Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-10 12:19:08

LOGOUT.hu

Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23268) Gyöször válasza Rick4 (#23266) üzenetére


Gyöször
senior tag

Nagyon sok akksi eladása után alakulhat ki valamiféle kép arról, hogy biztos jobb-e a drágább. FrPéter szerintem jobban képben lehet, gondolom ha a reddot olyat tudna, amiért megérné vagy megéri forgalmazni akkor azt (is) árulná. Nem tudom mit árul egyébként.

Egymagának az ember nem tudja ezt hitelt érdemlően beigazolni, mert Peti is írta már itt ha jól emlékszem, hogy egyik gyártónak leromlott a minősége.

Nekem van egy olyan tapasztalatom, hogy Szolnokon az nkhval szemben beballagtam egy banner feliratú sarki akksis boltba, egy ilyen bódé szerű kis épület az egész. Vettem 13500ért egy akksit a motoromba, itthon felsavaztam, elment 7 évet. Motoros típustársak a yuasára esküdtek, hogy 21ezerbe kerül, de az elmegy 7 évet, én meg kiröhögtem őket a banner bike bullommal.
Mikor ez az akksi meghalt 7 évesen ugyan abba a boltba mentem be ugyan attól a szakállas bácsitól vettem volna egy ugyan olyan akksit, de a bácsi épp fogászaton volt, meg a szakálla is 7 évvel őszebb lehetett. Ezért a szomszédját kérte meg, hogy adja át nekem az akksimat akkor 14500ért.

Az az akksi 1,5 év múlva megdöglött.

Vagy a szomszéd volt a rossz ómen, vagy én nemtom, de azóta se vettem bannert. Vettem vartát az 2 nap után nem indított, majd gariztatás után 7-8 hónapot élt még. Olyat se veszek többet.

A motor meg a motorozási (nem) szokásaim ugyan azok, szorgosan csepptöltőzoök mikor áll, dehogy 2 banner se egyforma, azon hogy menjek el?

Szóval amit mondtam, hogy rengeteg tapasztalat kell. Lehet az utolsó az péntek esti vagy hétfő reggeli gyártású volt.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.