- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Értem, köszi.
Ez a venti amit ajánlasz, van róla tapasztalatod, halk? Nekem az kell hogy éjszaka full csendes szobában ne halljam, seedelne a gép, de tudni kéne tőle aludni is. Szóval, saccra max. 15-20 decibel lehet az a zajszint, ami még nem zavaró. Ennek 30-35 decibel van megadva, sokallom. Halkabbat nem tudsz, ami ugyanígy megfelelne a célra? (Nem, a fülldugó nem opció.) Kb. 2000Ft-ot rá tudok szánni a dologra.
Másik kérdés: ha a venti 15mm vastag lyukait a tápon kibővítem 25mm-re, hogy beférjen a coolink (vagy nem bővítem ki, csak lefedem alaposan a lyukakat), akkor lehet szempont a coolink? Tehát, el bírná látni a feladatát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua ventik 6db
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest