- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
time_drainer
csendes tag
válasz
tepenzed #4106 üzenetére
Szia!
Én egy-két éve kezdtem soloban játszani néha, a fentiek közül Szellemek Szigetét és a Gaia Projectet ismerem. Jelenleg a két kedvenc solo játékom, nekem simán jelentenek olyan szintű kihívást és gondolkodást mint egy élő ellenfél ellen játszani, de ezzel együtt más jellegű élmény.A Szellemek Szigetében aszimmetrikus, azaz eleve úgy van kitalálva, hogy a játék és nem egy hozzád hasonló ellenfél ellen játszol.
A Gaia Projectben pedig az automa nem akarja helyettesíteni az emberi játékost, csak szimulálni azokat a hatásokat, amik téged érnének ha egy ember ellen játszanál (elveszi előled az akcióhelyeket, kb úgy helyez el épületeket melléd ahogy egy emberi játékos tenné, stb.), de nem játssza ténylegesen a játékot. Például nem használ erőforrásokat és pontot sem a játék szabályai alapján szerez, hanem csak úgy "körülbelül annyit", amennyit a játék azon szakaszában szerezni szoktak.Szóval azt konkrétan, hogy olyan mintha ember ellen játszanál egyik sem tudja, de nekem ez nem is hiányzott, maga a játék attól még ugyanolyan érdekes volt. Illetve szerintem a társasok nagy részére igaz, hogy egy idő után kiismeri őket az ember akkor is, ha élő ellenfelek ellen játszik.
A Szellemek Szigetében eddig 10-15, a Gaiaban még csak 3 játékom van, egyelőre ugyanolyan érdekes mindkettő, mint elsőre.Ha fentieket el tudod fogadni, én mindkettőt tudom ajánlani.
Nem játszottam vele, de a Duzzasztóműnek (Barrage) lehet érdemes utánanézned. Azt hallottam, hogy elég komplex az AI, sokan pont azért nem szeretik a solo módját, mert emiatt nagyon macerás (majdnem akkora energiabefektetés az AI kezelése mint a saját köröd).
Van még tapasztalatom más solo játékokkal is, de azok vagy egyszerűbbek vagy kevésbé eurok, mint az általad hozott példák, így nem biztos, hogy azt adják, amit te keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Fogyjunk le!
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest