- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
s3toraph #1393 üzenetére
"Szóval, saccra max. 15-20 decibel lehet az a zajszint, ami még nem zavaró. Ennek 30-35 decibel van megadva, sokallom."
Az a 30-35 dB zaj full fordulaton mérhető, vagyis csak full terhelésen hallanád ennyinek. Ha tényleg nincs kihajtva a tápod, akkor halkabb mindenképpen.
Ezekből a 15 mm-es vastagságúakból szűkösebb a választék. Azt a 15 mm-es Jamicon ventit alacsony fordulaton én halknak találom.
"Másik kérdés: ha a venti 15mm vastag lyukait a tápon kibővítem 25mm-re, hogy beférjen a coolink (vagy nem bővítem ki, csak lefedem alaposan a lyukakat), akkor lehet szempont a coolink? Tehát, el bírná látni a feladatát?"
Én azt a Coolink Swif ventit akkor sem raknám abba tápba, mert minden téren gyengébb mint az eredeti venti vagy az a 15 mm-es Jamicon venti. Pl. az eredetinek és a Jamicon-nak 3000-es a fordulata, míg a Coolink-nek meg max. 2000 a legnagyobb. Eleve gyengébb (más, egyéb paraméterekben is) ventilátor még kisebb fordulaton csak még gyengébb lesz. Ez azt jelenti, hogy ha a full terhelésen sem felel meg, akkor alacsonyabb terhelésen sem fog megfelelni a Coolink Swif.
Biztos, hogy nem halkítható az eredeti venti egy kis kenéssel? Ha minden kötél szakadna én a 15 mm-es Jamicon-t raknám bele.
De te tudod...
Azt nem tudom még, hogy a tápod eredetileg is max-on (a terheléstől függetlenül) pörgeti a ventijét vagy sem. De szerintem nem, bár a tényeken ez sem igazán változtat, hogy igen vagy nem. Ha meg max-on pörgeti a ventijét terheléstől függetlenül, akkor meg nem alkalmas az általad megkívánt feladatra.
"Nem, a fülldugó nem opció."
Ne túlozzunk...
Ismerek olyan, a PC-kben (szerverekben) használatos, 9 cm-es és 12 cm-es ventilátorokat (65-75 dBA körüliek, 5000-6000 RPM-sek, 2,5 - 3,5 A-osak) amihez tényleg jól jöhetne a füldugó éjszakára, ha van valaki aki egy normál PC-be beépítené őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged