Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poiro7
senior tag
válasz Motion_Blur #41346 üzenetére
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #41346 üzenetére
Nem már nem dolgozom ott, 3év+ leléptem a királyi MPL-től.
f_sanyee: Kb teljesen rosszul tudod.
"holnap megírja a postás az értesítőt, hogy ma nem voltál otthon."
Ilyen abban az esetben történhet csak meg, ha kerékpáros kézbesítő kap akkora csomagot amit nem tud kivinni. Így ír egy értesítőt, hogy postán veheted fel a csomagod. Elvileg.
"amíg nem látod, hogy sikertelen kézbesítés vagy ilyesmi, addig nem tudod átvenni a postán, mert a "kézbesítőnél van".
Öhm, ebből semmi se nem így van. -
Pancsermeste
őstag
válasz Motion_Blur #41355 üzenetére
Egy csomagomat egy hétig cipelte a kézbesítő úgy, hogy egyszer sem csengetett be hozzám, de minden nap beregisztrálta a rendszer a sikertelen kézbesítést (értesítőt nem dobott be). Hiába mentem be a postára, ott is csak azt mondák, hogy a kézbesítőnél van, várjak türelemmel...
Egy hét után letette végre a postán.-= Pancsermeste® =-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Motion_Blur #41617 üzenetére
Unix-ról írtak FB-on.
-
tzimash
őstag
Hétfőn, nyitáskor, biztos megérte.
-
rita7107
aktív tag
Ez az ember(-ek) vagy rossz tippet kapott, vagy direkt be akart kerülni a sittre.
Az első esetben a tippadó féltheti az életét, a második esetben meg kell keresni a valódi okot. -
elder troll
őstag
válasz Motion_Blur #41840 üzenetére
Ha eljössz érte maroshegyre, akkor tudok adni egy madzagot grátisz.
-
chatran
őstag
válasz Motion_Blur #41859 üzenetére
Köszi szépen!
-
eami
veterán
válasz Motion_Blur #42809 üzenetére
szintén apr 30? nekem úgy rémlik hogy reggel 7-től este 7-ig mondták. Mondjuk én már vasárnapra kaptam a behivot.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Motion_Blur #42811 üzenetére
Mélyen elásva a gugli bugyraiban találtam olyat, hogy reggel 7-től nyitva vannak.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
run4fun
tag
válasz Motion_Blur #42809 üzenetére
Reggel 7
-
f_sanyee
senior tag
válasz Motion_Blur #43082 üzenetére
nem tudom, hogy a lazításokkal változtattak e, de eddig nem engedtek be az ajtón ha nem volt rajta a neved a listán.
-
Én oda szoktam menni nyitásra (előtte 30-40 perccel érdemes) és általában hamar sorra kerülsz.
Mindenesetre ez nem életbiztosítás, csak saját felelősségreTavaly nyáron személyit intéztem a vasútnál az orrmányirodában, nem foglaltam, bejutottam
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
Nem kockáztattam, június elsején foglaltam időpontot az augusztusban lejáró személyimre, jövőhéten megyek.
Mennyire sürgi egyébként? Ha nem tervezel külföldre menni, akkor ráérsz. Ha külföldre mennél, akkor esetleg próbáld végig a környező okmányirodákat/kormányablakokat. Volt talán erre valami honlap is, de most nem találom
szerk: Polgárdiban van jövőhét péntekre időpont, Berhida hétfő is akár, de szerdától szinte üres, Abára szintén rengeteg időpontot látok jövőhétre
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
run4fun
tag
Online jogsi-hosszabbítás nem játszhat? Ingyenes, ráadásul csak a dokihoz kell elmenned orvosi vizsgálatra. (de azt hiszem van valami megkötés, hogy talán 3 évnél nem régebbi fényképnek szerepelnie kell az adatbázisukban)
-
szebe
addikt
Kifutottam a szerkből, Enyingre, Sárbogárdra, Mórra a hétre is van még bőven időpont
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
run4fun
tag
válasz Motion_Blur #43088 üzenetére
-
OPiiPO
veterán
Kedden csináltattunk személyit előzetes foglalás nélkül, kevesebb mint egy óra alatt sorra kerültünk.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Jarod1
addikt
válasz Motion_Blur #43093 üzenetére
Kocsihoz?
-
szebe
addikt
válasz Motion_Blur #43093 üzenetére
Ez is a vírus miatt van?
Békeidőben csak simán besétáltam, mondtam mi kell, kiállította a papírt, és boldogság."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
fant0mi
őstag
válasz Motion_Blur #43099 üzenetére
Kulfoldre utazol, kell az ervenyes jogsi. Punktum.
-
Rellind
senior tag
Na igen...konkrétan katasztrófa... Én is sok pénzt viszek a magánszektorba sajnos
-
Mondjuk ez inkább a háziorvos hozzállásán múlik, nem az állami eü-én. Főleg a járvány alatt nem az ilyen idióták, hanem a többi felelős eü. dolgozó miatt nem dőlt össze minden. Az ilyenből meg nem kérnénk...
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #43281 üzenetére
Ahol kapsz.
Egy kutya mind.Mi a KENDEL-től veszünk mindent, ajánlom neked is!!
[ Szerkesztve ]
-
Poiro7
senior tag
válasz Motion_Blur #43281 üzenetére
Szerintem az Újház Centrum a legolcsóbb ha építőanyagogról van szó. Elötte meg a Móri úti Braun Építőanyag-Centrum volt a tuti tip
-
eami
veterán
válasz Motion_Blur #43450 üzenetére
gokartfehervar-ra gondoltam. nem voltunk még soha sem, gondoltam a gyerekekkel megyünk pár kört.
-
OPiiPO
veterán
válasz Motion_Blur #43481 üzenetére
ÖMV mosókban van alsó mosás program, az nem jó?
-
Olyan helyet nézz, ahol motormosással is foglalkoznak, ott valószínű megcsinálják.
-
run4fun
tag
Én náluk voltam ilyen kéréssel alvázkezelés előtt
-
elder troll
őstag
Felhívtam az autómosó ügyfelünket, ő nem tudja megemelni az autót.
Viszont azt mondta, hogy a jancsár vadex telep mellett meg tudják emelni.Amúgy megkért, hogy ne promózzam
Az egyik tisztaságra nagyon háklis ügyfelünk (még nálam is durvább ilyen téren) hozzá szokta hordani, illetve értelemszerűen kolléganő is egy ideje hozzá viszi az autóját.[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Móron a volán telepen mostak alvázat rendes rampa van. De fel kell hívni őket mert nem tudom hogy a covid miatt van e most. Olcsón is mosták pár éve.
-
Jarod1
addikt
válasz Motion_Blur #43587 üzenetére
A Julich Glass a Hollandfasornál egy nagy kupac van inkább hegy és ki volt téve hogy termőföld eladó
06306066186
-
elder troll
őstag
válasz Motion_Blur #43594 üzenetére
Van jó pár burkoló ügyfelünk, több ígérgetett pár évig, az egyik 4 évnyi nyaggatás után megcsinálta kolléganő panel fürdőjét. Szétrohadt a kád oldalában lévő radiátor, nem lehetett halogatni.
4 év....
Ebből csak idén volt a felújítós idiótaság, aminek köszönhetően úgy megemelkedtek az árak, hogy támogatással is drágábban jött kiSzóval csapd fel a juhtyúkot, nézegess gipszkartonos és burkolós videókat
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz Motion_Blur #43609 üzenetére
Szép előjelek. Nekem is jyskes van, a gold kategóriás kemény matrac, januárban vettem.
A Budai-Kadocsa sarkon 2 matracos is van egymás mellett. Cimbora ott vette valamelyikben. Az egyikben elég bunkók, de asszem pont ott vette, olcsóbb volt. -
törölt tag
https://kikolbutor.hu/butor/Siglo%20matrac%20Best%20Dream/569f3f2045fc2
Mi ezt a fajtát használjuk mindenhol és nagyon bevált! Kicsit keményebb fajta, viszont a 6 éves matracnak tökéletes az állapota. Matracfedő ajánlott rá, és havonta forgatni. De ez minden matracnál így van.A burkolásról meg annyit mondok, hogy ilyen kisebb munkát nem szívesen vállal be senki sem.
Többe kerül a leves mint a hús.
Ha meg azt mondja a burkoló, hogy 60ezer per nap akkor meg kinyílik a szemed. -
freemanone
addikt
Matrackuckót tudom ajánlani a 22cm vastag hideghab matracaikkal. Forgatni ezeket is muszáj havonta, másképp kigödrösödik könnyedén. Külön jó, hogy a matrac fedő felső rész zipzárral levehető, így azt havonta a forgatásnál ki is mossuk. Ugyan csak 4 éve van meg, de nagyon kényelmes még most is.
-
elder troll
őstag
válasz Motion_Blur #43813 üzenetére
BB témában is emlegették, itt elvileg van raktáron.
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #43813 üzenetére
Mi az hogy kapni lehet, elmész a kútra azt tankolsz!!
225 Ft oil kút![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #43819 üzenetére
De miért nem kannába tankolsz a kúton
-
Jarod1
addikt
válasz Motion_Blur #43819 üzenetére
mint anno a cukor meg a budipapír vagy a fertőtlenítő??...
jaaajjj világvége jöööön!
-
szebe
addikt
válasz Motion_Blur #44670 üzenetére
Shell/OMV esett csak útba nekem, ott ilyen 660 környékét láttam.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
igaz, hogy múlthéten tankoltam Akarattyán a molnál, de akkor még ennyi volt:
Viszont ha letöltöd telóra a mol alkalmazást, 10 ft kedvezményt kapsz literenként
[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
Vasárnap, Shell, V100, 660Ft/l.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #45391 üzenetére
Bármi jó csak az asszony Swiftjét akarom megtankolni (keveset megy).
A sajátomba múlt héten ment a 100-as Shell mert nem volt 95-ös de abba úgyis terveztem hogy tolok valami prémiumot már.Més que un club!
-
nagyúr
-
elder troll
őstag
válasz Motion_Blur #47387 üzenetére
-
elder troll
őstag
válasz Motion_Blur #47389 üzenetére
Nincs mit, mixvill-nél azt írták, hogy van raktáron, csak azt nem találtam, hogy melyik városban.
-
rita7107
aktív tag
válasz Motion_Blur #47389 üzenetére
A Superkernél van raktáron több 100 db
Széchenyi út 90-92 Híd után a körforgónál.
[link] -
OPiiPO
veterán
válasz Motion_Blur #47841 üzenetére
Ajánlani nem, de egy tipp: levélszekrényből olyanban gondolkodj szerintem, amit belülről tudsz üríteni, és akkor reggel pizsamában nem kell az utcára kimenned a nyuszis papucsodban
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #47841 üzenetére
Szerintem a képen látható kerítés ez a cég terméke. Fehérváron van kirendeltségük, nemrég vásároltam tőlük modulos rendszerű cserepes lemezt, nagyon korrektek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest