Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz ANDROID??? #21697 üzenetére
Biztos lekommandóznak érte. Viccet félre téve a stb és a kártya párosítva van,csak a T-Home stb-ben működik.
Apa csak 1 van!
-
törölt tag
válasz csasaKKP #21694 üzenetére
Igen műholdon keresztül történik a frissítés.
Ilyenekre volt panasz, hogy az óra lefagy,felvételek eltűnnek de egy újraindítás után előkerülnek, hónap elején a prémium opció nem működik újra kell aktiváltatni, csatornákon időnként megjelenik a nincs jogosultság felirat, meg még kitudja milyen baja van , annyira nem kísérem figyelemmel a T-s fórumon a SAT részleget.(#21695) ANDROID???
Hát ezt az tudja megmondani akinek ilyen szolgáltatása van.
Esetleg kérdezz rá itt!
-
ANDROID???
addikt
válasz #78121280 #21689 üzenetére
Hauwei EC2208S
Jelentősen lassabb a csatornaváltás sajnos, és elég picik a betűk is....
jelszint 83%
minőség 62%
az előző készüléknél 90-92% volt a két érték...
Mitől van az eltérés?
A helyzet, hogy nem tudom hogyan kellene beállítania "tv beállításokat" és magát a tv készüléket, mert ez egy "normál tv" még a régi fajta, nem lcd full hd stb.
Amennyiben a képet 4:3-ra állítom nyújtja a képet haa tv-n állítom úgy sem lesz jó, csak 16:9-ben nézhető, de mivel ez egy 55cm tv így az epg nagyon kicsi, alig olvasható (4x5 szoba).
Valakinek vmi. 5let? -
törölt tag
válasz ANDROID??? #21688 üzenetére
Közepes.
Holnap fog kapni szoftver frissítést mert az előző xar lett.
Van Huawei boxokal foglalkozó téma is [link]
-
nagyúr
Aki 10+ éve a T-Home-éknál van nem kap ingyen tabletet? Egyik ismerősöm kapott, pedig csak egy csomagot váltott lejjebb.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #21683 üzenetére
Szerintem Huawei lesz.
-
Gedeon31
addikt
válasz ANDROID??? #21683 üzenetére
Mi van név ráírva a boxra?
-
ANDROID???
addikt
válasz Gedeon31 #21682 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy hibamentes lesz a kütyü.
Azt mondta párom, hogy tök más mint az előző volt, de lassabban is kapcsol be és lassabban is vált csatornát, de viszont 2012.márciust ír a készülék (az előző 2011.talán nov. volt a szoftvere).
Az úgy lehet hogy megint csak valami rendellenesség lesz, mármint hogy lassabb? -
Gedeon31
addikt
válasz ANDROID??? #21681 üzenetére
Doboz lehet azért nem volt hozzá ,mert már használt boxot adtak. Csak fel van újítva.
Párom is kapott már ilyet.
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #21680 üzenetére
Fejlemények:
Kint voltak, cserélték a beltérit mondván, hogy abban ami nálun k volt nem volt elég a memória a "sok csatorna" EPG kezelésére. Nem voltam még otthon nem tudom milyet hoztak, elvitték az előzőt a dobozát stb, ehhez most nem adtak dobozt (na nem mintha kellene porfogónak) és csak bízom benne, hogy egy jó és új készüléket hagytak ott nekünk.
Szóval még sem azt tette mint amit telefonon elmondott.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat SAT TV esetében, hogy a bekapcsolást követően 1-2 vagy 3-4 (esetenként változó) kérem várjon üzenet várja és az "óra helyén" EPg vagy talán EP9 van kiírva??? (előzmény hogy nem volt a családi csomag csatornák kb 1/3-ad részénél EPG)
Tél óta van SAT tv nálunk, eddig semmi gond nem volt vele akár milyen vihar is volt, kivéve kb 2 hete, amikor szintén szeles idő volt ( DE ETTŐL volt már NAGYOBB IS) a jel lecsökkent 60% ra és nulla adás nem volt szerencsére csak pár percig, lehet hogy a készülék hibázik (a beltéri egység)?
Felhívtam az ügyfélszolgálatot ott azt mondta egy férfi, hogy az egységet cserélik ezzel meg fog oldódni a hiba, a hívást szombaton intézte.
Vasárnap pedig felhívott egy szerelő, aki azt mondta, hogy az egységet hiába fogja cserélni mert a hiba "szoftveres amin a csere nem segít", de azért kijön megnézi, de szerinte nincs értelme cserélni, a szerelő tud az előzményekről...
Eleve a "szoftver" nem a készülék memóriájában van????Vélemények?
-
pakriksz
őstag
olyat próbált már valaki hogy kábeles iptv alapot rendelt? Nem maradt meg véletlenül családi csomagon analógon?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
NY_A
őstag
válasz Mr. Teddy #21612 üzenetére
Nekem is jött ilyen, én most hosszabbítottam netet. Bár érdekes, hogy 3 éve él a csoportos beszedés ami szintén egy lehetséges feltétele a szerződésnek, de ennek ellenére azt mondta a 1412, hogy regisztráljak be nem fog fájni. Megtörtént. Nem változott semmi, ugyan úgy megy a csoportos beszedés, csak regisztrálva vagyok erre a távszámlára.
Más. Most vettem észre, hogy aktívak a HD minicsomag csatornái. (nincs előfizetve) Tud erről valaki valamit?
-
csasaKKP
senior tag
válasz #49553920 #21671 üzenetére
Ha eddig jó volt, és illesztőprogramokkal (főleg hálózati) nem vacakoltál, akkor valószínű hardveres. Egy Windows újrarakással (reinstall) biztosra mehetsz. Ha hardveres, szervíz vagy USB WiFi adaptert veszel. Egyébként én is azt mondom, kábellel jó lett volna kipróbálni. Egyébként hol van a HGW (router modem egyben), hogy ilyen körölményes a megközelítése? A laptopot oda tudod vinni?
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #49553920 #21669 üzenetére
Akkor nagy valószínűséggel a Te gépeden van gond.
Le kell csatlakozni, és egyesével minden gépen mérni sávszélt, ha csak a Te gépeden lesz gond, akkor nyilvánvalóan a Te gépeden lesz gond, ez lehet szoftveres, hardveres. Ha minden gépen ingadozik, akkor lehet, hogy közbe bekerült egy másik wifi a környékre, ami hasonló, vagy lehet, hogy ugyan azon a csatornán megy, mint a Tiéd, és ez zavarhat.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #49553920 #21667 üzenetére
Melyik?
Most maga a modem, az router is egyben, nem? Vagy az internet elosztására van külön eszköz? A kép alapján elvileg az wifi-s, és azt írtad, nincs más.. Így elég nehéz segíteni.
A modemnek jól szellőző helyen kell lennie, zárt helyre nem szabad tenni azért, hogy szellőzzön.
Wifi-n lehetnek zavaró tényezők a falakon kívül is, ezek okozhatnak lassulást, sávszélesség ingadozást. Ezért is kéne kipróbálni kábelen, hogy azzal milyen a sávszélesség.
Ha bejelented hibára, valszeg ezt is fogják javasolni, kérni, hogy ki kéne próbálni úgy.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #49553920 #21665 üzenetére
Azt hiszem elvesztem a részletekben...
Most itt magáról a modemról beszélünk, ami router egyben. (HomeGateWay)
Wifi-nél meg sok minden okozhat lassulást. Ha a többi gép kábellel megy, és azok jók, akkor valszeg ez lesz a gond. Ettől függetlenül a notebook-ot ki kéne próbálni kábellel... Ideiglenesen csak megoldható.. (tehát nem hozzáférhetetlen helyen van a modem..)
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #49553920 #21661 üzenetére
Mint írtam, ha másik gép jó, és a tiéddel van gond, akkor másik hálókártyával ki kell próbálni a Te géped, ha úgy megszűnik a hibajelenség, akkor egyértelmű, probléma megoldva, ha akkor is gond lesz, akkor pedig be kell jelenteni hibára.
Bár, ha minden gépen gond van, akkor eleve nem kell tökölni, hanem be kell jelenteni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #49553920 #21653 üzenetére
Röviden, mindent kiiktatva, külön gépen is hasonló tapasztalható? Tehát, ha van router, akkor azt ki kéne iktatni, és esetlegesen egy külön géppel mérni sebességre. (hozzáteszem, szerintem elég érthetően fogalmazott.. + a nem hozzáértők nem külön cmd-ben szoktak pingelni, de ez mellékes..)
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Sziasztok!
Remelem jo helyre irok, de mar nem tudok mit kezdeni annyira nagy a ping-em es semmilyen torrent vagy hatterprogram nem fut.Ket nappal elezott tortent, hogy jatszanek, de nem lehet mert a pingem 100-800 kozott ugral. A cmd-be beirom, hogy ping google.com atlagos 29 ping ez jo, de speedtest-et is csinaltam egy kis idovel kesobb es eszrevettem, hogy a downloadspeed majdhogynem az 1/3-a az altalam fizetett internetcsomagnak. 15Mb/s (vagyis 2 nappal ezelottig ez volt a normalis, mostmeg 2-7 Mb/s) Nem is ez az egyetlen problemam , mert naponta minimum 1x-elmegy az internet es csak router restart-al lehet visszahozni.
(a gepem nem virusos, osztott az internet, de mas gep sem tolt, sot nem is hasznalja az internetet, akkor is fenn all a problema.)Szeretnem a segitsegeteket kerni.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Szia!
Az a pirelli csoda egy kalap sz@r
Nem bírja a sok szálat torrentnél.
Ameddig azt használtam, ha jól emlékszem 80-100 szálnál (össz) nem bírt.
Jelenleg is így használom a torrentet :
Össz szál 100
Torrentenként letöltők : 25
Torrentenként feltöltők 25Bőven elég, és nem terheli le a routert.
havri
-
gerii
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy T-home-os iptv+net van otthon, egy Pirelli DRG A225G routerrel, wifi-n csatlakozok rá egy laptoppal (Win7), és pl torrentezés közben, illetve újabban Steam játékletöltés közben is megszakad a net.
A hálózatokat nem látja ezután a gép, ezért a hálózati eszközt letiltom, majd engedélyezem, és csak ekkor látja újra a wifi kapcsolatokat, majd automatikusan fel is csatlakozik, és ezt csinálja újra és újra.
Van amikor napokig semmi baja, van amikor 10mp-enként ledob torrentezés közben.
Mi lehet a baj? -
krystman
őstag
Sziasztok! Hűség idő alatt a felmondás mit von maga után? Kerestem a T-home oldalán, de nem találtam erről sok infót.
-
válasz ->Raizen<- #21634 üzenetére
Itt eleinte 15 mega megvolt, pár napra rá csökkent, de úgy már a régi router sem szakította meg. Most átlag 13 megával jön atomstabilan.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Kolondrum #21630 üzenetére
Ez engem nem vígasztal. Van egy olyan sejtésem hogy nem fog megoldódni a probléma 5 megabites nettel sem. Mert ugye 1,9 km-re vagyok az elosztótól és nem jött sosem maxon a 15 megás net de ez elvileg nem okozhatná azt hogy folyamatba szakad a netem hanem az a mellékhatás lép fel hogy nem jön maximumon a letöltés 1,8 mega helyett 1,4...
-
havri1
félisten
válasz mrhitoshi #21629 üzenetére
Én úgy tudom, ezek a csomagok csak itthon, saját hálózaton használhatóak fel. Külföldön egységes árak vannak, és ha nincs külön roaming csomagod, (alapban lehet nem is lesz neted), vagy ha lesz is, igen magasak az árak.
Érdemes megnézni milyen csomagok vannak.
Mondjuk ez vodánál van így, de gyanítom az összesnél egységes ez a rész.havri
-
válasz ->Raizen<- #21627 üzenetére
Szakadozás régebben itt is volt. A szerelő indult a szobámból, majd felment minden oszlopra, végül a hiba az utcák elején lévő oszlopon volt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Mivel nem találtam más topicot, illetve nem találtam erre semmit a honlapon, ezért itt próbálkozok be. Van előfizetésem mobilnetre (asszem Gonet S vagy M, nem tudom), 100MB van a havidíjban, és túl forgalmazás nincs.
Kérdés, hogy megyek külföldre, és ha igénybe veszem a Roamingot, akkor ugyan úgy el tudom használni a 100MB-ot, ugyan annyi pénzért, vagy pedig itt is érvényes a magasabb ár, ergo hamarabb levonja a 100MB-ot, vagy pedig utólag hozzá adják a Roaming díjat ?
Illetve másik kérdés, hogy ha már elkaszáltam a 100MB-ot, akkor ugye itthon nincs túlforgalmazási díj, akkor Roaming hálózaton sem lenne, vagy pedig ott is hozzá adják utólag a díjakat ?Szerk.: Arról tud valaki valamit, hogy ha mondjuk kinti hálózathoz gyorsban akarok venni valami pre-paid kártyát mobilnethez, akkor azt minden benzinkútnál meg tudom tenni ?
[ Szerkesztve ]
PS4
-
havri1
félisten
válasz ->Raizen<- #21627 üzenetére
Addig kell bejelenteni, ameddig meg nem csinálják.
lehet másik portra kellene átrakniuk.havri
-
->Raizen<-
veterán
Nem tudom hogy jó helyen járok e de leírom az utóbbi pár hét negatív tapasztalatait a t-home szolgáltatóval kapcsolatban.
15 megás adsl netem van most. Kb 3 héttel ezelőtt elkezdett megszakadni az internet.
Azóta már kétszer volt a szerelő utp kábelt cserélt a kötődoboztól egészen a szobámig behúzott új kábelt szűrőt cserélt további vezetékeket cserélt a router és a modem között stb.
Teljesen hatástalan volt minden. Megmondta hogy lehet valamelyik telefon készülek miatt szakad a net és próbálgassam nélkülük. Mondanom sem kell routert lehúzva csak modemet használva a két telót kihúzva is szakadozik a net! Egyszerűen felháborító ez a szolgáltató. Elegem van belőlük minden téren.
A Debreceni t-pontban is voltam a telómat adtam volna szervízbe le (alcatel ot 995) mert kikapcsol magától eldobja a sim kártyát a hálózatot elkezd újraindulgatni szivárványos lesz a kép erre azt mondják szoftveres hiba. A telefon semmilyen szinten nincs megbuherálva. -
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
válasz #78121280 #21611 üzenetére
Én hívtam őket és azt mondták, hogy azon az áron fogom kapni a szolgáltatásokat amivel megkötöttem és nem emelnek amíg hűségem van.
Pletta L100as csomagom van.Csak a set up box árát emelik.
550-ről 890ft ra. a másodikét... grrrrrFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Mr. Teddy
őstag
Kaptam ma egy sms-t mobilomra, hogy T-Home internet csomag szerződésben foglaltban szükséges távszámlára váltanom, minél előbb regisztráljak.
1. Az én nevemen csak a t-mobilos mobilom van, faterén van T-home, bár multkor megadtam telszámomat hibánál, de akkor is érdekes.
2. semmit nem jeleztek, bár lehet volt egy apróbetű egy spammel teli levélben, de akkor is vicc.Más kapott ilyet?
Ja és már 2 éve kb paletta XL díjcsomagunk van, semmi hűség, semmi más.
-
törölt tag
-
Csucsu88
tag
Szerintetek lehetséges, hogy már holnap kiszállnak a szerelők? Kaptam sms-t is, hogy az általam bejelentett hiba vizsgálatát megkezdték.
-
Csucsu88
tag
válasz Sickboy25 #21602 üzenetére
Sajnos csak 1 ismerősömnek van ADSL netje, de ő meg pont nyaral...
Szerintetek lehetséges, hogy már holnap kiszállnak a szerelők? Kaptam sms-t is, hogy az általam bejelentett hiba vizsgálatát megkezdték.
Ha valaki tudná biztosra, hogy saját adsl-es modemmel használható tovább a net, akkor az írja már meg esetleg, mert akkor ha ki is cserélik a modemet venni fogok egy minőségibbet.
-
forrest85
senior tag
válasz Csucsu88 #21600 üzenetére
Másik kábellel próbáltad esetleg? Lehet, hogy a csatlakozóban valami elmozdult.
Esetleg másik szűrővel? Szűrőt azt lehet kapni. Mondjuk modemet is lehet kapni, ha csak nincs IPTV-d, mert ott a modemben nem tudod állítani a PPPOE jelszót. Házilag...A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest