg ki nem bontja. Ez pedig általában a vásárló szokott lenni sajnos, mi csak akkor bontjuk fel ha erre kifejezetten megkérnek minket. -
HUN]Repa
aktív tag
Ugye ismert, hogy nálunk minden rendelésre van. Valszeg a beszállító változott, mert a másiknál elfogyott, vagy olcsóbban lehetett máshonnan beszerezni és az lett az aktuális. Esélyes lehet, hogy rossz garanciaidőt kaptunk a termékkel, érdemes lehet rákérdezni. (#9863: Ahogy látom az a terméklap megjavult már.)
-
-
HUN]Repa
aktív tag
Ezt még nyomozom, de jól látom, hogy nekünk nem írtál (gari)? A hiányzó egér meglesz, a szla is megoldható ha kell még, nem tudom mi történt pontosan, de elnézésedet kérem a történtekért. Ha tudom kompenzálni valahogy, fel tudok ajánlani kedvezményes vásárlást, és/vagy egy alkalommal ingyenes házhozszállítást ha ez megfelel (erről emailben bővebben, ha aktuális lesz).
-
HUN]Repa
aktív tag
Egyrészt: ha a beszállító jóváírást ajánl fel, azt mi is fel szoktuk, mert gyakoribb az az eset amikor mást vennének a meghibásodott termék helyett mint az eredeti, pl mert csalódtak benne, vagy azóta lett modernebb. Másrészt: nem találtam a levelezésben olyan emailt tőled, ami kifogásolná a jóváírást, csak itt láttam az üzenetet, a panaszt továbbítottam és így lett cseredarab a beszállítótól. Azt viszont láttam, hogy hiányosan került vissza hozzánk a cucc... Ja még valami: a termékek nem a "boltban figyelnek", hanem rendelhetők, de a fentieket már leírtuk itt többször is.
-
HUN]Repa
aktív tag
Üdv mindenkinek visszatértem a szabiról, elrendeztem a dolgaim és volt egy kis időm ide is benézni, látom itt is van tisztázni való.
-
L4mie
veterán
az szééép.!!
Nekem múlt hét pénteken írtak, hogy nem tudják cserélni a vízhűtőmet....levásárlás vagy pénzvisszafizetés..oké vettem egy másikat az Alzától, majd ha ipon felé járok kiveszem a pénzem.
ERRE ma írnak, hogy menjek be a boltba mert lezárult a garanciális ügyintézés és menjek be a cseretermékért.
Hát a jó.......most komolyan? -
gozso
őstag
én 1 hónap alatt hagytam ott több mint 1millát... (2017. aug 12-2017 szept. 14)
a story:
probléma1:
komplett gépet rendeltem, aminek a része volt egy Asus alaplap ez itttudni kell hogy ebből a lapból létezik ez a verzió is Asus2 megrendelésnél természetesen azt választottam, amihez az ajándék is jár(t) volna. szerintem ez tök egyértelmű az árkülönbség miatt, illetve a visszaigazoló mail-ekben is ha a linkre kattintottam, a drágább, "ajándékos" lapot hozta.
nos, az "ajándék nem jött, mert hosszas levelezés után is azt állították hogy az akkor jár ha a megrendelésnél is jelentkezik.
a tények: az "ajándékos" lap drágább, a visszaigazoló link is erre mutat nem zavarták őket. nem egy szaros egéren húztam fel magam, hanem a lekezelő, kioktató hangnemen.miután megrendeltem ezeket a cuccokat (2 nappal későbbi kiszállítást kértem, eltérően a leghamarabbi szállítástól) ismerős szólt hogy kellene egy hdd neki. megrendeltem, majd mail-ben kértem a rendelések összevonását, illetve pontosan leírtam hogy a komplett gépnél mit szeretnék számlázási címnek, és mit szeretnék az 1db vinyónál. ez nem jött össze, minden egy néven volt. semmi gond, kértem hogy az 1db terméknél javítsuk már a számlát, gar levelet. (gond esetén foglalkozzon vele a tulaj) na, ez túl nagy feladat volt, jöttek-mentek a mailek... el lesz e számolva a számla? nem.. akkor mindegy milyen névre van kiállítva, szerintük.
a vége volt ez a bizonyos mail, miszerint feleslegesen nem szeretnék pazarolni a papírt és a munkatársuk idejét....ismétlem: volt már ilyen eset, én visszaküldtem a számlát, ők pdf-ben küldték a módosítottat (nem pazaroltak 2 lapot...
azt azért hozzáteszem, hogy 6 nappal az eset után volt egy 774.000ft-os rendelésem náluk. a számla jó, mert egy névre kellett kiállítani
eddig nagyon meg voltam velük elégedve, segítőkészek, pontosak voltak (2011 óta rendelek tőlük,nem számoltam de több milla felett vagyok már). most van hiba a gépezetben
-
-
h1mpi
félisten
Sokáig azért vásároltak itt mert olcsóbb volt mindenkinél, de amióta bejött a szlovák webshop magyar részlege is, már árban sem annyira jók. Ha minőségi ügyfélkezelés lenne, akkor azt mondom oké ide megyek, de azt olvasom, hogy rengeteg probléma van. Hozzáteszem eddig Nekem sosem volt problémám iPonékkal
-
gozso
őstag
nem jó felé mennek, azt látom magam is.
rendszeres vevőjük vagyok (augusztus 350k), de ha egy egyszerű számla módosításról napokig kell levelezni, és ezzel szerintük pazarolják a papírt, illetve a munkatársuk idejét...
no comment...na, most lenyugszom és majd leírom részletesen
-
bul07
nagyúr
Van hogy a rendszer rosszra frissít, vagy más nagyker és ők kevesebbet vállnak
Konkrét esetben érdemes rákérdezni
Én ezt nézegetem
Névben 5év garancia lent 1év, ha eljön az ideje biztos rákérdezek -
v!ct0y
veterán
Ezek a gari idő változások miért vannak? Egyik nap még 3 év van egy vidikarira másnap meg már csak 1.
-
L4mie
veterán
AC 240 LQF ügyben előrelépés történt, vagyis visszalépés...nem tudják kicserélni sem javítani...
közben ott figyel a boltban a termék kb. 2000 forinttal drágábban mint amennyiért én vettem.
nem vonok le mélyebb következtetést. -
L4mie
veterán
Nekem hét elejére ígérték az immáron 38 napja náluk lévő garanciába leadott cuccomat....más fogalmakkal dolgozunk.
-
lafaty80
addikt
válasz
Jester01 #9858 üzenetére
Ez volt az első levél. Ez után jött másnap reggel hogy:
"A(z) x rendelésszámon rendelt terméket összekészítés után átadjuk a futárnak, akik várhatóan 2 munkanapon belül a kért átvételi pontra szállítják Önnek"
De ÁSZF szerint is:
"1. Megrendelő megrendelése elküldésével az iPon Computer Kft. Ügyfelévé válik. A megrendelés ügyfélszolgálatunk írásbeli (e-mail) visszaigazolása után tekinthető véglegesnek. A visszaigazolás 48 órán belül megérkezik az Ügyfélhez, ennek hiányában a megrendelése megismétlése szükséges" -
Jester01
veterán
válasz
lafaty80 #9856 üzenetére
Előtúrtam egy régebbi rendelésem visszaigazolását, abban van egy ilyen rész:
A jelen megrendelés részünkről ajánlattételnek nem minősül, Ön egy megbízást ad az iPon Computer Kft. részére, hogy a terméket központi raktárainkból az átvétel vagy feladás helyszínére szállítsuk.
Gondolom ezt a kiskaput alkalmazták rád.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Kaptam ma egy email-t amiben tájékoztattak a garizás lezárultáról.
A termék garanciális ügyintézése befejeződött, az üzletünkben átvehető, illetve GaranciaFutár szolgáltatás esetén 2 napon belül küldjük Önnek. Kérjük az átvételi bizonylatot mindenképpen hozza magával.
Most mi vele a teendőm? Autómatikusan kiküldik a vásárló címére? Hogyan kell jelezni hogy személyesen veszem át vagy szeretném ha kihoznák?
Csak mert erről semmifilé infó nincs a levélben.
Vagy a garifutár csak akkor van ha futár viszi be a szervizbe?
-
lafaty80
addikt
Sziasztok!
Remélem kapok értelmezhető választ itt.
"Akciós" lett egy egér (szándékosan írom így). Megrendeltem tegnap (09.06), kaptam 2 email-t is. Kértem hogy ellenőrizzék a terméket csomagoláskor, mert 1 aznap ismerősöm ugyanilyen "akciós" egerénél wireless helyett vezetékse verziót küldtek.
Ma felhívnak hogy hát megnézték de csak vezetékes van és persze csaomagolásnál vették észre. Már itt azt szerették volna hogy álljak el és nézessek készletfigyelőt, de én ragaszkodtam az élő rendelésemhez (ezt is vitatták elsőre). Abban maradtunk, mert lehet ilyen szitu, hogy amint lesz készlet küldik.
Pár percre rá megint telefonálnak, hogy hát azért sem tudnak majd küldeni, mert rosszul volt az ár is (de engem ez miért kelljen hogy érdekeljen), írjak email-t majd foglalkoznak vele. Ezt sem hagytam, nem én hibáztam, ne nekem kelljen utánajárni hogy mivan, kértem hogy házon belül tisztázzák és illetékes ember keressen meg telefonon (mert akivel beszéltem, az a kérdésekre azt tudta csak mondani, hogy ő nem illetékes ebben).
Alig pár percre rá jött egy email hogy elnézést, meg sajnáljuk 1db jött az is vezetékes és nincs rendelhető készlet. Erre lényegében azt írtam, hogy ok, én részemről van egy élő rendelésem, amint lesz készleten küldjék csak.
Majd később jön egy email hogy a termék elérhetősége bizonytalan és adjak majd le újabb rendelést, ezzel egy időben az oldalon törölték a rendelésemet. WFT?!?És amíg még elérhető a termék oldala, látható volt már egy hasonló áresése.
Na most ez korrekt és normális eljárás? 1 nap után rendelés törlés csak mert éppen nincs? (ezek után rosszindulat részemről, de mit szóljak, ha 1-2 napon belül vagy már mától megint elérhető lenne)
(2x is ilyen áron volt fent a termék, engedte rendelni) -
tatararpad
őstag
PayPalos fizetésnél általában mennyi idő a rendelés visszaigazolása? A honlap általános fél órát ír de asszem 4 óránál tartunk
-
L4mie
veterán
válasz
Franklin #9853 üzenetére
Igen...kiakadok, miután kint van, hogy azért keressem őket e-mailen mert xyz nem fogja felvenni, de átlagosan 1 órán belül válaszolnak. Hidd el voltam már párszor bent, volt, hogy sor volt...karácsony után...de általában elég lazán vannak a pult mögött...fura, hogy ha nagyobb rendelésre kérek árajánlatot akkor pikkpakk jön a válasz, de hagyjuk.
Türelmes voltam előtte 4 napot vártam, azelőtt 2 hetet azelőtt 1 hetet az állítólagos 3-5 naposra ígért cserére.
szóval persze, hogy kiakadok, olvashatnál előzményt, ha már ennyi időd van és ilyen türelmes vagy.üzleti élet...na persze szerintem meg úgy van, hogy ha elégedett vagyok visszamegyek, ha nagyon elégedett akkor ajánlom haveroknak.
Ha meg úgy érzem szarnak a fejemre keresek mást akinek kell a pénzem és közben ha valaki érdeklődik hol vegyen ezt azt nem őket fogom ajánlani. De ezt biztos nem tanítják az üzleti sulikban. -
Franklin
addikt
"kaptak még 1 e-mailt, de erre is csesztek válaszolni 1 órán belül"
Ez most komoly? 1 órán belül nem válaszolnak és te már kiakadsz? Még ha a 2. emailed volt, akkor is...
Én elhiszem, hogy mindenkinek a saját cucca a legfontosabb, de azért illik 24 órát várni egy email elküldése után a válaszra, legalábbis az üzleti életben így van.
-
L4mie
veterán
kaptak még 1 e-mailt, de erre is csesztek válaszolni 1 órán belül...biztos leköti őket a pult mögötti facebookozás. szóval ha most még fél évet ülnek rajta és azt mondják, hogy hát mi megkérdeztük akkor fél évig leszek hűtő nélkül
*erre amint megnyomtam a küldés gombot jött a válasz:
"Írtunk Nekik felvilágosítást kérve, hogy hol és miért akadt meg az ügyintézés.Válaszuk szerint a csere termék ma érkezett be, így várhatóan a jövő hét első felében mi is megkapjuk és ki tudjuk adni Önnek."
na ennyi...tájékoztatva vagyok meg is nyugodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest