Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smog86
senior tag
Sosem gondoltam volna, hogy létezik olyan hely ahol van vezetékes T-home telefon, de még egy sima ADSL szolgáltatást sem tudnak nyújtani.
Van olyan aki találkozott már ilyen problémával?
2012 van, nem 1992...[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz #78121280 #20393 üzenetére
Nem kaptam próbahónapot 2013.04.25.-ig van mindegyik szolgáltatás , most legalább egy napon jár le mind a 3 Eddig mindegyiknek külön dátuma volt.
IPTV 2800 ft/hó, az drágult , a net meg olcsóbb lett 35 ft-tal.
Tegnap a T-home-nál rákérdeztem ,hogyan van valaki kap -1000 ft-t jóváírást a számlából. Azt mondta a hölgy, mikor indult az IPTV nem volt havidíja a prémium opciónak ,azért a levonás.
(#20392) hackeeeee
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
-
blg
senior tag
válasz polonic #20387 üzenetére
Én nem tudom mikor készül el a számla, de nem is érdekel. Amikor jön az email a Távszámlától, akkor belépek és megnézem. (megnéztem az értesítő emaileket, legutóbb 04.18-án jött az értesítés és 05.03 a fizetési h.i., előtte meg 03.27-én jött és 04.05 volt a f.h.i). Letöltöm a hiteles másolatot, és átküldöm a szlát fizetésre az OTP-be.
Egyszer-kétszer volt már olyan, hogy nem lehetett letölteni a hiteles másolatot, amíg nem lehetett letölteni, addig nem fizettem ki a számlát, csak beírtam a panaszt nekik. Legutóbb az Elmű-nél volt ilyen, vissza is írtak, hogy 8 nappal meghosszabbították a fizetési határidőt.
-
-
törölt tag
Távszámla a lassú nem az OTP Direkt. (Egyébként az OTP direktes fizető felület nem akart működni reggel)
My T-Homeba felkerül én befizetem ott lekönyvelik aznap, ennyi. Távszámlára 4-5 nap késéssel megy a számla + 1-2 nap míg hiteles számla másolat lesz belőle. T-Mobilnál meg még rosszabb, ott hónap elsején este kész a számla 10.-én meg felkerül Távszámlára.
Ezért nem látom értelmét annak hogy még az OTP direktben is regisztráljam a távszámlát, teljesen felesleges. Fizetési határidővel nem szoktam foglalkozni, nagyjából ugyan abban az időpontban jön a számla meglátom kifizetem, most is rá értem volna Május 23.-ig csak minek húzzam addig, ha félre van rakva rá a pénz.Elnézést, ha egy kicsit nyers voltam, de eléggé felhúzott az előbb a T. már megint egy set-top-box-ot akartak rám tukmálni.
-
Gedeon31
addikt
My t-home-ba eddig csak az IPTV -nél jelent meg hosszabbítottam, a telefonnál meg a netnél jővő heti lejárat láthatő. Ilyenkor mi a teendő várjak holnapig még vagy kérdezzek rá ma?
-
volvoguy
addikt
válasz #78121280 #20353 üzenetére
és azt meg lehet csinálni, hogy nincs se telefonom se TV-m, mégis úgy kérem, csak legfeljebb azokat nem kötik be, de a NET meglesz?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Vangelis
félisten
A pyycsám besz@rik
ezek tényleg hülyének néznek már teljesen.
Tegnap rendeltem egy telefont és ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ha palaetában venném ne e járnék jobban.
Mondta hogy de!
Jó rendelést töröltem.
12950ft kezdő +4100ft havonta.Ajánlott egy ilyet, hogy?:
14.910kezdő és 12*3340ft.
nah mondom ez jó.
Erre jön a visszaigazolás, hogy
kezdő: 17.955Ft + 12x(nah ezt nem tudom mennyi mert még nem tudtam megnézni a honlapon)
Hát én ezt már nem értem.
2 perc alatt összekavarnak mindent.... vicc.
lehet xarok az egészbe felmondok mindent.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
blg
senior tag
válasz #78121280 #20371 üzenetére
Mi a lassú?
Megjön a Távszámlába a számla, két kattintással átküldöm az OTPdirektbe. Az OTPdirektben szerintem azonnal megjelenik, de nem kell sietni, van elég idő a fizetési határidőig, ezért akkor lépek be, ha más miatt is kell. Ott újabb pár kattintással be lehet állítani, hogy a fizetési határidő napján utalják át az összeget.
Ráadásul ezzel a kombinációval más szolgáltatók számláit is lehet fizetni, én Elmű-re is ezt használom. -
Gedeon31
addikt
Más kedvezmények vannak optikán vagy vdsl területen is. Most a legrosszabb a vdsl területen van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #20372 üzenetére
Mi az, hogy nem lehet? Mi ha 2 évre írtuk volna alá, akkor x hónapra valamiféle kedvezményt is kaptunk volna, csak nem érte volna meg..
(#20371) Roli27: Lassú az OTP direktes fizetés? Fenéket.. De. megtörténik a kifizetés, du. jön a mail, hogy fizetés megtörtént, lekönyvelték.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gedeon31
addikt
Meghosszabbítottam a hüségemet, rosszul emlékeztem nem 3.-án ,hanam már 2.- án lejárt volna. Speciális csomagnál nem lehet 2 évre aláírni fura. Kapok egy oldalas papírt,azt nem kell visszaküldeni.
-
törölt tag
Én mindig a T-s felületen fizetem be,mert azonnal lekönyvelődik,távszámlám is van 2 éve,de csak azért regisztráltam oda, hogy ne kapjak postán csekket. Online utalás nekem nem jó, nem ingyen van az OTP-nél, csoportos beszedési megbízás sem jó nekem, mert ott is felszámít a bank tranzakciós díjat. Kártyás fizetést jobban csipem,ott legalább nincs -még- tranzakciós díj.
-
legenda
válasz #78121280 #20363 üzenetére
a számlákat én nem a t-s felületen intézem, hanem a saját e-bank útján, biztosabb és gyorsabb!
amíg jöttek a sárga csekkek, addig a csekkes formátumban utaltam, úgy általában 3 - 4 (munka)nap volt az átfutás, mire eltűnt a my t-home/my t-mobile oldaláról a számla, viszont mióta nincs kiküldött számla és csekk, azóta azonnali/határidős átutalással csinálom, kevesebb kitöltendő adat, és 2 (munka)nap alatt átfut a folyamat!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Egyre többször tapasztalom,hogy nem jó a T-Home fő oldala.
T-s fórum meg behalt ezt dobja
mvnForum Fatal Error Message : Cannot init system. Reason : Assertion in ForumUserServlet. Gateway Timeout
Processing of this request was delegated to a server that is not functioning properly.Windows Live mailnek néha sikerül lekérdezni a t-s email címemről a leveleket néha meg hiba üzeneteket dob. Webes felületen működik szerencsére.
My T-Home-ban a számlabefizetés is nehézkesen ment 3. nekifutásra sikerült.
Jól indul ez a nap is.
-
törölt tag
Lehalt a T-Home a III. kerületben.
Az új szoftverral kapcsolatban fel tett kérdésemre ezt a választ kaptam tegnap.
„Jelenleg még teszteljük és csak egyedi hibáknál rakjuk ki az újat. Később mindenkihez kikerül az új szoftver.”
Nálam ilyen
FF 12 és Chrome alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nektek is szét van kicsit esve a T-Home oldala?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spiritex #20355 üzenetére
Mint mondtam, akár moblilban képet kell készíteni a befizetésről, amivel tudod igazolni, hogy befizetted, és kész, tehát látszódnia kéne a számlaszámnak, stb... keressék meg a pénzed.
Ha ezt nem tudod bizonyítani nekik, hogy megtörtént a befizetés, akkor nem fogja Őket érdekelni, valszeg, és fizetheted újra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
spiritex
veterán
válasz hackeeeee #20284 üzenetére
Csak tanúlságként számolok be a fejleményekről, hogy mi van, ha valaki mastercard mobile-al fizeti ki a számláját az 500 Ft jóváírás reményében:
Szóval már felkiáltójeles Késedelmes számlaként szerepel a My T-Home-ban!! Írtam az ügyfélszolgálatra, hogy nem szeretnék késedelmi díjat fizetni amikor 3 nappal a befizetési határidő előtt fizettem ki a számlát. Most várom a választ.. majd jelentem!
Egyelőre úgy néz ki nem érdemes kipróbálni, mert csak a *arakodás van vele...Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Vangelis
félisten
Srácok!
A t-mobilos topikban írták, hogy ha palettára váltok akkor extra kedvezményesen tudok telefont venni.
Erről sajna neten nem találok semmit.
Azért teszem fel itt is a kérdést, mert hátha itt is tud valaki valami infót róla
THX
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szeretnék internetet a Thome-tól...viszont nekem nincs se TV-m, se vezetékes telefonom...most akkor?
Mert a weboldalukon ezt írják: "T-Home TV és telefon mellé" - akkor ez most sztornó?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
SlayR
senior tag
Szép nekem meg csak 05.07. érdekes....
-
polonic
félisten
válasz #78121280 #20348 üzenetére
Az szép!
Nekem meg nem tudom, hogy van. De össze-vissza szokott lenni. Meg rövidebb is.
Legutoljára, e hónap 9. volt a határidő. A mostani számlán meg e hónap 30. és a számla is hamarabb készült el.
Kb az 5-tel ezelőtt számlán megint variáltak, akkor kb 10-zel ezelőtt megint csak.
-
törölt tag
Na most jött meg a számlám.
Ehh jó hosszú a fizetési határidő. -
törölt tag
válasz Dyrtyho #20339 üzenetére
Akkor az alábbit tedd illetve próbáld meg.
1, IPTV Box kikapcsol hátul a billenő kapcsolóval.
2. Ha Cisco EPC3825/3925 a routert amit inkább nevezzünk HGW-nek reseteld így [link]resetnél minden beállítás törlődni fog.
Ha sikerült a HGW-nek feljelentkeznie a hálózatra akkor a power ds us és online led folyamatosan zölden világit, ekkor kapcsold be az IPTV boxot és így már mennie kéne.
Persze ha hálózati hiba van a területen akkor az egész procedúra nem ér semmit. -
Gedeon31
addikt
Valahogy úgy. Nálunk csak e-on számlából.mert távfütés van. 2 hónap állítólag,de szerintem több idő lesz mire elrendezödik.
-
Gedeon31
addikt
Mivel arany kártyás vagyok állitolag fogok 8% százalék kedvezményt a villanyszámlából,persze nem a végösszegből.
-
Dyrtyho
őstag
Azt írja a tv képernyőjén, hogy inicializálási hiba a kliensben....
best regards, egy fórumozó blogger
-
legenda
semmilyen szolgáltatás sincs a területünkön, központi hiba, sürgősségi javítás folyamatban...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dyrtyho
őstag
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy ma hajnalba az Ip Tv routeren csak csak 2-3 kis led világított, ma reggelre meg az összes led ikon égett, de nincs adás már reggel óta, most újra indítottam a router-t, most a power és az ethernet világit folyamatosan, a ds, az us, és a status felváltva villog,van hogy csak a ds villog folyamatosan, van hogy az us is villogni kezd, de néha a status is villog, de az ethernet csak ég. Még mindig nincs adás. Mit tegyek, hogy újra legyen adás ? Légyszi segítsetek
best regards, egy fórumozó blogger
-
napocska2
senior tag
válasz polonic #20317 üzenetére
A távszámla oldalán megtalálod a szolgáltatók listáját, sajna fejből nem vágom őket.
A váltás 2 hónapot vesz igénybe normál esetben. Nálunk csak az áram jöhetett szóba, mert nincs gázóránk. Telefonos üfsz-on keresztül intéztem, csak a kiküldött szerződést kellett visszaküldeni anno. -
Spirit
őstag
Sziasztok! A mai nappal csatlakoztam a táborotokhoz egy 80/40-es optikával. 120/10-es koaxról jöttem. Igaz még csak néhány órája él a kapcsolat, hosszú távú tapasztalat még nincs, de mint a villám. Áldom az eszem, hogy váltottam. Az esti belassulás optikán ezt jelenti:
Du. 2-6 között hozott 94/48-at is többször. Még a böngészés is gyorsabbnak tűnik az alacsony ping miatt, szinte helyi hálózaton érzem magam. -
polonic
félisten
válasz napocska2 #20316 üzenetére
Kiírhattam volna, hogy mire gondolok, de eltaláltad gáz és energiaszolgáltatókra.
Konkrétan Émászra és Tigázra gondoltam. Ilyen valakinek?
Egyébként jó hogy szóba hoztad a T-s energiaszolgáltatást. Hosszadalmas folyamat volt, mire átadtak a T-nek? Neten vagy személyesen intéztétek? A számlán közösen van a gáz és villany vagy külön-külön is lehet fizetni?
-
polonic
félisten
Még most sem történt semmi a távszámlámmal.
Úgy látszik, 2 nap lesz itt is.
Nektek van másik szolgáltatás is oda regisztrálva?
-
Vangelis
félisten
válasz hackeeeee #20306 üzenetére
Ők sem értették!
Én sem értem.
De ilyen alapon ..... lehet bármi.
Közben megjött a szerződésem amin mindent hosszabbítottak önszorgalomból... grrrrrrrr
Utálom őket!
-
Vangelis
félisten
válasz hackeeeee #20304 üzenetére
Folyamatosan!
Még mindig benne vagyok.
Ki be lépkedek!
Nah mostanra oldották meg
De azért ez elég aggasztó biztonsági hiba.
Mert lehet ha nem szólok akkor az enyémet is bányássza valaki... vagy a tiédet
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz hackeeeee #20301 üzenetére
Nekem mondod!
Beléptem először fel sem tűnt!
először a telefont néztem, hogy juhéé ismét alap előfizetés van.
erre nézem nincs tv előfizu.
Nézem engem nem H Lászlónak hívnak. Nem is ott lakom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest