- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #37197 üzenetére
Lövésem sincs, hogy mennyit is érhet jelenleg. Csak keresek pár dolgot, ami pénzé lehet tenni.
-
JohnnyX
őstag
válasz
juliabrilke #37194 üzenetére
Ez az enyem volt? Mi az a pinmod?
Bar huzni nem tudtam, a mostanit sem, alapon eleg volt. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #37196 üzenetére
Így érthető. És mennyit szeretnél kapni érte?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #37195 üzenetére
Nekem teljesen tetszik, csak ügye pénzt nem termel. Főleg kp kellene most.
5 órát kibírt folyamatos mobil internetezéssel.Ha meg nem megy el, akkor természetesen megtartom. Talán még +2GB memória elférne benne.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #37194 üzenetére
Nem vált be a netbook?
-
juliabrilke
veterán
Eladó pár dolog:
Celeron 420-as processzor
E5200(pinmod 3,33Ghz-en fut most)
FSP Zen 300W teljesen passzív tápegység
Dell M101Z notebook/netbook
1GB DDR2 Kingmax. memória
Opteron 8356 4 magos processzor -
kovsol
titán
-
Xirtam
veterán
Srácok valaki tud valami munkát? Vagy karácsony közepén kilakoltassanak?
Közben 2 bolt is bezárt az enyém mellett.
-
MacCaine
őstag
"neked minden szénhidrát cukor, nekem meg nem"
Hol mondtam én ilyet?
"aki meg cukorbeteg vagy kondizik annak meg hogy hogynem, nem mindegy milyen formában van a napi szénhidrát"
A cukorbetegeknek nem mindegy, így van.
Jay Cutler-t és Lee Priest-et viszont úgy tűnik nem érdekli a glikémiás index meg a lassú felszívódású cukor tömegelésnél...Ők "kondiznak"...
-
siti
őstag
válasz
MacCaine #37174 üzenetére
"A JUMBO adagonként 50gramm gyors felszívódású proteint illetve gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz"
cukor = gyors felszívódásTudod a cukor szénhidrát, de a szénhidrát nem cukor. Ez olyan mint a bogár meg a rovar. Cukorbetegnek majd magyarázd meg, hogy a napi 150g szénhidrátot ne zöldség formában vigye be, hanem kristálycukorban. Ezért írják, hogy szénhidrát ennyi, ebből cukor... A glikémiás index azt mutatja, hogy mennyire dobja meg a vércukor szintet. Cukorbetegeknek fontos szokott lenni.
-
Motaba78
addikt
Dupla
-
MacCaine
őstag
válasz
kisza25 #37179 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy mivel a különböző ételeknek más a glikémiás indexe, ezért más érzetet ad, egyiktől hamarabb leszel éhes, másiktól később. De mivel ugyanaz a kémiai anyag van mindben (szénhidrát), ezért tökmindegy, melyik kajával viszed be a tömegnöveléshez szükséges mennyiséget.
-
Motaba78
addikt
Telefon okositásban tud valaki segiteni? Priviben a választ
-
-
kisza25
félisten
válasz
Xirtam #37106 üzenetére
én ezt így szoktam mikor csak a hobbimnak élek
MacCaine: glikémiás index-ről hallottál már
a tömegnövelőkben fehérje van) -
A@ron
tag
C2D T6600-zal megáldott komoly laptop, nagyon finom állapotban. Helyben (Fehérváron) kipróbálható.
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #37163 üzenetére
alkoholmentes sör-->light kóla-->guminő, kösz ezeket kihagyom.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #37161 üzenetére
Ne viccelj, light cola után már mindent szabad.
-
bim
veterán
válasz
Pancsermeste #37104 üzenetére
Már csak 1 vga-val tolom és nálam sem megy 85% fölé a gpu terhelés BF3 alatt. Még a végén inkább valami cpu-ra kellene gyűjtögetnem?
-
Xirtam
veterán
Amúgy én zsíros kenyér hagymával + kolbász-ra esküszöm! Nem adok erre, hogy csak halat. Én jóízűen eszek!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kovsol #37148 üzenetére
Persze még így is fele annyibakerül de más is a célközönség. Mondjuk nekem nem gáz ha használt egy subnoti mert minőségben azért igencsak jobbak mint a netbookok. Bár már oda is beléptek a consumer gyártók szóval ott se teljesen igaz ez. De én inkább csak a BC subnotebook kategóriával értek egyet.
-
MacCaine
őstag
válasz
juliabrilke #37145 üzenetére
A paintball felszereléses ajánlat még áll.
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #37146 üzenetére
még mindig olcsóbbak mint a subnotik, és szerintem az olcsóságot azokhoz mérik
készül a süti, de én nem raktam bele ennyi cukrot, helyette édesítő, vigyáznom kell a CH bevitelre
elkészült, huh éreztem én, hogy kis tálkába kell berakni ami vagy 2x akkora mint egy bögre
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #37146 üzenetére
Tudja már a fene, hogy mi volt az eredeti terv.
Talán a hordozhatóság és hosszú működési idő olcsón. De azóta ez már elég sokat változott ahogyan néztem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #37145 üzenetére
Lehet de nekem akkor se kéne netbook...
Ami abból jobb az már mindjárt nem olcsó. Holott eredeti célja az volt hogy olcsón legyen az embereknek mobil gépe. Ami meg gyengébb azon még a flash is akad. Biztos van akinek ez jó de én maradok a használt subnotebooknál. -
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #37143 üzenetére
Normálisat kell venni, amiben van normálisabb vga és processzor.
M101Z mobilnettel 5 órát megy, HD4225-be belefér kis játék is és HD filmeket szépen gyorsítja.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Xirtam #37140 üzenetére
Sokkal inkább vennék egy ilyen régebbi business gépet mint egy netbookot. Én azokkal nem vagyok kibékülve.
Mondom ezt úgy hogy apámnak elég jó ideje egy MSI Windje van. De valahogy nem vennék netbookot, engem nem győztek meg.Persze a cannibal által linkelt X41 még nyerőbb mint az X31 én is inkább azt venném.
-
cannibal
senior tag
válasz
Xirtam #37140 üzenetére
Érdekes, erről erősen megoszlanak a vélemények. Pro és kontra is vannak érvek rendesen. Sokat olvasgattam én is ebben a témában és nehéz dönteni. Néha erre húzok inkább, néha arra
Erre a szituációra vannak a visszautasíthatatlan ajánlatok, amikor kifog valaki egy kellemes példányt nagyon olcsón akármelyik oldalról.
-
cannibal
senior tag
válasz
Napfénysüti #37139 üzenetére
Vagy X41 ez se rossz!
-
Xirtam
veterán
válasz
Napfénysüti #37139 üzenetére
Jó de mire? Mert akkor inkább 40-ért nézek egy netbook-ot amiben még is újabb az architektúra. . . Nem?
-
MacCaine
őstag
-
Bencexp
tag
Az asszony laptopot/netbookot akar venni 40k körül használtan. Hol érdemes nézelődni itt a környéken?
-
kovsol
titán
válasz
JohnnyX #37133 üzenetére
nekem egy sima wifis router van otthon semmi extra és mégis fogni lehet a netet még a hátsó épületben is, jó nem maxos térerő, de netezni még elég volt telefonnal, meg laptoppal
más: nem itt láttam múltkor azt a linket egy topichoz ahol ilyen bögrében és mikróban csinált süti leírása volt ?
-
Napfénysüti
nagyúr
Egy kis vicces olvasnivaló: JDM Pali kalandjai
-
Motaba78
addikt
válasz
MunezXBK #37126 üzenetére
QSS = Quick Security Setup
A Wi-Fi titkosítás beállítását könnyíti meg. A segítségével egy pár gombnyomással kiépítheted a erősebb titkosítástbeelőztek
én is 941nd routert használok egy dir635-öt váltott.
eladó is lehet ha érdekel valakit, még kb 9év garival a gyári 11ből.
-
kovsol
titán
[link] lakótársam árulja ezeket a cuccokat:
Eladóvá vált a következő alaplap+processzor+memória:Alaplap: Gigbyte GA-K8NS
Processzor: AMD Sempron 2800+ (1800 Mhz)
Memória: 3x256 MB DDR400Nekem van egy A64 3000+ 1800Mhz 1MB L2 bele ha valakinek kevés a sempron esetleg.
-
juliabrilke
veterán
Mocskos olcsó, működő alaplapja lenne valakinek celeron 420 alá?
-
-
Xirtam
veterán
Gonoszak vagytok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #37115 üzenetére
Diverzitás van itt is nem?
-
Xirtam
veterán
A tv-re szervizes gép van. Egy testépítő srácé.
Nem ez a hátterem.
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #37108 üzenetére
meg a tv-n egy ronda felfújt bácsi van, 200 mázsa szén lapátolásnál meg összeesne
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
Székesfehérváron keresnék 1,5 szobás felújított albérletet barátságos áron, ha tudtok valamit ajánlani kérlek szóljatok.
Köszönöm! -
Xirtam
veterán
Jó van gyerekek
..|..
-
Xirtam
veterán
Beszállok . . .
Ilyen ha otthon dolgozok:
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejnye srácok, e-pénisz verseny van?
-
Pancsermeste
őstag
Nem tévedsz, de azzal, hogy full HD-ra állítom, még nem szűnik meg a mikrolag, csak 60+ FPS helyett 30 FPS-em lesz, és ugyan úgy szaggat, mikor pl. nagyobb csatajeleneteknél a VGA helyett szegény kis CPU-nak kell számolgatnia a fizikát.
Nah, persze könnyű annak akinek két nV kari is van a gépben! -
bim
veterán
válasz
Pancsermeste #37085 üzenetére
De te 1280x1024-ben játszol ha nem tévedek én meg fullHD-ban. Ott bizony izzad rendesen a vga. Ahogy dei is írta nála sincs limit 25millió szor X csillión pedig neki GTX590-e van.
Majd megnézem BF3. alatt is de nem hinném hogy kevesebb lenne mint 98%.
Ezért nem váltanék 4 magra amikor ez a 2 mag tökéletesen elég mindenre főleg 4,32Gh-n
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest