Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
válasz Cyberslider #3277 üzenetére
kiprobaltam, hat nem sok minden van amit enged nezni, viszont MTV Adria-t megtartanam, sokkal jobb mint a 2 magyar
azt hogy tudnam megcsinalni, hogy gyari beallitas + csak az MTV Adria?
Paid my dues!
-
nituska666
csendes tag
Szia!
Én azért írok neked mert lenne egy olyan "problémám" hogy szeretne a párom a családjának internetet de mivel száron laknak ezért oda nem lehet behúznti. Milyen lehetőség lenne???
Sok ember váltana mivel oda nagyon nehezen lehet internetet juttatni és akinek van azoknak 10ezer forint feletti a havidíj.Ha lehetne valamilyen megoldást találni biztos vagyok benne hogy soka váltanának. Előre is köszönöm szépen a segítséget
Üdv.
Anita -
nesa
veterán
válasz ForRedGlory #3294 üzenetére
Nekem mar lejart az 1 het proba az alap 49 csatornan felul van meg Kb 100 semmitero csatorna.
Csak gyarilag ezek nincsennek bealitva igy rakell lepni az automatikus keresesre.
Ami erhet valamit az meg 2db MTV meg van megegy zenecsatorna a tobbi nekem csak sallang ...igazabol nemis tevezek. -
petne
őstag
válasz Bikkrom #3282 üzenetére
1. A laptop+net csomag esetében úgy kell tekinteni, mintha részletre vennéd. A kezdőrészlet (egyszeri díj) 19 940 forint, majd havonta törleszted 3000 forintonként (6 890 a net + 3000 a laptop). 2 év után a havidíj lecsökken 6 890 forintra.
2. Az egyik dsl vonalon nyújtott internetszolgáltatás, a másik kábelneten.
3. Csomagmódosítást kell kezdeményezned.
4. Egyelőre telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. -
Bikkrom
senior tag
Bocs lejárt a szerkesztési idő és problémába ütköztem a netes rendeléssel. Régen kaptam a csomaghoz ilyen azonosítókat. Beléptem velük My T-Home-ba. Internet/Laptop+Internet-ben egyiknél sincs ott a 'Megrendelem' gomb. Internet/Díjcsomagok lejárt hűségidejű előfizetőknek-ben meg van 'Megrendelem'gomb de nincs egy laptopos csomag sem. Help me! Most akkor én nem rendelhetek ilyet? WTF?
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Bikkrom
senior tag
válasz Bikkrom #3282 üzenetére
1-2-4-et megtaláltam mindre egy igen a válasz, kereső powa, bocs reggel volt. 3. kérdés? Gondolom mivel ADSL családi csomagom van telefon vezetéken ezért a Classic Medium kell nekem ugye?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Azért mondjuk egy Echosmart beltérit próbálj ki. Ott kb 1s a csatornaváltás ideje.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nesa
veterán
válasz Cyberslider #3278 üzenetére
Ahogy jobban neztem meg talan 100+ csatorna is bejon es KB 3-4 aminek vanis ertelme
-
Bikkrom
senior tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy láttam ezt az internet+laptop akciót. 3 éve vagyok a t-online-nál(hűségnyilatkozat lejárt) illetve ma már t-home és havi 9500-at fizetek 4 megabites netért.
1. Engem az érdkelne, hogy ha aláírok megint 2 évet és havi 9800-at fizetek(8 megabites) akkor 20eFt-ért megkapom a laptopot és azért többet nem is kell fizetni csak két évig a havi 9800Ft-ot a netért?
2. Valamint érdekelne a Laptop-Net Classic medium és a Laptop-Kábelnet medium csomagjai közti különbség.
3. És fel kell bontani a szerződést és újat kötni vagy simán leállás nélkül átváltják majd 8 megásra?
4. Neten keresztül el lehet intézni a rendelést/átállást? Vagy 1412 és azonosító utánna ügyintéző?Előre is kössz a válaszokat!
-
_ak_
addikt
válasz Snoop-y #3264 üzenetére
Régi ügyfeleknek? Mennyire régi? Már egy jó ideje T telefonunk van, tehát ha régen szerepelt a számlán, akkor valószínű meg lesz az mert most kipróbáltam az MT 5 utolsó számjegyét, de így sem tudtam teljesen bejelentkezni a t-home rendszerbe.
Let's begin, de gozaimasu!
-
N3gro
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Most meg is rendelem a Sat TV-t, szerintetek melyiken lesz gyorsabb az ügyintézés, ha telefonon, vagy interneten keresztül rendelem meg? Kb. mennyi idő míg kihozzák a tányért?
-
mia szösz
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a gondom hogy van 1 Pirelli routerem 2-ről 8mb-re váltottam de a testek csak
2 mb-ét hoznakMilehet a gond ?
Köszi: Laci
Nem minden arany ami fénylik
-
N3gro
aktív tag
Akinek Sat TV-je van, légyszi nyilatkozzot, hogy milyen a kép minősége, és csatornaváltásnál mennyit kell várni. Jelenleg a DigiTV-nél vagyok (2 éve), de még mindig nem szoktam hozzá, hogy 2-3 másodpercet kell várni a csatornaváltásra. A képről nem is beszélve, FullHD LCD-n nem valami szép.
-
TeeJay
félisten
hát akkor biztos kell vinniük majd valamikor.
T-online fórumon írj a segítőknek ők ránéznek hol tart az ügy.
amúgy meg addig van ugyanúgy neted szóval nagy kár nem ér[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz edeleny #3266 üzenetére
érdekes én meg mindent el tudtam intézni telefonon.
biztos én vagyok az ügyes.
ja hogy én minden adatomat szépen megtartom és kapásból tudom mondani ha telefonon kérik. az ügyféljelszó nem viccből van, telefonon keresztül hogy azonosítsanak másképp?akinek meg nincs ügyféljelszó annak csinálnak
vagy személyesen bemégy T-pontba és ott biztos tudod módosítani ha elfelejtetted volnapont azért vagyok kezdetektől fogva T-xyz-nél mert itt legalább el lehet mindent intézni telefonon, ingyen és kényelmesen.
még sosem volt gondom, max ha nem volt jó a net, becsörögtem és jöttek is csinálni.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nesa
veterán
Sat TV -nel hogy lehet az ures csatornakat torolni INTEK keszuleken mert lefutattam a keresest eleg sok csatorna bejon de megtobb az ures Kb 40-60 csatorna lehet meg .
-
edeleny
őstag
Amiért nagyon idegenkedem az egész MATÁV utódtól,az épp az ügyintézés.
Az ügyintézöt telefonon elérni lehetetlen,de ha el is éred,akkor se mész vele semmire.
5 éve mikor elöször kipróbáltam a netet,ki akrtam próbálni,a Távszámlát.Én balaga ,azt hittem mindkettöt kapom.
Mivel általában kb ugyan annyit fizetek nem érdekel a számla,ráadásul a világon nincs még egy olyan PDF-es program ami kinyitja a hülyeségüket.
Lassan azt is elfelejtettem,hogy van nekem ilyen.
Meg akartam rendelni a netet,felhivom,ok szolgáltatóváltás,ok.
MT azonositó!!??
Mi?
Egész délután ezt kerestem,nem lett meg.A számlán lévö szám amire fizetek nem jó,az eredeti szerzödés,amin van ügyfálszám,meg minden nem jó,T-comos régi számla,nem jó.
Még jó hogy eszembe jutott,hogy ha online rendelem,akkor elég egy csofadt freemailos akármilyen azonositó,abból ugy is van vagy 5.A jelszót a holgy kérte telefonon,de ezek szerint jobb ha felirom,amig tudom.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Snoop-y
veterán
válasz Barthezz2 #3262 üzenetére
Az 5 jegyű az az ügyféljelszó és nem találod meg semmilyen papíron.
Régi ügyfeleknek rajta volt a szerződésen de most már nem lehet azt se. Megrendeléskor kell megkapnod a kódot ha generálnak neked. Ha nem kaptál ilyet akkor az MT azonosítód utolsó 5 számjegye az alapjelszó amit meg kell majd változtatnod.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
MODERÁTOR
elméletileg a havi számlán rajta van ez a kód. Tőlünk is kérték a sat tv megrendelésekor mert már volt telefonunk. most igy hirtelen nemtudom mi a neve a kódnak, de 5 jegyű aszem csak ez van. A számla tetején van valahol.
Ha nem arra gondolok mint te akkor sorry[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ladlac
tag
Amikor megrendeltem és visszahívott az ügyintéző fixálni a rendelést, akkor ő mondta, hogy hoznak ilyen HGW-t. Vagyis arról volt szó, hogy majd hív engem a műszakis kolléga, ha hozhatja a cuccot. Tehát nem értem, hogy miért kéne szólnom.
Más: mi van ha lejár az egy hónap? Gondolom nem sok minden, legfeljebb így jártam, majd lesz valami...
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
A t-home-os oldalon meg a telefonos hibabejelentésnél kérnek egy 5 számjegyű kódot, amit elvileg fateromnak kéne tudnia (mert hivatalosan ő a megrendelő), de most a net bekötésnél ilyesmit nem kértek tőle, amit a telefon bekötésénél kértek, arra abszolúte nem emlékszik. Kit hol lehet zargatni ez ügybe?
A web oldalon addig szinte semmit sem tudok csinálni (pl a netes acc pw-t sem tudom megváltoztatni) és a hibabejelentőnél is várnom kell amíg az automata elmondja egy párszor és átirányít egy "elő automatáshoz".
Btw régebben írtam, h a vezetékes gépen megy fullon a 8mbites net a wifiseken meg csak 450kb/sec körül és csak néha néha, egy teszt erejére megy fel rendesen 1mb/s környékére. A mai napon viszont ráleltem a probléma forrására, csak a véletlen műve lehetett h a vezetékes gépen sikerült jó eredményt mérnem, ma csináltam egy teszt sorozatot és a vezetékes gép is meg az teszt szerverre való csatlakozás után is általában 450 körül mérek és eddig maximum 550el tudtam tölteni ftpről. Elképzelhető az, h létezik még a 4mbites csomagjuk és most abba kerültem vagy csak egyszerűen másfél hete folyamatos a túlterheltség és azért jár a net a minimumán (legalábbis ha jól emlékszem az is 480kb/s környékén van)?
A másik, h amikor teszt szerverre csatlakozok akkor fontos, h kiiktassam a routert és közvetlenül csatlakozzak a modemhez vagy ez csak azért kell, h a routeres problémát ki tudjam zárni?
Let's begin, de gozaimasu!
-
nesa
veterán
válasz Cyberslider #3239 üzenetére
Koszi
-
Nite
őstag
válasz Cyberslider #3239 üzenetére
ha automata hangolas utan elmentem a listat amit talalt, az eredeti t-homeos csatik ugyanugy felul maradnak? 1-80ig es 101-104-ig?
Paid my dues!
-
edeleny
őstag
Nem egy vonalam van,és egyszerre egyet is használok.
DE a szolgáltatóváltással történö át állás nem ment,igy megrendeltem simán,és most lemondom a másikat.
Egyébként most a T-home-os netet használom,a GTS modemjével.Elméletileg az enyém.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
Srácok,bocsi ha volt már ilyen,de tudtok valami negativumot a T-home internetével kapcsolatban?
(Korlát,Torrent vissza fogás stb.)
Az egyik kollégámnak UPC-van neki nem megy a torrent,csak 5-10 kb-el.
(mondjuk az én adatforgalmam havi 50 giga alatt van)
Már egyszer volt T-s netem és nem voltam megelégedve a szolgáltatással.Most GTS-t használok,1,2 megasat,megrendeltem a T-Home 2 megás csomagját,némi huza-vona után meglepetésemre SMS-ben küldték a felh.név,jelszót,és megy.
Vissza kellene mondanom a GTS-t de ovatos vagyok.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
N3gro
aktív tag
Most mentem át a T-Home-hoz szolgáltatóváltással, eddig az Externetnél voltam. Az externetnél pár éve megvásároltam a modemet, de most a T-Home is postázott egy ugyanolyat (D-Link DSL-360R) 0Ft-ért. Az a furcsa, hogy még mindig tudok netezni a régi nettel, de már az újat is aktiválták? Ilyenkor le kell cserélnem a modemet?
-
TeeJay
félisten
ácsi ácsi
ha csak simán egy SOLO díjcsomagot rendelsz akkor csak annyi történik hogy megszűnik az analóg telefonod és cserébe picit drágábban megkapod csak az internetet.
ez azoknak jó akiknek nem kell telefon csak internetet szeretnének és ezért nem kell még mellé egy valami olcsó analógtelefon.
viszont ha kell mellé telefon is akkor rendelned kell DSL telót is és akkor kapsz HGW-t
és mivel SOLO mellé rendeled a DSL telót olyankor 0forintos havidíjjal fog menni a teló.
szerintem te erre gondoltál csak félrekavartak bent.
1412 felhív és megkérdez hogy DSL telefont is szeretnél a SOLO mellé és valami félreértés történt.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek szerintetek működne úgy az IPTV hogy a router-ből a gépbe az egyik lan kariba a másik lan kariból peddig menne az IPTV-be vagy fontos hogy közvetlenül a routerhez kapcsolódjon?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
ladlac
tag
Sziasztok! Remélem valaki tud rajtam segíteni, mert a T-s emberekékkel hadilábon állok.
Tehát nov. 21-én rendeltem DSL Solo Mediumot. Szerződés szerint ugye 1 hónap, az ügyintéző szerint pár hét, de nem jöttek. Semmi gáz, leterheltek, akármi, de bizakodtam, hogy az egy hónap csak meg lesz. A szerződés az csak szerződés.
Múlthéten megpróbáltam rákérdezni 1412-n, ügyintéző szerint kapnom kellett volna ÚJ MT-azonosítót és jelszót. Persze nem kaptam. T-s emberke erre azt mondja be kell menni egy T-pont-ba személyivel, és kérni. Anyámékat beküldtem (mivel a nevére van kötve) személyivel...a T-pontos csaj nem érti mi van, minden rendben "Miért küldték be Önöket?". Azt mondta majd észrevesszük, hogy gyorsabb a net (pedig ugye a Solo miatt a DSL-telefonhoz kell egy új modem vagy micsoda).
Tehát vasárnap lejár az egy hónap, gyanítom, hogy valahol elbeszélnek egymás mellett, nekem meg nem kötnek majd új netet... A szerződést nem küldték ki, viszont a T-pontos csaj megtalálta a rendszerben a rendelést, kinyomtatta a szerződét, ilyenek.
Szóval most nagyon nem értem mi van, és miért nem jönnek ki, és most akkor rendben van-e minden vagy sem.
-
MODERÁTOR
nemrég volt róla szó, hogy a csatornakiosztás itt is fix sajna.. van egy kedvenceklista csak ott tudsz saját sorrendet belőni, de a csatorna száma ott is marad ugyan az
A minőség állítólag jobb mint a digi/upc, de személy szerint ezt még nem tudom megerősíteni mert én is a bekötésre várok.Everybody lies.
-
Clard
csendes tag
Hali. Megrendeltem a Sat tv-t. Egyszer elhalasztották a bekötést, mondván, elfogyott a beltéri. Remélem még az idén bekötik. Kérdés: milyen minőségű, és a csatornákat magam állíthatom be az általam kedvelt sorrendbe, vagy fix, mint a upc-nél volt?
-
MODERÁTOR
-
-
Sanyix
őstag
hi
rendeltem egy tréhóm 8/1mbites kábelnetet (meg is lepődtem, azt hittem még mindig a hülye 512-es feltöltéssel szerencsétlenkednek mint adsl-nél). Milyen eszközök várhatóak hozzá, a modemen kívül? És milyen modemet szoktak mostanában adni? Van mac címes marháskodás?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Cyberslider
őstag
Setup, automata hangolás, jelszó 0208, vársz míg megkeres mindent, aztán elmented a változásokat és mazsolázgatsz.
Mivel betesz minden csatit, még a kódoltakat is, érdemes a saját csatornalistát rakosgatni hogy le negyen nagy kavar (bár az elején maradnak a T-s csatik) de elég sok a kódolt adó, annyit meg hülyeség kapcsolgatni.
Tegnap este már nem volt időm, de a másik beltérin még bejött pár francia adó, amit az Intek nem keresett le, gondolom mert csak az amos frekijeit nézte az intek de kézi hangolásnál meg lehet neki adni más frekiket is.. Aztán h ezek mik azt már nem néztem meg.Tegnap szerelték nekem is be, a minőségre nincs panasz, nagyon szép a kép. Este majd bővebb beszámolót írok.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
nesa
veterán
válasz Cyberslider #3234 üzenetére
Ok hogy kell hangolni ezen a vackon?
-
atala
addikt
válasz Cyberslider #3222 üzenetére
2,5mbit/s ? Ezt honnan tudod? Van valami hely ahol meg lehet nézni?
A digi 1,5-3,5 mbit/s sebességgel ad, de az ugye mpeg2.
Melyikek azok a boomos csatornák? -
PEPE85
senior tag
Valaki tud abban segíteni, hogy az SAT TV-nél ADB beltérivel hogy lehet megkeresni az ingyenes csatornákat? Intek beltérinél 0208 a jelszó és le is írták, hogy hogy kell, ADB-nél 1234 a jelszó, de nem tudott senki segíteni, hogy mit kell nyomni.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
Cyberslider
őstag
Egy rakás orosz, ukrán, román, magyar adót. Valamint a csupán 1 fokkal nyugatabbra lévő hold jeleit is beveszi az antenna szépen (Atlantic bitd) itt sok francia adó van.
Ezek közül kódolatlan pár ukrán,orosz ill. francia adó, amit te magad is behangolhatsz a csatornakeresésnél, elmented és máris bővül a csatornakínálat.
-
nesa
veterán
válasz Cyberslider #3230 üzenetére
Minden taviranyito fenyefektusal mukodik csak emberi szem szamara nem lathato ,de ha PL a mobilod kameraja fele forditod a taviranyitot es nyomkodod akkor latod a feny efektust...
Sot sotet szobaba nyomkodod es kamerazol szinte bevilagit mint 1 kis lampa -
Norbi005
csendes tag
válasz Cyberslider #3230 üzenetére
Nem tudom. A kezelési útmutatójában van, rögtön az után, hogy ne hallgasd hangosan, mert halláskárosodást okoz.
Norbi
-
Norbi005
csendes tag
Köszönöm. Már mind kipróbáltam. Nekem elsőre az gyenge elem jutott eszembe.
Most hdmi-vel van összekötve. Próbáltam scart-tal is. A két stb-t is megcseréltem. A Szerelő már 3× volt kint. Volt egy olyan ötlet is, hogy a wifi-s router zavarja. Áthelyeztem, alufóliával betekertem, nem javult.
De lehet, hogy a routerrel van baj, mert kb 1,5 méterre vagyok tőle a jel kiváló és mégis csak 1Mbps a csatlakozás sebessége. Persze ez van amikor 54. Nem tudom miért ugrál. A régi routerrel ezt nem csinálta.
Most olvastam a tv leírásában, hogy infa fényt is bocsájt ki és ez zavarhatja a készülékeket. DE MIÉRT PONT AZ STB-t?????Norbi
-
Allien
veterán
válasz Norbi005 #3226 üzenetére
Tipp:
kábelek! Azaz, scart kábelt is cseréld ki a másikra (tehát, ami a hagyományosnál van, azt vidd át a másikhoz). Illetve, hdmi kábel? Azt is adtak hozzá, most mivel van a plazmára dugva? Ha scartal, akkor cseréld hdmi-re, csak kell az stb-nek egy 230V-s restart ilyenkor. De a távirányitókat is felcserélheted (a két stb távirányitóját). Illetve, most jut eszembe, hogy ez elem gond is lazán lehet, mondjuk lemerült!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz Cyberslider #3222 üzenetére
Az Aréna-ban mindkettő van. De, elvileg a melette lévő Pana boltba is be volt tervezve, gondolom, azóta oda is bevezették.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Norbi005
csendes tag
Sziasztok
Elkeseredésemben teszem fel itt is a kédéseimet, mert az ügyfélszolgálaton széttárták kezüket. Most kötötték be az IPTV-t + ADSL internet. Új wifi-s routert kaptam, két X301T stb. Egyik egy hagyományos képcsöves tévén, ahol tökéletesen működik. A másik egy Panasonic TH-42PV8P plazmához kapcsolódik. Itt kezdődik a probléma. A stb távirányítója nem mindig kapcsol, vagy teljesen mást csinál mint amit szeretnék. A stb jó! A másik tévén tökéletesen működik. Ha kihúzom a plazmát és egy hagyományos tévét kötök rá, akkor is tökéletesen működik. Nem szeretnék másik tévét venni, mert ez is csak 3 hónapos. Nem értem miért zavarja a távvezérlő jeleit. A távvezérlőt behangoltam a plazmához - azt tökéletesen működteti.
Minden ötletet szívesen fogadok!!!!
Köszi.Norbi
-
TeeJay
félisten
én tegnap egyik ismerősnél megnéztem a DIGITV-t
82centis CRT tévén is egész jó volt az bár tényleg sportműsoroknál kockásodott gyors mozgás esetén. lényeg a lényeg nekem már a DIGITV is jónak tűnt szóval a SAT-TV vélhetően még jobb lesz szóval no para csak jól járhatunk vele
már csak az mpeg4 miatt meg a normális beltéri miatt is ezt választottukMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
cherilady
tag
válasz Cyberslider #3218 üzenetére
Bocsi!! Máskor nézd meg ki van bejelntkezve. Hihi
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
petne
őstag
Az mpeg4-es és a DVB-S2 (8PSK) technológia használatával több csatorna fér el egy transzponderen, mint a hagyományos mpeg2-es eljárással. Mindenféleképpen jobb a kép és a hangminősége a diginél és a upc directnél is, tehát ez rögtön észrevehető. A Boomtól átvett csatornák valóban egy kicsit gyengébbek, mint a T által feladottak, de szerintem elfogadható minőségűek.
Egyelőre még nincs próbahónapos lehetőség és az én személyes véleményem szerint nem is tartom valószínűnek, hogy lesz, mivel a bekötés/kikötés jóval nagyobb költséggel jár. Persze ki tudja egyszer talán lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberslider
őstag
Kb 2.5mbit/s mpeg4. A boomos csatik gázosak azt mondják, de arról nem a t tehet. mivel csak átveszi. Mindezek mellett JOBB mint a digi
Általában a t pontokban be van vezetve, de vigyázni kell mert vhol csak iptv. Hallottam hogy az Arena plázában vagy az árkádban lévő tpontban biztos van sattv, sajna most 100% nem tudom megmondani melyikben, mindig keverem a kettőt
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek azt nem tudjátok véletlenül az miért van hogy egyszercsak 7% szabad hely van az iptv-n mikor csak 3.5 órát vettem fel vele és ilyenkor újra kell indítani a boxot akkor visszajön hogy 95% szabad hely ilyenkor minden fasza de minden előjel nélkül valami miatt megteli nem mint ha zavarna de érdekes
-
atala
addikt
válasz cherilady #3217 üzenetére
Köszi!
Egyébként, az, hogy MPEG4-es szabványt használ, még nem biztos, hogy jobb is. Minen attól függ mennyire tömörítik. Csak akkor jobb a minősége, ha ugyanannyi csatornát, tesznek fel egy transzporterre, és kihasználják a maximális sávszélt.Jó lenne valahol megnézni milyen a minősége, de a telefonos ügyfélszolgálaton nem tudták megmondani, hol lehet megnézni.
Szemétség, hogy nincs próbahónap. Nem kell ingyen, de csak egy hónap múlva kezdődjön el a hűség, addig vissza lehessen mondani ha nem tetszik. Az ADSL-nél is van ilyen Sat TV-nél miért nincs?Egy kicsit azért megnyugodtam, hogy jobbnak mondod mint a digit.
Ami még motivál, hogy ha most megrendelem, akkor a mostani 4 megás adsl helyett ugyan azért a pénzért egy 8 megásat kapok. -
kew
senior tag
válasz Cyberslider #3218 üzenetére
ezért nem jó az asszonyt rákapatni a ph-ra -
cherilady
tag
Sokkal jobb, mint a digi. Mivel mpeg4-es tömörítési szabványt használ, amihez nem szükséges ekkora sávszél ugyanolyan minőséghez,ezért gazdaságosabban tudja kihozni a sugárzást.
A most induló szolgáltatás miatt jelenleg még van kis gyermekbetegsége, ami leginkább az ügyintézés nehézségeiben áll. Néha 1-2 kártyaaktiválási probléma, sugárzási hibák előfordulásának minimális lehetősége.
Nyugodtan megrendelheted. Jobb, mint a digi. A minőség jobb, az EPG szintén. (Nem kicsit!)
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
atala
addikt
Sziasztok!
Milyen a minősége ennek a T-Home Sat TV-nek? Nekem most Digi tv van, és nagyon gyatra. Annyira agyon vannak tömörítve a csatornák, hogy a gyors mozgásoknál nagyon kockásodik. Legjobb példa erre, amikor a Megasztárnál villognak a fények.
Arról meg nem is beszélve, hogy néha lefagya a kép, vagy elmegy a hang.Szóval, azt az infót kaptam, hogy nincs próbahónap a t-home sat-nál. Nem merem így megrendelni, mert ha ez is szar, akkor nézhetem ezt egy évig.
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek valaki már írta csak nem találom sehol már írást hogy a T-home-tól kapott 25Mb webtárhely-nek mi a kiszolgáló címe és ha megosztottam rajta valamijen fájlt akkor azt weben hol tudom megnézni thx előre a választ!
-
-
TeeJay
félisten
ha van ADSL előfizud akkor máris dupla kedvezménnyel veheted a SAT TV-t és úgy 2490ért már elég jó ár, ha meg az ADSL-t átváltod csupasz DSL-re akkor mellé 0forintért kapod a DSL telót és úgy meg már tripla kedvezményre vagy jogosult.
8megás csupasz DSL+DSL teló = 8390
SAT TV családi = 1990
eléggé megériMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cyberslider
őstag
Noshát, röviden:
Jobb, mert optimális esetben a képminőség jobb. Nincs hangyás kép, meg szellemkép (bár itt néhányan panaszkodnak rá, ott vmi más bibi lehet mivel müholdvételnél ez kizárt, talán kábelgond) persze mivel digitális, vételi gond esetén kockásodhat, akadhat a kép, de ha jól be van állítva az antenna, akkor ilyen nem fordulhat elő, hacsak nem olyan extrém az időjárási körülmény, de elég nagy antennát adnak ahhoz hogy ez ne következzen be.Ezenkívül egyéb kényelmi funkciók: EPG, azaz elektronikus müsorujság.. Jövőre olyan beltérik lehetősége ami winyóra felveszi az adott müsort (IPTV-nél ilyet adnak már most).
Bárhol elérhető, ott is ahol a kábeltévé nem.
Rosszabb, mert kell egy tányér, amin még enni sem lehet, valamint max. 3 tévére köthető rá (a t-home nem ad több beltérit 1 előfizetőnek)
[ Szerkesztve ]
-
DJTJ
aktív tag
Sziasztok
Gondolkodok ezen a SAT TV-n,már van DSL netem is régóta. Van-e valakinek valami konkrét vélemény errel a TV-ről,van e valami hátránya?Miben jobb vagy rosszabb mint egy sima kábeles TV?
köszi mindenkinek az infót előre is
-
Bogyi007
veterán
Biztos vagy a kilépésben? Nekem semmi bajom a szolgáltatásukkal. Én Kelebián használom a csomagjukat és tényleg semmi baj a szolgáltatásokkal (ADSL+Voip telefon+Iptv csomagom van)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Szasztok!
Nos kijőtt a számla levelecske.Kitőltetőttem a formai nyomtatványt ahogy írtátok sodexes uccra.Nos elment a számlám zöld ki pípával.
Azért a jegyeket még nem tépem szét hátha....Esetleg annak utána lehet nézni hol jár éppen a levelecském v. jó-e?
-
Jeti1
tag
Szuper. Köszi a gyors választ!
Egyébként azért érdekelt, mert szolgáltatóváltáson gondolkodom, s az Interware-nél nem adnak modemet, viszont a havi díjuk (2,5-ös csomag esetén) elég jó.Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Jeti1
tag
Volt Emiteles internet előfizető vagyok, aki ugyebár T-Home előfizető lett, mivel az Emitel beolvadt az előbbemlitett cégbe. De nem is ez a lényeg. Szereld magad akcióban vagyok internetelőfizető 1 éves hűségnyilatkozattal, ami idén december 28.-án jár le. Ha úgy döntök, hogy szolgáltatót váltok, akkor a modemet vissza kell szolgáltatnom a T-Home részére a hűségidő lejárta után?
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest