Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janihunk
senior tag
Heló, olyan kérdésem lenne hogy szeretnék átálni IPTV re. ADSL nélkül ez lehetséges? (net a jövőhónaptól a UPC től jön) Jelenleg sat tv van. Második kérdésem az lenne hogy 3 tv re rá lehet ezt kötni? Illetve még egy hogy Karácsond területén elérhető e a szolgáltatás? Oldalukra belépve feltette a kérdést hogy hol akarom az iptv-t be is irtam és azt írta van még HD adás is. De biztos ami biztos megkérdem.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
leviske
veterán
válasz Gubek-Einste #49190 üzenetére
Köszi!
(#49191) kabelmania27: Az upstream nekünk mindig közel volt. Annyi változott, hogy most nyílt meg mind a 4 csatorna, de gondolom ez nem amiatt hogy átkötöttük, csak eddig nem nézegettem annyira aktívan. Gondolom a szakadozós időszakot követően nyithatták meg.
-
st.stofi
tag
válasz Airedhyal #49183 üzenetére
Az alap díjcsomag ára a nov 1-től érvényes ászf-ben 4400-ról 2800-ra csökkent (cserébe a percdíjak emelkedtek). A 200 forintos díj az a tripla kedvezmény és hűség kedvezményen felül még extra kedvezményt is feltételez, kérdés, hogy ezt hogy érintette az ászf változás, mert 960-re úgy jön ki nekem az ára a csomagnak, ha a nov 1-i ászf-beli 2800-as listaárat veszem a triple+hűség kedvezménnyel, így viszont az extra kedvezmény meg lehet megszűnik az alap díjcsomagra? Sajna nekem nem működik az online ügyfélszolgálat, számla pedig még nem jött, de én inkább az új ászf-beli alap díjcsomag listaárának csökkenése okán csökkenést várnék, ez így elég érdekes, hogy jóval csökken a díjcsomag alap díja, és erre a kedvezményes ár meg emelkedik; kiváncsi leszek a számlámra ezek után...
-
dchard
veterán
válasz OldMike #49175 üzenetére
Lehetetlenség megmondani, rengeteg dologtól függ, ráadásul az előfizető szám változásától is átalakulhat a korábbi jó helyzet, függ a felhasználói szokásoktól, rendelkezésre álló kapacitástól stb.
A lényeg, hogy pár ezer forintért nem béreltvonalat veszel és nem is azt kapsz. Ez a kiinduló pont. Az itt tapasztaltak alapján kijelenthető, hogy az idő nagy részében 100mega fölötti értéket kapsz, az idő relatíve kis részében lemehet 40-50megára, ennél lassabb csak nagyon ritkán és rövid időtartamig jellemző. A lényeg, hogy ez nem olyan mint a DSL, ami a távolságtól függően fixen lassú vagy gyors, itt lényegében a szabad kapacitástól függ az elérhető sebesség, ami napszaktól függően változik. Jellemzően a feltöltéssel nem szokott gond lenni.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
törölt tag
válasz bzoley #49187 üzenetére
Hát engem sem érint, mert hoppá van, és több mint 20 éve van ezen a címünkön (is) vonalas telefonunk, de sohasem volt 200 Ft, olyan volt, hogy alap vagy minimál, úgy 10 éve, de az is 1150 Ft körül mozgott... szóval nekem az volt a meglepő amikor olvastam, ezt az alap telefon 200 Ft/hó díjat, de elkönyveltem annak, hogy most ez trend, kikényszerítette a piac. Más szolgáltatóknál is láttam hasonló árat. Amúgy mikor jött ez be ? Mert kb 1 vagy 2 éve olvashattam elsőnek, hogy ennyiért is van Persze csak kíváncsiságból kérdezem, mert itt a sok beszélgetés miatt, amúgy sem jön szóba
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz kisapa #49192 üzenetére
"Pár hete volt hűség hosszabbítás" Úgyhogy nem nem nagyon kellett őt értesíteni, már ezt ajánlották neki szerintem.
Mondjuk nem csoda 200forintból a távközlési adó nem jön ki amit fizetni kell egy vonal után ha telefonál is az ember. Különben most szétteritik minden előfizetőre az adót ez se nagyon igazságos... Bár vonalas telefon nem népszerű sokat nem tudnak csinálni.[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz djculture #49188 üzenetére
A 200Ft nem tudom mi lehet .A tripla kedvezményes régi ár400Ft.Aki most hosszabbított az nem tudom mennyiért kapja de én májusban még 200 Ft-ért kaptam. Természetesen net és tv mellé.Hűség lejárta előtt pedig minden értesítés nélkül nem emelhetik meg mert a hűségidő rájuk is vonatkozik. Legfeljebb felajánlják a szerződés felbontását kötbér nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
djculture
félisten
válasz bzoley #49187 üzenetére
200ft az valami nagyon akciós verzió lehetett mert az alap mindig is 1200 körül volt. Évek óta annyi nekem is dupla kedvezménnyel. Akkor lenne olcsóbb ha a saját rendszerűket használnám fizetésre amit meg utálok, kipróbáltam semmi értelme egy külön hibatényező a bank meg az ügyfél és szolgáltató közé...
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Újpesten nálam több mint 50 órája nincs IPTV adás... a jegyet megnyitják és lezárják hogy találtak hibát de elháritották.
A gatewayen nem is ég sem az auth sem a link led. Üvegszál biztosan nem sérült.
Másnál is van ilyen?
Üdv
Breaker[ Szerkesztve ]
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Airedhyal
aktív tag
Üdv.
Másnak is megemelték az /vezetékes/ alap telefon csomag 200 forintos árát 750 forinttal?
[ Szerkesztve ]
-
Sakuro
tag
Tegnap estére megint elfelejtette a listát. Egyre idegesítőbb a dolog..
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
A Cisco Set Top Box-om kb. 1 hétig áramtalanítva volt.
Most visszadugtam mindent (net+hdmi+áram) és pirosan ég csak és nem reagál semmit se. (A "sig" és "hd" visszajelzők se égnek, illetve a hátul a bedugott net miatt se pislálkol.)
Másik 2 box a házban hibátlanul üzemel.
Valami tipp?
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
dchard
veterán
válasz OldMike #49172 üzenetére
Igen, DOCSIS (koax) hálózaton lehetséges a 120mega, ugyanakkor ne lepődj meg, ha nem az idő 100%-ában fog jönni ez a sebesség. Jellemzően a csúcsidőben előfordulhatnak lassulások elsősorban letöltési irányban.
Egyébként a UPC hasonló technológiával nyújt 240megás csomagot is, persze náluk mélyebben van az optika vége a hálózatban és több csatornát is használnak.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Azt írja a Telekom, hogy a címemen elérhető az internet XXL (120 Mbps) csomag. Nálunk koax van, valóban lehetséges ez a letöltési sebesség?
Kösz
42LM660S
-
polonic
félisten
Ki van írva a az online felületen, ha belépek, hogy lejár hamarosan a hűségem, hosszabítsak a jó árakért. De a véglegesítés meg előtt kiírja, hogy kötbér lehetséges a módosításnál.
Na most akkor így mi van? -
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #49165 üzenetére
Ja
Azért látszik már a fejlesztés. Az elérhető Internet csomagoknál korábban a címemen tévesen jelezte, hogy NetMánia L az elérhető - ez volt a jobbik eset a tévedései közül -, illetve sűrűbben fordult elő, hogy egyáltalán nem jelzett elérhető csomagot, hanem közölte, hogy a megadott címen nem létesíthető kapcsolat
Most viszont, bár belépni nem tudok még mindig az MT Ügyfélazonosítómmal, de Chrome alól nagy nehezen a címemet beírva, kiadja az ajánlatokat, és ezúttal hibátlanul:
-
Sakuro
tag
Ja, oké. Akkor a kérdésem még mindig áll. =)
-
kisapa
senior tag
válasz lacapaca2000 #49150 üzenetére
Használj TeamViewer-t ahhoz még portot sem kell átirányítani.
-
törölt tag
válasz kisapa #49158 üzenetére
Magam is azt használom, minden gépen, a táblagépen is. A Speedporton sem kell neki semmilyen extra beállítást eszközölni. A három szobával arrébb lévő másik gépemre a Windows Update-et is azon keresztül csinálom a saját szobámból, mert sokkal gyorsabban megvan, és kényelmesebb is
(#49164) Sakuro:TeamViewer - az átfogó megoldás a távoli
hozzáféréshez és támogatáshoz az interneten keresztül[ Szerkesztve ]
-
Sakuro
tag
Mert nem tudom mi az. De utánanézek. =)
Szerk.: Ez pontosan mire is lenne jó?
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz lacapaca2000 #49150 üzenetére
Ha a port scanner szerint a port nyitva van, akkor az átirányítással elérte a célgépet, és ott a szoftver válaszolt is a connect metódusra. Innentől a Távoli asztal kapcsolatot indító és fogadó gépeken van valami beállítási probléma, vagy tűzfal szól bele a kommunikációba.
Azt biztosan állíthatom (hogy ne legyek OFF), hogy T-Home-nál ADSL és kábelnet alatt is megy a távoli asztal. Én jelen pillanatban két masinát érek el itthon így, az egyiken 2008 R2 fut, a másikon 7 x64, és kintről is hibátlanul felépül a kapcsolat. Nem a gyári portot (3389) használom egyik esetén sem, és a win tűzfalnak külön hozzá kellett adni a portot kézzel, hiába volt benne a Távoli asztal, mint szolgáltatás. Esetleg add hozá kézzel a tűzfalhoz a portot.
Ha nagyon nem boldogulsz írj rám privátba, és megpróbálhatjuk egymás Távoli asztalát megtámadni.[ Szerkesztve ]
-
Sakuro
tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki takálkozott-e az alábbi problémával. Beállìtom az stbn a kedvencek listámat, majd a készülék két nap múlva elfelejti. Eddig is csinálta 1-2 havonta, az is zavaró. De mostanában max 2-3 nap és kezdődik előről.
SAGEMCOM ISD83-250 HD MT set top box a típus.Köszönöm
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz OldMike #49146 üzenetére
Kis évvégi legózás, szokás szerint. Ma mondtam le két minicsomagot, mert Nagyapám állandóan Classicat néz meg PAX-ot szinte, Nagymamám azt mondta, vége a bűvöletnek, szóval a Delta, és a Globe is repült, a három csomagból. Travelt régen imádta Nagyapám, de ezt az újat annyira nem szereti a Life és OzoneNetwork csatornákat szokta nézni helyette. Szóval azt sem kell majd megrendelnem
-
borbas666
aktív tag
válasz #99546112 #49151 üzenetére
Hali. Nálam is szokott ilyen lenni. Sat tv sagem beltérivel. Én is gondolkodtam már hogy le adom hibára de még nem tettem mert eddig ha hiba volt sem cserélték.... Szoftver vissza állítás...kb ennyi a szerviz. Nálam is sokszor lefagy a stb de ez nem lényeg csak fizessek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Eddig bírtam, mostmár nagyon bosszantó! Nemrég panasszal éltem mert a Sat-os stb nem működött megfelelően, aztán kicserélték egy vadonatújra. Viszont itt meg az a probléma hogy folyton baj van a műsorújsággal, nem tölti be, vagy csak részlegesen vagy csak többszöri újraindítás vagy áramtalanítás után javil meg, most viszont egyik módszerrel sem. Szörnyen bosszantó hisz így a felvételt sem tudom beállítani :-/ Amikor felhívtam a telekomot akkor azt mondták h a központban mókolnak valamit meg kiküldenek valakit. Viszont mire kijött a csávó, megjavult -.- De komolyan már vicc hogy folyton szívok, első stb rossz volt, vagy ezer éves legalább, de fagyadozott stb, aztán ez az új megint nemjó, a távirányító az előző boxnál olyan mocskos meg kopott volt hogy a távirányító sem működött. Herőtom van már az egésztől, pedig tök jó lenne ha működne az epg normálisan. Valamiért mintha nem töltené le a műsorújságot vagy csak nehezen.
Másnál nincs ilyesmi? Mi lehet a gond? A többi stb ami itthon van csak sima, nem felvevős, azokon hibátlanul működik.
Ez a stb-om típusa, hátha valaki talalkozott már ilyen hibával: -
sarkan
aktív tag
Nálatok is fel van cserélve a kábel tv-n a műsorújságban a Filmmánia és az AMC műsora?
-
st.stofi
tag
Budapest néhány területén gond van a kábeles tv/internet/iptv/telefon szolgáltatással, hibajelenség: router folyamatosan újraindulgat, státusz oldala alapján egy DS csatit talál, majd a DOCSIS Ranging: In Progress résznél áll majd újraindul:
Nem tudom mekkora lehet a gond, de a 1412-t negyedszerre sikerült elérnem, addig csak csöngött, de nem vette fel az automata, majd a hibabejelentés menüben már az alábbi rögzített bemondást hallottam:
"Tisztelt ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy Budapest egyes területein a KábeltTV, IPTV, Kábeltelefon valamint KábelNet szolgáltatásunk működésével problémák lehetnek. A hiba elhárítását munkatársaink megkezdték. Szives türelmét és megértését köszönjük."Én mindenképp szerettem volna hibajegyet, így továbbléptem a bejelentésre, de a hibabejelentő is bő 20 perc zenehallgatás után kapcsolt humanoidot, így gondolom, nem csak néhány előfizetőt érinthet a probléma. Nyittattam hibajegyet biztos ami biztos, így legalább nem kell figyelni a netet folyton, jön majd sms ha végeztek, meg ketyeg a 72 óra is, de remélhetőleg néhány óra alatt meglesznek, pláne ha valóbban elég sok ügyfelet érinth a hiba.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bálint85 #49137 üzenetére
Nekem Speedport w724v-t küldtek, nem dobtam ki a routerem, mert sokkal többet ér router ügyileg, mint a SP, ezért csináltam belőle egy átjárt PPPOE PT-val és mögötte a router, aztán a switch és köszi elvannak. Van alap telefonunk a HGW-t regisztrálják a telefonhoz szóval én nem is tudnám cserélni szerintem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott az iptv-hez adott Pirelli routerem.
Milyet ad most a tkom és az jobb vagy rosszabb mint Pirelli?
-
Bálint85
senior tag
válasz #41133696 #49135 üzenetére
DJ. Ru$y
MY2K
GoodSpeedés ilyenkor a VDSL modemet ki adja? vennem kell vagy a T-home ad valami sz.rt, mint anno adsl-nél?
Azért cseréltem le anno d-link 321B-re és ezzel nincs szakadás, stabil stb
vagy venni kell valami komolyabbat VDSL modemet?
ilyenkor a routeremet el kell adni vagy hogy működik ez az egész?[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Bálint85
senior tag
a VDSL mennyire megbízható? PL. szakad stb?
megbízhatóság terén jobb vagy rosszabb , mint az ADSL ?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
ignisz
senior tag
Szép napot! Miért nem lehet a cég web oldalát használni?
-
wmati
addikt
válasz PeeterssoN #49125 üzenetére
Van ilyen nem kapcsol ivr, várni kell vax újra hívod.
-
Darkkoi
tag
válasz 313313 #49119 üzenetére
Ez nem rémhír ez napi szintű tapasztalat. Az hogy anyudéknál nem vettek észre semmit szerintem 99% azért lesz mert a régi rendszerben vannak és ott nincs ez a jelszó macera. A szeptember elején lévő bekötésed szintén régi rendszeres mivel aug vége szeptember elején ment végben a rendszermigráció.
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
A 1412 számon se gép se ügyfélszolgálatos nem kapcsol.
4 szer kicsöng majd néma csönd.Szerettem volna megkérdezni, hogy az 5 napja lebeszélt áthelyezési kérelmemmel mi van?
És amíg szolgáltatás nélkül vagyok (tv tekefon internet) azt ugyanúgy felszámolják?
Nem lenne fer. Nem szeretnék a fogyasztóvédelemhez fordulni.
Egy illetékes esetleg felvilágosítana?
Köszönöm szépen! -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bálint85 #49123 üzenetére
20/1 Mb-et tud a vonal jobb esetben, de ez függ a rákötésektől, meg a kókányoló alvállalkozóktól. A modemedet nem ismerem nekem mindig DSL-360R-em volt, most egy Speedport van a VDSL2 miatt.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bálint85
senior tag
válasz DJ. Ru$y #49122 üzenetére
ADSL2+ van nálunk, ennél mekkora a max le és feltöltési sebesség?
d-link 321B modemünk van nem gyári FW van rajta.
-
Bálint85
senior tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy a T-home -nál ADSL -nél mekkora a legnagyobb sebesség, mert még két éve azt mondták , hogy max 20/1 mb?!
-
salapp
addikt
válasz Zsolteecah #49117 üzenetére
Úgyis az lesz a vége, hogy kialakítanak egy olyan mindigtv jellegű szutykos Családi csomagot, amiben csak a hulladék kereskedelmi és ismétlőcsatornáik lesznek, némi nótázós-mulatós további igénytelen csatornával, az ismeretterjesztőket, jobb sportcsatornákat, gyerekcsatornákat meg beleqrják egy-egy kedves kis tematikus minicsomagba, amiknek az ár/érték aránya meg borzasztó a látszólag baromira változatos családihoz képest.
Mindegy, úgy vagyok vele, hogy csomagban most 3K a műholdas sat, csak a HD ismeretterjesztőket nézzük, elfogadom, hogy ezekért fizetek. A további csatornákon meg csak hulladék műsor van, töménytelen reklámmal, azok a "szükséges rossz" ahhoz, hogy előfizethessünk a néhány HD-adóra.
Majd a hűségidő lejártával én is előadom a hattyú halálát az ügyfélszolgálatosnak a telefonon, hogy saaajnos átmegyünk a UPC műholdasra, és várom, hogy visszahívjanak a jobb ajánlattal, mert "nem szeretnének elveszíteni és fontos vagyok nekik piszkos módon".Amíg működik a netes kölcsönzés, khm, addig úgyis az lesz, hogy komplett BDRip sorozat, letölt, reklámmentesen, vacak SD-adásoknál jobb minőségben megnéz, örül és kész.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
313313
addikt
válasz Darkkoi #49118 üzenetére
Rémhíreket nem kell terjeszteni...
Anyuék most hosszabbítottak szerződést, digitális telefon+netjük volt, észre se vették az átállást. Maradt a letöltés is 15m stabilan, ott annyit bír a rendszer.
Ügyintéző szerint a gond az analóg net+telefonról digitálisra átállás közben merül fel probléma...
Én szept elején rendeltem tőlük szolgáltatást, 3-4 munkanapon belül jöttek és bekötöttek mindent, potom 53k huffért, amit jóvá is írtak, mivel 2 évre aláírtam.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Darkkoi
tag
válasz Gézengúz #49116 üzenetére
Ne is készülj 30 napnál hamarabbi bekötésre.. Oh és az új rendszernek még van egy sajátossága is, bármilyen módositás a szerződésedben azonnali ip és email jelszó változtatással jár..a hibát nem tudják javítani így ha valaki most módosit valamin készüljön fel hogy azokat is mind újra be kell állítani és ide tartozik akár egy szimpla szerződés hosszabbítás is.
-
Zsolteecah
tag
Eltették a Film Mániát a film csomagba
nagyon jó.. rohadtul nem tetszik[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Mit csinál a T-nél egy, eCommerce senior menedzser?
Egy hete kötöttem neten szerződést (M csomag) szerencsére egyelőre humorosan veszem fel a dolgot...Még...
-
szasza_xp
senior tag
Ok, bocs ha zavar a nyíltságom, de amit a Tré művel az minden csak nem kulturált, ez meg az én véleményem...
Amúgy mi nem volt kulturált ???[ Szerkesztve ]
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
szasza_xp
senior tag
Én már 2* elindítottam néhai anyám TV+net-telefon előfizetésének az átírást. Először augusztus 28-án, aztán október elején ismét bementem, hogy mi van, akkor mondták, hogy semmi újra elindítottuk, mondták, hogy halottak napja után menjek érdeklődni, "kellemes" hangulatban mentem be tegnap, s közölték, hogy még mindig áll az átírás.
*******Amúgy komolyan gondolkozok egy polgári peren a Tré ellen, mert ez már szerintem lassan kimeríti a kegyeletsértés fogalmát. :S
[ Módosította: KrAt ]
-
KovA
tag
Hetek ?
Szerintem inkább hónapok ..
Nekem az Szept11.én leadott Net+TV+Telefon megrendelést Október 28án sikerült bekötni ... ami 47nap ha jól számolom.Valamint mivel költözés miatt volt az egész kaptunk új MT-t de elfelejtettek jelszót adni a default nem működik így belepni nem tudok . .a régivel meg azért mert a "szokásos" felület fogad mar vagy 2 hónapja.
Asszem holnap délelőtt lemegyek a T-Pontba és kicsit lebeszélgetek velük.
[ Szerkesztve ]
https://kova.hu/konfig
-
szasza_xp
senior tag
Kedves itt leledző Telekomosok, mondjátok meg, hogy mit kell tennem, hogy egy 3 hónapja elindított előfizető átírás megtörténjen ???
Azért na... - KrenAtesz
[ Módosította: KrAt ]
-
Sasos
senior tag
válasz lacapaca2000 #49102 üzenetére
Kezdésnek ITT nézd meg, hogy az adott port nyitva van-e?
Amúgy már a múltkor is kérdeztem, hogy belűről próbálod elérni a külső címen keresztül, vagy külső címről nem megy az elérés?Szerk: Ezt tudtad?
"Fontos! A beállítások végleges mentését a System Tools > Configuration File lapon a Save
Configuration gomb megnyomásával lehet elvégezni. Ellenkező esetben egy újraindítás,
vagy kikapcsolás után a nem mentett beállítások törlődnek."[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz lacapaca2000 #49102 üzenetére
Tűzfal nem lehet probléma? egyébként keress googleban olyat, hogy "port forward test"
[ Szerkesztve ]
-
Bajusz2010
tag
Travel Ch után lesz remény, hogy a History Ch (HD) bekerüljön a kínálatba?
-
lacapaca2000
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a PC-met kívülről távoli asztal segítségével elérni. Optinetem van HG8245-el, mely fix IP-t ad (ARP Configuration 192.168.1.10) a PC-nek
Regisztráltam egy domaint: nev.no-ip.hu ( hálózati Ip változások miatt)
HG8245-ben beállítottam:
DMZ: 192.168.1.10
PortMapping Configuration:External Start Port:3389; External End Port:3389;Internal Start Port:3389;Internal End Port:3389;Internal Host 192.168.1.10
Ha a domaint pingelem, akkor "lefordítja" az aktuális IP címre, de mégsem tudok csatlakozni a távoli asztallal kívülről. Belső hálózatról működik.
Mit kellene még beállítanom, vagy mit csinálok rosszul?
Hogy tudom leellenőrizni hogy a portátirányítás működik-e?
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest