Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
DroiDMester #3299 üzenetére
Vesd össze az adatlapjukat. Én megtettem. A légszállításuk közel ugyanaz. Reggel megvolt a műtét. Kényelmesen hang nélkül pörög a tápban az F12 ami tökéletesen ellátja a feladatát. Egyébként a gyári ventilátor 88.0 CFM-et tudott, a P12 ezzel szemben mindössze 56.3-at, az F12 pedig csak 53.0-t tud vagyis pont olyan sovány ide mindkettő. Ennyit arról, hogy a minden tápba IS jó a P12. Ez egyszerűen nem igaz. Az, hogy működik vele az egy dolog, de ez még kevés. Azzal sincsen senki sem kisegítve, hogy egyszál ember nagybetűvel leírja, hogy BÁRMILYEN tápba jó a P12 és pont. Mindenféle indoklás vagy magyarázat nélkül ez nem egy komolyan vehető kijelentés. Ilyen alapon minden tápba jó az F12 is (nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest