Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz Rick4 #160582 üzenetére
Azért ha adott címen másik Szolgáltató is elérhető na pláne szintén optikán, akkor arra régen adtak kedvezményt Spec1 néven. Ilyenem volt Soroksáron, mert ott volt az utcában a Digi optika is. Illetve van most is a XV. kerületben, szintén a Digi miatt.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Túzok22
senior tag
Ma hajnalban volt egy kb 30 perces kimaradás. Ilyenkor mit csinálnak amúgy?
-
Rick4
félisten
válasz iTzTiGeR #160595 üzenetére
Benne van, de ez a gépen nagyon oskat fog segíteni, tehát ha az eredeti gondot nem is oldja meg, fél lépéssel előbb leszel.
Minden más sajnos kábelnetnél a hálózati gondok miatt történik.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
iTzTiGeR
tag
válasz kabelmania27 #160586 üzenetére
Köszi, ezt megnézem, van egy osztó, ha jól emlékszem, de csak internet előfizetés van jelenleg, akkor kiszedem.
@Rick4: Amikor gond van akkor minden eszközön, telefon stb. is rossz, nem hiszem, hogy ezzel lenne probléma.
-
szimi57
őstag
Holnap lesz a nővéreméknél egy bekötés optikai hálózatról. Csak TV, net nélkül. Két készülék fog üzemelni. Jelenleg DIGI van náluk inviteles hálózaton. Milyen eszközökre lehet számítani? Az egyik készülék kártyás.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz iTzTiGeR #160585 üzenetére
Üdv!
Először nézd meg, hogy modem és router újraindítás után sem javul a helyzet.
Értékek jónak tűnnek. Amennyiben a koax kábel van bekötve mmwo vagy másfajta osztó és nem nézel kódolatlan dvb-c csatornákat szüntesd meg az osztást, hogy ki tudd zárni az osztóhibát illetve javuljak az értékek. Átkötés idejére áramtalanítsd a modemet.[ Szerkesztve ]
-
iTzTiGeR
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy néha mintha 1-2 másodpercre megszakadna az internet, belassulnak oldalak, oldalon a képek betöltése. Setup: CG3002-es modem bridge mode-ba, mögötte saját router.A saját router-ről elkezdtem nézni ping-gel az általam vélt gateway-t (79.122.64.0 a network, így én a .1-et pingelem). Amit látok, hogy kb 15-20%-os packet loss van arra fele és amikor megjelennek a timeout-ok akkor van az internet akadás is amit tapasztalok.
Jelértékek így vannak most:
Van értelme még local-ban néznem ezt vagy mindenképp hibajelentés szerintetek?
Előre is köszi! -
zelikocc
senior tag
válasz mlinus #160573 üzenetére
Először nekem vidékre Raisecom ISCOM HT803G-1GE-02 típusú ONT bridget adtak és egy Mercusys MR30G routert.
Illetve nekem most Pestre valami Cudy WR1300E AC1200 at azt hiszem.Mindkettőt úgy kértem hogy saját MikroTik routert használok szóval gyári állapotban küldték így fel tudom használni AP-nak őket. Mert amúgy bele égetik a konfigot.
-
Rick4
félisten
válasz Breki #160568 üzenetére
Nálunk (Balaton délnyugati csücske) van tarr és telekom optika is, a tarr drágább, nyilván helyenként változik, de itt egyazon oszlopon van fent mindkettő, csak ők vannak, és csak egymással versenyeznek. Elvileg.
8771-et fizetek a 2G/1G-s telekomos optikáért, saját címen,
a szomszédén: tehát más opciók nmélkül, nuku kedvezménnyel:
telekom optika 1G/1G, új ügyfélként 1 év hűséggel 8368ft lenne az
tarr optika 1G/1G 9900ft lenne, ez is új ügyfél, 1 év hűséggel.Nálam semmilyen szinten szóba se jöhetnek, pláne hogy 2 hete sokan panaszkodtak a szomszéd városban, hogy nincs net fél napja, és nem először fordul elő, pedig 2 éves a komplett hálózat, és akkor telefon kezdvezményt még bele se vettem.
Telekomnál azóta egy röccenés se volt.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
snyper990
őstag
válasz Breki #160576 üzenetére
Területenként is változik. Nekem ezt adja egy szomszédos címre, TV L + 250 Mbites net optikán.
A boxok kizárólag a Telekom hálózatán működnek (legalábbis élő tévéadást csak azon tud mutatni), telekomos előfizetés megléte esetén, ha erre vonatkozott a „Vagy ez lehet pl más lakásban is?” kérdés. Vannak díjcsomagok, amikkel más szolgáltatók hálózatán is működik, de elvileg olyan díjcsomagra csak olyan helyeken lehet előfizetni, ahol nincs kiépítve a Telekom hálózata.#160574 mcll: Plusz a 2300-as felár a +Netfilx-es TV L csomagért. Oké, ~500 Ft-tal olcsóbb így, ezt nem tudtam. Kérdés csak az, hogy a vállalt költési szintnek része-e a Netflix is, mert így azt hűségidő alatt nem fogod tudni lemondani.
Nyilván ez sem mindenkinek jelent problémát, mindenki el tudja dönteni, hogy neki megéri-e[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Breki #160578 üzenetére
A streamingszolgáltatók ma már vadásszák az ilyen jellegű megosztást. Hivatalosan az egy háztartásban élők használhatják párhuzamosan az előfizetést (ugyanazon internet címről).
Persze beletartoznak ebbe olyan dolgok, hogy mobileszközön nem fognak letiltani, mert épp nem az otthoni wifi-n keresztül streamelsz, hiszen mobilon általában utazás közben filmezünk. Azonban, ha mondjuk okostévé appban párhuzamosan eltérő IP-ről vagy bejelentkezve, azt már kiszűrhetik.
-
Breki
veterán
válasz trec12 #160570 üzenetére
Közben megjött a Tarr ajánlat is.
Figyelmébe ajánljuk az alábbi csomagjainkat 1 éves határozott időtartam vállalásával:KábelTV- Extra, mely kábeltelevízió szolgáltatást tartalmaz. 6090 Ft-os havidíjjal, mely 2025. januártól 6 240 Ft-ra változik.
Kombi-Prémium 1000 Tel, mely kábeltelevízió, internet és vezetékes telefon szolgáltatásokat tartalmaz, e-pack kedvezménnyel 11 490 Ft havidíjjal. Kombi-Prémium 1000 Tel 11 490 Ft,
Mobil-Kapcsolat Start + 4 GB adattal 3 390 Ft,
Tarr Pakk kedvezmény: 1 500 Ft/ hóElektronikus számlázás igénybevételével, a fizetendő ebben az esetben 13 380 Ft havonta.
A Mobil – Kapcsolat Start +4 GB csomagunkat a Vodafone hálózatán biztosítjuk. A csomag 100 perc lebeszélhetőséget tartalmaz, kereten felül 19 Ft/ perc, SMS: 25 Ft/ db a forgalmi díj.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz snyper990 #160569 üzenetére
Szia
Nekem mikor a neten összeraktam a csomagot első hónapra is volt havidíj csak olcsóbban.
1. hónapban
2193 Ft/hó
szolgáltatás(ok) + extrák + mobil hűségkedvezmény + otthoni hűségkedvezmény
2 - 3. hónapban
7364 Ft/hó
szolgáltatás(ok) + extrák + mobil hűségkedvezmény
4. hónaptól
9364 Ft/hó
szolgáltatás(ok) + extrákItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
AnonymusX
senior tag
Szia itt
A Netflixnek több előfizetéses csomagja van. A Telekom a legkisebbet adja alapból a TV L+Netflix díjcsomaghoz. Ez egyébként a Netflixnél 2890 Ft.
Telekom oldaláról:
Netflix Alap - Díjmentes - díjcsomagod részeként (2300 Ft-tal drágább így mint a Netflix nélküli TV L csomag. Netflixen ugyanez 2890 Ft, ahogy írtam)
HD minőségben
Egyszerre 1 támogatott eszközön nézheted és töltheted le a műsorokatNetflix Standard kiegészítő - 1100 Ft/hó (3400 Ft/hó, ha a 2300 Ft-ot hozzáadjuk. Netflixen 3990 Ft)
Full HD minőségben
Egyszerre 2 támogatott eszközön nézheted és töltheted le a műsorokatNetflix Prémium kiegészítő - 2200 Ft/hó (4500 Ft/hó, ha a 2300 Ft-ot hozzáadjuk. Netflixen 5090 Ft)
Ultra HD minőségben (UHD)
Netflix térbeli hangzással
Egyszerre 4 támogatott eszközön nézheted és 6 eszközre töltheted le a műsorokat -
trec12
addikt
Minden részletet nem ismertek meg főleg a lehetőségedet ill. a Tarr ajánlatát de én lehet a Telekomot választanám. Főleg a Magenta miatt ha már van rá lehetőséged. Családba most kötöttük be csak net aztán lett mellé telefon. (így sokkal olcsóbb.) A megrendelés online volt, bekötés akkor volt amikor ígérték. Eddig hibátlan...
-
snyper990
őstag
Szia!
Akárhol is rendeled meg, az első hónap havidíját elengedik 1 év hűség vállalásáért cserébe. Benne van az ÁSZF-ben (emlékeim szerint az akciós mellékletben), érdemes átolvasnod, hogy képben legyél a szolgáltatással kapcsolatban biztos forrásból.
Netflix-et tudtommal ugyanannyiért adják pluszban, mint amennyibe külön a Netflixnél kerül az előfizetés. Az alap csomag 2890, a pémium 5090[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Sziasztok, átirányítottak ezzel ide.
De akkor még hozzátennék egy kérdést is, a megrendelésnél nézem a a TV L-es ajánlatot, és mellette ott van, hogy TV L csomag plusz Netflix 2000-el drágábban.
Nem vagyok képben ebben, de ismerősöket kérdeztem, hogy náluk ötezer külön a Netflix, akkor ez így tényleg ennyivel jobban megéri, vagy van benne valami buktató?
Magenta 1-em van mobil otthoni internet, vonalas telefon, és most gondolkozom a TV váltáson ahogy írtam a korábbi postban.[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
pajibá
tag
Sziasztok! Másnál sem lehet online a számlát befizetni? Már kétszer dobott ki.
-
-
zelikocc
senior tag
válasz Aurig@ #160560 üzenetére
Mint írtam, nálad más árazás érvényesül, így valószínűleg nálad a 6500 az érvényes. De ez a 6314 nem is releváns, mert csak önmagában nézed a net árát, pedig kell még mellette legyen más is. Például nálam ha csak net lenne akkor drágább lenne, mint net+telefon összesen.
Nálam így néz ki és hiába megyek a díjcsomag módosításra, ugyanez az ár elérhető továbbra is. [kép] és erre 800 Ft epack kedvezmény jön rá, így jön ki a 7312 Ft
-
Rick4
félisten
válasz Coriolis #160561 üzenetére
Igazán nincs mit, szívesen, a lényeg, hogy jó lett...
Hogy a t-nél miért alkalmaznak olyat, aki félrevezeti az ügyfelet, azt nem tudom, nekem a sikeres első betárcsázás után lett egy printscreenem, amit jó helyre elrakva mindig kéznél van... De akár felragaszthatsz egy kis címkét a router aljára az adatokkal, jobb ezt ilyen módon megőrizni..[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Coriolis
újonc
válasz Rick4 #160555 üzenetére
Köszi, rájöttem hogy én is így csináltam, csak a Telekomos helpdesk azt mondta, hogy a PPPoE-nál a felhasználónévhez nem kell a @ utáni rész. Hát kell, ezért szívtam vele eddig, a te képednél vettem észre, hogy ott is a teljes cím van beírva.
Még egyszer köszi a segítséget! -
zelikocc
senior tag
válasz Aurig@ #160557 üzenetére
Hol? Nálam 7312 Ft a Telekom, valószínűleg ezért 7500 a TamaNET.
Gondolom akkor nálad a 6500-as ajánlat az érvényes.Nekem +200 forintot simán megér az, hogy ne szívjak vele és jobb netem legyen, amennyiben valóban így lesz. Az eddigiek alapján jobbnak látszik, de ez még csak 1 nap.
De ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy a NAT mentes IP cím feláras, hogy kinek mennyi, arról érdeklődjön ha akar. De ez meg nem mindenkinek szempont. Én még azzal együtt is inkább ráfizetek, csak jobb legyen. De mindenki eltudja dönteni magának, hogy mi éri meg neki.
----------------------------
gameserverping.com alapján a játékokkal sincs probléma TamaNET-el, bár T-s nettel nem néztem meg, hogy milyen értékeket ad, azt ti megtudjátok nézni [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Bementem ma egy Telekomba, miután nemrég a 3 mobil előfizetésem számhordoztam Yettel flottába, maradt egy részszámlám, azt kifizetni.
Egyúttal egy mobiltelefonra rákérdeztem, hogy azt kivihetném-e csak az otthoni előfizetése(i)mmel részletre.
Nézi, igen igen, lehet, előleget sem kell fizetnem.
De hát már olyan régi díjcsomagjaim vannak (az egyiket szeptemberben újítottam meg, a másikat tavaly decemberben, de szeptemberben még aktuális díjcsomag volt), azokat meg kellene újítani meg az internetre és a tévére is kell hűséget kötni, és küldenének futárral új modemet. Mondom az mondjuk nem nagy baj, mert volt vele gond, néha egy héten háromszor újra kell indítani. Ennél a pontnál a monitorra pillantott 1 másodpercre majd mondta, hogy igen, látja is (egyszer sem jelentettem be), ezen is segítene.
Magyarul szemrebbenés nélkül a szemembe hazudott upsale érdekében.
Megkérdeztem még, hogy csak az internetre vagy csak a tévére nem tudok-e hűséget kötni (gondoltam nyitva hagyom az opciót, hogy 1 készüléket bármikor kivigyek, ha eldobnám vagy kimosnánk). Nem, azt sem lehet.
Rendben, köszönöm, átgondolom - mondtam, és otthagytam.Na online - szerintem legalábbis - mégiscsak sikerült változatlan díjcsomaggal és csak a netre kötött hűséggel, de még nem biztos.
A rendelés még folyamatban státuszban van.
Ebből azt sem tudom, hogy elfogadták-e előleg nélkül, vagy majd még hívnak, hogy arra szükség lesz:
Itt viszont mintha a költési szintre nagyobb hűség lenne, mint csak a net havidíja, de lehet a kedvezmény miatt?:
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Rick4
félisten
válasz Coriolis #160553 üzenetére
Ilyen routert használok egy éve, 1 perc volt megcsinálni, összedugtam, beállítottam, hibátlanul megy azóta is, előtte évekig egy AX3600-as ment, ami valójában pont ugyanez, csak picit gyengébb.
Először is hívd fel a központi számot, kérj publikus ip-t.
ellenőrizd a [link] oldalon, hogy a publikus ip-d ugyanaz-e, amit a routered kap, ha igen, nem vagy natolva.Telekomos "routerre" felcsatlakozol kábellel, pppoe passthrough módba teszed, ha megvan, nyomsz egy restartot a routeren, vagy a tápkábelt húzod ki, vagy a gombbal kapcsolod ki- be.
Ez itt volt fent, nem saját kép, de ugyanezt kell csinálni.
Gépet átdugod a xiaomiba, ott beállítod a pppoe kapcsolatot, és kitöltöd a telekomos pppoe kapcsolathoz szükséges felhasználó/ jelszó adatokat, ha nincs meg, a központban ezt is megmondják, pontosabban ők se látják az akktuális jelszót, de tudnak újat csinálni.
Figyelj arra, hogy a képen alul a dns1 és dns2 legyen kitöltve, pl 8.8.8.8 ls 8.8.4.4, amit nálam lászt, azt alil kitakartam, de felül a kapcsolatnál ott maradt, és a 192.168.31.13-at írja, neked oda a 8.8.8.8-at kell látnod, én pihole szervert használok, annak az ip-je van beírva.
Ha megvan, leokézod, xiaomit összedugoid a routerrel, kézzel rányomsz a connect feliratra, betárcsáz, működik. Ha nem, routerből tápkábel ki, 5 másodperc múlva vissza, majd akkor tárcsáz. nem tudni, milyen telekomos cuccod van, de ha FGA2233 van, akkor a 2.5G-s lan portjára, ha nincs, akkor az 1-es portba, nálam az FGA2233-nál mindkettővel ment.
A routeren látod, hogy áll a betárcsázás, kapott-e ip-t, milyet kapott, stb más dolgod nincs.
Rébennek az EP3925-ös modem elfelejtette a pppoe pt beállítást áramszünet esetén, nem tudom, ezekkel mi a helyzet, mert már rég szünetmentes mögött van minden, de a minap épp kikapcsolgattam mindent, megmaradak a beállítások.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
pinnacle
nagyúr
Külföldön lehet aktiválni az eSIM-et, ha van internet kapcsolat, vagy ez nem fog működni, mert előtte engedélyezni kellene a roamingot?
[ Szerkesztve ]
-
Coriolis
újonc
Sziasztok! Most érkezett meg a Xiaomi BE7000-es routerem, próbáltam összehozni a Telekomos modemmel, de nem sikerül netet varázsolnom. Az előző routerem egy TP-Link volt, a Telekomos modem bridge üzemmódban tette a dolgát. A sikertelen telepítés után próbátam a TP-Linkes routerrel csatlakozni, de már azzal se, sikerült netet varázsolnom. Jelenleg a Telekomos router vissza lett állítva a gyári beállításokra és most onnan megy a wi-fi. Lenne valaki olyan aki egy félamatőr emberkének telefonon keresztül elmagyarázná, hogy hogyan is kellene összehoznia a két rendszert, hogy az működjön is? Az már csak hab a tortán, hogy a Xiaomi telepytő felülete kínai nyelvű.
-
zelikocc
senior tag
1 napja van nálam Budapesten TamaNET a Telekom optikán bérelt hálózaton.
Azokba az irányokba ahova eddig a Telekom routingja is jó volt, nem érzek változást egyelőre. Azokba az irányokba viszont, ahova rossz volt (pl. Cloudflare) drasztikus javulás tapasztalható (ha valakinek van ötlete mit teszteljek, mostmár tudok bármikor):
Ugyanez Telekommal a tegnapi napon:Tracing route to shoppy.hu [172.67.157.185]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 2 ms 2 ms 1 ms 145.236.238.248
3 2 ms 2 ms 2 ms 81.183.0.37
4 2 ms 2 ms 2 ms 81.183.3.45
5 8 ms 7 ms 7 ms 62.159.61.98
6 99 ms 99 ms 99 ms nyc-sb6-i.NYC.US.NET.DTAG.DE [62.154.5.202]
7 98 ms 98 ms 98 ms nyc-sb6-i.NYC.US.NET.DTAG.DE [62.154.5.202]
8 98 ms 98 ms 98 ms 80.156.160.213
9 108 ms 109 ms 108 ms if-ae-0-2.tcore3.njy-newark.as6453.net [216.6.90.14]
10 111 ms 102 ms 109 ms 66.198.70.2
11 112 ms 118 ms 112 ms 162.158.61.105
12 106 ms 106 ms 106 ms 172.67.157.185 -
kory24
őstag
válasz skroy #160546 üzenetére
Emailben jött:
Telekom fiókban pedig a TV szolgáltatás alatt találom (Telekom TV L díjcsomag 202209):És megtetszett így megrendeltem, hiszen máig tart akció, hogy prémium csomag féláron korlátlan ideig, ezért nemtudom január 31-én Telekomon keresztül ezzel mi történik majd. Megszűnik vagy díj ellenében meghosszabbodik....
[ Szerkesztve ]
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Esim re váltanék, de se az applikációba, se a telekom fiókba nem találom az e-sim re váltás opciót.
[itt] azt írják hogy van lehetőség online igényelni.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
ht42
senior tag
Fél órája a szar, akarom mondani smartbox újraindult magától, ez mondjuk nem újság, de aztán azt mondta be kell jelentkeznem. A gombra kattintva ez jön be:
Kuka lett a cucc? Mondjuk eddig is oda való volt... -
czombos
tag
Úgy néz ki a Telekom újra elkezdte CGNAT mögé tenni az ügyfeleket. Én is így jártam (Sagemcom F@ST 5670 ONT), nálam 3 évig nem volt gond. Hívtam a 1414-et és eljutottam egy technikusig aki azt mondta, hogy kevés az IPv4, ezért átpakolják NAT mögé az ügyfeleket, viszont be tud állítani egy jelölést, hogy a jövőben ez ne forduljon elő nálam. Egyébként ha ez nincs beállítva, és a router 3x újraindul akkor a 3. után visszaáll CGNAT-ra. Hát kíváncsi leszek, mikor kerülök vissza megint CGNAT mögé...
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Telekomos fiókon aktiváltam az ingyenes SkyShowtime-ot, ami ugye 2 hónapig az.
Ha szeretném lemondani, akkor hogyan tudom megtenni?
Mert most nem találtam rá opciót. -
addikt
válasz TheMartin03 #160533 üzenetére
Csütörtökön élőben is akadt, de nálam egy router restart megoldotta vagy legalábbis azt hittem, lehet közben helyrehozták a hibát. Pénteken már nem volt gond este.
-
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Láttam más is írta, az RTL felvétele brutálisan akadozik, szétesik, kockásodik. Elég speciálisan az Árulók c. műsoron vettük észre.
Soha ilyet nem tapasztaltunk, úgy tűnik, mintha a felvételben lenne a hiba, mindig ugyan ott van a hiba visszatekerve.
2 box van itthon, mind a kettőn produkálja, egyébként sem tudom, hogy ez a felvétel egyébként is lokális-e, vagy vmi felhő cucc. Sosem tudtam, hogy hogyan működik.
Esetleg van tippetek, hogy nálam keresendő a hiba, vagy nem?
Gigás net jónak bizonyul, nem gondolom hogy az optika sérült volna, nem is bántottuk, legalábbis mi, a saját részünkön nem.
Élő időben nem néztük a műsort, azt sajnos nem tudom, hogy ott akadt-e.
Eleinte csak néhányszor esett szét, de a csütörtöki felvétel egyenesen nézhetetlen.TLDR: RTL Felvétel akad, szétesik, wtf?
-
Mikiller
aktív tag
Délelőtt nálam szakadozott az 1000Mbit-es net. Miután megszűntek a szakadások, mértem egy sebességet és csak 100Mbit-et mért. Bejelentetem chat-en a Telekomnál. Az intéző azt mondta nézzem már meg a hálókártyám sebessége mit ír ki a windowsban. Meglepődtem, mert 100Mbitet ír ki. Lehetséges, hogy úgy pusztul el az alaplapi hálókártya, hogy 1Gigabitről leesik 100Mbitre?
-
mlinus
őstag
f1tv-t is fel lehet venni azok közé a dolgok közé ami akadozik telekomon.
amint átdugom a gépet a digire, azonnal tökéletes. -
Essejó
veterán
válasz bghistvan #160516 üzenetére
Nekem a Tv-n a beállításoknál kellett kiválasztanom listából, hogy a Telekom kábeltv-t használom, azóta a tv okos távirányítója is vezérli az STB-t. Igaz ez Samsung the Frame.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
veterán
válasz gyimger #160511 üzenetére
Anno még Soroksáron laktam és volt egy durva hiba a nettel, kb 2 hónapig hetente több váltott csapat jött javítani, sikertelenül. Csomagvesztés volt öt perc alatt akár 15000 lost packett is. Én meg mindig újra nyittattam a hibajegyet, és nem hagytam, hogy újat nyissanak. Végül úgy oldották meg, hogy 2 db HGW-t hoztak be, az egyiken volt a net a másikon az IPTV. Így megszünt a csomagvesztés. Kb 1 évre rá, megkotlott a netet adó HGW jött egy szerelő és kicserélte. Másnap meg megszűnt dolgozni az IPTV-t adó HGW. Jött egy szerelő megkérdezte, hogy miért van 2 HGW majd átdugta az IPTV kábelét a netes HGW-be és minden működött. Viszont az addigi IPTV-t adó HGW-t nem vitte el mert nem volt róla papír, hogy az nálunk van. Évekig tukmáltam az üszit, és a nálunk megforduló szerelőkre, de nem kellett nekik. Végül a XV kerületbe a szolgáltatás áthelyezését végző szerelő aki a Sagem 3890v3-at cserélte 3896-ra, az vitte el.
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Az otthoni szolgáltatások számlái nem 1-én érkeznek, mint a mobil számlák?
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
A következő dologgal kapcsolatban kérnék segítséget:
LG Magic Remote középső gördülő gombja korábban tudta azt a funkciót, hogy a tv csatornákat is vezérelte, azaz lefelé görgetésnél mínuszba, felfelé görgetésnél pedig pluszba tudtam kapcsolni.
Telekomos android boxról van szó,frissítés óta produkálja ezt, hiába van a cec bekapcsolva...
Próbáltam az android boxot gyári visszaállítással újra konfigurálni, de ezután sem funkcionál a gördülő gomb a csatorna léptetéskor.Nem a távirányítóval van probléma szerintem, mert a a tv menüjében tudom használni, hanem a Telekomos android boxxal nem kommunikál.
Van javaslatotok, bármi tipp esetleg?
Köszi előre is!
-
-
gyimger
őstag
válasz Essejó #160508 üzenetére
Azt kellett volna mondanom, meg hogy elkeverte a posta. Mindegy, én tudom jól, mikor és kinek adtam le, hogy nem tudnak két dobozt egy ügyfélhez társítani, az rejtély.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Essejó
veterán
válasz gyimger #160506 üzenetére
Ebben az a vicces, ha postán MT azonosítós dobozban küldöd még papírod sincs róla. Egyébként meg nem adóügyi bizonylat, hogy 10 évig meg kell őrizned.
-
spae
aktív tag
Üdv Mindenkinek újra!
Elmúlt pénteken írtam a TV vásárlásról, és az android tv-re váltásról (IPTV-ről).
Ma sikerült az átváltás, és ahogy írtátok is itt a kép tényleg szebb lett, de a hang akadozik, recseg. Van erre valami megoldás?
Előre is köszönöm -
AnonymusX
senior tag
válasz gyimger #160503 üzenetére
3-as mellékletekben van kártérítési díj néven, a megfelelő szolgáltatás(ok)nál kell megnézd.
Például tévéelőfizetés esetén ezek jöhetnek szóba:
Kártérítési díjak
Digitális elosztó 20 000 Ft
Optikai Hálózati végberendezés 20 000 Ft
Telekom TV és IPTV díjcsomagokhoz biztosított vevőegység (merevlemez nélküli) 20 000 Ft
IPTV vevőegység (merevlemezes) 35 000 FtSzerk.: Írd meg nekik a weboldalon panaszként, hogy mikor, melyik üzletben adtad le a készülékeket.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz szimi57 #160499 üzenetére
Mennyibe kerülnek ezek a vackok egyébként? Mert már postai levél és sms is jött róla, hogy vigyem be és rohadtul unom. Mennyit akarnak érte legombolni?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Dominos számomat eSIM-re váltottam, 2 hónappal ezelőtt eltávolítotam a telefonról, hogy egy másikban aktiváljam, de ez elmaradt végül. Most akartam aktiválni, de már nem működik. Ügyfélszolgálat azt mondta azért, mert egy idő után lejár ha nem használjál. Viszont én is tudok magamnak igényelni. Valóban jelzik a SIM információknál, de nem találom. Hol van ez? Lehet azért nem találom mert már eSIM-es a telefon?
-
Crow
tag
válasz kabelmania27 #160497 üzenetére
Igen, én is ezért vagyok / voltam benne bizonytalan, hogy bug vagy feature akar lenni.
Monjuk azért minimum egy WAN IP-t kijelezhetne... az totál független attól, hogy a NAT-olás / router mód aktív-e belül vagy sem.Crow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest