Új hozzászólás Aktív témák

• Essejó

veterán

válasz gyimger #160511 üzenetére

Anno még Soroksáron laktam és volt egy durva hiba a nettel, kb 2 hónapig hetente több váltott csapat jött javítani, sikertelenül. Csomagvesztés volt öt perc alatt akár 15000 lost packett is. Én meg mindig újra nyittattam a hibajegyet, és nem hagytam, hogy újat nyissanak. Végül úgy oldották meg, hogy 2 db HGW-t hoztak be, az egyiken volt a net a másikon az IPTV. Így megszünt a csomagvesztés. Kb 1 évre rá, megkotlott a netet adó HGW jött egy szerelő és kicserélte. Másnap meg megszűnt dolgozni az IPTV-t adó HGW. Jött egy szerelő megkérdezte, hogy miért van 2 HGW majd átdugta az IPTV kábelét a netes HGW-be és minden működött. Viszont az addigi IPTV-t adó HGW-t nem vitte el mert nem volt róla papír, hogy az nálunk van. Évekig tukmáltam az üszit, és a nálunk megforduló szerelőkre, de nem kellett nekik. Végül a XV kerületbe a szolgáltatás áthelyezését végző szerelő aki a Sagem 3890v3-at cserélte 3896-ra, az vitte el.

[ Szerkesztve ]

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák