Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Tristis
üzenetére
az X-COM - számítógépen - nekem nagyon kedvenc, és én is pont ezért nem mertem megnézni társasban. Amúgy se lenne kivel játszanom, de félek, hogy elrontaná a bennem kialakított képét.
Heroes is nagyon kedvenc nálam, de azt nem tudom elképzelni, hogy lehet átülteni társasba, pedig lesz. Igaz erősen limitált vártípusokkal, de amiket hallottam róla, azt sem fogom megnézni.Magic Maze-el játszottunk mi is. Hát nem tudom... Mi beszélgettünk közbe (de persze nem a játékról) de az ilyen, "nem lehet megszólalni közben" nem mindenkinek megy. Nálam az aranyos kis játék kategória. Ha éppen nincsen más, és mások azzal akarnának játszani elmegy, de annyira nem, hogy azt válasszam. Pláne nem, hogy meg is vegyem
Nekem kevés és akár flusztráló is tud lenni, amit time_drainer írt. Függetlenül attól, hogy melyik vagy, aki látja, vagy aki nem
Ez akár az esti hangulatra is rányomhatja a bélyegét. De ha mindenki lazán fogja fel, hogy ez csak egy játék, akkor semmi gond nem lesz vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Akciókamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nekem kevés és akár flusztráló is tud lenni, amit time_drainer írt. Függetlenül attól, hogy melyik vagy, aki látja, vagy aki nem