- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Leírom ide nem túl fényes történetenemet a t-home-al kapcsolatban.
Barátnőméknek van egy nyaralója balatonlellén, tavaly vásárolták és bekötettek egy adsl netet digitális telefonnal. A számlázási cím rossz helyre lett kérve így nem lettek befizetve a csekkek, és megszüntették a szolgáltatást. Erre csak most áprilisban derült fény, amikor is használatba lett véve a nyaraló és nem volt internet. Felhívva a 1412-t közölték hogy díjtartozás miatt nincs internet, rendezzü a számlát és t-pontban. A dologgal nem lett foglalkozva egészen júliusig, hiszen nem volt használatban a nyaraló.
Újra 1412 megkérdezni, hogy a tartozást nem lehet-e valamilyen alternatív módon törleszteni, például átutalás vagy ilyesmi. Közölték hogy sjanos nem mivel, megszüntették a szolgáltatást ezért be kell vinni a routert egy t-pontban különben 15600ft-ot még felszámolnak érte. Hiába mondtuk hogy újra meg szeretnénk rendelni a szolgáltatásukat és rendezzük a tartozást is.(Nem értem miért nem lehet újraindítani a dolgot a központban).
Nem volt mit tenni, befáradtunk egy t-pontba, ahol befizettük a tartozást, valamint visszavittük a routert amiről kaptunk is bizonylatot. Megkötöttük újra a szerződést az internetre, az ügyintéző hölgy mondta hogy várjuk a szerelő hívását. Ez történt szombaton. Csütörtökön mentünk csak újra a nyaralóba, és mivel nem érkezett semmilyen telefon ezért gondoltam felhívom őket hogy mi van a dologgal. Szokásos várakozási idő a 1412-nél(mintha az ember annyira ráérne a szar zenéiket hallgatni), majd felveszi egy ügyintéző elmondom az adatokat erre közli, hogy a behajtási csoport törölte a megrendelésünket(erről bezzeg luxus értesíteni az ügyfelet) mert díjtartozásunk van még, a visszavitt routert még nem vitték fel a rendszerbe. Sőt még fáradjunk be egy t-pontba közüzemi számlával(mi közük hozzá??) címazonosítás miatt. Mondtuk hogy eszünk ágában sincs bemenni sehova, már szombaton eltöltöttünk 1 órát azzal hogy rendezzük a dolgokat, így nem fogunk sehova menni. A hölgy közölte, hogy jó akkor a gépen is meg tudja csinálni a dolgokat és újra felveszi a rendelésünket. Kérdezte a létesítési címet elmondtunk hogy balatonlellére lesz. Azt hittük ezzel végre megoldódott a probléma.
Másnap reggel jön is az sms az időpontegyeztetőktől. Kérdezi a nevet utáni pedig mond egy címet, ami jelen esetben a szerződő fél lakcíme volt( X Y Mucsaröcsöge Turka utca 14) barátnőm vette fel a telefont és ő pedig mondta hogy igen ő lenne az. Kishölgy mondja, hogy hétfőn 14-16 között jön a szerelő, barátnőm megkérdezi, hogy esetleg nem tudna korábban jönni, de sajna nem tudnak. Ezután gondoltam egyet és felhívtam én is az időpontegyeztetőt, hogy 5 perces bekötésről lenne szó, hiszen ki van építve minden a lakásan csak rá kell dugni az eszközt beállítani 5 dolgot és már kész is. Kishölgy felveszi megint mondja a megrendelő nevét és címét és helyeslek, majd elmondom neki hogy 5 perces dolgoról van szó, ő meg mondja hogy hát nézi ki tudna küldeni BUDAKESZI-re, mondom neki hogy nem Budakeszi hanem Balatonlelle a létesítési cím, erre még ő van felháborodva hogy ő nekem is és barátnőmnek is kétszer elmondta hogy Budakeszi, ja mondom hogy a név után nem a lakcímet mondta hanem hogy oda akarnak létesíteni, így már mindjárt más.(Biztos fájdalmat okozna neki kicsivel részletesebben beszélni). Miután kiderül a dolog, közli hogy hát sajnos ő nem tud módosítani a címen, csak törölni tudja az egyeztetést. Kérdem, hogy akkor ilyenkor mi van, azt mondja hogy sajnos nem látni ki szúrta el a megrendelést(én meg persze nem tudtam a hölgy nevét akivel előző nap beszéltünk) így újra fel kellene hívnoma 1412-t és javíttatni a dolgon.
Hát hogy is mondjam ekkor már azért nagyon idegesek lettünk, persze a 1412-n megint 15 perces zenehallgatás következett, majd az ügyeintézőnek elmondtuk a gondunkat, aki újra közölte, hogy közüzemi számlával t-pont!!! mondtuk hogy sehova sőt ha nem képesek 1 héten belül elintézni a dolgot akkor nem is kérjük az internetüket. Mondta hogy újraindítja a megrendelést egyeztettük az adatokat újra hogy bizotsan stimmeljen a dolog. Sajna nem tudott semmilyen gyorsítást eszközölni, mondta hogy még lehet így is törölni fogja a behajtási csoport de majd kedden amikor dolgozik megnézi mert ő nyomon szokta követni az ügyeket amikkel foglalkozott.
Hát ezek után gondoltam felhívom én azt a behajtási csoportot hogy ugyan miért törlik a megrendelésünket. Egy úrhoz volt szerencsém akinek elmondva a történteket hát meglepődött kicsit sőt látta a rendszerben hogy 3x lett újraindítva a megrendelés és hogy összevissza a létesítési cím. Mondta hogy törli az összes megrendelést és újraindítja rendesen,. Megkrédeztem, hogy nincs-e lehetőség arra hogy minél hamarabb beszereljék a dolgokat, hiszen már 1 hete megrendeltük a szolgáltatást és 5 perces dologról van szó. Mondta, hogy természetesen írni fog a létesítőknek hogy minél gyorsabban jöjjenek.
Hétfőn lett is időpont egyeztetve keddre, amikor is jöttök a szerelők, berakták a dolgot, akkor kiderült hogy a t-pontban kapott felhasználónév és jelszó már megváltozott, de szerencsére megküldték az újat amivel is beindult a szolgáltatás és megy szépen.Bocsi hogy kicsit hosszú lett. Egy általam két kattintásnak vélt dologből lett nagyjából 1 hetes mizéria. De ha nem érdeklődünk, hogy mikor jönnek bekötni még lehet a mai napig várunk a szerelőkre, aki ugye a törlés miatt nem jönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest