- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Értem, köszi.
Ez a venti amit ajánlasz, van róla tapasztalatod, halk? Nekem az kell hogy éjszaka full csendes szobában ne halljam, seedelne a gép, de tudni kéne tőle aludni is. Szóval, saccra max. 15-20 decibel lehet az a zajszint, ami még nem zavaró. Ennek 30-35 decibel van megadva, sokallom. Halkabbat nem tudsz, ami ugyanígy megfelelne a célra? (Nem, a fülldugó nem opció.) Kb. 2000Ft-ot rá tudok szánni a dologra.
Másik kérdés: ha a venti 15mm vastag lyukait a tápon kibővítem 25mm-re, hogy beférjen a coolink (vagy nem bővítem ki, csak lefedem alaposan a lyukakat), akkor lehet szempont a coolink? Tehát, el bírná látni a feladatát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest