- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
gyimger #160511 üzenetére
Anno még Soroksáron laktam és volt egy durva hiba a nettel, kb 2 hónapig hetente több váltott csapat jött javítani, sikertelenül. Csomagvesztés volt öt perc alatt akár 15000 lost packett is. Én meg mindig újra nyittattam a hibajegyet, és nem hagytam, hogy újat nyissanak. Végül úgy oldották meg, hogy 2 db HGW-t hoztak be, az egyiken volt a net a másikon az IPTV. Így megszünt a csomagvesztés. Kb 1 évre rá, megkotlott a netet adó HGW jött egy szerelő és kicserélte. Másnap meg megszűnt dolgozni az IPTV-t adó HGW. Jött egy szerelő megkérdezte, hogy miért van 2 HGW majd átdugta az IPTV kábelét a netes HGW-be és minden működött. Viszont az addigi IPTV-t adó HGW-t nem vitte el mert nem volt róla papír, hogy az nálunk van. Évekig tukmáltam az üszit, és a nálunk megforduló szerelőkre, de nem kellett nekik. Végül a XV kerületbe a szolgáltatás áthelyezését végző szerelő aki a Sagem 3890v3-at cserélte 3896-ra, az vitte el.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest