Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tristis

őstag

válasz TrollBalint #3926 üzenetére

Szerintem erre nincs külön recept. Meg kell találni az épelméjűség határát. Én este ha olyanom van átfutom az új ajánlatok listáját a facebook használtpicon. Most legutóbb Summoner Wars-t vettem 12-ért innen a szomszédból. Lehet tudni, pl. hogy mikor van előrendelési akció. 1-2 év alatt jön a rutin. Arra is jól rá lehet érezni, hogy mi az ami tuti ki fog jönni magyarul. Azt én meg szoktam várni. Ha totál nyelvfüggetlen a játék, akkor persze néha elcsábulok.

Szerintem nem éri meg egyébként túl sokat nézegetni a használt hirdetéseket. Akinek ezzel megy el az élete, hogy hirdetéseket néz általában, az meg is érdemli. Inkább elő kell segíteni, hogy több pénzt keress, játszani kell, vagy családdal lenni stb.
    Szerintem a megfelelő játék kiválasztása sokkal fontosabb, mint annak az ára. Most bumm piaci ár felett veszed 10%-kal. Az fontosabb, vagy az, hogy ne vegyél szart? B B Bé :)

Itthonról ritkán veszek akiós játékokat, ennek az az oka, hogy azok általában okkal akciósak. Külföldi közös rendelésekben szoktam inkább részt venni. Pl. Renature-t vettem valami 7.700 Ft-ért mindennel együtt.

Kölcsönzés: vagány lehet, de én ott is látok buktatót. Még elmész, hazajössz, kifizeted a bérleti díjat az szinte ott van, mintha meg is veszed és néhány héttel később eladod. Néhány játéknál kell 2-3 party mikorra kialakul a végső ítélet. Billeg, hogy jó marad, vagy jó, de nem elég jó (általában ilyenkor nem elég jó...). Vagy pl. ott van ez a Summoner Wars. Megvettem, kíváncsi voltam, hogy milyen a kategória legjobbja. Nem az én stílusom. Belerakok 2-3 partyt és adom el. Azután hátha becsap a ménkű és életem játéka lesz (nem, az a Heroes III volt PC-n).

A legjobb és leghasznosabb megoldás megfertőzni a barátaidat és hagyni, hogy ők vegyenek össze minden szart. Persze az is tud káros lenni. :U Sose lehet egy jó játékkal játszani, mert megint ki kell próbálni valami Kickstarteres fost, amin látszik eleve, hogy játszhatatlan... De amikor megveszi a Pax Pamir-t, vagy a Obsession-t, akkor azért visszajön ez :D :R

Új hozzászólás Aktív témák