Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #22446 üzenetére
Teljesen reálisan nézve erre azért kevés esély van.
De holnap Macedónia - Ukrajna, hátha. -
Motaba78
addikt
válasz
Motion_Blur #22426 üzenetére
Szia, egy proba a DBS Kft-nek, bocsi de telorol vagyok.
-
válasz
Motion_Blur #22309 üzenetére
Passzolom, csak elsétátam mellettük, mert sietnem kellett ( sajnos ).
-
mdk01
addikt
válasz
Motion_Blur #22261 üzenetére
Akkor, vagy pont belenyúltam valami időszakba, vagy neked van szerencséd...nem tudom, de amit írtam az igaz sajna.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Motion_Blur #22006 üzenetére
Autoglymet az Eon kanyarban lévő autósbolt tart. Vagy ha jön hozzám az Autoglymes csákó, tudok tőle venni.
-
Zin
őstag
válasz
Bárdi-nál is van sok minden termék...
-
A@ron
tag
válasz
Motion_Blur #22021 üzenetére
[link] Bár nincs közel, cserébe jó.
-
Rambovits
senior tag
válasz
Motion_Blur #22021 üzenetére
Dr. Máté Zsuzsa. Hozzá járunk évek óta, én még mindig vissza járok hozzá, pedig már nem ő a körzetim.
Mellesleg belgyógyász, és jól is csinálja, szóval szerintem jól jársz vele.
Sajnos mindig sokan vannak, így ha teheted telefonálj előtte oda, hogy te mennél és szólítsanak. -
madarasz92
őstag
válasz
Szia!
Én ilyet vettem nemrég az Auchanba jó cucc .
Turtle Bumper and Tyre Gel -
D.Orion
veterán
válasz
Kint az Új Csórin a körforgótól nem messze, mintha lenne egy autóápolási szakbolt. De ez csak talán...
-
honda23
aktív tag
válasz
Motion_Blur #21946 üzenetére
Én 40ért bérlem 54 nm.
-
tzimash
őstag
válasz
Motion_Blur #21946 üzenetére
Nem akarom megdobni.
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur #21927 üzenetére
Magmába nem jártam így arról nem tudok nyilatkozni. Cutler nekem minden igényemet kielégíti. 3 hét után nem tudok rosszat mondani róla. Bátran merem ajánlani!
Ugyanitt 260X szintű VGA kerestetik!
-
Viper26
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21892 üzenetére
Nekem kárpit tisztítást csináltak ott, ami csak nagyjából sikerült nekik, a kulcstartó meg érdekes módon eltűnt, állítólag nem volt rajta...aha...
És mindezt 20K-ért.Most a Vidi ipari parkban csináltattam külső - belső takarítást, gyönyörű lett az autó, 2500 volt csak, szóval én oda járok a jövőben.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21774 üzenetére
Passo dello Stelvio Olaszországban, ez a 2760m magas csúcson készült.
-
Device
csendes tag
válasz
Motion_Blur #21745 üzenetére
Én náluk vettem legutóbb: [EC Bázis]
Legalább 4-5 féle biztos volt, de árra már nem emlékszem. -
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #21517 üzenetére
Tiltakozom.
Egyetlen képet se csináltam múlt héten az Efott-on.
Nem értem én sem azokat akiknek csak akkor számít egy esemény ha már feltöltötték fb-ra. Lelki szegénység szerintem. Selfibotra dédmamámnak biztos lenne egy szellemes megjegyzése, Isten nyugosztalja. Anno a mobiltelefonra is csak annyit mondott, hogy ha valaki szeretne vele beszélgetni, akkor jöjjön át hozzá.
Születésnapra pedig írjon egy képeslapot, ne a telefonon hívja, mert az személytelen.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #21510 üzenetére
Eddig összesen kétszer aludtam/aludtunk sátorban, Jó párszor lakókocsis campingben. De legtöbbször házat v. szobát béreltünk.
Sajnos itthon másról sem szól egyik fesztivál sem, mint pocsék körülmények azoknak akik ott sátoroznak akár egy hétig. Baszott sorban állás mindenkinek mindenhol(büfé,wc). Drága jegyárak, drága büfék.
DE! A fellépők közül mindenki megtalálja a neki tetszőt, amiért megéri kimenni.Vagy ha más nincs a csajokért.
Az ott lakókat nem irigylem, de sok településnek ez akkora plusz bevétel ami nélkül nem maradnának fenn.
-
A@ron
tag
válasz
Motion_Blur #21437 üzenetére
Akkor úgy látszik sikerült felvenned a kapcsolatot a kollégáimmal.
-
A@ron
tag
válasz
Motion_Blur #21432 üzenetére
Írj privátot, lehet hogy segíthetek.
Sajnos az elmúlt fél évben valóban csak ebben a városban két kirendeltséget zártak be. Sokan összekeverik az ügyfélszolgálati irodát a postával, oda jönnek befizetni, és egy idő után e miatt egész egyszerűen nem gazdaságos üzemeltetni a kisebb üzleteket.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #21432 üzenetére
Ritkán járok Tescoba, de ott is bezárták a boltok.
Szépen működik a költség csökkentés. -
válasz
Motion_Blur #21371 üzenetére
Ezt én is láttam
16-17milliótól kezdődik az ára. Viszont ez jobb
-
bim
veterán
válasz
Motion_Blur #21371 üzenetére
Mondjuk ezen én se cseréltem volna olajat.
-
chatran
őstag
válasz
Motion_Blur #21326 üzenetére
Hál Istennek, elég volt már ebből a mocsok időből.
-
Baga1983
senior tag
válasz
Motion_Blur #21284 üzenetére
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #21245 üzenetére
Értelmes emberek felfogják, hogy egyszer cseszik át a vevőt vagy hülyének nézik, akkor oda soha a büdös életbe nem mész vissza. Inkább korrekt módon dolgozik és lesz visszatérő vásárlója.
-
ferensz
senior tag
válasz
Motion_Blur #21205 üzenetére
Visszakoltozott Oroszlanyra, bar itt azert megvan a maga hire, nekunk meg nem sikerult jo pizzat enni naluk. Vagy mas volt rajta, mint amit kertunk, vagy nagyon keson es hidegen hoztak ki.
-
bim
veterán
válasz
Miért nem csinálod meg magad? Ha jó helyen van a szűrő akkor fel se kell emelned az autót. Hétvégén én is cserélni fogom. Én sem fekszem alá hanem leveszem a jobb első kereket és onnan szépen elérhető a leeresztő csavar. Ha kitekertem az emelővel szépen leeresztem az edényre és így kicsit megdől a leeresztő nyílás irányába a verda. Szűrőt kitekered és ott hagyod akár több órára is és szépen kicsöpög. Majd szűrő gumija finoman megolajoz és visszateker. Leeresztő csavar is visszateker. Légszűrő kicserél és feltölt olajjal a rendszer. Miközben elvégzed át tudod nézni gondos gazda szemével a jószágot.
Én mondjuk pont castrol olajat vettem a táltosomba.Ez nálam így alakult. Sokáig gyári Fordot vettem de azt túl hígnak találtam. Nem tudok hozzá szólni a hamisításhoz mert mindenhol le van ragasztva castrolos zárjeggyel mint a cigi.
Azt írták hogy hiteles nagykertől szerzik be az olajat bármit is jelentsen ez.
-
Varoz
addikt
válasz
Dilettáns barmok! Pont a Castrol? Amit a legjobban hamisítanak? No komment.
Eneos meg az egyik legjobb olaj!
Ezek most vagy komplett elmebetegek vagy csak az bökte a csőrüket, hogy nem tőlük vetted. Csak puhapöcsök ezt nyíltan megmondani.... -
honda23
aktív tag
válasz
Akkor üzenem annak a nagy tudású idiótának, hogy jelen pillanatban az Eneos és a Motul a legjobb olaj, a castrol és agip a vicckategóriát súrolja, ráadásul a castrolt orrba szájba hamisítják.
Kicsöpögni nem fog teljesen, akkor hagyhatnád fél napot is emelőn levett olajszűrővel, ez ma már kb 10-15 perces művelet felöntéssel együtt.
Attól függ, milyen autó, én most vagy hondához, vagy az újcsórira viszem.
-
juliabrilke
veterán
válasz
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21043 üzenetére
Sziasztok!
Mi történt?
-
Varoz
addikt
válasz
Motion_Blur #20509 üzenetére
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #20509 üzenetére
KM Gumiszervíz.
Gyár utca 23.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 8.00-12.00 -
sandor906
tag
válasz
Motion_Blur #20456 üzenetére
Családiházas környéken nem igazán van DIGI Fehérváron, elvileg a Virág utca is nagyon messze van a földalatti hálózatától. Lehet, hogy ott csináltak az E-on villanyoszlopain mintahálózatot a közös-oszlopsoros hálózat bemutatásához, egyúttal bekapcsoltak egy benfentest is. A város nagy részén az E-on oszlopokon már van fenn bérlő, ezért újabbat nem igazán tud az E-on felengedni az oszlopaira, új oszlopsor felállítását pedíg nem engedi az Önkormányzat, meg nem is igazán lenne , hova. Az utcák egyik oldalán E-on, a másikon pedíg MATÁV (T-Com) oszlopsor van. Földalatti hálózat kiépítése pedíg kb 10 év alatt se térülne meg, ha mindeki előfizető lenne az utcákban.......A tömbházas övezet éri meg minden szolgáltatónak, Nyomvonal-hossz kiépítési költség (4-8 millió/km)/ lakás-szám a mérvadó.
-
hzsolee
őstag
válasz
Motion_Blur #20451 üzenetére
Valami csókosnak én is behúznák....
-
sandor906
tag
válasz
Motion_Blur #20449 üzenetére
Helló!
Melyik utca? Mert, ha az Adonyi, akkor tudom az okát.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #20449 üzenetére
Akkor képviselőről van szó.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #20447 üzenetére
Sarok épületről van ró, aminek az egyik oldala másik utcára néz.
-
Rellind
senior tag
válasz
Motion_Blur #20432 üzenetére
[link] Ajaj...
-
-conrad-
addikt
válasz
Motion_Blur #20432 üzenetére
Semmi gond, továbbra is fikázzuk csak a digi-t.
-
Andris837
senior tag
válasz
Motion_Blur #20392 üzenetére
FXG fitness a fecskeparton. [link]
- havi tagdíj: 7500,-
- kedvezményes (fecskepart, kötélhúzó, fxg szülő, diák): 5000,-
- IBM éves (megváltás beiratkozásnál, hosszabbítás év elején): 1200,-
- napi: 1000,-
- kedvezményes: 700,-Amikor először voltam nekem ingyenes volt az első alkalom, hogy kipróbáljam a helyet. Mivel fecskeparti vagyok nekem a bérlet 5.000 volt, ami nem is sok. De szvsz a 7.500 sem vészes. (korlátlan)
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur #20392 üzenetére
Én a VOK-ba járok még mindig. A nagyközönségnek nem tetszik a hely, szerintem pont elég. Ha lesz Cutler akkor benevezek rá. Havi bérlet 8K-ért nem is vészes.
-
makro
senior tag
válasz
Motion_Blur #20076 üzenetére
Ezzel most össze fogod zavarni
-
Viper26
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20038 üzenetére
Köszönöm, keresni is fogom amint aktuális...vagyis kb. két héttel előtte akkor.
-
madarasz92
őstag
válasz
Én is nála csináltattam 2 kocsit is ! Korrekt munkát csinál mondjuk meg is látszik mert nyáron bementem x napon és mondta hogy csak 2hét múlva tud fogadni .
Nagyából 2óra alatt kész lett .. -
SzalaiG
addikt
válasz
Kép a kocsiról?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Motion_Blur #16594 üzenetére
egy ELM aszem 327 BTs OBD2t kölcsön tudok adni.
-
ArmanD.
őstag
válasz
Motion_Blur #11885 üzenetére
Ha így rá van ragasztva semmiféle képpen se szedd le. Tönkre fogod tenni a ramforrasztások megrepedhetnek vagy a memchippek megsérülhetnek. Nekem hihetsz mert tettem így tönkre kártyát
-
janos80
senior tag
válasz
Motion_Blur #11883 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11889 üzenetére
WD40.
-
válasz
Kalapács?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Nem egy vga-t láttam már meghalni körömlakk lemosó és hasonló dolgokkal való kezelés után.
Nitro-higító meg olyan, mint a makk hetes. -
Laca73
csendes tag
válasz
Motion_Blur #11881 üzenetére
Én izopropil alkohollal dolgozom,de erősen kétlem hogy azzal le tudod mosni a beton keményre száradt ragasztót! Ha mégis kell holnap 2 óra körül tudok neked adni,mondjuk csokiért
-
mtade
aktív tag
válasz
Okésos.
-
justflash
aktív tag
válasz
Ahhoz nem kell izopropil, sima denaturált szesz is tökéletes hozzá, olcsóbb meg előbb is kapsz.
-
mtade
aktív tag
válasz
Ha nem ipari mennyiség kell, akkor tudok rajtad segíteni...
-
justflash
aktív tag
válasz
Gyógyszertár, vagy rendelsz pl innen.
-
Andris837
senior tag
válasz
Motion_Blur #11812 üzenetére
Rám férne egy kis alvás... Így éjszakás után, de majd este..
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #11748 üzenetére
ha ejössz maroshegyre délután 6 körül, akkor tudok adni.
-
kem
addikt
válasz
Motion_Blur #11748 üzenetére
Nekem van, de csak éjszaka tudok elmenni érte.
-
deicide
veterán
válasz
Motion_Blur #8161 üzenetére
Egy Thrash szám Neked
-
Komi28
senior tag
válasz
Motion_Blur #8151 üzenetére
Mindíg rosszul mérnek mióta kint vannak.
-
mdk01
addikt
válasz
Motion_Blur #8151 üzenetére
Egy szavadba kerül.
Még vmi? -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Motion_Blur #8138 üzenetére
Media oldalában. Cserébe nem olcsók.
-
mokujin2
tag
válasz
Motion_Blur #6481 üzenetére
Esetleg a Kiskakas étteremben? Ott dolgozik nagymuterom.
Nagyon jó hely, és a mindegyik kaja nagyon finom. Szerintem ott is van steak. Ha a Diófában van, akkor ott is. Szinte ugyan az a kettő, mert össze van kötve. -
siti
őstag
válasz
az osztrák sörözőben is van steak, de nem voltunk tőle elragadtatva. véresen kértük és inkább nyersen kaptuk, a közepe még hideg és a véresen átsütve azért nem ugyan az nekem. szóval ott nem.
a 67 étterem mondjuk megér egy próbát, tavaly benn volt a top100 étterem között, de pénzt vigyél magaddal. képen jól néz ki amit alkotnak (mondjuk ez éppen nem steak
)
-
Blaise
veterán
válasz
Nincs kifejezetten steak-es hely, de én a Diófában ettem egy ilyet, és nagyon meg voltam elégedve:
"Dupla hátszín roston sütve fűszeres sültburgonyával, rántott hagymakarikával és
zöldbors mártással"A Fő utcán lévő Lorenzo éttermében felszolgált steak-et is sokan dícsérik.
-
Mizsala
tag
válasz
Nagyon jó kérdés! Remélem valaki tud is válaszolni rá.
Régebben szerettem a német étteremben lévő steak-et. árához képest jó volt. Mostanában viszont nagyon felemelték, így csak sört iszok ott(az sem olcsó
)
-
bim
veterán
válasz
Motion_Blur #6299 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve ha azt hiszed hogy a beragadtak többsége rohant "hosszúhétvégézni". Az emberek nagy része ingázó aki egyszerűen megpróbált hazajutni és tudta hogy szar idő van de nem tehetett mást mert haza kellett érnie. És akkor ott vannak a kamionok amik addig mennek amíg csak lehet mert nem állhat meg ő sem. Ezeket mindannyiukat csak úgy lehetett volna eltántorítani attól hogy útra keljenek hogy lezárnak minden utat. De nem tette meg a hatóság időben mert töketlenkedtek. Amikor 2-kor elindultam haza Velencéről ott semmi nem volt. Magyaralmás előtt kezdett cudar világ lenni. Ha Zalából letelefonálnak hogy állítsanak meg mindenkit amerre megy a hófúvás akkor max Vas és Zala egy része ragadt volna be. Esetleg még Győr. Pestre el sem ért komolyabban ez az idő. Onnan könnyű az internet mellöl úgy dönteni hogy nem indulok el síelni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Motion_Blur #6299 üzenetére
A problémák, amatörizmus 90%ra nem reagált. Csak jó meg akarta mondani, de még ez se sikerült.
-
Clubforum2
tag
válasz
Motion_Blur #6278 üzenetére
Hát ilyen dolgokat is az mond,aki nem volt benne. Hidd el,hogy nagyon sok embernek nem volt választása.Akinek dolgoznia kellett az nem választhatott,a munkaadók,meg tesznek rá,hogy milyen az út. Ha ennyire tudták,hogy ilyen idő lesz,arra készülni is lehetett volna.A szélirány nagyjából kiszámítható,addigra simán oda lehetett volna vezényelni 2 kpm-es tolót,2 katonai kocsit, 3 rendőrautót,és a kritikus szakaszokon felváltva lehetett volna közlekedtetni a sorokat,mint ahogy ezt tették is 15-én pl az autópályán.Abba kell csak belegondolni,hogy vannak olyan országok,ahol ez télen havonta előfordul,persze Ők így is autóznak nyilván,de valljuk be azért nem voltak a helyzet magaslatán akik ezt szervezték.Amikor meg Pintér megszólalt az meg vérlázító volt.Inkább ne mondott volna semmit,az is jobb lett volna.Ezt is túléltük,sajnos volt aki nem......
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #6282 üzenetére
Már megint a Ausztriában voltál síelni?
-
Andris837
senior tag
válasz
Motion_Blur #6282 üzenetére
Aztaqva... Nem semmi.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6223 üzenetére
Nézz HírTV-t, innen közvetítenek.
M7 nagyjából üres, csak pár roncs van már csak és le van zárva.
-
siti
őstag
válasz
Motion_Blur #6169 üzenetére
hófúvást próbáljál meg leseperni. menni fog? nem. pont ezért nem tudnak sózni (elfújja a szél).
pár gondolat:
én eljöttem hamarabb melóból, mert tudtam hogy rossz idő lesz.
aki műszakban van este 10ig, őket hazaküldték korábban, velük b@sztak ki a legjobban, mert ők is az utakon rekedtek (nem mondom hogy irodában aludni kényelmes, de még mindig jobb mint kint az utakon).aki nem néz időjárást és most megy tüntetni, rokonhoz, nyaralni, az magára vessen. de jelenleg olyan buta emberek között élünk, akiknek ha elmagyarázzák a villanyszámlát, ha elmondják nekik hogy ezt nem az eon találta ki hogy így nézzen ki meg ennyibe kerüljön a hálózati szerkezeti átalakítási díj, annak az sem fog mondani semmit, hogy 100km/órás hideg szél jön északról, esővel, hóval. Én lemondtam a hétvégi programomat, mert nekem ez azt jelenti, hogy vásárolj be előre és üljél otthon. Tényleg hupilila színkódokat kell kiadni? (amúgy érdekes hogy ilyenkor mindenki az omsz-t szidja, amikor Zita és bögyös Noémi is bemondta, hogy kutya világ lesz, viktortv-t meg állítólag nem néz senki...)
Hihetetlen intoleránsak lettek az emberek. Már tegnap reggel, munkába menet is erős szél volt, de ami agresszív sofőrökkel találkoztam az 5km-es úton, az ihaj. Bevág eléd, nem indexel, satufék és lehet menni kárrendezésre. (komolyan, aki ledudált mert átengedtem a gyalogost, azt kéne felkötni)
Katasztrófa védelemről meg annyit, hogy bár a hadsereg megszűnt, lánctalpasok még vannak, meg elég sok embert megtanítottak olyanokat vezetni. Hát csak kellene az a tartalékos hadsereg, de ugye mennyivel jobb volt elbliccelni még azt a fél év sereget is. Most itt tartunk, felnő egy nyikhaj nemzedék, akinél egy üveg víz, pléd, csomag keksz sincs a kocsijában, mert majd mások kihúznak a bajból.
Nem, nem lehet letakarítani a hófúvást és felszórni sóval. ezt még le fogom írni százszor, bár tudom hogy felesleges, de hátha valaki megérti. Egy percnyi lények vagyunk, mint akarunk a természet ellen?
(szerző közlekedés mérnök, tudja hogy ez nem egy bekapcsolom működik dolog, illetve nem csak március 15-én magyar, hanem Kecskeméten szolgálta a hazát)
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #6171 üzenetére
Ooo abban biztos lehetsz, hogy a kormánymédia szerint minden nagyon faszán zajlott.
Reggel kelek 7kor és megyek két nagyszülőhöz havat lapátolni, de síléccel a lábamon teszem meg az utat, mert máshogy esélytelen lesz!
-
honda23
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6169 üzenetére
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Bicske, Gárdony, Enying, Mór és Székesfehérvár járások illetékességi területén gépjármű közlekedési tilalmat rendelt el. Ez azt jelenti, hogy a járásokhoz tartó településekről való kihajtás gépjárművel nem engedélyezett. Ezt a rendőrök folyamatosan ellenőrzik, és aki gépkocsival akarná elhagyni valamelyik települést, azt visszafordítják. (police.hu)"
Fejér megyében elzárt útszakaszok:
8 sz. főút megyehatárig (+Veszprém megyei rész is)
64 sz. főút 17 és 30 km között (Mezőszilas – Dég)
81 sz. főút 12 km (Magyaralmásnál)
7202 j. Sárkeszi és Nádasdladány között baleset miatt
8117 j. út Vereb és Lovasberény között kamion keresztbefordult
8123 j. út Zámoly és Gánt között
8123 j. út Szfvár és Zámoly között
6209 j. út Sárosd és Sárkeresztúr között
6402 j. út Lajoskomárom és Mezőkomárom között
8202 j. út Szfvár. és Iszkaszentgyörgy között
8203 j. út Moha és Iszkaszentgyörgy között
6301 j. út Mátyásdomb és Polgárdi között
6209 j. út Sárosd – Sárkeresztúr között,
M7-es autópálya jobb és bal pálya teljes megyei szakasza,
8123-as mellékút Gánttól Zámolyig
6402-es mellékút Lajoskomárom és Mezőkomárom között
8202-es mellékút Székesfehérvár és Iszkaszentgyörgy között
8203-as mellékút Iszkaszentgyörgy és Moha között
6301-es mellékút
811-es számú út 1-es számú főút és Felcsút közötti része lezárásra került, mert folyamatosan elakadt kamionok, gépkocsik akadályozzák a közlekedést.
8126-os számú út Felcsút-Csákvár közötti szakasza lezárásra került a felcsúti oldalról.
81-es számú út 8 és 18 km szelvényében elakadt kamionok miatt áll a forgalom Mór és Székesfehérvár irányába is. Katasztrófavédelem, Közútkezelő és civil traktorok segítségével történik az út felszabadítása, a személyek megközelítése.
8126-os számú út Söréd és Csákvár között lezárt.
8127-es számú út Pusztavám és Bokod között.
8209 bodajki bekötő a 81-esről
8205 fehérvárcsurgói bekötő a 81-esről
Pusztaszabolcs- Felsőcikola- Szabadegyháza mentén az út járhatatlanná vált az időjárási viszonyok miatt.Röhej az egész, leesik megint egy kis hó és meghal az ország...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok