- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Jelentem,tapventi kicserelve.
Lomextol megrendeltem volna a Jamicont,de egyreszt 2000Ft az also hatar (az alatt nem is vesznek fel rendelest) masreszt pedig nagyon gyorsan kellett valami,ugyhogy korbementem a varosban es hat...nagy csalodas ert.
Kaposvaron lakom,de hihetetlen hogy SEHOL nem lehet kapni ertelmes ventilatort. Mindenhol csak 1000-1200rpm koruli darabok voltak. Meg a bontoban sem tudtak adni semmi hasonlot. Vegul egy 1200rpm-es froze-n venti mellett voksoltam. Ugy beszeltem meg az uzletben,hogy elviszem,kiprobalom ha nem jo akkor visszaviszem. Eddig teljesen jo,hangja nincs,sok levegot megmozgat es volt hozza szilikon rogzito pocok is (raadasul mindjart 5db!
) A kabelt kivezettem a tapbol,alaplapra van dugva,onnan meg fix 12V-t kap. Amennyire tudtam megterheltem a gepet,semmivel sem fujt ki hatul melegebbet,mint eddig,ugyhogy marad. Kesobbiekben ha jon meg par vinyo a gepbe,akkor rakok bele valami komolyabbat,de egyelore megteszi.
Koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest