Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Volt kint a T-Home-os szerelő, nagyon segítőkész volt!
Mindenben segített és elmondta, hogy ez a Cisco EPC3925 sajnos nem erre lett kitalálva amire használjuk.TP-Link 1043ND v2.1-est fogunk venni, az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetséges úgy bekonfigurálni a TP-Linket, hogy ő kezelje a DHCP-t (ez eddig megy), de az IPTV is működjön?
1 db LAN kábelen megy át a másik szobába a TV és az internet kapcsolat.
Most swicthel van megoldva!Valmi úton módon azt be lehet állítani, hogy pl.: LAN 1 portba dugott kábel statikusan kapja az ip címet a Cisco-tól, az összes többi dhcp kezelje?
Lecserélték az X200T 80GB-os set top boxot egy nagyon pici, teljesen halk 320GB-os Cisco ISB2231MT -re.
Még valami!
Az ügyfélszolgálatos hölgy rosszul mondta!!!
LEHET +HD csomagba menni minden további nélkül. Jót nevetett mikor mondtuk, hogy azt mondták nem lehetséges.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Soulfly842
addikt
Hmm... nyíregyháziként erre kíváncsi leszek:
Nyíregyházán indul a Digitális Magyarország pilotja - HWSW
Nagy bejelentést tett a Magyar Telekom vezére - portfolio.hu
Intelligens várossá teszi Nyíregyházát a Telekom - MNO
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Razermazer #49494 üzenetére
A HGW a szolgáltató tulajdona, így ha elromlik, kicserélik. Saját eszközt nem tudsz használni.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Kérdésem a következő lenne, ha nekem mondjuk adott egy d-link dcm-301-es kábelmodemem docsis 3.0-ás, álló kivitel, és én vettem tartaléknak egy szintén ilyet, ha az eredeti meghal, akkor a másikat tudom én használni?, vagy a szolgáltatóval kell harcolnom ez ügyben, mert nem fogják engedni használni.
Ilyeneket olvastam itt a fórumon jól gondolom hogy így van?
Analóg kábelnethez lenne és minden analóg mellette a tv és a telefon is.Ez csak elméleti kérdés mert már átmigráltak dsl-ről kábelre, és természetesen a kérésem ellenére hwgt kaptam a csoda technicolorból. Amit ugye teljesen át kellett konfigolni, hogy használható legyen. Így már minden ok vele de ez egy kabaré routert is tudom már használni mögüle.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
törölt tag
válasz kisapa #49492 üzenetére
Igen ez sajnos tudtommal nincs is leírva a HGW magyar kézikönyvében, hogy le van tiltva a port, én is fórumon olvastam, és már eleve úgy készültem, hogy csak a Phone 1-re kötök készüléket. Általában elmondható, hogy lebutítva kapják meg az emberek a szolgáltatói eszközöket - volt arra precedens, hogy valakinek hosszú ideig a kezdetektől nem volt egy funkció elérhető, aztán kapott egy frissítést és engedélyezve lett, utána pedig ment a találgatás, hogy akkor most véletlen vagy szándékosan tették elérhetővé -, ami a szolgáltató szemszögéből érthető, mert nem szeretnék, hogy "elvesszenek" az egyszerűbb felhasználók a beállítások dzsungelében. A Speedport görög szolgáltatói Firmware-ében például sokkal több opciót láttam a neten. Azt hiszem görög volt
-
kisapa
senior tag
válasz #41133696 #49488 üzenetére
Ez csak azért volt bosszantó mert így észre sem vettem,hogy hívott valaki. A másik porton egy officejet van a fax miatt bár azt már régen nem használtam,és bekapcsolva is csak akkor van ha nyomtatni akarok vagy bemásolni valamit. Tegnapelőtt egész véletlenül jöttem rá mert hívást vártam a napokban és nem jött.
-
ludsimon
veterán
válasz KurtCobain #49489 üzenetére
Írtam PÜ-t!
RootCloak nem oldotta meg, xposedben nem tudom mit kell állítani.undefined
-
KurtCobain
őstag
TV GO nálam is megy. Jiayu G3T, 4.4.2 + RootCloak.
Azt a minőségbiztosítási sz@rságot a root miatt szokta kiírni. Azt meg az xposed + roorcloak kombó megoldja.Mmm'kay?
-
Teko001
őstag
válasz Lacikaa9988 #49483 üzenetére
Jelentsd be hibára.
-
Lacikaa9988
tag
Nem tudtok megoldást a kérdésemre?
-
-
törölt tag
válasz ludsimon #49480 üzenetére
A lejátszás azért nem indul el, mert az eszközöd nem támogatott. Olyan eszközt tudunk mondani, mondtam is, amin maga az applikáció elindulásának nincs semmilyen akadálya, de hogy használni is tudod, azaz menni fog a Stream, az attól is függ, hogy sikerül e neki a párosítás, és a dolognak ez a része szerver oldali - adatbázis problémákra utal.
-
ludsimon
veterán
válasz Teko001 #49478 üzenetére
Hát ez nagyon jó!
Olyan eszközt mondjatok akkor amin működik!Ha 100%-ra akarok menni akkor windows tabletet veszünk. És fogunk is, mert sokminden csak azon működik. Pl Silverlight.
GoodSpeed:
Nálam elfogadja, minden ok, be van jelentkezve, csak lejátszás nem indul el (V-100-as hiba).[ Szerkesztve ]
undefined
-
törölt tag
válasz Teko001 #49478 üzenetére
Rootolva nekem sincs, sosem volt, sosem lesz. De nem mindegy, hogy miért nem megy... általában két hiba szokott előfordulni:
1. A készülék nem támogatott (Nexus készülékeknél ez nem áll fent)
2. Az előfizető belépési adatait nem fogadja el, helyes megadás mellett sem...[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
Annak ellenére, hogy ez egy ingyenes szolgáltatás, nem olyan rossz minőségben jön ez a TV GO 1920x1080-as felbontásban nézve sem!
Egyes TV adások szinte egészen jó bitrátával jönnek![ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Renato1993 #49468 üzenetére
Persze, én értem, hogy egyszer úgyis át kell állni, de egyszerre 64k most baromi sok, főleg, hogy most a jogsit csinálom.
Szépen lassan lecseréljük, de egyszerre ez nem menne!
Talán 1-2 év múlva (mikor az a pár ember a digis topicból a 16.kerből megelégedéssel beszél róla) váltunk komplett digi csomagra, de egyelőre nem.
Mi maradunk inkább a megbízható(bb) szolgáltatásnál.
Félek, hogy nagyon béta lesz még a hivatalos start után 1-2 évig a digi.
Én emlékszem mikor a DOCSIS 3 új volt 1-2 évig rengetegszer indult újra a router. 24/7 ment akkoriban és minden újracsatlakozást láttam. Utána abbahagyták ezt, kb 1 hónapban 1x ha előfordul egy szolgáltató általi újraindítás.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Renato1993
tag
válasz ludsimon #49463 üzenetére
Értem, plusz eszköz költséggel nem számoltam, az igaz.
Mondjuk a T-s 120-as nethez se ártana a gigabites router.
(Csak hogy még kötekedjek 13k-ért vettem egyet szerdán
Meg amúgy miért kell még switch is?)Amúgy mi ez fára rávágós sztori? Bár ez már tényleg elég off itt, lehet inkább privátban kellene
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
ludsimon
veterán
válasz Sofian #49466 üzenetére
Én is nagyon furcsálltam, de most mit lehet mondani ilyenkor?
Később amúgy válthatunk nagyobba, lehet majd visszatelefonálok ha megvan az átállás visszatelefonálok és rákérdezek másik ÜFSZ-esnél.Kipróbáltam, feltelepítettem a TV GO apk-t, ezt írja minden csatornára.
Megoldás erre?
Nincs rootolva!! Sony Xperia SP[ Szerkesztve ]
undefined
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Olyan gondom lenne az IPTV-vel,hogy nem veszi fel az adott műsort.Eddig tökéletesen ment minden,most este,akarok felvenni a tv-ben egy műsort,de az iptv-n,nem jelzi ki,hogy megy a felvétel,eddig mindig kijelezte.Szerintetek ez mitől van?Már újra indítottam az egészet,de semmi nem javult meg.
-
headhunter
addikt
ADSL+telefon szolgáltatás megszüntetése, kizárólag alacsony vérnyomásúaknak...
2011.11.03. felmondás, 8 nap felmondási idő, szolgáltatás 2011.11.11.-én éjfél után, "Konec filma" helyett a mai napig működik...
Ügyfélszolgálat :
2011.11.03.
2011.11.04.
2011.11.12.
2011.11.14.
T-Pont
.
.
.
. -
ludsimon
veterán
válasz Renato1993 #49460 üzenetére
Minden lehetőséget kiszámoltam. Nem véletlen döntöttem így.
1db gigabit képes router 14 ezer Ft.
1db gigabites switch 10eFt
2 db rögzítésre is alkalmas STB 40 ezer Ft.
Összesen 64eFtNem kell 64eFt-ot kikölteni sem, ha T-nél maradunk. Ez itt a fő indok.
Ha pedig ezt elosztod 2 évvel, az 2667Ft pluszban, vagyis akkor ott tartunk, hogy az okos csomag, 6300Ft + 2667Ft = 8967Ft.Arról nem beszélve, hogy az okos csomagot egyszer lehet megkötni, utána vagy 3 hónapig semmi sincs, vagy hűség nélkül visszaköttetjük a T-t, vagy megyünk a sima akció nélküli csomagba, ami:
3100Ft TV
Internet: Mint tudjuk 1000-ből visszalépni 100-asba ... hatalmas élményromlás lenne.
Szóval 500-ba mennénk vissza.
5700Ft
Ez így már összesen 8800Ft, és nem tudok számítógépen akárhol, nyaralás közben TV-zni neten keresztül.Meg elég kiábrándító volt ami diginél megy. Ez az ennyire nemtörődöm a bekötéssel azért nálam eléggé kiverte a biztosítékot... Rávágják a fára az optikai kábelt...
Amúgy ezért köttettük 1 évre a hűségidőt, hogy ezalatt megnézzük milyen ez a T-Home-os szolgáltatás. Ha meg leszünk elégedve, hosszabbítunk..
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz salapp #49459 üzenetére
Családi kertes házban vagyunk, de azért jó ez így, hogy nem kell parabolát felszerelni.
Meg eddig nem is volt gond az IPTV-vel nálunk!Amúgy éppen nem működik 2 napja az IPTV.
Nem kap ip címet, azt mondták 72 órán belül megcsinálják.
Azt is mondták, hogy az X200T-t lehet, hogy ki fogják cserélni, mert kb 1 hónapja fagyogat (ezt is mondtuk), megáll az adás és akkor hajlandó továbblépni, ha elkapcsolunk az adásról és vissza.
Melyik az újabb darab? Nem látok az oldalukon mást, csak ezt a típust.Azt is hozzá kell tenni, hogy 2010 óta szolgál nálunk, úgyhogy lehetséges, hogy kiszolgálta az idejét.
Emlékszem mikor bejött a DOCICS 3 akkor köttettük be az egész rendszert, azelőtt ADSL volt.undefined
-
Renato1993
tag
válasz ludsimon #49453 üzenetére
Azt amúgy kiszámoltad hogyha a T-től csak IPTV-t rendelsz két év hűséggel,hiéna csomagban az 3900Ft/hó, + a Speak! csomag 1200 Ft/hó, az 5100Ft/hó, plusz ha digitől rendelsz 500/100 Mbps-es csomagot, akkor az 5700 Ft/hó, azaz összesen 10 800Ft-hó, ami még mindig olcsóbb mint a T-s összesen amit írtál, optikai neted van, ami garantáltan hozza a sebességet, (ugye min garantált sávszél is nagyobb már mint a T-s max sebessége, amire kíváncsi vagyok hogy hozza-e egyáltalán...).
Vagy a sima Digis net helyett, két év hűséggel, telefon, TV, plusz 200/50 Mbps-es net, 140+2170+3290=5600FT/hó.
Így lenne TV GO-d, IPTV-d, ami nem vesz le a net sávszélességéből véletlen se, mert az meg DIGI-től jön, ráadásul nagyobb csomag mindkét verzió esetén, modernebb technológián, valszeg stabilabban, kisebbb ping-gel is, és a második verzió esetén még a DIGI-től is van TV-d amiben van analóg, meg DVB-C is, és vannak benne HD csatornák ha minden igaz.
Ha nem jól számoltam valamit szóljatok, ez esetben akkor elnézést
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
ludsimon
veterán
válasz #41133696 #49455 üzenetére
Xperia SP legfrissebb 4.4-el letölteni se tudom a Google Playből, mert azt írja ki nem támogatott készülék.
Végül az én számítógépemen elindult.
Most a másik gépen nem akar.
Jófej.salapp:
Sat mivel jár? Parabolával?
Már amúgy megkötöttük kábelre 1 évre, jó ez így!Nekem a lényeg ez a GO TV volt, mert a TV-nk másik szobában van és én nem szoktam TV-zni, így viszont háttérben nem rossz, hogy megy valami ami érdekel.
TV nem férne el már az asztalomon.Hűű, jó kockás 1920x1080-as felbontáson az adás. Nem baj, így is kibírható.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
C0d3r
addikt
válasz #41133696 #49339 üzenetére
Becsomagolják, naná.
Augusztusba mondtam le a második STB-ot, ahogy írták és mondták, "csupaszon" vittem be postára a cuccot, ahol elvileg előre elkészített doboz várta volna a hosszú útra. Nagy mosollyal arcomon adnám át, erre a hölgy már nyújtja is felém a dobozt. Egy sima, lapjára hajtogatott doboz. Hatásszünet után rájöttem, hogy ezt most nekem kellene összetákolnom, úgy kunyeráltam össze a hozzávalókat, kicsit sem volt kellemetlen a ragasztószalaggal zajolni.
Dobozra MTID felír, címzett felír, ami egyébként a Waberer's - bilk logisztikai központ volt. Hogy hogy jutott el a Telekomhoz az eszköz, arról fogalmam sincs. Már ha eljutott, ugyanis 2 hétre rá azért megkérdeztem, hogy megkapták-e. Válasz: Nem. Feladás után 1 hónappal újabb érdeklődés, csomag állítólag sehol.
Azóta nem érdeklődtem, de biztos ami biztos alapon megtartottam minden dokumentumot, feladóvevényt róla, nem lennék meglepve ha pár hónap múlva számonkérnék rajtam, ahogy azt már tették korábban is.
Nincs szerencsém a szolgáltatás lemondással, na. -
törölt tag
válasz Gézengúz #49446 üzenetére
Hát nálam még T-s szerelő volt (szerencsére), mivel még bőven az 1700 fős létszámleépítés előttire datálódik a dolog. A mobilján egy alkalmazás egyből kiírta, hogy 1200 méter. Az a négy router az kemény, bár nekem is három fedi le a szükséges részeket a HGW-vel
(#49453) ludsimon: Android 4.4.4-gyel kompatibilis, Nexus 7-en azzal használom, de már rákérdeztem a Nexus 7 topicban még tegnap, hogy az 5.0-val is megy e, és azt a választ kaptam, hogy a TV GO (is) megy.
Inkább az lehet a gond, hogy a készüléked nem támogatott, mert az OS az igen.
-
salapp
addikt
válasz ludsimon #49453 üzenetére
Fura, nálunk win7-es, win8.1-es laptopon és kitkat androidon is működik, szóval jelezd a technikaiaknak, hátha tudják, mi okozza a hibát.
Én iptv helyett, ha a hd nem elérhető, tuti inkább a satosat kérném, HD a lényeg és úgy tűnik, januártól tovább bővítik. Amúgy szüleimnél optikán jön az iptv és állandóan kockásodik, a hd adások is csúnyábbak, mint a satos nálunk.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Végül nem DIGI mellett döntöttünk, mivel megláttam, hogy van TV GO szolgáltatás!
Végre ingyen bármilyen internetszolgáltatáson akármilyen távol vagyok tudok nézni magyar csatornákat és méghozzá elég széles kínálatban!Megkötöttük az alábbi csomagot 1 év hűségidővel:
Netmánia XXL 120 Mbit/s-os net
Családi TV (+HD nem megvalósítható a mi hálozatunkban ezt mondta az ÜFSZ-os)
Speak! minicsomagEz így összesen 10.880 Ft lesz / hó!
Jó ez a HIÉNA kedvezmény!!
Most 10.490Ft-ot fizetünk (októberben lejárt a net hűség, a TV ennél is régebben, ezt mondta az ÜFSZ-os) a Netmánia M-ért, és Alap TV-ért!!
PROBLÉMA:
Szerintetek bejelentsem azt, hogy a GO TV szolgáltatás nem működik?
Nagy csalódottság volt, mindent feltelepítettem amit kért, de hiába, nem csinál semmit amikor számítógépen megnyitom a TV csatornát (rákattintok a tv lógójára).
Leginkább ez miatt maradtam T-s pedig.Az hagyján, hogy azt írja ki, hogy az Android 4.4-es eszköz nem támogatott, de hogy még windows alatt se megy...
undefined
-
salapp
addikt
válasz vigyori78 #49451 üzenetére
Huawei interaktívos beltéri. Nálunk ugyanez a helyzet. Szerelőt kérdeztem, aki szerelte, azt mondta, a legutóbbi firmware cseszte el és elvileg kb. egy héten belül jön rá új, ami remélhetőleg megoldja.
Azért csak jelentsd be, hogy minél több oldalról kapják az infót, hogy ez így trotty!Ha tényleg benne lesznek a családi+hd csomagban a wild hd és az eurosport2 hd, azért adok nekik egy kis piros pontot.
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Sat tv családi + hd van, elég sok sd adás akadozik 10-20 másodpercenként akad egy kicsit a kép.
Mitől lehet másnál is előfordul?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Renato1993 #49449 üzenetére
Felmondásnál vissza szokták kérni a HGW-t(Cisco EPC3925)?
Igen.
-
Renato1993
tag
válasz poli27 #47321 üzenetére
Na, most bejelentettem másodjára, ki is jött a szerelő, meg is csinálta, tényleg egy szűrő volt, csak hogy a jó istenbe került oda, mikor évekig jó volt, és jött a többi csatornán is a jel...
Erre ő se tudta a választ...
Újrarakta a csatlakozókat is, mert annó aki bekötötte a kábelt, lazán rakta azokat is, mellesleg a kábelt is sikerült amúgy annó megsértenie kint, mert egyedül szenvedte fel +30 méter kábelt az oszloptól a házfalig.
Mondjuk az a szerelő amúgy is érdekes volt, mert húzta 2 hónapig a bekötést, betegségre hivatkozva, meg hogy már nem ér ide világosba...
Végül aztán mikor panaszkodtunk rá pár telefont, akkor gondolom rászóltak már fentről, és kijött,de persze hogy sötétben csinálta. Neten keresztül lett megrendelve a csomag, és állítólag akkor más szerelő az illetékes, legalábbis a személyes ügyfélszolgalaton ezt mondták, hogyha náluk rendeltük volna meg, akkor egy hét alatt bekötötték volna. Nem tudom hogy ez tényleg így van-e/volt, ha meg tényleg akkor mi abban a logika hogy két külön apparátust tartanak fent a bekötésre/szerelésre...vagy a telefonos ügyfélszolgálatnak meg van 3. szerelőbrigádja?
Na hozzá képest aki most jött, fiatal srác, tök korrekt volt, pontos, 4-és 8 között volt megbeszélve hogy jön, 3:50-kor már az oszlopon matatott.
Szóval végül is csak annyi mondandóm lényege, hogy nem mindegy hogy milyen szerelőt fog ki az ember.Bár ezen a kivételesen pozitív tapasztalat ellenére úgy fogok átváltani DIGI-re mint a huzat, amint lesz, de cserébe majd nem írok olyan csúnya indoklást hogy miért mondok fel
Felmondásnál vissza szokták kérni a HGW-t(Cisco EPC3925)? Mert amúgy gigabites switchként tök jól üzemel, mondjuk ha telefont megtartanám, és csak a netet mondanám le, akkor megmaradna.
-
ludsimon
veterán
Már nem is kell, mert a T-Home frissítette az oldalát és benne vagyunk a HIÉNÁBA cím szerint!!
undefined
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérésem lenne, hogy printscreenelnétek egy HIÉNA kedvezményes IPTV családi+ 120Mbites Internet csomagot mindkettőre hiéna kedvezménnyel mennyibe kerül?
Illetve egy maxos IPTV csomagot és maxos internet csomag kedvezményes hiéna áron?
Vagy esetleg olyat, hogy tripla kedvezmény, ha úgy jobb árban van! Nem használjuk a telefont.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Gézengúz
addikt
válasz #41133696 #49440 üzenetére
Alvállalkozók csinálták, nincs ilyen eszközük, utcaszinten 1.2km a távolság, kábel szinten több mint 1.5km, becsülni tudták csak...Azóta már kicseréltem egy dchard féle 360R-re, N-es wifiben nincs hiány , inkább nem írom be ide, hogy mekkora területet fed le ez a 4 router
Egy éves a szerződés, neten köttem, 3980Ft/hó... Remélem mire lejár, addigra az utcánkban nyáron kihúzott digi optikát is élesítik...Nagyon remélem
-
törölt tag
válasz Pityu. #49443 üzenetére
Abból is ugyanúgy csak egy jár mint analógnál. Legalábbis idehaza, mert abból kiindulva, hogy a HGW eszközökön rendszerint két port van - két külön számnak -, az a következtetés vonható le, hogy vannak olyan országok, ahol rendeltetésszerűen használható mind a két port. Itthon általában letiltják, sőt a gyári FW-eket is lebutítják, LAN portokat inaktiválnak, egyes eszközöknél egyszerűen letiltják a belépési felületet stb.
-
törölt tag
válasz Gézengúz #49435 üzenetére
Egyébként igazat mondtak, hogy 1,7+ km-nél már Internet felőli sebesség szempontjából mindegy, de azért lokálisan jobban járnál egy VDSL2 kompatibilis, a legfrissebb Firmware-t futtató Speedport HGW használatával (N-es WiFi, Gbps-os otthoni hálózat...). Ami pénz megtakarítást is jelent, ha a Pirelli miatt új Routert lennél kénytelen venni.
-
törölt tag
válasz Gézengúz #49435 üzenetére
Megmondták konkrétan a távolságot? Sajnos az csak ADSL2+-os. Tőlem pár méterre a szomszédom apja is olyat kapott a jelek szerint... mivel amúgy is csak a legkisebb azaz a 10 Mbps-os NetMánia S csomagot választották, gondolta a szolgáltató jó lesz az elfekvőben lévő cucc még évekig... Na meg persze nem is Gbps-os. A Pirellis példa okán pontosítanám is a korábbi hozzászólásomat:
(#49426) GoodSpeed : Illetve ha nem valami elavult WiFi szabványt használó HGW-t kap az ember, például G-s Pirelli, de lassan már az N-es is az lesz az AC térhódítása miatt.
(#49437) kisapa : Tudtommal a Phone 2 le is van tiltva rajta. Nálad eddig nem volt? Nálunk úgy van, hogy Phone 1-ből egy vezeték átmegy két szobával arrébb ott egy hármas közösítőt kap, azon lóg egy vezetékes és két DECT telefon.
(#49438) Pityu.: Ez nagyjából pont annyi, mint amennyi nekem is volt ADSL2+-ról váltás előtt, a 321B modememmel egyedi FW finomhangolásával.
-
kisapa
senior tag
-
Gézengúz
addikt
válasz #41133696 #49433 üzenetére
Na, egy Pirelli 4201g-t hoztak, ebben még a wifi is csak g-s...Nah cserélem is lefelé valami kis Askey vagy fekete 360R-re, sebesség gyászos, 12/1, valahogy csak kikéne erőszakolni ezt a VDSL-t M csomagban, szerelők azt mondták nagyon nagy a távolság itt már nem oszt nem szoroz a VDSL..
(Hatalmas a fejetlenség náluk, panaszkodnak is szegény szerelők én megértem őket, fejétől bűzlik a hal is)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gézengúz #49429 üzenetére
Az egyébként azért volt érdekes húzás tőlük, mert már mindenhol a VoIP telefont erőltetik, új előfizetőnél meg pláne.
Szerk: Meglévő előfizetéseknél itt a topicban djculture is írta, hogy riasztót kellett emlegetni, hogy maradhasson az analóg, illetve, hogy gondja lesz ha lejár a hűség, mert előbb utóbb digitálishoz kötik.
A digitálissal kezdetben nekem is sok gondom volt, recsegett, IP váltás után elvesztette a vonalat, de a Speedport-on a legújabb FW óta - ami már elég régóta megvan -, nincs érdemleges gond vele. Egy olyan probléma van, hogy egy kényelmi szolgáltatás - az R+5-ös gomb megnyomására analógnál amint a foglalt szám szabaddá vált, hívta is - nem működik digitális vonalon.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Megint kavarnak a számlákkal , akkor ebben a hónapban nem kell fizetni?
Tavaly novemberben ugyanez volt ,akkor a hónap elejéről át tették a hónap végére a számla fizetést. Most mégsem jó így nekik?
-
PeeterssoN
őstag
Telekomnál van fizetős védelmi rendszer?
Upc nél van/volt havi max 1000ft smartguard.
Csak ezért kérdezem. -
Sasos
senior tag
válasz Teko001 #49425 üzenetére
Mondjuk ezzel csak nő a panasz. Ha adnának egy modemet, akkor addig érdekelné őket a működés, ahogy ez DSL-nél is működik. Ha a modem után van a hiba, akkor fizetős a szerelő. E-helyet adnak egy agyonbutított, minden frissítésnél változó menüvel bíró ipari fost, ami pont nem jó semmire. De elfogadom, legyen így, hisz "ingyen" van a készülék. Csak legyen lehetőségem a saját eszköz MAC címét regelni a rendszerben, ha sajátot akarok ráakasztani. Ha ezt nem lehet, akkor kérhető legyen legalább a modem, mint opció. Ha így lenne a panaszok fele megszűnne. Most meg boldog boldogtalan cserélteti az eszközöket állandóan, mert biza egyik sem tartós, és mind buta mind a föld. Abba is belemennék, hogy legyenek listán drágább és egyben fizetős választható eszközök. Hajlandó lennék akár fizetni is egy rendes eszközért.
-
Teko001
őstag
válasz r3dsnake #49420 üzenetére
Általánosságban: Minden egyes plusz funkció egy plusz ok, amiért az ügyfél panaszkodhat, hogy nem megy, miközben sokszor előfordulhat, hogy az ő hibájából nem. A hálózati megosztás például egy ilyen, ezek az eszközök sokszor nem is minden HDD-t támogatnak megfelelően, stb... Plusz ezek az eszközök is célszámítógépek processzorral, stb... Alapvetőleg nem arra tervezték, hogy nagy HDD i/o-t végezzenek, torrent klienst futtassanak, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
Köszönöm a modem felajánlásokat!
Most délelőtt kiment a telekomos szerelő beszéltem vele telefonon. Elmondtam mi a szitu.
Kicserélte a modemet. Előtte 8mbit, csere után 15mbit (családi netcsomag vagy mire voltak előfizetve).
És az új modem simán lazán kommunikál az RT-n65u routerrel. Mindenki boldog lett.
5900volt a modem, majd köv. számlával kiszámlázzák. -
MY2K
aktív tag
válasz kisbrekes100 #49415 üzenetére
Szia! A kihelyezett eszköz a szolgáltatóé. Mindenféle módosítás a szoftveren rongálásnak minősül.
Ha torrentezni akarsz használj saját routert legfeljebb kérsz egy olyan hgw-t ami tudja a pppoe pass-through-t.Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
villamos
őstag
válasz r3dsnake #49420 üzenetére
A régi dsl -ben az volt a jó, hogy kaptál egy darab modemet, és az csak modem volt. Rádugtad a vonalra, villogott jobbra-balra, fölkapcsolódott a központra, felvillant egy ready led vagy valami hasonló, utána saját gépről egy user-jelszó párossal be kellett lépni, és voila lőn net. Ennyi. Aztán ezzel a tisztelt előfizető azt csinál, amit akar, olyan routert vesz amilyet akar stb...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Nem.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
r3dsnake
nagyúr
Engem ugyanez érdekelne a Cisco HGW esetében.
-
kisbrekes100
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen pirelli típusú routerem, amit a t-home adott itthoni internet szolgáltatása mellé. Miután megláttam a hátán az USB csatlakozót eszembe jutott, hogy valahol olvastam, hogy ezekkel lehet torrentezni, külső adattároló használatával. A kérdésem az lenne, hogy erre rá tudok-e tenni egy olyan firmwaret, ami alkalmas a torrentezésre? Várom a válaszokat.
-
Lenry
félisten
sziasztok!
október közepe körül kötötték be az új lakásomba a netet, de még a mai napig nem jelent meg az októberre vonatkozó számla a my T-Home-ban.
kétlem, hogy grátisz lenne az a két hét, de mivel papírszámlát nem kértem, neten meg nem jelenik meg, így nem tudom befizetni.
ilyenkor mi van?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
válasz #41133696 #45602 üzenetére
Most ismét ideát van a második gép, szóval meg tudom mutatni, hogy a Speedport 724 Gbps-os kapcsolatán mennyivel haladnak át az adatok:
Körülbelül a 100 Mbps 2,5-szeresével
A LAN1-ben a Speedporthoz adott LAN kábel megy, a másik portban pedig CAT5E-n keresztül. Szóval azért 3x jobb mint a sima 100-as de harmad annyi, mint amennyi az elméleti lenne... most úgy adódott, hogy a másik gép is ideát van, és van pár száz GB-nyi Steames játék biztonsági mentés, amit átküldök rajta, mert az abban a gépben lévő 500-as HDD már nem játékra - mivel ahhoz már gyenge a rendszer - van tartva, hanem adattárolásra.
-
törölt tag
Friss
"TV Á.SZ.F: 1. 2015. február 1-jétõl megszüntetjük a Minimax Mesetár, Megamax Kalandtár, Nick KLIKK, AXN NOW, valamint az Agatha Christie és barátai KrimiKlub előfizetéses műsorkölcsönzési szolgáltatásokat,
és 2015. január 6-ától a Pulse kiegészítő minicsomagot. A vonatkozó szerződéseket e hatállyal felmondjuk, az érintett elfizettet külön értesítjük. (5/A Melléklet, 6/A, 6/B, 6/D Melléklet)2. A 2015. január 6-ától megszüntetjük a Globe, Speak!, Movie, Kids, Kids Plus, Filmbox és Delta kiegészítő minicsomagok értékesítését. (5/A, 6/A, 6/B, 6/D Melléklet)
3. A médiaszolgáltatókkal kötött szerződés alapján illetve az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárta miatt, 2014. december 31-ét követően megváltozik a meghirdetett
csatornakiosztás. Az új programkínálatot 2015. január 6-ától biztosítjuk, s a 2015. január 2- és január 5-e közötti időszakban a műszaki lehetőségek függvényében, a zavartalan átállás biztosítása érdekében
fokozatosan térünk át az új csatornakiosztásra, amely időszakban a megszűnés csatornák már nem érhetőek el. (6/A-6/D. melléklet)4. A 2015. január 6-ától érvényes csatornakiosztás szerinti csatornák, kínálatban történő szerepeltetésének vállalt időpontját 2015. január 31. napjában határozzuk meg. (6/A-6/D. melléklet)
5. Az IPTV és a digitális kábeltelevízió kínálatunk 2015. január 6-ától a következők szerint módosul. Új csatornaként kerül bevezetésre az Universal és a Fix TV a Családi és Családi+HD csomagba,
továbbá az RTLII HD[, Cool HD, Film+ HD, National Geographic Wild HD a Családi+HD csomagban.Kikerül a sorozat+ az Alap, Családi és Családi+HD csomagból, a Filmbox a Családi és Családi+HD csomagból, valamint az RTL Klub HD a Családi+HD csomagból. (5/A, 5/B, 6/A, 6/B Melléklet)
6. 2015. január 6-ától új csatornaként vezetjük be az Universal csatornát a Movie Mix kiegészítő csomagba, míg a sorozat+ és a Filmbox kikerül kínálatból. (5/A, 5/B, 6/A Melléklet)
7. 2015. január 6-tól új csatornaként vezetjük be a Fix TV csatornát a Lifestyle Mix csomagba. (5/A, 5/B, 6/A Melléklet)
8. Műholdas televízió kínálatunk 2015. január 6-ától a következők szerint módosul. Új csatornaként kerül bevezetésre az Universal csatorna a Családi és Családi+HD csomagba, továbbá az RTLII HD,
Cool HD, Film+ HD, National Geographic Wild HD, Duna HD, Duna World HD, ATV HD, Sport2 HD, Eurosport2 HD és az MTV Live HD a Családi+HD csomagba. Kikerül a Filmbox, a sorozat+ és a film+2 a
Családi és Családi+HD csomagból, valamint az RTL Klub HD a Családi+HD csomagból. (5/A, 5/B, 6/D Melléklet)9. 2015. január 6-ától kikerül a Filmbox on Demand műsorkölcsönzési szolgáltatás a Filmbox kiegészítő minicsomagból. (6/A)
10. TVGO szolgáltatással elérhető csatornák közül kikerül az RTL Klub. (6/A-6/D, 7. Melléklet)."
[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
válasz Pityu. #49368 üzenetére
Szia,
Én azt javasolom ne akarj digitális (VOIP) vonalat. Az analóghoz képest katasztrófális a minősége. Nekem évekig nem is lehetett telefonálni, ha közben ment valami letöltés, a hang teljesen eltorzult. Többszöri hibabejelentésre sem tudták megcsinálni. Odáig jutottunk, hogy inkább a hűségidő ellenére Ők bontják fel a szerződésemet, de javítani nem tudják. Csak azért maradtam, mert a TV és Internet szolgáltatással elégedett voltam. Aztán egyszer kaptam egy ZTE HGW-ét, majd Speedport-ot ezekkel némileg javult a helyzet. A hang torzulása megszűnt, viszont továbbra is pár másodpercenként kihagy a hang, állandóan vissza kell kérdezni az embernek, s ami még gázabb, időnként teljesen véletlenszerűen megszakad a hívás. Ügyintézés közben igen vidám dolog, mert persze egyetlen Help Desk, Call Center, Ügyfélszolgálat, beleértve a Telekomot sem hív vissza. Hiába jöttek az újabb firmware-ek a hiba nem oldódott meg. Az analóg vonallal soha ilyen probléma nem volt, 30 éve sem, akár a Magyar Posta, akár a MATÁV volt a szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Egy korszak vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest