Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
sziasztok!
szervizbe kerult a d-link routerem sajnos.
ugyhogy most ezt a "nemtulzozttanszeretem" t-home routert kell hasznalnom.
speedport w724vtudna segiteni valaki, hogyan tudnam kinyitni a 32861 portot? illetve 1-2 masikat is. bankolnom kellene most mar surgosen, de egyszeruen eszema kefet, sehogy sem nyilik a port.
kepek:
-
deminos
aktív tag
Akinek ilyen Technicolor TC7200-as kábeles HGW-je van az nézze már meg, hogy hol lehet állítani a DNS-t, mert lehet vak vagyok, de sehol sem találom.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
MajaG
senior tag
Olyat kapsz, általában ami a szerelőnél van,(ha HD-s a csomagod értelemszerűen HDMI-t) de ha mondod, hogy hdmi kell ki megy a kocsihoz érte.. A megkötés, hogy boxonként egy kábel ami ingyenes, nyilván ezt is vissza kell majd adni, ha lemondod a dolgot, de ez lehet HDMI is.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Nem megy át rajta,vagyis azon a felbontáson nem. Viszont a HDMI kábel drága, a boltban sem osztogatják, még a 120k-s tévék mellé sem. A szolgáltató biztosítja neked a HD adás fogásának lehetőséget, ad HD képes Set Top Boxot is, de a HD képes tévével való összekötésről neked kell gondoskodnod.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Közben megtaláltam a beltériket:
Vagy Sagem DS86 HD
vagy Sagemcom ISD83 25HD -
addikt
Szép estét.
Most rendeltem HD szolgáltatást Sat TVre. Milyen beltérit adnak, azon milyen csatlakozók lesznek, illetve adnak hozzá kábeleket ?
Köszi előre is a válaszokat. -
kcsa
veterán
válasz Gubek-Einste #50882 üzenetére
szuper. bár kb erre a válaszra számítottam, azért kicsit reménykedtem
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
glocker
tag
válasz glocker #50677 üzenetére
Kipróbáltam... műxik
Vidanetes kábelTV szolgáltatási területen Telekom (T-Home) előfizető vagyok (tehát a Vidanettel nem vagyok semmilyen szerződéses kapcsolatban)...
Vettem egy laposTV-t és egy CI modult...
...bele tettem a Telekomos kártyát és simán műxik, látom a Telekomos és a Vidanetes csatornák listáját és a Telekomos csomagomban lévő adásokat nézni is tudom... (annak ellenére, hogy a T-s ügyfélszolgálat kifejezetten megpróbált lebeszélni erről)
...bele tettem egy (kölcsön kapott) Vidanetes kártyát és simán műxik, látom a Telekomos és a Vidanetes csatornák listáját és a Vidanetes csomagban lévő adásokat nézni is tudom... (DigiSport1-2 és HBO HD is)
(pár napon belül szerválok egy Vidanetes kártyát
bocs a béna kérdéseket :-(
-
titán
-
Breisat01
csendes tag
Helló!
Olyan gondom van jelenleg,hogy a szolgáltatom kivesz pár olyan csatornát(kedvenceket persze),amit kedvelünk.A Pr-Telecomról van szó.
Én erre utána járás nélkül,berendeltem egy upc-t(műholdast),és szomorúan hallom,hogy hangban jócskán elmarad a megszokott Pr minőségtől.Olyan mintha,a magas hangokat ellopták volna.
Remélem tud valaki segíteni,akinek már mindkét szolgáltató megfordult a keze alatt.Az IPTV többet tudd hangban mint a UPC?
Természetesen nem szimplán a tv-n hallható hangról van szó,mert ott szinte észre se vehető,hanem egy közepes szintű házimozinál azonnal hallható a különbség. -
kcsa
veterán
Urak,
Kicsit keresgettem a topikban, látom mások is szenvednek ezzel a kérdéssel: jól látom, hogy bridge mode egyáltalán nincs DCM-704 esetén?
Van arra bármi esély hogy sima modemet vagy bridge képes HGW-t kapjak?
Ma kötötték be, és ezt a borzadályt kaptam...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
MODERÁTOR
-
Livius
őstag
Feltűnően sok a probléma az utóbbi fél évben a T-offline DNS-ével. Rohadnak a szervereik vagy mi van?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
DJ. Ru$y
félisten
Routerben ajánlott, mert akkor a router onnan kéri az infót, de írhatod a winben is, csak akkor minden eszköznél.
freeknight
Én most 8.8.8.8-cal futok, ha rendbe jön megnézzük mi a helyzet vele.Szerverleállás nem lehetett, mert válaszoltak a pingre, valami elnyaklott.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz freeknight #50867 üzenetére
13 különböző domain-nel rendelkező oldal volt megnyitva, nálam mindegyik eldobta magát. (Külföldi, belföldi egyaránt)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
gg72
veterán
Pár perce a Telekom adsl szolgáltatás akadozik nálunk (BP 6.ker.), egyes oldalak bejonnek, a többség nem. Mobilnet megy. Másnál nincs hasonló hiba?
-
Teko001
őstag
válasz spiritex #50862 üzenetére
Kaptam egy számlát 10.31-én, amit 11.16-ig kellett befizetnem.
ez lehetett talán a szeptemberi számla
Aztán a következő számlát 11.27-én kaptam, amit 12.13-ig kellett befizetnem.
ez lehetett az októberi számla
Most miért kaptam megint egyet 12.06-án, amit 12.22-ig kell befizetnem???????
ez pedig valószínűleg a novemberi számlade nézd meg rajta, hogy melyik időszakot fizeted.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Kaptam egy számlát 10.31-én, amit 11.16-ig kellett befizetnem.
Aztán a következő számlát 11.27-én kaptam, amit 12.13-ig kellett befizetnem.
Most miért kaptam megint egyet 12.06-án, amit 12.22-ig kell befizetnem???????Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
válasz Heimdallr75 #50858 üzenetére
Tudom, hogy a Windowsban lehet. Viszont ez a 3x naponta annyira nem állja meg a helyét, hogy nálam még évente 3x sincs érzékelhető probléma. 2014-ben eddig, ez volt kb a második.
-
Heimdallr75
őstag
-
törölt tag
válasz Heimdallr75 #50856 üzenetére
Olyan már nincs, mert a matáv sem létezik már... olyan viszont van sok, aki T-s DNS-t használ, például azok akiknek teljesen megfelel a szolgáltatói - ritkán van vele gond -, illetve aki azt sem tudja mi az, hogy DNS az sem állítgatja, vagy akinek az eszközének a Firmware felületéből ki van szedve a DNS átírásának lehetősége HGW-k jelentős része.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Ha már Digitális Kábeltv előfizető vagy, szerintem feljebb tudsz váltani HD-re. Ha nem, akkor nem fogsz tudni Digitális Kábeltv-t rendelni. Az IPTV és a sávszélesség kérdése platform függő. DSL-en az internet sebességéből vesz el, a többi platformon független. Alapvetőlég nincs gond az IPTV-vel, ha mégis, az pedig másból fakad.
-
dchard
veterán
Erősen BS szagú.
Ha soha (értsd: éjszaka, kora reggel, semmikor) nem éri el a max sebességet, ott eszköz hiba lesz, 120mega vagy a fölött belefuthat TCP limitbe, a forrás nem tudja kiszolgálni, a router képtelen áttolni magán ekkora sebességet, hosszú a lista.
Kizártnak tartom, hogy akár a leggyorsabb optinet csomagban is ne legyen legalább csúcsidőn kívül elérhető a legnagyobb sebesség. Messze nincs még ehhez elég előfizető. Örülhetnénk amúgy ha már annyira népszerű lenne a platform, hogy elfogy az erőforrás.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
salapp
addikt
Volt valakinél az elmúlt hetekben firmware frissítés T-Sat beltérire?
Nálam továbbra is akadozik több SD-csatorna.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
C0d3r
addikt
válasz Teko001 #50829 üzenetére
"Ha már optika: Ismerősnél van Telekomos optika. Nem éri el a maximum sebességet, kb 3/4-e jön jó esetben. Kérdezte őket, azt mondták ennyi van a rendszerben, ne is számítson többre, nem is fejlesztik (és ugye leálltak a kiépítéssel is)."
Kissé BS szagúnak tűnik ez. dchard biztos ki tudná fejteni, hány tucat torrenthuszár vérpistike kell a környékre, hogy ez a probléma jelentkezzen.
Egy biztos, nem szabadna magát leráznia ennyivel.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
A moduláció rendje (nagysága) kizárólag a csatornán mérhető jel-zaj viszony függvénye. A jelenlegi hálózatokon nem ritka a 38-40-42dB-s SNR is. Egyszerű matematikával kiszámítható, hogy ha minden plusz bit megbízható átviteléhez +3dB SNR-re van szükség, és a 64QAM-hoz a szabvány 25dB-s SNR-t ír elő, akkor kiszámolható, hogy:
128QAM = 28dB (nem használt)
256QAM = 31dB (jelenlegi DS irányú moduláció)
512QAM = 34dB
1024QAM = 37dB
2048QAM = 40dB
4096QAM = 43dBTehát látható, hogy egyáltalán nem irreális a 2048, de a 4096QAM is.
Arról nem beszélve, hogy a hibajavító kód is hatékonyabbá válik, ami akár 1.5-2dB számított SNR növekményt is jelenthet.
Többek között ezért, vagyis az SNR növelése okán is csökkenteni kell a réz szakaszt, cserélni az erősítőket és az RF részeket, nem csak a nagyobb működési frekvencia miatt.
Természetesen a DOCSIS 3.1 bevezethető úgy is, ha hozzá sem nyúlunk a meglévő infrastruktúrához a CMTS és a kábelmodemek kivételével. Így is jelentős gyorsulás érhető el, de a szabvány által említett 10gigabittől nagyon messze lesz az eredmény, bár a mostaninál 2-3szor gyorsabb sebesség elérhető. nyilván a elvárt 10-szeres gyorsuláshoz kell még a megnövel spektrum is: a mostani 50Mhz uplinket 200-ra, míg a letöltési oldalon 80-100Mhz-ről 4-500MHz-re. Itt például az analóg adás teljes kivezetésére lesz szükség, mert ennyi spektrum nem áll máshogy a rendelkezésre.
"Actual MSO deployments of the next-generation cable technology aren't expected until at least the end of next year."
A cikk 2014.09.22-én íródott, és a legelső kereskedelmi szállítást sem teszi a jövő év (2015) végénél előbbre.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
Renato1993
tag
A XVI. kerületet emlegettem, na most a UPC is elkezdte építeni a kis hálózatát az ELMŰ oszlopaira, 30cm a DIGI által (nemrég/most) kiépített kábelek alá, úgyhogy a UPC se fog hamarabb profitot termelni ezen a részen mint a DIGI.
Na most a vesztes itt a T lesz, mert a másik két szolgáltató tőlük fogja átcsábítani az előfizetőket, bár nem féltem őket, annyian biztos maradnak majd náluk hogy ne bontsák le a hálózatukat, de fejleszteni se nagyon fognak valszeg.Kiindulva abból hogy ott se akarnak normális versenybe szállni ahol van FTTH/FTTB hálózatuk, és ott is csak 120/10-es csomagot adnak max, és fizikailag hozzá se kellene nyúlniuk semmihez, csak központilag sávszélt emelni.
Előfizetői szempontból viszont jó lesz 3 szolgáltató mellett, legalább egymás árait lejjebb nyomják.[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
Teko001
őstag
válasz ludsimon #50833 üzenetére
Ez is ilyen sávos adó és persze, rájuk is vonatkozik, de kérdezd őket. Lehet a szolgáltatókat smucignak hívni, de egyik cég se (főleg nem a részvénytársaságok) jótékonysági szervezet, így nem feltétlen a nagyon hosszú megtérülésre mennek rá. De mindenki más politikát folytat, van aki hajlandó óriási veszteségeket is leírni akár, van aki biztosra megy. Azért azt ne felejtsük el, hogy Digi például jópár helyen más hálózatát vette meg, valamint mindketten a piaci rést próbálták megtalálni, UPC is olyan helyeken terjeszkedett, ahol a Telekomos hálózat nem volt a toppon, vagy nagy volt az egy helyre jutó előfizető szám, esetleg könnyű volt kiépíteni. Nem véletlenül sok helyen a mai napig nincs DSL-es pár megán túl jobb internet (akár csak a 29-es körzet, vagy bizonyos hegyi területek).
-
Teko001
őstag
válasz Renato1993 #50830 üzenetére
Az oszlopért lehet nem kell fizetni (már ahol saját oszlop), de pl. a közműadó 125ft/métere. Na most az általad említett kertvárosban egy előfizetőre elég sok méter jut.
-
ludsimon
veterán
válasz Renato1993 #50830 üzenetére
Gondoltam, hogy jössz a digivel.
Egyébként láttad, hogy itt felhúztak egy teljesen zsír új Telekomos oszlopot? Gondolom az új parkoló miatt, nehogy a teherautó leszakítsa a kábelt.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Renato1993
tag
válasz ludsimon #50827 üzenetére
Gondolom ott van értelme, ahol sűrű a beépítés, föld alatt, szűk helyen mennek a kábelek, nehéz azokat kicserélni, pl optikára, tehát belvárosi környezetben.
Itt a kertvárosban gondolom már versenyben lenne az optikára cserélés, mint az ED3.1-re fejlesztés, főleg hogy a saját oszlopaik megvannak, amik könnyen hozzáférhetők, még az ELMŰ-től se kell engedély nekik, meg nem kell fizetniük az oszlophasználatért.
Na pont ezért smucig a T [hányós smiley], mert nekik lett volna a legkönnyebb fejleszteni a hálózatukat, míg a UPC és a DIGI 0-ról épített/épít hálózatot itt a XVI.-ban...Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
Teko001
őstag
válasz ludsimon #50827 üzenetére
Fejleszthetsz, karbantarthatsz, fenntarthatsz egy meglévő hálózatot, vagy 0-ról felépíthetsz még egyet (a másik egy, vagy kettő meglévő mellé), amit aztán szintén fejleszthetsz, karbantarthatsz, fenntarthatsz és hirtelen kétszer annyi közműadót kell fizetned, több ember, stb... Szerinted rövid távon melyik olcsóbb, melyikkel tudsz viszonylag kisebb költség mellett akár nagyobb lépést megtenni (lásd ED3-as fejlesztés)? Ha már optika: Ismerősnél van Telekomos optika. Nem éri el a maximum sebességet, kb 3/4-e jön jó esetben. Kérdezte őket, azt mondták ennyi van a rendszerben, ne is számítson többre, nem is fejlesztik (és ugye leálltak a kiépítéssel is).
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Ebből levonva a következtetést itthon ez belátható időn belül nem fog megvalósulni.
Mennyi idő szerinted mire a Telekom átáll az új rendszerre és tud fejleszteni minden téren?
Valószínűleg a csatornát fogják kibővíteni 24x8-ra. De az még mindig csak 240Mbit-et ad fel, míg le 1200Mbit-et (itt nem a mértékről van szó, hanem a hatalmas különbségről).Egy költői kérdés.
Nem érné meg, ha inkább optikai hálózatot építenének amin 1 Gbps lazán elérhető le/fel irányban?
Mi értelme ennek az ED3.1-nek, ha egyszerűen drága karbantartani, fenntartani, stb?[ Szerkesztve ]
undefined
-
wmati
addikt
válasz ludsimon #50823 üzenetére
Nem elegek a mostaniak kibővített spektrum: visszirány 200 MHz-ig, előreirány 1.2 GHz-ig nem menne ennyi az erősítőkön. Amikor ed2 ről ed3ra szerelték át a hálózatot akkor is azért cserélték mert gyengék voltak a régiek. Meg ott van az is hogy most olyan 0-30 mhz közt zaj van ezt a ed3.1 ki akarja szűrni és pl erre se lennének jók a mostani erősítők meg még sok más okkal. Ja és ha jól értelmeztem a szabványt egy kész ed3.1 hálózaton más hova is kéne rakni őket mint egy régi ed3mon. És ott van amit Dchard írt hogy a beljebb kell hozni az optikát is szal macerás nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
válasz megema #50813 üzenetére
Így van ahogy írtad. A HG8245 lan1-en csak net, a lan 2-3-4-en csak iptv működhet. Ez így van a HG850(A) modemnél is.
Az új fehér optikai ont-router kombóban viszon emlékezetem szerint bármelyi port bármilyen forgalomra jó. - ez utóbbinál a tévedés jogát fenn tartom 😃Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
ludsimon
veterán
tehát akkor erősebbre cserélnék ki, a frekitartomány maradna ua?
Ha jól tudom az erősítők egy igen nagy tartományban dolgoznak. Mint a splitterek is.De biztos lenne egy csomó olyan hely, ahol még tudnak rajta bőven csavarni, így gondolom kb az esetek nagy részében azt nem kellene kicserélni.
Vagy rosszul gondolkodok? valami más számít?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Ma egy hibából kifolyólag cseélni kellett a speedport 723 bigyót, ami konkrétan egy kramanc volt, de volt benne n-es szabvány, most viszont kaptunk egy Pirelli DRG A225G cuccot, g-s szabványút, őskövület, és az írása alapján a max feltöltési sebessége 638 Kbps, ami hát még egy ütősebb FLAC esetén is szűk a DLNA-hoz, hogy filmkeről ne is beszéljünk. Szerintetek most tegyek valamit megint a Telekomnál? Már a hajam tépem tőlük, komolyan -
wmati
addikt
válasz dchard #50818 üzenetére
A 4096 QAM-el mi a helyzet ? Csak azért kérdezem mert nálunk laboros tanárok nagyon tolják hogy hááát jó oké 4096 QAM ír elő a szabvány de jó esetben 1096 QAM esek lesznek az első ED3.1 eszközök.
(I)(#50820) ludsimon(/I) Sokkal nagyobb előre és vissza irány miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz dchard #50818 üzenetére
Azt gondoltam nem ennyire bonyolult, csak a végpontoknál kell lecserélni a modemeket/routereket és a Telekom oldalán a végpontokat.
Akkor aki sebességet akar és belátható időn belül (1-2-3 év) az átnyergel a D-hez.Erősítőket miért kell lecserélni? Az nem egy bizonyos frekitartományban működik?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
dchard
veterán
válasz ludsimon #50816 üzenetére
A szabványosítási folyamat alig egy éve ért véget, ebből még legalább egy év mire az első eszközök megjelennek, az áruk pedig biztosan magas lesz. A helyzet az, hogy bár az E-QAM modulátorok relatíve olcsók, a CMTS oldal sajnos fajlagosan még mindig nagyon drága még akkor is, ha más hasonló sebességű technológiával vagy GPON-nal vetjük össze.
Összességében: egyelőre a DOCSIS 3 további csatornabővítésére van esély: először 16 majd 24 csatornát fognak majd össze lefelé, illetve 8 csatornát felfelé. A DOCSIS 3.1 még évek kérdése, és per pillanatnyilag nem is indokolja semmi a gyors bevezetését.
És főleg nincs köze a Telekom. Valójában várhatóan a UPC fogja először bevezetni ezt a technológiát, mert sokkal régebb óta és sokkal nagyobb területen szolgáltatnak koax technológiával, ráadásul az üveg is mélyebben van a hálózatban náluk.
Bár a szabványból nem derül ki, de az ED 3.1 értelmes bevezetéséhez sajnos a hálózatban is komolyan bővíteni kell a CMTS-eken és a modemeken túl is (erősítők, tapok, passzív elemek, optika beljebb tolása, sok helyen a kábelezés sem valami fényes stb.).
Szóval egyelőre álom ez, másrészt az igény, pontosabban a fizetőképes kereslet sem látszik erre a komoly beruházást igénylő fejlesztésre.
Dchard
-
ludsimon
veterán
Találtam egy ilyet: [link]
DOCSIS 3.1
Released October 2013, plans support capacities of at least 10 Gbit/s downstream and 1 Gbit/s upstream using 4096 QAMWOWWWW! Hát ezért érdemes a Telekomnál maradni!!!
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Intruder2k5 #50811 üzenetére
Értem. ED 3.1 mikor várható?
Ez a jelentősen mit takar?Fel és le is nő? Fel sebességet ki tudják hozni 100/50-es arányra?
Tehát egy példával élve, le 120-nál felhúzni a feltöltést 60-ra?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
megema
őstag
A későbbi hozzászólásaimban olvashatod, hogy multicast hiányáig nekem is ment végül. x másodperccel csatornaváltás után megállt a kép.
Milyen HGW-vel ment/nem ment? Én inkább azt tenném felelőssé. A Huawei HG8245-nél az 1-es porton elvileg csak net van, a 2-4-esen pedig csak IPTV. Ezt jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni, vagy cáfolni. Tehát elvileg nem is működhetne (legalábbis a multicast része), ha a HGW 1-es portjába csatlakozó saját router-embe van dugva az IPTV box.
LAN portot nem véletlenül nem rendeltem hozzá, mivel ha majd switch-be lenne dugva az IPTV box, akkor nem csak IPTV menne azon az adott porton. Vagy ez nem számít? Azért kipróbáltam úgy is, hogy megadtam LAN portot. A jelenség ugyanaz volt, csak nem a saját routeremről (192.168.1.x), hanem a HGW-ről (192.168.0.x) DHCP-zett. A kép ugyanúgy megállt x másodperccel csatornaváltás után.
Az UDP proxy-t nem próbáltam (0 = kikapcsolva). Érdemes?
A konkrét T-Home-os eszközök: Huawei HG8245 HGW és Cisco ISB2001 IPTV box. Ezzel a kombinációval sikerült bárkinek összehoznia a dolgot?
(#50797) Teko001: Milyen T-Home-os eszközökkel sikerült, és hogy állítottad be a router-t?
(#50801) pietrasko: Lásd a 3. bekezdést. ISP profilnál maximum "Manual"-t tudnék választani, mivel magyar szolgáltatókat nem listáz. De ott meg meg kéne adni VID és PRIO értékeket, amihez nem tudom mit kéne beírni. A HGW-ből csak a nethez és telefonhoz való értékeket tudom kiolvasni, de a LAN 3-hoz és LAN 4-hez mit kéne írnom?
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz Atomantiii #50808 üzenetére
Ez tuti?
központilag van párosítva, hogy hogy? -
MODERÁTOR
-
ludsimon
veterán
válasz Intruder2k5 #50809 üzenetére
Szinkron net? Ezt hogy érted?
Elvileg 300-500m jön csak réz kábelen, a többi optika.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
MODERÁTOR
-
szijartg
őstag
Srácok.
Most láttam, hogy anyám a sat tv előfizetéséhez úgy bérli a 2db Sagem beltérit! Havi szinten 800körül. Ok, nem sok, de mióta előfizető azóta már "adakozott" egy keveset a T-nek.
Ezeket meg is lehet venni? Mennyi lehet az ára? közben megtaláltam: 17k+
Meg láttam a két legnagyobb magyar használt aprós oldalon, hogy 2500-3000ért adnak ilyen beltériket.
Ha, veszek egyet akkor működnie kell a mostani kártyával ugye? Ezeket meg vissza adnám a T-nek.[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem volna.
Az első kicsit költői, hogy lehetséges-e az, hogy a telekom már nem értékesít új kábeltévé előfizetéseket? Tehát ha HD-t akarok, akkor ahhoz már mindenképpen IPTV kell?
Másik, és ez lenne a fő kérdés, hogy mi a tapasztalat, mennyire megbízható, mennyire kiforrott, vagy mennyire problémás a telekomos IPTV? Mennyire kell ódzkodni tőle?
Ha rendelünk mellé még egy 30 megabites internetet is, a kettő (sebessége) független egymástól?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
ludsimon
veterán
Láttátok, hogy a UPC próbál lépést tartani a Digi-vel?
Fiber Power 500Miért ilyen alacsonyan tartják a feltöltési sebességet nem értem.
T-Home-nál semmi hasonló sincs kilátásban kábelen?undefined
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #50802 üzenetére
A matrica amit lefotózott neked nincs rajta típus?
Ha kábelnetes hgw azon nincs antenna és wifis...
Pl cisco epc3925. -
Teko001
őstag
válasz enginev3.0 #50802 üzenetére
Rengeteg eszköznek, ahogy pl. a telefonodnak, laptopodnak, stb... is belső antennája van. Ugyanez router-nél is lehetséges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest