Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsenilia77
csendes tag
válasz hackeeeee #18997 üzenetére
Sajna nincs is betárcsázós ablakom. Annyi hogy felajánlja az új kapcsolatoknál, hogy szélessávú PPPOE kapcsolat indítása, beírom a nevet, jelszót, nincs betárcsázás, csak kiirja, hogy kapcsolódási hiba 711. Hibajavításra a diagnosztikai házirend szolgáltatás nem fut. Hogyan kell a képernyőt fényképezni? Akkor tudnék ide nektek képet rakni.
-
spiritex
veterán
válasz hackeeeee #18994 üzenetére
Jaja, én is arra váltottam volna, ha nem akkor szólnak, hogy tudnának ilyen 25 Mbites optikai csomagot 5500 Ft-ért, amikor már váltottam T-re, és éppen felmondani mentem az 5990 Ft-os 2 Mbites adsl-emet. Persze se telefonban nem ajánlottak ki semmi jót (hiába mondtam, hogy ez qva drága egy ilyen lassú adsl-ért), sem a neten nem volt fent ez az 5500 Ft-os optikai csomag, amit a fószer az ügyfélszolgálaton végső mentsvárként bedobott. Ott is az van, hogy addig fejik a szerencsétlent, amíg hagyja magát, csak hogy van amikor elkésnek... velem így jártak!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18996 üzenetére
Ha megcsinálod a pppoe-t, lennie kell, a végén megkérdezi, h létrehozza-e az asztalra az ikont.
Felhasználónév, jelszót megadod, amikor próbálsz tárcsázni?
(#18995) Gedeon31: Jah értem. Attól viszont, ha kész van a számlád, elmondhatnák, hogy mégis mekkora összegről van szó..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #18991 üzenetére
Mondani kell, h nézzék meg, h kész van-e a számlád... Ha megvan, csak nem "kézbesítették", akkor legalább a számla azonosítót el kell kérni, h be tudd fizetni.. H ne legyen az, h késedelmi díjat számolnak fel azért, mert nem kaptad meg a számlát.
Véleményem szubjektív...
-
spiritex
veterán
válasz hackeeeee #18984 üzenetére
És mindez azért, mert nem az 5680 Ft-ból számolták vissza a nettót, ami 4544 Ft, majd azt áfázták fel 27%-al, mert az 5771 ft lenne, hanem a kedvezmény nélküli nagy összegekkel számoltak, és abból vonták le a változatlan kedvezményeket, mert ott meg rögzítették a bruttó árakat és a nettó lett kevesebb.. Hát igen, ahol lehet trükköznek..
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18983 üzenetére
PPPOE létrehozása Windows 7 alatt.
Ha van egy kis betárcsázós ablakod, ahol felhasználónevet, jelszót kell megadni, akkor megcsinálta.
(#18982) Gedeon31: Jah, azt nem tudtam. Nah, de viszont az új havidíj az 5920Ft.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Zsenilia77
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy az első lépésektől kezdve légyszives vezessetek végig a modem telepítésén át az egész adsl vonal meglétéig.
Nem tudom, hogy egyáltalán a szerelő csinált-e a gépemre ilyen pppoe servert.
Akkor így végig tudom nézni lépésenként, hogy mi hiányzik.
Köszi előre is! -
Gedeon31
addikt
válasz hackeeeee #18978 üzenetére
Eddig is volt ilyen ,annyi volt az ára ,mint a mi csomagunknak csak optinet van benne.
H_András így jártam tavaly én is. Február elején kötötték be és több ,mint fél évre rá kaptam szerződést persze nem maguktól küldték ,hanem többszöri telefonálás után végre kifogtam egy értelmes hölgye, aki elintézte. Számlával hasonló volt úgy kellett szólni küldjenek számlát. Egyébként a februári számlát március utolsó napjaiban kaptam meg.
Ráadásul nekem üzletkötő rendezte az egész rendelést ,így nekem se volt azonosítóm ,se jelszóm. A szerelő jól elszidta, mikor jött bekötni neki kellett mindent intézni.
Igaz azonosítom továbbra se volt ,így meg kellett várni megjöjjön az első számlám mire megtudtam a számát. Utána tudtam hozzá kérni jelszót az ügyfélszolgálaton.
Addig az ügyfélszolgálaton is hiába jelentettem be hibára már az elsö nap nem jó a médiabox nem csináltak semmit. Fel kellett hívnom az üzletkötőt csináljon valamit ,mert vihetik is el az összes vackot amit idehoztak.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18979 üzenetére
Ezért van a hsz-eknél a válasz gomb. Csak egy kis segítség a fórumhasználathoz.
Véleményem szubjektív...
-
Zsenilia77
csendes tag
(#18975) kali
A hálókártyámat rendben találja, csak van egy olyan, hogy egyéb eszközök alatt, hogy hálózati vezérlő. Ott nem stimmel valami. Az IP4 hálózati maszk számait is ki kell törölni a beállításokban a dsl-nek? Az IP6-nál is ír ki vmi betűket és karaktereket.
Sajnos nincs router a közelben, hogy próbálkoznék azzal. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
H_András
tag
válasz hackeeeee #18976 üzenetére
Gondoltam benézek a honlapra mi van, persze az azonosítóm sincs meg, amikor kint voltak telepíteni, akkor azt mondta a tag, majd a szerződésen rajta lesz... ami ugye még nem érkezett meg.. (amivel rendeltem az már nem érvényes persze, ideiglenes volt) - akkor marad a telefonálás, de jó, 2012 van..
[ Szerkesztve ]
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
legenda
válasz H_András #18974 üzenetére
keresd a szolgáltatót!
Zsenilia77; mivel nincs illesztve a hálókártyád, így teljesen mindegy, hogy melyiket adod meg, egyikkel sem fog menni! amúgy mindegy, csak biztonsági kérdés, működik mind a kettővel! ellenben az illesztést kellene rendezni először, anélkül hiába kínlódsz!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
H_András
tag
Január első napjaiban lettem új ügyfél. Menyire normális az, hogy azóta egy darab papírt se kaptam? Online rendeltem (iptv plusz net) - a bekötéskor sem volt semmi aláírandó, azóta se. Se szerződés, se munkalap. Biztos jól megy a cégnek, hogy nem kell a pénzem, de azért nem júniusban szeretnék egyszerre fél évi szolgáltatást egyben fizetni..
Keressem őket, vagy ilyen lassan dolgoznak?Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
Zsenilia77
csendes tag
Azon gondolkodtam, hogy lehetséges-e az, hogy mikor telepítem a WIN7-et akkor a hálózatoknál a nyilvános hálózatot kell-e megadni a dsl-nek? Eddig én mindig otthoni hálózatot adtam meg, ezzel is ment a régi netem. Ezért nem tudok kapcsolódni a dsl-hez?
-
Dyrtyho
őstag
válasz Gedeon31 #18969 üzenetére
De nálunk napokig ezt csinálta, és csak ma jött vissza nagy nehezen. Hogy lehet újra inditani a boxot ? Mert a múltkor amikor először csinálta ezt a Comedy Centralnal akkor hiába kapcsoltam le a tv fölötti kis boxot a hátsó lekapcsoló gombbal, majd újra be a nagy középső gombbal, amikor vissza jött az adás, akkor még mindig azt csinálta a Comedy Centralnal hogy az adás maga le volt fagyva, de amikor lapozgattam az alsó sávba a csatornákat ott ment az adás rendesen, de amikor oda kapcsoltam volna a Comedy Centralra, akkor az előtte nézett tv csatorna képe volt megfagyva....
best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
Miért van az, hogy néha van Comedy Central néha meg nincs az Ip Tv-n ? Már mint arra gondolok hogy a múlthéten már másodjára ment el a Comedy Central az Ip Tv-n, és ez azt jelenti, hogy a csatorna bent volt a listába, de amikor oda kapcsoltam voltam, akkor a modemen a felülről az utolsó kis lámpa egy helyben égett, és nem villogott folyamatosan ahogy a többi csatornánál, és még az előző csatorna adás képe is megfagyott amíg a Comedy Central adón voltam. Ez mégis mitől van ? Nálunk van a hiba, vagy ez központi ? Szerencsére ma délutántól újra van Comedy Central, de félek hogy hamarosan újra bekövetkezik ez a probléma. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
spiritex
veterán
válasz Zsenilia77 #18957 üzenetére
Hát akkor ez lesz a gond... az pedig nem probléma, hogy nincs aláírva, azt kell mondani neki, tehát rá kell nyomni, hogy OKÉ, rendben, mehet, és akkor fel szokta rakni! Mi az alaplap típusa?
-
hoffman_
nagyúr
válasz napocska2 #18963 üzenetére
Igen tudom, elegem van ebből a boxból is és a kapcsolójából is, hulladék az egész. Egy távirányítóval jobban meglennék(meg talán szebb is lenne). Láttam a a fórumokat a témában már, köszi szépen Sajna közbejött más, nem tudom meddig csúszik, de remélem nyárig bezárólag már csak eljutok az egy távkapcsolóig...
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
napocska2
senior tag
válasz hoffman_ #18961 üzenetére
Biztosan nem fogod megbánni, ha sikerül beszerezni egyet, sokkal könnyebb az élet egy távirányítóval.
Az indexen van egy fórum ebben a témában, sajna most nem tudom linkelni, bár biztosan megtaláltad már. Valami olyasmi címe van, hogy T-Home digitális kábeltévé. (Bár erre nem innék mérget... ) -
hoffman_
nagyúr
válasz napocska2 #18908 üzenetére
Köszi az infót, ez jó hír. Bár most egyéb okokból lehet, hogy mégis tolom a vásárlást, a TechnyCrpit lesz a befutó, ha megy a T-nél. Másik kollegának megy a Pana tévével gond nélkül, a kettő együtt akkor gondolom megint nem gond(Pana+T). Az EPG-t csak olvastam, szerintem is csak usererror lehetett.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Dexter87
csendes tag
Sziasztok!
Na be is kötötték a sat tv-t. Ez idáig jól működik. Csak lenne egy olyan kis problémám hogy valamikor ha nem váltok csatornát akkor kikockázódik a kép és valamikor többször is. Ez mi végett van? És mit lehetne tenni ellene?? -
KonzolKartel
őstag
Voltam otthon 2 percet. Gyorsban átírtam a DNS-t, és a státusz azonnal átváltott connected-re. Rélem ezzel megoldódott. Köszönöm!
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Pap Wiktor
csendes tag
válasz Pap Wiktor #18907 üzenetére
Egyébként van itt valaki aki a XVIII. kerületben használ IPTV-t? Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy a környéken mennyire működik.Merjek e váltani? Köszi
https://www.facebook.com/pages/Bowers-Wilkins-Center/119659391439247
-
Zsenilia77
csendes tag
Belenéztem az eszközkezelőbe és ott az egyéb eszközökben ott van a hálózati vezérlő, de sárga felkiáltó jeles. Nem lehet elérni az illesztőprogiját nincs digitálisan aláírva.
-
dr.bubo
őstag
válasz KonzolKartel #18955 üzenetére
Igen, csak a dns nem, azt javítsad ki.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz KonzolKartel #18951 üzenetére
Szerintem mindent jól állítottál be, a belkint újra indítottad a beállítások után?
szerk. kivéve a dns-t amit nem vettem észre. Amit a leírásomban én is rosszul írtam pedig a routerben a jó dns-ek vannak beállítva.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
törölt tag
válasz KonzolKartel #18951 üzenetére
Nem stimmel a DNS
T-Home DNS címek:
DNS 1: 84.2.44.1
DNS 2: 84.2.46.1[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz KonzolKartel #18949 üzenetére
A ciscoban betetted dmz-be a 192.168.0.25--t?
A belkinben a login-nál hagyd üresen.[ Szerkesztve ]
-
KonzolKartel
őstag
válasz dr.bubo #18945 üzenetére
Nem jutok vele dűlőre...Már baromi idegesítő. Ez a második router amit erre a célre veszek, és nem.
Képekben illusztrálom, hátha így sikerül valamire jutni.
Saját Router DNS beállítsa: [link]
Saját router Satikus IP beállítása: [link]
Cisco Lan Setup: [link]
WTF: [link]Ha valamit kihagytam, küldök róla még prnt-t, de azt hiszem, ennyit kellett át állítani.
Jelenelg baromi lassú, de van net. Sokszor szakad is.
A belkin modem webes felületi ipje: 192.168.2.1(hátha lényeges)Valaki segítsen, mert kiakadok.
Ami vicces, hogy gyakorlatilag van internet. Elméletileg, pedig nincs...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18947 üzenetére
Hát már nem tudom.. Látni kéne, így többet sajna Én nem tudok mondani...
Pontosan milyen netről van szó, ami mikrón megy?
Véleményem szubjektív...
-
Zsenilia77
csendes tag
-
spiritex
veterán
válasz Zsenilia77 #18944 üzenetére
Figyu, a copy-zást arra értettem, hogy ha 1 üzeneten belül több mindenkinek a mondandójára is reagálni szeretnél. Ha csak simán 1 üzire reagálsz, akkor a Válasz gombbal egyszerűbb, nem kell a copy.
Szerintem arra gondoltak a kollégák, hogy elmegy valaki és megnézi személyesen mi van..(#18943) dr.bubo
Szerintem csak nem rakta idézőjelbe a neten talált sztorit..[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz Zsenilia77 #18944 üzenetére
De az most ki van iktatva?
-
Zsenilia77
csendes tag
#18943) Nincs routerem csak egy egyszerű hub elosztóm.
Székesfehérvár mellett lakom, de nem gondoltam, hogy ettől többen tudtok segíteni.
Igen ki van iktatva a hubom.
[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz Zsenilia77 #18941 üzenetére
Neked most van még routerd is? Akkor a gépen nem kell semmit állítani.
Routerben WAN: PPPoE és ott megadni a felhasználónevet jelszót.[ Szerkesztve ]
-
gambeca
tag
válasz Zsenilia77 #18939 üzenetére
Esetleg ha megírod, hogy merre fele laksz talán többen is segítenének.
Az ott hagymás bab? -Nem, krumplis hal...
-
Zsenilia77
csendes tag
#18940) Így próbáltam beállítani és ezeknek a végén a csatlakozás gomb után írja ki, hogy 711-es hiba. A hibakeresőre azt írja, hogy valami dinamikus francot nem tudott időben elindítani.
Ezt találtam még a neten olvasgatva, csak nekem nincs hozzá routerem, de lehet, hogy akkor is be kell ezeket állogatnom amiről szó van?
Közben felhívtam a t-mobil szervizszolgálatát. szerintük egyértelmű, hogy a router beállításaiban van a hiba, a modem úgy van beállítva, hogy minden ki és be kapcsolásnál kiosztja az IP címet. azzal érvelt, a szgépben is be kell állítani az ,,optain an IP adress automatically,, és az ,,optain DNS adress automatically-t, csak úgy működik a net a modemon keresztül. nekem laikusnak ebből az jön le, a modem kiosztja minden bekapcsolásnál az új IP címet a router felé is, de az vmiért (rossz beállítások, vagy más) ezt nem érzékeli. de hát a szevizben azt mondták, csak így lehetett megoldani....amit biztosan tudok, a router most úgy van beállítva, hogy:
WAN Connection Type: Static IP ott a lehetőség megváltoztatni Dynamic IP-re, de egy hozzá értő tanácsai nélkül nem merek a beállításokhoz nyúlni félve attól, vmit elbarmolok és még így sem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz Zsenilia77 #18939 üzenetére
De ez most már azon gépen nem megy, main a t-s netet akarod belőni?
Így próbáltad a PPPoE-t beállítani?Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
spiritex
veterán
válasz Zsenilia77 #18936 üzenetére
Azért használd néha a Szerkesztés gombot, és copy-zd be az üzenetszámot, amire reagálsz. 5 percen belül erre lehetőséged van.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18935 üzenetére
Most él még a régi neted, vagy hogy mint van ez? Vagy most két modem van Nálad?
Véleményem szubjektív...
-
Zsenilia77
csendes tag
válasz hackeeeee #18933 üzenetére
Igen, megpróbáltam mindet. Windows updatet nem merem elindítani, nehogy bekeverjen a régi netem ha rádugom most telepítés után. A másik szobából okosodok most.
Mindenképpen akkor a routeres megoldáshoz folyamodok.
Találtam a t-home oldalán egy segítséget, hogyan telepítsünk dsl-t. Ott azt írja, hogy úgy kell kezdeni, hogy a böngészőbe be kell írni vmi IP-t... Szerintetek?
-
dr.bubo
őstag
válasz Zsenilia77 #18931 üzenetére
A modemet és a gépedet összekötötted utp kábellel? A kábel jó, másikkal próbáltad?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18931 üzenetére
Lehet, hogy még windows update is talál drivert.
A lentebb linkelt lehetőség közül, mindet megcsináltad, csak a plug and play-t nem, és nem megy?
Ha sehogy nem megy, akkor inkább egy router, még mindig olcsóbb, minthogy kimenjenek...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
spiritex
veterán
válasz Zsenilia77 #18928 üzenetére
Nem szabad! Ez rengeteg pénz ilyesmiért, nehogy már... próbáld ki a kölcsön routert! 8000 Ft-ból már veszel egyet és még kapcsolódnod sem kell soha többet a pc-vel, sokkal kényelmesebb + kapsz vele együtt egy jó kis tűzfalat, ami biztonságot nyújt neked, nem beszélve arról, hogy másik gépet is rá tudz kötni, ha meg wifi-s, akkor akár okostelóval, akár másik wifi-s géppel is tudsz majd netezni.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18928 üzenetére
Nincs valami ismerős a közelben, aki ért ezekhez? Amíg nem muszáj, nehogy fizess..
Frissíts drivert is..
De mint linkeltem, elvileg ez ismert hiba 7 alatt, csak nem mindenkinél jön elő..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
dr.bubo
őstag
válasz Zsenilia77 #18926 üzenetére
Nem.
Hálókártya drivert is feltetted?Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Zsenilia77
csendes tag
Hát kedves segítőim úgy tűnik, hogy mégiscsak ki kell adnom a t-home-nak egy kisebb összeget, hogy tudjanak nekem szolgáltatni!
-
legenda
válasz Zsenilia77 #18926 üzenetére
akkor nem, elvsznek a korábbi beállítások!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18919 üzenetére
Átírni? Több lehetőség van. Amelyik tudod, állítsd át, hátha.
(#18922) dr.bubo: Ne mond már, h amikor kint volt a szerelő, az Ő gépére nem állították be a PPPOE-t... Meg csinált reinstall-t is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
dr.bubo
őstag
válasz Zsenilia77 #18881 üzenetére
Azért nem megy a t-home-os neted, mert a régi szolgáltatódhoz vagy kapcsolódva (mint írja is a win7 a csatlakozás az internethez menüben) . Azt kell megszüntetned (törölni), majd utána beállítani a t-home-os PPPoE kapcsolatot felhasználó névvel, jelszóval.
-
spiritex
veterán
válasz Zsenilia77 #18919 üzenetére
Ha a Service Status: Started-en van, akkor jó az az Automatic teljesen.
(#18918) spiritex: ...kiegészítés: fontos, hogy a DNS-eseket is meg kell adni a router-ben.
(#18925) Zsenilia77: hát ugyanott, ahol írtad, hogy nem engedi átírni. A Kezelés/ Szolgáltatások/ Plug&Play / Általános fül alatt: Szolgáltatás állapota: Elindítva kell hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Zsenilia77 #18912 üzenetére
Nincs egy routered? Vagy kérhetnél valakitől kölcsön egyet amíg kipróbálod, hogy annak megadva az azonosítót és a jelszót PPPoE-n tud-e kapcsolódni a szolgáltatóra. Mert ha igen, akkor már csak egy kábel kell a géped LAN portjára, és még kapcsolódni sem kell külön a géppel, mert a router megcsinálja és osztja is neked az IP-t.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsenilia77 #18912 üzenetére
Esetleg másik hálókártya? Nem tudom..
Amit leírtam, megnézted?
Véleményem szubjektív...
-
Zsenilia77
csendes tag
Újratelepítettem a rendszerem végső elkeseredésemben.
Nem oldotta meg a problémámat. Felhívtam 1412-öt, ők átirányítottak a szuperszervízhez akik azt mondják, hogy v.színű, hogy windows frissítési hiba lehet és kijönnek 8.200 Ft-ért fél órás díj van benne, + fél óránként 3.000 Ft.
Szerintem akkor már én is addig bütykölöm a frissítéseket míg jó nem lesz! További okos ötlet valakinél? -
r4pt0r
tag
válasz KonzolKartel #18910 üzenetére
Talán így megy:
ip: 192.168.0.25 (a leírásodban volt)
subnet: otthoni hálózaton 255.255.255.0 szokott lenni
ISP Gateway meg passz, talán ide kell a modem ipt beírni -
KonzolKartel
őstag
Ezeket kéne megadnom a static iphez:
IP Address >
Subnet Mask >
ISP Gateway Address >Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
KonzolKartel
őstag
bemásolom ide is, hátha itt előbb kapok választ.
Kéne egy kis segítség.
Cisco EPC3925 mögé kötöttem egy másik routert. 2 napig nagyon jól ment, most meg percenként eldobja a netet"A meglévő routered WAN beállitásánál adjál Fix ip-t(Static ip) pl. 192.168.0.25, DNS1: 84.2.44.2, DNS2: 84.2.46.1, Gateway: 192.168.0.1(a cisco ip-je)
A Ciscoban az Applygation & Gamming menüben, DMZ, ott enable és megadod azt az ip, amit a routerben fixnek beállítottál.
Az MTU-t állítsad 1500-re, firewalt kapcsold ki, a wifit is tiltsd le.
Ezek után a routerd wan portját kösd össze a a cisco lan portjával.
Azért jó DMZ-be tenni másik routert a ciscoba, mert így nem kell a portnyitásokkal bajlódni, azt elég a meglévő routerdben megcsinálni, ha szükséges.
Ha a cisco wifijét is használod, a tüzfalat és a wifit ne kapcsold le. "Ez alapján csináltam meg. Nem tudtam static ip-t megadni, mert kér subnet mask-ot, azt meg nem tudom.
Sőt, most a routerem webes beállításainál azt írja, hogy nincs internet.
[ Szerkesztve ]
-
Pap Wiktor
csendes tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Pap Wiktor #18905 üzenetére
A panaszok is eléggé terület függőek voltak.. Tehát több helyen eléggé rossz volt a hálózat, ez miatt sok panasz volt az IPTV-re.
Máig vannak olyan területek, ahol sok panasz van rá, gondolok itt arra, hogy sanszosan nem nagyon kéne kiadni az adott területre a szolgáltatást, mégis megteszik.. Ezekből adódnak problémák, sajnos..
Ha lényegében ugyan azon a területen laknak, akkor az már pozitív. Szomszédoktól is érdemes érdeklődni, kérdezősködni.
Véleményem szubjektív...
-
Pap Wiktor
csendes tag
válasz hackeeeee #18904 üzenetére
Eddig ellene voltam az IPTV-nek mert nagyon sok negatív véleményt hallottam,hogy nem stabil...de talán javult azóta a dolog.Szüleimnél van már és ők nem panaszkodtak rá eddig túl sokat (1-2 akadást említettek)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Pap Wiktor #18903 üzenetére
Hát, szerintem inkább IPTV.. Ha van rá lehetőség. Érdemes körbekérdezni a környéken, hogy valakinek van-e, ha igen, milyen véleménnyel van róla.
Mondjuk ott is van aki kicsit húzza a száját a minőségre.. Bár a HD csomagok elég jók (elvileg).
HD adásoknál van Dolby hangsáv is bizonyos csatornákon. (csak a házimozis téma miatt említem)
A régebbi digitális (kártyás) rendszer még nem volt az igazi, azért olyan, amilyen... Ezért is jött az IPTV...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Pap Wiktor
csendes tag
Sziasztok!
Állandó dilemmában vagyok és egy kis segítséget remélek tőletek.
Lassan 1 éve T-home DVB-C előfizető vagyok de eddig sok gondom volt vele eleinte több boxcsere...stb.Az utóbbi időben stabilan működik,de a minőségével nem vagyok megelégedve.A hang borzalmasan "susmorgós" olyan mint egy agyontömörített Mp3.A kép pedig az intenzívebb mozgásokra és élénk színekre (vörös főleg) hajlamos eléggé elmosódni,szétesni.
Közeleg a májusi időpont amikor is lejár a hűségidőm és válthatnék vagy platformot vagy szolgáltatót.Felmerült az IPTV is mint lehetőség és a SAT is szóba jöhet.De ha azok is ilyenek akkor lehetőségek között a UPC Direct jelenthet alternatívát (kábelen felénk csak a T van).
Az az én nagy bajom,hogy hifi és házimozi területen dolgozom és hozzászoktam a minőséghez a képi és hangi anyagok esetében ezáltal nagyon hamar rááll a szemem/fülem a hibákra és onnantól kezdve nagyon idegesít.
Mik a tapasztalataitok és mit ajánlotok? Merre kéne lépnem?Vagy az összes platform/szolgáltató ennyit tud?
Köszi minden infót!
Wiktor
-
n00n
őstag
Sziasztok!
A napokban váltottam DSL családiról DSL extrára az internet előfizetésemet. Adtam telefonszámot és e-mail címet is, azóta még semmi reakció. Addig is megkérdeznélek titeket. Dlink DSL-321B modemet kaptam még anno a T-től, viszont annak ezt találtam a specifikációjában: támogatott maximális sebességek: 24Mbit / 1Mbit. Ez akkor, ha jól értelmezem kevés lesz az Extra sávszélességéhez, mert ott 5 Mbit a maximális feltöltés és 25 a max letöltés. Tudom, hogy a garantált kevesebb lehet. De attól még kevés, nem?
Ha igen, mi a teendő? T hoz új modemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest