Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Nem tudja valaki, hogy thome -os nettel miért nem megy a facebook? Mobilnettel megy minden. Már töröltem cookikat, újraindítottam a gépet is. Semmi változás.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bugizozi
őstag
válasz tototos #21794 üzenetére
Szép kis sztori, nálam ez a rész volt kicsit furcsa a hölgy részéről:
"fáradjunk be egy t-pontba közüzemi számlával(mi közük hozzá??) címazonosítás miatt. Mondtuk hogy eszünk ágában sincs bemenni sehova,...A hölgy közölte, hogy jó akkor a gépen is meg tudja csinálni a dolgokat"
Hogyha Te nem lépsz föl erélyesebben, akkor simán beküldenek megint a T-be, ahelyett, hogy elintézné telon ha már úgy is ott beszélsz vele?!
ps: szerencsére nekem még nem volt semmi komolyabb gondom a 1412-vel...kopkopkop
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
dr.bubo
őstag
válasz tototos #21794 üzenetére
Az ilyen, esetek elkerülésére használd a my t-home -ot. Ott látszik az esedékes számla, be is lehet fizetni, és az adatokat (számlázási cím, stb) meglehet nézni és módosítani is lehet.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Leírom ide nem túl fényes történetenemet a t-home-al kapcsolatban.
Barátnőméknek van egy nyaralója balatonlellén, tavaly vásárolták és bekötettek egy adsl netet digitális telefonnal. A számlázási cím rossz helyre lett kérve így nem lettek befizetve a csekkek, és megszüntették a szolgáltatást. Erre csak most áprilisban derült fény, amikor is használatba lett véve a nyaraló és nem volt internet. Felhívva a 1412-t közölték hogy díjtartozás miatt nincs internet, rendezzü a számlát és t-pontban. A dologgal nem lett foglalkozva egészen júliusig, hiszen nem volt használatban a nyaraló.
Újra 1412 megkérdezni, hogy a tartozást nem lehet-e valamilyen alternatív módon törleszteni, például átutalás vagy ilyesmi. Közölték hogy sjanos nem mivel, megszüntették a szolgáltatást ezért be kell vinni a routert egy t-pontban különben 15600ft-ot még felszámolnak érte. Hiába mondtuk hogy újra meg szeretnénk rendelni a szolgáltatásukat és rendezzük a tartozást is.(Nem értem miért nem lehet újraindítani a dolgot a központban).
Nem volt mit tenni, befáradtunk egy t-pontba, ahol befizettük a tartozást, valamint visszavittük a routert amiről kaptunk is bizonylatot. Megkötöttük újra a szerződést az internetre, az ügyintéző hölgy mondta hogy várjuk a szerelő hívását. Ez történt szombaton. Csütörtökön mentünk csak újra a nyaralóba, és mivel nem érkezett semmilyen telefon ezért gondoltam felhívom őket hogy mi van a dologgal. Szokásos várakozási idő a 1412-nél(mintha az ember annyira ráérne a szar zenéiket hallgatni), majd felveszi egy ügyintéző elmondom az adatokat erre közli, hogy a behajtási csoport törölte a megrendelésünket(erről bezzeg luxus értesíteni az ügyfelet) mert díjtartozásunk van még, a visszavitt routert még nem vitték fel a rendszerbe. Sőt még fáradjunk be egy t-pontba közüzemi számlával(mi közük hozzá??) címazonosítás miatt. Mondtuk hogy eszünk ágában sincs bemenni sehova, már szombaton eltöltöttünk 1 órát azzal hogy rendezzük a dolgokat, így nem fogunk sehova menni. A hölgy közölte, hogy jó akkor a gépen is meg tudja csinálni a dolgokat és újra felveszi a rendelésünket. Kérdezte a létesítési címet elmondtunk hogy balatonlellére lesz. Azt hittük ezzel végre megoldódott a probléma.
Másnap reggel jön is az sms az időpontegyeztetőktől. Kérdezi a nevet utáni pedig mond egy címet, ami jelen esetben a szerződő fél lakcíme volt( X Y Mucsaröcsöge Turka utca 14) barátnőm vette fel a telefont és ő pedig mondta hogy igen ő lenne az. Kishölgy mondja, hogy hétfőn 14-16 között jön a szerelő, barátnőm megkérdezi, hogy esetleg nem tudna korábban jönni, de sajna nem tudnak. Ezután gondoltam egyet és felhívtam én is az időpontegyeztetőt, hogy 5 perces bekötésről lenne szó, hiszen ki van építve minden a lakásan csak rá kell dugni az eszközt beállítani 5 dolgot és már kész is. Kishölgy felveszi megint mondja a megrendelő nevét és címét és helyeslek, majd elmondom neki hogy 5 perces dolgoról van szó, ő meg mondja hogy hát nézi ki tudna küldeni BUDAKESZI-re, mondom neki hogy nem Budakeszi hanem Balatonlelle a létesítési cím, erre még ő van felháborodva hogy ő nekem is és barátnőmnek is kétszer elmondta hogy Budakeszi, ja mondom hogy a név után nem a lakcímet mondta hanem hogy oda akarnak létesíteni, így már mindjárt más.(Biztos fájdalmat okozna neki kicsivel részletesebben beszélni). Miután kiderül a dolog, közli hogy hát sajnos ő nem tud módosítani a címen, csak törölni tudja az egyeztetést. Kérdem, hogy akkor ilyenkor mi van, azt mondja hogy sajnos nem látni ki szúrta el a megrendelést(én meg persze nem tudtam a hölgy nevét akivel előző nap beszéltünk) így újra fel kellene hívnoma 1412-t és javíttatni a dolgon.
Hát hogy is mondjam ekkor már azért nagyon idegesek lettünk, persze a 1412-n megint 15 perces zenehallgatás következett, majd az ügyeintézőnek elmondtuk a gondunkat, aki újra közölte, hogy közüzemi számlával t-pont!!! mondtuk hogy sehova sőt ha nem képesek 1 héten belül elintézni a dolgot akkor nem is kérjük az internetüket. Mondta hogy újraindítja a megrendelést egyeztettük az adatokat újra hogy bizotsan stimmeljen a dolog. Sajna nem tudott semmilyen gyorsítást eszközölni, mondta hogy még lehet így is törölni fogja a behajtási csoport de majd kedden amikor dolgozik megnézi mert ő nyomon szokta követni az ügyeket amikkel foglalkozott.
Hát ezek után gondoltam felhívom én azt a behajtási csoportot hogy ugyan miért törlik a megrendelésünket. Egy úrhoz volt szerencsém akinek elmondva a történteket hát meglepődött kicsit sőt látta a rendszerben hogy 3x lett újraindítva a megrendelés és hogy összevissza a létesítési cím. Mondta hogy törli az összes megrendelést és újraindítja rendesen,. Megkrédeztem, hogy nincs-e lehetőség arra hogy minél hamarabb beszereljék a dolgokat, hiszen már 1 hete megrendeltük a szolgáltatást és 5 perces dologról van szó. Mondta, hogy természetesen írni fog a létesítőknek hogy minél gyorsabban jöjjenek.
Hétfőn lett is időpont egyeztetve keddre, amikor is jöttök a szerelők, berakták a dolgot, akkor kiderült hogy a t-pontban kapott felhasználónév és jelszó már megváltozott, de szerencsére megküldték az újat amivel is beindult a szolgáltatás és megy szépen.Bocsi hogy kicsit hosszú lett. Egy általam két kattintásnak vélt dologből lett nagyjából 1 hetes mizéria. De ha nem érdeklődünk, hogy mikor jönnek bekötni még lehet a mai napig várunk a szerelőkre, aki ugye a törlés miatt nem jönnének.
-
Speedo
tag
Üdv!
Szeretnék egy kicsit tájékozódni. Jelenleg egy ADSL (15M) előfizetés mellé tervezek IPTV-t is megrendelni, viszont soha nem használtam még iptv-t érdekelne, hogy milyen a képminőség digitális kábeltv-hez képest, milyen hatással van a tv adásra a net teljes kihasználása (szaggat, kockásodik), milyen eszközöket (hgw, stb) ad jelenleg a T-home ADSL kapcsolat mellé ? Válaszokat előre is köszönöm .
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #21791 üzenetére
Nem, csak a másodikra (vagy harmadikra) vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #21788 üzenetére
Igen, mert az STB bérlésre nem vonatkozik a hűség.
leviske: Invitelnél pl sosem szakad meg a net, a legnagyobb viharban sem. Legalábbis nálunk,
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Elismerésem a T-Home irányába. 2 perccel a vihar+áramszünetet követően már volt net és csak a ping lett kicsit magasabb a szokásosnál.
-
Zoty4
őstag
válasz villamos #21771 üzenetére
erősen agyalok a mindigtvn és t-homeos netet behuzatok
nem akarok 100. távirányitót
Amúgy iptvnél ha full sávszélben megy a letöltés akkor nem szakadozik a kép?kábelnetnél (sajna nem optikai) mennyire tudja a névleges sebességet? Mert a garantált az ****sz@r
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Darth_Revan #21781 üzenetére
VDSL hálózaton nekem volt 2 beltéri + HD csomag, és mindent nézve ment a 22-25 mbit.
Ha nem megy semmi, akkor 26.7 mbit a down. Up nem befolyásoljahavri
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #21781 üzenetére
A vonaladat fel fogják húzni nagyobb sávszélességre, vagy is át raknak VDSL-re (mert valószínűleg alkalmas rá a hálózat ha már a HD csomagot is kiadta az ügyintéző) ami bír akár 50 Megát is. Szóval ha így lesz akkor viszont nem fog csökkenni a neted sebessége és nézheted a rád tukmált HD minicsomagot is és stabil lesz az IPTV is.
Ezek a sebességek amiket írtak a másik fórumon, túlzás, SD jó ha van 2.5, a HD meg 9, de több biztos nincs.
(#21782) bugizozi Nem tudom, szerintem nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #21779 üzenetére
"1 HD stream körülbelül 4-12 Mbit/s sávszélesség igénnyel rendelkezik."
"1 SD stream körülbelül 3-4 Mbit/s sávszélességet igényel."
"Minden végpontra alapból 2 SD streamet teszünk fel, ezért az IPTV jelenlegi beállításai alapján összesen kb. 8 Mbit/s sávszélesség szükséges ahhoz, hogy IPTV-t tudj nézni "Aha, tehát 15 Mbit-ből (vagy inkább 12,5-ből?) maradna 2 TV nézése esetén 4-5Mbit? Jó vicc
Vagy betelefonál, hogy ideiglenesen kapcsolják be 25Mbit-re és nézzék meg elbírja-e a hálózat vagy ha ez technológia szempontból nem lehetséges vagy "Mit képzelek én, hogy 15 Megás net áráért majd 25 Megásat kapcsolnak csak azért, hogy működjen a TV is?" eset lesz, akkor viheti is vissza mind a 2 IPTV beltérit.Még jó hogy ilyen létfontosságú dolgokról nem tájékoztatott megrendelés közben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #21779 üzenetére
Valószínűleg át leszel pakolva VDSL-re.
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #21774 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
válasz djculture #21776 üzenetére
Hát akkor szépen összepakolják a cuccot és viszik Isten hírével.
Remélem olyan szakit küldenek, aki ért hozzá és meg fogja tudni "oldani"...bár szomszédba múlt héten kötöttek Sat TV-t és adtak a fekete D-Link DSL modem mellé egy fekete D-Link WIFI routert is, amit nekem kellett bekonfigurálni, mert nem tudott netre csatlakozni és a szerelő nem értett hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Darth_Revan #21774 üzenetére
Kár hogy 5 mega a garantált annyi meg meglesz ip-tv vel is...
-
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #21772 üzenetére
IPTV nagyobb prioritást kap, hogy stabilan menjen, netből kicsit le fog csípni ha megy mind a két box.
Én DSL-re nem kötöttem volna IPTV-t, de ez az én véleményem. -
Darth_Revan
veterán
Na sikerült rádumálnia az ügyintézőnek, hogy IPTV-t köttessek, azt mondta tud menni 15 megás net mellett, hát meglátjuk.
Az tuti, hogy a szerelő addig nem megy el, amíg ki nem próbálom azt, hogy egyszerre 2 beltérin megy-e akadás mentesen az adás, miközben 1,5MB/s-el megy a háttérben letöltés...ha bármelyik nem menne maxon/akadna, akkor már szerelheti is le
-
villamos
őstag
Ez területtől is függ, de ahol lehet ott az IPTV-t erőltetik minden áron, vagyis ahol iptv van, ott mást nem is lehet kérni. Nem kompatibilis semmilyen TV készülékkel, így mindenképpen szükséges díszdoboz a tévéhez.
Nálam akkor lesz legfeljebb, ha majd a TV hátuljába dugom be a cat5 -öt.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
törölt tag
-
ANDROID???
addikt
válasz #41635072 #21767 üzenetére
1412 hibabejelentés, hogy ez van a távirányítóval, és mit lehet tenni?
A kedvezmény pedig majd 10év múlva talán.
De ha van tmo és net is akkor lehet prémium kártya és úgy a havi díjból már lehet igénybe venni kedvezményt csomagtól függő havonta a kedvezmény mértéke.http://www.t-home.hu/lakossagi/kapcsolat_program/kedvezmenyek/t-home_ugyfeleknek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
3 éve sat-tv előfizetők vagyunk.
Ebben az esetben nem lehet valami kedvezményt kierőszakolni?
Az árak kb félévente emelkednek, és így már nagyon drága...A másik, hogy elromlott az STB távirányítóján az OK gomb, ezt lehet valahogy cseréltetni?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz havri1 #21742 üzenetére
Ja elméletileg igen gyakorlatilag meg nem egyszer találkozok olyannal hogy vesz a csávó pl egy lg 3d monitort és a gagyi kábelt AUDIOQUEST CINNAMON-ra cseréltük és a tulaj is csak lesett hogy ez most hogy hogy ilyen tűéles és a szinek is sokkal jobbak.
De már egy 10k-s research kábel is jobb mint egy audiotechnika tescos valami.[ Szerkesztve ]
-
Ashiquor
csendes tag
Sziasztok,
egy gyors kérdés:
T-Home-os iptv-m van és át kéne helyezni a televíziókészüléket térben és időben. Viszont a csökött kis kábellel amit kaptunk ez megvalósíthatatlan. Kérdésem az, hogy a modem és a set top box milyen kábellel van összekötve? Link, crosslink, cat3-4-5? Sajnos nem tudom megnézni mert nem vagyok otthon, viszont kéne hazavinnem egy pár métert
Köszi a segítséget!
Nyeltem a vizet a balatoni strandon,Mert túl mély volt a viz az északi parton...
-
Garold
senior tag
válasz Vangelis #21757 üzenetére
Voipnal az a hivatalos hogy nem garantalt a fax kuldese. Ha megy szerencsed van, tapasztalataim szerint problema szokott vele lenni. Csak egyes uzleti, optikai csomagoknal garantalt a mukodese szolgaltatoi oldalrol.
Neked voip (dls) vagy voca (knet) telefonszolgaltatasod van?
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
válasz Darth_Revan #21749 üzenetére
A riasztót és a faxot felejtsd el voip telefonnál. Nem tudom érint e.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #21753 üzenetére
Sima Sat Tv-hez is adnak már Huawei EC2208S és EC2218SS boxot azon van HDMI.
Sagemet ne akarj hulladék kategória.
Intekből van HDMI verzió Intek HD S10-CX[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Vangelis #21752 üzenetére
Úgy látom Sat TV beltériből van Intek és Sagem típusú, az Inteken nincs HDMI, de a Sagemen van. A Sagemért kell extrát fizetni vagy elég, ha csak jelzem, hogy kellene HDMI és automatikusan azt küldik a szerelővel? Vagy jó szokás szerint ha HDMI-t akarok akkor azért is fizessek extrát?
Kár, hogy 15 megás net mellé már nem fér el az IPTV, legszívesebben azt köttetném
(Papíron a vonal max 15 megát bír, így IPTV-hez le kellene csípni belőle, ami után nem látom értelmét, hogy 15 megás netért fizessek, miközben csak 10-11 megát tudok használni belőle, az 5 megás, meg már kevés lenne )[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Darth_Revan #21751 üzenetére
Hát nem tudom.
Ha HDMI -n használod akkor picivel jobb a kép.De ahoz már HD adás kellene.
nekem is 127cm es tv-n van... de ha nem hdmi-n tolom akkor elég csúnya.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz Darth_Revan #21749 üzenetére
Nekem is VOIP-s a vezetékes telefon.
Nincs vele gond, csak ha nincs internet akkor telefon sincs.
Mivel netes telefon.
De amúgy működik.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Darth_Revan
veterán
Szeretnék WIFI-s ADSL modemet, aminek megkapásához 2 lehetőséget kaptam:
1) Köttessek TV-t is a T-Homenál
2) Váltsam át a jelenlegi analóg telefont digitálisraA 2) esetében gyakorlati szempontból lenne valami negatív változás, azon kívül, hogy áramszünet esetén a telefon sem működne? A havidíj elvileg nem változna.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nekem van még olyan gondom, hogy áprilisban rendeltem egy Media padot.
A csomag elvileg tartalmazott egy Dlink routert amit elfelejtettek kiküldeni.
Tettem panaszt akkor majdnem leráztak de nem hagytam magam és újra panaszt tettem.
Aztán május végén jött a levél, hogy igazam van és hamarosan küldik.
De ennek már 2 hónapja.
Azóta vagy 4x érdeklődtem és tettem panaszt telefonon és e-mailben is.
Ami jár az jár.
Írtam nekik, hogy addig nem vagyok hajlandó fizetni a részletet rá amíg, nem teljesítik a feltételeket. Vagyis a teljes csomagot nem kapom meg.
Habár úgyis nekik lesz igazuk.... mert én csak az ügyfél vagyok.
-
kovacszk
senior tag
válasz havri1 #21745 üzenetére
Úgy én is jártam. A hálóban a kistévén áturgrottak a szinek tiszta zöld lett minten, az segített ha rávágtam egyet (jó magyar módszer), már néztem másik tv-t hogy cserélem ha nem segít rajta, kb fél év után láttam meg hogy félig ki van csúszva a scart
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
havri1
félisten
válasz ANDROID??? #21744 üzenetére
Próbáld meg mozgatni, nekem néha kontakt hibás, meg kell találni a megfelelő "pózt" hátha..
kali : Én is efelé húzok, gyakorlatban nem tudtam megtapasztalni, szerencsére eddig csak jobb minőségű kábelekkel találkoztam.
[ Szerkesztve ]
havri
-
ANDROID???
addikt
válasz havri1 #21742 üzenetére
Azt hiszem a tvm is régi azért sem a legjobb a kép, csak az a fura hogy az előző set top box-al teljesen full tiszta volt és nem volt gond a scart minősége, azért a "hüvejre" gondoltam mint hibaforrás...
Ok, megpróbálom egy kicsit megpiszkálom majd, meglátom mi lesz a vége... (jó 5let köszi)
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz djculture #21738 üzenetére
ŐŐŐ, én úgy tudtam, hogy HDMI az full digitális, tehát árnyékolás stb nem befolyásolja a minőséget.
Vagy van kép, vagy nincs.
Elektro-s topicban azt a választ kaptam annó erre a kérdésre, hogy a tesco-s 750ftos HDMI kábel (ha működik ) pontosan ugyanazt a minőséget adja, mint a 15000 ftos aranyozott, 3x árynékolt HDMI kábel.ANDROID??? : Nekem azzal a hozzá adott kábellel a legtökéletesebb a kép.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Vangelis
félisten
Nekem hoppá csoamgom van és hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy a 1220 telenort tudom e díjmentesen íhvni.
Hát, hogy ne tudnám mivel rövid hívószám.
Most meg jött a számla.-... hát persze, hogy átbaxtak.
hívtam is a számlázást.
-
djculture
félisten
válasz ANDROID??? #21736 üzenetére
1500 pénzes hdmi kábel meg még rosszabb eredményt fog adni az új tv-n mint a mostani minőség Hdmi csatinál tényleg nagyon nem mindegy a kábel.
-
havri1
félisten
válasz ANDROID??? #21736 üzenetére
Nekem az intek sd boxhoz nagyon jó minőségű scartokat adtak. hüvelykujj vastagságú árnyékolás, jó minőségű csatlakozók. Neked a dobozban nem volt?
havri
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #21724 üzenetére
Fejlemények, ma ki is jött a szerelő (tényleg rendesen betartották a "72 órán belült") és azt állapította meg, hogy teljesen rendben van minden és a képminőség megfelel az előző set top box -al használt szintnek. ez volt
erre lett cserélve (azt hiszem)Ő maga mondta, hogy a set top box lassabb, többet tud ezért adnak már ilyet.
Mivel régi típusú tvt használunk (még) így azt mondta, hogy a minőségen talán még egy kicsit lehet javítani, ha minőségibb scart kábelt használunk. Azok nem olcsók, akkor mi a fenének pazaroljam el egy tv 8-ad árát a kábelre, amikor 1500HUf ellenében a leendő tvmhez vehetek hdmi kábelt is.. ?
Lényeg hogy a képminőség kicsit rosszabb mint az előző boxal... -
havri1
félisten
válasz toydog55555 #21734 üzenetére
Köszi.
Haver most hívott, megrendelte a digitális telefont, családi net mellé, és ezt küldték, megy egy smst, hogy a regisztráció nem sikerülthavri
-
havri1
félisten
ZTE eszköz már adsl területen is működik?
Tehát van adsl modem/HGW ZTE típusból is?havri
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
TV vásárlás előtt állok és a lakásban csak T-home szolgáltatása elérhető. Jelenleg még nincs előfizetésem.
Az volna a kérdésem hogy milyen konstrukcióban lehet digitális tvt választani anélkül hogy settopboxot keljen használni? a TV valószinűleg LG lm660 lenne.
Milyen szolgáltatásnál lehet csak a (CA) kártyát kérni?
kábeltv , iptv, stb..Válaszokat előre is köszönöm
-
toydog55555
csendes tag
válasz hackeeeee #21728 üzenetére
Közben ránéztem a ZTE ADSL menüpontjára... Ez kifejezetten hálózati hiba. Kicsi a feltöltési kimeneti teljesítmény és nagy a zaj, emiatt CRC hibádzik és dobál le.
Link Status Connected
Rate (Up/Down) 1085/12542 kbps
Noise Margin (Up/Down) 16.7/10.6 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 5.9/8.1 dB
Output Power (Up/Down) 11.6/16.5 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 1337/21324 kbps
Interleave depth 8
Annex Type AnnexB
CRC errors 1292A CRC hibák száma 66750 volt. Vissza konfigoltam, hogy a ZTE léptesse magát fel és átírta a hibák számát.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz toydog55555 #21727 üzenetére
Pee.. Mondani kell, h fontos a stabil internetkapcsolat munka miatt, stb..
Véleményem szubjektív...
-
ANDROID???
addikt
válasz hackeeeee #21725 üzenetére
Nem olvastam a reagodat, de megtettem épp 5 percel ezelőtt
Azt nem értem, hogy az előzővel, a jel 90% volt ezzel jóval kevesebb, akkor ha az antennához nem nyúlt hozzá, mi a fene lelte a cuccot.
Ha ugyanaz a szerelő fog kijönni, és látja majd, hogy ott az ág fogja mondni, hogy nem vágtuk le, ja mikor ha este érek haza...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ANDROID???
addikt
válasz ->Raizen<- #21720 üzenetére
Neked sem a 995-el sem a T nettel nincs szerencséd, ez kellemetlen...
Nekem a beltérivel volt (van) a problémám, kicserélték, de a kép minőség még talán gyengébb lett, de most van EPG a csatornákhoz nem csak "hol van hol nincs", így most teszt időszakát futja nálam a cucc, ha nem lesz gond vele akkor lehet beletörődöm a minőség romlásba, de ha gond lesz a minőséggel akkor majd jön szépen vissza a szerelő...
Az a furcsa, hogy azt mondta, hogy belóg egy ág az antenna elé, kint néztem totál semmi nincs előtte, igaz ő ezt csak a szobából állapította meg, lehet hogy az antenna nem vele szemből keresi a jelet hanem kicsit balra?toydog55555:
Kérj másik modemet a ZTE helyett, mert ez így nem fog változni semmit...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz toydog55555 #21721 üzenetére
Értem.
Ha maga a hálózat retek, azzal sajnos maga a szerelő sem tud mit kezdeni. Ugye Ő max a jelszinteket látja, abból, azokból tud következtetni, hogy vajon mi lehet a gond.
Véleményem szubjektív...
-
->Raizen<-
veterán
válasz toydog55555 #21718 üzenetére
Nálam is ugyanez a baj 1 hónapja húzzák halasszák azt hiszik akármit megtehetnek azt hiszem bontom a szerződést. A szerelő is csak találgatott mi a baj egyszerűen nevetséges...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
toydog55555
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt 3 hónapban időtől teljesen függetlenül ledobál a DSL hálózatról. Jelenleg ZTE ZXV10 H201L + TP-link WR740n kombóval megy a net, de így is dobál le. A modemet már cseréltem próbára DSL360T-re, de azzal is dobált le. Az ügyfélszolgálattal már beszéltem, kiküldtek egy szerelőt, aki átnézte a kábeleket, és a CRC hibák miatt levett sebességet visszaállíttatta. Azt is ígérte, hogy nemsokára bejelenti, hogy kábelezni kellene, ez volt 1 hónapja, azóta ugyanúgy szakadozik. A csatlakozó dobozokat cseréltem, a kábeleket amit lehetett cseréltem, de ugyanúgy dobál le. Mit csináljak még, hogy ne dobáljon le? -
djculture
félisten
válasz #78121280 #21715 üzenetére
Tudok róla mondom néztem és volt egy apróbetűs rész a feltételeknék amiben bennevolt hogy a havidijja a csomagnak emelkedik 6 hónap múlva és 2 évig nem lehet felmondani.
Úgyanúgy kifizettették akkor is az árát, nincs ingyen ebéd ..
Engem is érdekelt volna de 40 ezerért lehet venni zsír újat, nem fogok érte 50 et kifizetni vagy még többet mert semmilyen akciós árat nem tudok úgy igénybevenni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz djculture #21711 üzenetére
Havi díj akkor emelkedik lista árra ha letelt a 2 év rabság, ha ismét meghosszabbítja viheti tovább a megszokott áron.
(#21714) djculture Amit KaiotEch mond az egy tavaly nyár végén kezdődött akció volt , ami persze már nincs, legalább is publikusba.
Beszéltünk is róla [link]
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz KaiotEch #21713 üzenetére
Most is van de nincs ingyen: [link]
24 havi kamatmentes részletre vannak..Huawei Ideos S7 Slim táblagépCsaládi, Extra internet csomagok mellé, 2 év hűséggel
legalább 6 hónapja Magyar Telekom előfizetőknek (?)Kezdőrészlet (vásárláskor fizetendő):
9940 Ft
24 havi kamatmentes részletre:
1665 Ft/hó
(a szolgáltatás havi díján felül együtt számlázzuk ki)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jövő héten jár le a net szerződésem, úgyis meghosszabbítom, vajon rákérdezhetek, hogy az ingyen jár-e hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest