Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A@ron
tag
Sziasztok, közben Fujitsu i7 teljes asztali konfigom is eladósorba került, 50 ezres áron, fórumtársaknak szokás szerint alkuképes.
Hátha valakit érdekel ilyesmi, én netezős-videó- és zeneszerkesztős gépnek használtam a laptopra váltás előtt.Mod: és linkelni is jól sikerült
[ Szerkesztve ]
-
Ha valaki volt már oltatni, elmondaná röviden, hogy ezt a helyet hol találom?
8000 Székesfehérvár, II. Szakrendelő, Hunyadi utca --- 6-7 oltópont
A kinti konténerek? Be kell menni a kórházba? Nem akarok fél óráig kóvályogni mint gólyafos a levegőben és lecsúszni az időpontról
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
OPiiPO
veterán
válasz kraftxld #42702 üzenetére
Kórház, főbejárat simán.
fant0mi: május 27-tól csak
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok! Szervízt/szerelőt keresek! A következő a probléma, Passat B7 beázás az A oszlopnál, a napénytető vízelvezetésével lehet a gond, kifújattam levegővel de még mindig beázik egy kicsit, le kéne bontsni az A oszlop borítását de a Fordomnàl csináltam hasonlót. Nem volt egyszerü.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Intruder A 6 #42708 üzenetére
Drótot dugj le, de a végét ragaszd le valamivel.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Intruder A 6 #42711 üzenetére
Mind a 4?
-
Jarod1
addikt
Valakinek nem kell 1 eus raklap?
Hoztak 2 cuccot és azzal adták ,de panelbe nem tudom használni -
Rellind
senior tag
Közszolgálati közlemény:
Keddtől fizetős a parkolás! -
-
-
cannibal
senior tag
Sziasztok! Villanyszerelő anyagokat hol érdemes vásárolni? (pl: kötődoboz, párszáz méter vezeték, szerelvénydoboz, kapocsolók, konnektorok stb, egy komplett felújítást szeretnénk) A Mentavill-t ismerem, de van más értelmes (esetelg olcsóbb) alternatíva? Ha olyan privátban is jöhet. Köszi!
-
Poiro7
senior tag
válasz cannibal #42722 üzenetére
Mixvill Kft
Elektro Centrum
Daniella Ker. Kft
De én is főleg a Mentavillben szerzem be villanyszerelési anyagokat
Ami még érdekesség, hogy az OBI-ban és a Praktikerben olcsóbban megkaptam a Mentavill márkájú szerelvényeket(konnektorok, kapcsolók).
Legrand termékeket a Legrand áruházban, Schneider termékeke a Elektro-shopba lehet a legjobb áron beszerezni. -
D.Orion
veterán
válasz Poiro7 #42726 üzenetére
Továbbá érdemes az OBI-ban és a Praktiker-ben is figyelni a Mentavill-es csomaglású kapcsolókat és konnektorokat, mert esetenként Legrand termékeket rejtenek, nem pedig Mentavill saját márkás cuccokat.
A felsorolt boltok nagyon jó alternatívái és konkurenciái a Mentavill-nek. Vezetékből ha valaki válogatós, akkor a Prysmian és Draka vezetékeket keresse azokban biztos nem csalódik. De igazából mind jó, szabványnak megfelel amit boltban lehet venni. -
cannibal
senior tag
Köszönöm mindenkinek!!
-
bandiras2
senior tag
Tud valaki eladó Samsung TV-t 100-120 cm átmérővel?
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Poiro7
senior tag
válasz bandiras2 #42732 üzenetére
Van egy kettő a Marketplace -n
-
bandiras2
senior tag
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #42738 üzenetére
Hehehe, igaz...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
forras2
őstag
Szevasztok
Piactérhez legközelebb hol találok biciklis boltot?
29X2.10-es belsőt szeretnék venni.. -
-
Másnál is volt egy szünet a Digi szolgáltatásban az imént?
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
Jarod1
addikt
Toshiba hdd eladó:
-
Dare2Live
félisten
gyereknek vmi csúszdás vizipark közelben létezik? mondjuk 1h kocsivalba jó ha beleférne.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
szebe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest