Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Jones
tag
Hello!8mbites t-home-os netem van,és wifin csatlakozom.Mostanában elkezdte azt csinálni hogy mikor elinditom a gépet akkor gyors,de kb 2 perc és kb fél megabittel megy onnantól kezdve addig míg újra nem csatlakozom,akkor megint gyors és igy tovább,a jel erőssége 4es vagy 5ös szokott lenni.Mi lehet a gond?kösz
-
cliath
csendes tag
szia
Nem hülyeség a kérdés, ahol én lakok, az sincs a listán, mégis van t-home.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot,ott megmondják. -
phallos
tag
Hali!
Lehet hülyeséget kérdezek, de lehetséges olyan településen t-home-os netet beköttetni, amely helység nincs rajta a hivatalos honlap listáján?
-
cliath
csendes tag
Még egy köszi és még egy kérdés!
T-home-ot szeretnék, de van még pár hónapom a nordtelekomnál.
Mivel korlátozták a p2p-t, szerintem szerződést szegtek, szerinted erre hivatkozva lemondhatom őket? -
-
petne
őstag
Fejlesztések vannak, csak a dsl-en már nem nagyon lehet mit fejleszteni. A jelenlegi hálózatunk ennyit bírt. Nem véletlenül jelentette be az üvegprojektet a Magyar Telekom, erre fog már ráállni és elég sok háztartást be fog érni az elkövetkezendő hónapokban, években. Jelenleg már kb. 5000 háztartást ér el ezzel a technológiával.
-
cliath
csendes tag
Köszi a választ és a t-home-al kapcsolatban még annyit kérdeznék, ha IP tv-s előfizetést választok, a tévézés lassítja a netet?
A p2p-re visszatérve,ha nincs benne az ÁSZF-ben a korlátozás lehetősége, akkor megtehetik a szolgáltatók? -
cliath
csendes tag
szia
Tőled idézek "nem fejlesztenek a szolgáltatók és csak veszik fel az új ügyfeleket és már túl van terhelve a hálózat ez miatt dobálja le az embereket a hálóról"
Na ez a gond!! -
wuszter
csendes tag
Sziasztok,nekem az lenne a gondom hogy van 8megás t-online-os internetem és már vagy 3 hete nem működik jól.Meghatározatlan időközönként elmegy néha 30mp-re néha fél órára,tehát szabálytalanul,és akármit csinálok töltés,böngészés közben is.Siemens modemem van azon van egy DSL Link ami világítani szokott amikor elmegy a net ez elkezd villogni vagy el is tűnik.Igy jelenik meg a hiba.Olyat hallottam,hogy nem fejlesztenek a szolgáltatók és csak veszik fel az új ügyfeleket és már túl van terhelve a hálózat ez miatt dobálja le az embereket a hálóról.Hozzáteszem azt hogy december elején kezdte ezt csinálni szóltam az ügyfélszolgálatnak,hogy gond van azt mondták javítani kezdik a hibát küldtek is egy smst hogy elkezdték a hiba javítását majd felhívnak ha megoldották a problémát.Mondanom sem kell,hogy azóta is fenáll ez a probléma felhívtam megint őket most meg azt mondták,hogy nem is lett bejegyezve a hibafelvétel majd most megnézik.Azóta sincs semmi változás.Van tippetek mi lehet a gond?
-
cliath
csendes tag
Sziasztok!
Én a t-home féle net kapcsán érdeklődnék, hogy mi a helyzet a p2p korlátozással?
Eddig csak a UPC meg a mobilnet szolgáltatók alkalmazták, de 5 napja a Nordtelekom is!
Pedig az ÁSZF-ben egyik adsl szolgáltatónál sincs benne... -
petne
őstag
Mindkét esetben hibabejelentés után történt a változtatás, visszaállítva a sávszélességemelés előtti állapotot. Megnézve, hogy azzal milyen stabil a dsl kapcsolat...
A Te esetedben még 1 megán is szakadt, tehát ott valami komolyabb gond lehetett. Automatikusan meg nem kötnek át senkit, hiába települ közelebbre egy dslam.
A barátod esetében meg nem bírta stabilan a 8 megabites profilt, kétlem, hogy semmilyen tájékoztatást nem kapott a hiba okáról, valamint hogy váltson inkább csomagot, mert a hibajegybe biztos belekerült és csak úgy nem zárhatják le.
-
Sanyix
őstag
nekem nem a t online-nál volt, sávszélemelés után 2 hónapig ment a 4 mbit, majd elkezdett romlani a sávszél, szakadozott. Az akkori szolgáltatómnak (tvnet, tcom hálózaton, nem hurokátengedéses), szóltam hogy rossz, óriási a zaj a vonalon, még frekvebciát is mondtam mi fölött zajos. ok... másnap 1 mbit-re visszaállították a profilomat (egyébként ez se volt stabil már). Aztán felhívtam a tcom központi hibabejelentőt, másnap átkötöttek a 4km-re lévő dslam helyett a 200 méterre lévőre (amiről megfeledkeztek addig). Azóta jó.
Havernál t-online (egyébként tökmindegy mi, mert hurokátengedés nélkül úgyis a t állít be mindent és az ő hálózatukon megy minden). volt 6 megája valósan, majd elkezdetett szakadozni. Szólt, a szokásos fantasztikus problémamegoldással, egyszerűen visszatették a profilját 2 megára. Megint szólt hogy szar, aztán 1 napra visszatették 8-ra, majd következő nap vissza 2 megára (szó nélkül), azóta annyin megy.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
Dehogy tájékoztatják... engem se tájékoztattak miután vonal szétszarása után visszaraktak 1 megára 4-ről. Mint ahogy a haveromat se akit 8-ról 2-re raktak.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
petne
őstag
Az automatikus sebességemelés után volt olyan, hogy visszaállították a korábbi állapotot, mivel nem bírta a vonal a nagyobb sávszélességet, de már egy jó ideje mindenféleképpen tájékoztatják az előfizetőt ilyenkor. Ez már itt is elhangzott többszőr is és T-s embertől... én máshonnan is tudom, de ez nem lényeges itt.
[ Szerkesztve ]
-
Ebit
addikt
Történik ilyen elég akár ezt a forumot átolvasni.
Megjegyzem, a 8 mega váltó profilja géptermi oldalon a 2 mega már beszéltünk róla priviben, időnként tárgyilagosnak kell lenni, és amennyiben a saját állitásod szerint, nem a T-nél dolgozol, feltehetően, te sem mindent hitelesen tudsz.[ Szerkesztve ]
-
Sanyix
őstag
kábelnetet mennyire zavarja be kábel tv adás erősítő?
-
petne
őstag
válasz mimi_bacsi #3463 üzenetére
Árbóc felálítása nem tartozik az alapszerelésbe, azért külön kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz muveszur #3459 üzenetére
ADSL-en nincs semmiféle priorizálás, mert nincs rá szükség
jelenleg T-home kínálatában 2-8-25megás csomag van
ebből a 25megás az VDSL és oda van írva a részletekbe hogy hol érhető el
elég kicsi lesz az esélye hogy nálad pont lesz, de ha elérhető mindenképp érdemes arra menni. ha csak ADSL marad akkor meg 2megás csomagra előfizetni, és ha jól megy meg a vonal is bírja (modemből megnézni vagy központban megkérdezni) akkor válthatsz 8megára is.a SAT TV nagyon jó minőségű, a hozzá adott tányérral van kellő időjárás tartalék, akik eddig előfizettek azt mondták hóesésben meg esőben is tökéletes a kép
felvételre nincs lehetőség, mert a két fajta beltéri közül egyik sem merevlemezes.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz mimi_bacsi #3458 üzenetére
a SAT TV-nél a szerelés díjtalan ha 1év hűséget vállalsz
ha 3 beltérire kérted akkor oda is díjtalan kivéve ha utólag kérsz még beltérit mert akkor a weblapon van mennyiért szerelnek.
úgy tudom 30méter koax ingyen van, de ha több kell akkor sem vészes az ára, szerintem 10méter olyan 400-500forint lehet... megéri rendesen bekábeleztetni a házat meg még hagyni is 2-3métert feltekerve hogy később se kelljen toldani majd és mindig a legjobb minőséget érhesd el.a tányér elé 2-3kimenetes fejet raknak onnan megy minden beltéri felé 1-1 kábel
ha 3 beltérire kérted akkor 3 kábel fog a fejből indulni.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
muveszur
addikt
Sziasztok! Ahol én lakom, ott csak két szolgáltató van.... A UPC, ami tökéletes lenne, ha azok a mocskok nem korlátoznák a torrentet, és a T-home, ahol 1évvel ezelőtt napi 8-10 vonalszakadásom volt 4mbit/s mellett.
Több kérdésem is lenne Hozzátok:
-Volt vmi hálózatfejlesztés Debrecenben, csapókert környékén? Nekem már az is jó lenne ha nem szakadna meg a vonal 6-8mbit/sec nél csak kb havonta 1x. (UPC-nál ebben az évben 2x szakadt meg össz)
-Van internet csomag 2 és 25mbit között, jó áron, mert én a honlapon csak ezzel a két véglettel találkoztam
-Van e itt is p2p "priorizálás"?
-SAT TV mennyire megbízható, időjárás hogy befolyásolja, és van e lehetőség itt is felvételre, visszatekerésre stb?
Válaszaitokat köszönöm! -
mimi_bacsi
tag
válasz ForRedGlory #3452 üzenetére
A kérdésem még az, hogy benne van-e a vállalási díjban, azaz nem kell érte fizetni:
- Kábelezés, mert 3 készüléket kértem és az 3 külön helyiségben van
- Ha nincs az árban benne, akkor az idegennel csináltatom meg a kábelezést és ebben az esetben az antennától csillagpontosan, vagy felfűzve kell a vezetékelést megcsinálni? -
törölt tag
válasz ForRedGlory #3455 üzenetére
Akkor csak én nem kaptam meg.Mindegy most feladtam és állítolag sikeres volt a müvelet.Igazából az emailomat sem tudtam az uj szerződés alkalmával nem mondtak semmit sem+ le sem volt írva.Hiába probálkoztam én a régi párossal semelyik nem volt jó.Most a csajszi átírogatta és minden frankon megy.Remélem nem fognak ujra változtatni a rossz írányban...
-
ForRedGlory
félisten
válasz #00809728 #3453 üzenetére
Alapesetben, akinek 4 számjegyű az ügyféljelszava, annak egy 0-val egészült ki a végén. Ez már 2007 októbere óta így van. Papírt is küldtünk ki annó, a 1412 automatája is bemondja
Viszont előfordult párszor - leginkább az ügynököknél, hogy az ügyféljelszót szó nélkül megváltoztatják, és mindenki szív miatta. -
ForRedGlory
félisten
válasz #00809728 #3453 üzenetére
Alapesetben, akinek 4 számjegyű az ügyféljelszava, annak egy 0-val egészült ki a végén. Ez már 2007 októbere óta így van. Papírt is küldtünk ki annó, a 1412 automatája is bemondja
Viszont előfordult párszor - leginkább az ügynököknél, hogy az ügyféljelszót szó nélkül megváltoztatják, és mindenki szív miatta. -
törölt tag
Feladtam
Tisztelt Ügyfelünk!Internet utalvánnyal történő fizetési igényét továbbítottuk ügyfélszolgálatunknak.
-
törölt tag
Megtőrtént.Igazából ott akadtam el kértek tőllem 5jegyü ügyfél azonosító számot.Mondom az az új szerződésen sajna nincs.
Központos hölgy sem értette új szerződéshez valami szám pedig dukál.Lediktáltam mindent ami a papíron volt s sajnos igama volt ő sem értette.Kiderült régit megkaptam sak hozzá vágtak 1db számot csak azt nekem aki az ügyfelük elfelejtették közölni akár szóban akár papíron.
Nos a hölgy nem talált olyan számlát ami nincs kifizetve azaz nem vagyok "sáros" aztán meggyőztem,hogy sajna még is "sáros" vagyok és pedig jőtt egy ilyen számla aminek kéne a 24karakteres cucca.
Kb 10perc bőngészés után aztán megszületett a 24 karakteres szám+az elmaradásom.
Nem volt egyszerü de megoldodott.Remélem most nagyobb sikerrel járok és sikerül végre valahára feladnom ma sodexes utalványokat. -
ForRedGlory
félisten
válasz mimi_bacsi #3425 üzenetére
Az eleje teljesen jogos. Nem hiszem, hogy bárki ingyen átalakítaná a helyszínt, hogy jó legyen. A tányéros rész pedig meglepő, mert azt adniuk kell ingyen és bérmentve...
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek annak mi értelme van hogy a DHCP óránként frissíti magát a Pirelli Routerben?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
törölt tag
OKÉ és köszi a visszahívást remélem lesz számlaszámom és akkor tudok ujra krímpelgetni mert már annyira híányzik.
Egyébként meglepődtem mert most a 1412 simán azonnal felvették a csaj annyira képben volt mint Mona Lisa.
Sajnos a hírtelen felindulásom miatt most nincs 24karakteres számlaszámom.Azt elégettem a kandaloban.
Ez van mindig holtáig tanul az ember.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
- Amennyiben 2008. szeptember 8. előtt aktivált Internetes díjcsomaggal rendelkezik, ez a fizetési mód az Ön számára nem használható. Ebben az esetben, ha Internet utalvánnyal kíván fizetni, a My T-Home felületén mindenképpen e-mail címmel és jelszóval (tehát nem MT azonosítóval és ügyféljelszóval) kell bejelentkeznie. Sikeres bejelentkezés után a Számlák fülön található Fizetés utalvánnyal vagy bankkártyával az Interneten lehetőséget kell választania.
Nos most dőntőttem el magamban elég volt az ilyen szolgáltatóból majd egyezkednek a Das-sal.
Eyoldalu ez az egész szerződés amit csináltak.Sodexes utalvánnyal nem fizethetek???[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
kicsit kesnek a t-homenal, nehany csati meg nincs bekapcsolva
bar lehet azert, mert azom Boom-osak, viszont akkor lehet azok nem is lesznek
Paid my dues!
-
petne
őstag
Kellemes Ünnepeket kívánok minden fórumozónak! És jó tévéműsort...
-
Clard
csendes tag
megtudná valaki mondani, hogyan lehet rákeresni a szabadon fogható csatornákra ? a beltéri amit hoztak a sat tv-hez: adb 5800s. lehet egyáltalán?
-
-
Ebit
addikt
Irásban is küld el nekik/ elektronikus üzenet forma is elvileg jó lenne/, de érdekes módon az ISP szolgáltatók, erre nehezen mozdulnak.
Szolgáltatás lemondása, vagy csomagváltás esetén sorolj fel több hiteles sávszél mérési jegyzőkönyv számot, de arra figyelj, hogy az ÁSZF rögzitett minimum érték alatt legyél tartósan, valamint, hivatkozzál a hibabejelentéseid időpontjaira is.
-
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy T-Home előfizetésem 8megás netre és telefonra.
Több mint 3 hónapja nincs meg a feltöltési minimumom sem (103kbit/sec már a legtöbb amit mértem). Ebben az esetben mit tegyek?
Szóltam már az ügyfélszolgálatnak, de a mérés hivatkozási száma nem is érdekli őket.
Ebben az esetben ugye nem bonthatom fel a szerződést mert a szolgáltató nem teljesíti a vállaltakat?Érdekes módon mikor 12 napot késtem a számla befizetéssel a netet szó nélkül korlátozták. Ha az megy a szolgáltatás miért nem.
-
törölt tag
Hy!
Tudtok abban segiteni kb 1 hete feladtam a számlámat sodexes fietéssel és semmi válasz nem jőtt vissza,hogy oké vagy valami probléma volt. -
kew
senior tag
válasz mimi_bacsi #3425 üzenetére
tányér nem kell, azt természetesen adnak
-
mimi_bacsi
tag
Szeretném megkérdezni, mivel SAT TV-t rendeltem a T-home-tól, hogy szerintetek a tányért a szerelők hozzák? Mert kint jártak és mivel speciális szerelést igényel (antennaárbócot kell feltenni) ezért elmentek és szóltak, hogy jelezzem, ha az fel van szerelve, egyébként ők 20e Ft körül szerelik ezt fel! ;-((
Az "alternatív" szerelő pedig tőlem kérdezi, tányér kell-e? (biztos abból is van neki árrése...)Szóval nem tudtam neki mit mondani...
Szerintetek...?
-
Cyberslider
őstag
Na igen.. Csak az a gond, hogy én 3 hete megrendeltem egy csomagváltást 4-ről 2.5Mbit-re + sattv-t, a tvt bekötötték, viszont máig 4mbit-es net van... Dupla áron persze..
Tudjátok hogy mennyi a határidő a csomagváltásra? 30 nap?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
TeeJay
félisten
igen UPC a bruttó értéket megemelte hogy a nettó meglegyen az előfizetőinek.
csak ADSL-nél 8megás csomagot már nem lehet fentebb emelni
még az 1-2-4megát fölé lehetne lőni úgy fél megabittel és akkor nettóban is meglenne a sáv úgy mint régen 1-2-3megás korszakban, akkor még egy 2megás profil 2560kbit volt és bőven megmaradt nettóban 260KB/sec is belőle.aztán áttértek "up to" vagyis "akár" 1-2-4-8megabitre és most már a linksebesség az amit elvileg kapsz... nettóban jóval kevesebb...
mondjuk a 8megást is fölé lehetne lőni ADSL2+-al, és ha úgy 9500kbitre tennék simán meglenne a nettó 1megabájt/sec jó vonal esetén...a VDSL2-t ahogy néztem már bőven fölé lövik több megabittel is mert ott nem nagy szám mivel rövid a rézkábel távolság meg akár 100/100megás profilt is be lehetne állítani
ja amúgy kis érdekesség, hogy T-com BIX-en beújított
így most már 2x20gigabit kapcsolatuk van és az egyik backup[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
atala
addikt
Abban igazatok van, hogy a 8 megabit az bruttó sávszél. Eddig sem jött a 4 megás csak 3,7-el.
Így volt ez a UPC-nél is, amíg ki nem találták, hogy megemelik mindenkinél a bruttó sávszélt, és így a nettó sávszél lesz annyi amennyit hírdetnek.
Ha jól emlékszem, jövőre van valami törvény is, hogy ezt így kell majd csinálni. Magyarul amit hírdetnek, azt biztosítaniuk kell. De biztosan lesznek majd kiskapuk. -
TeeJay
félisten
persze hogy begyorsítják mert ha csomagot váltasz csak átírják a sebességed, restartol a modem és már 8megás csomagban vagy. ez eddig is kb. 1 percet vett igénybe
8megabites ADSL sosem fog 8megabittel jönni már 1000 helyen le lett írva.
8096kbit-ből 6800-6900kbit marad meg
böngészőben http-ről vagy ftp-ről meg 845-850KB/sec marad nettóban
2 rokonomnak és nekem is 8megás net van még sosem tudtam gyorsabban tölteni ettől szóval ez a maxMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
atala
addikt
Tegnap megrendeltem a Sat TV-t, 3 beltérivel, telefonon. Az internetet is átváltották egy másik csomagra. Eddig egy 4mbit-es volt, 6900-ért, most 6800-ért egy 8 mbit-est adnak. Amin meglepődtem, hogy mára már be is gyorsították a netet. Igaz, nem jön 8 Mbit-el, csak 7 körül. A Sat Tv-re azt mondták, hogy 30 napon belül szerelik.
[ Szerkesztve ]
-
kew
senior tag
nem piszkálódni akarok, de ez a rengeteg csatlakozó már kezd nagyon off lenni
-
TeeJay
félisten
válasz marcias #3406 üzenetére
na találtam egy listát a csatlakozókról
[wikipedia]a Composite S-video meg a Scart ennyit tud max --> 728 x 576 @ 25
a Component pedig ennyit --> 1920×1080 @ 60
ezek analóg csatlakozóktehát szerintem a legjobb minőség YPbPr kábellel lenne mellé meg kell valami ami átviszi a hangot is, de oda jó a piros/fehér RCA
az jár legjobban akinek van HDMI mert az a legtutibb
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zsebtévé
csendes tag
Sziasztok! mult heten kotottek ra a t-home iptv halozatra, 3napig tokeletesen mukodott a wifis internet megosztasom (thomson 780) ma viszont csodalatos dolgokat muvel: network ssid kulonbozo krixkraxok valtakoznak(neha helyes nev is bejon) a sebessegnel meg 54mbps indul majd leesik 1mbps-re,majd ingadozik. A 2 notesszal es 1 telefonnal neteznek, eddig ment is. probálkoztam ki-be kapcsal es resettel is, otlet???
-
MODERÁTOR
Az a baj, hogy engem is az érdekelt volna hogy mi van nála, de akkor ugy a tuti ha elmegyek és megveszem ami kell.
Gyerekek az nem gáz, hogy 12-én rendeltem a satTv-t, és a mai napig még csak fel sem hívtak, hogy mikor jönnek? Valahol annak nem lehet utána járni, hogy folyamatban van-e vagy mi van?
Everybody lies.
-
törölt tag
A múltkor lemondtam a még anno egy menedddzserrel kötött ritmus előhívós biszbaszos szerződésemet. Havidíja volt, de a percdíjai manapság már nem voltak ütőképesek.
Azt mondták, hogy 8 napon belül kiiktatják.
Erre ma jön a levél, olyan hangnemben, mintha még nekem tennének szívességet, hogy március 1.-jén bontják a szerződést. KÉREMSZÉPEN MI EZ??? NEGYED ÉV kell egy szerződésbontáshoz??? Na neeem! Az biztos, hogy nem fogom nekik tovább fizetni a havidíjat!!! De a számlát sem vagyok hajlandó kifizetni! -
lakatosturbo
aktív tag
Emberek a t-home oldalán hol tudom megváltoztatni a jelszavaimat?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Sanyix
őstag
Na, kúlság van, 16-án rendeltem, most hívott a szerelő, hogy 29-én jön beizzítani a kábelnetet
-
marcias
őstag
válasz defiant9 #3403 üzenetére
Tudsz mondani olyan VGA kártyát, amivel ez megoldható lenne? Component IN módban! Mert ha jól tudom az a 720p-t is egész jól viszi!
TeeJay: a SCART bár régi, azért nem rossz szabvány! És ha jól tudom, kábel segítségével abból szinte mindent lehet csinálni, Video, S-Video tuti, de talán component-et is. Egy ilyen set-top box hátulját senki sem fotózta le?
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz defiant9 #3403 üzenetére
a SCART-nak ilyen jó a minősége?
én azt hittem az S-video meg YPbPr sokkal jobb attól is
SAT TV beltérin Scart meg HDMI tuti van, a többit meg majd megmondja valaki
remélem sárga composite is lesz és akkor megvan oldva nálunk a csatlakoztatásMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
N3gro
aktív tag
Szolgáltatóváltással megrendeltem a T-Home-nál az internetet, ami kb. 2 hete aktív, a modemet is már megkaptam. Az Externettől mentem át, csak számomra az a furcsa, hogy még mindig működik az Externetes e-mailom. A telefonba az ügyintéző azt mondta, hogy nekem nincs dolgom az előző céggel, azt ők intézik. Attól tartok, hogy most két netem is aktív, és így két számla is fog jönni. Másnál is előfordult már ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Filmvilág
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egy korszak vége
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok