- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz lacko99 #37399 üzenetére
mennyit szánsz a dologra ?
(giga 770t-ud3p + x3 720 2,8Ghz, lehetséges ez 3 magos alapból de teszt erejéig megnéztem x4 955 értékeit simán viszi 3,2Ghz természetesen bekapcsolt 4 maggal. )
egy htpcben pihennek kb 20 órát mentek mióta megvannak, lapra még bolti (ipon) gari lehetséges[ Szerkesztve ]
-
lacko99
tag
Keresek eladó AM3-as alaplapot ami tudja a magfeloldást+ hozzá való procit ami 2 magos és 4 magosat lehet belőle varázsolni
-
Pópa
senior tag
@ocsi19: Dobtam PM-et a ládával kapcsolatban.
Trust is good, control is better!
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Eladó cuccok:
Samsung 931BF monitor [link]
DVI kábelt tudok hozzá adni, esetleg ráfizetnék 19-es wide monitorra.MSI P35 Platinum+E5200+2x1 GB Kingmax 800Mhz Csak egybe!
Asus EN8600GTS 256MB passzív, csendes gépbe tökéletes.
-
tzimash
őstag
Itt a közelben valamelyik erkélyre kiraktak ilyen művarjút, egész élethű, na attól is paráznak
Nálunk az előző lakó ideszoktatta őket, mi hálóval oldottuk meg, az kint volt pár hónapig, azóta nem jönnek galambok ide, csak cinegék az etetőhöz.kovsol:
A sólyom sem kifejezetten a spanjuk[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz gyenge47 #37383 üzenetére
Úgyis jön a karácsony, most annyira nem feltűnő...Ilyen ötletet kaptam még:
az országalmánál van vmi hangszoró amiből magas hangol sipolást hallanak a vájt fülüek, én pl nem. na azis a galambok miatt van.
Kivezetek PC speakert aztán adok nekik. Esetleg Zámbó Jimmy lemez...
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #37381 üzenetére
Szögesdrót? Nem lakik ott senki...Én meg már unom az 5 percenkénti átjárást. Lehet felfűzök pár DVD-lemezt, vagy a régi mp3 CD-ket.
gyenge47: 4.-en lakom, pink boát azért nem akarok kiaggatni...
[ Szerkesztve ]
-
ebribádi
csendes tag
válasz eddie1978 #37377 üzenetére
hi! ha netán valakinek szűksége van valamire!
[hírdetésben lenn a linken a többi! csak beárazás alatt!]
köszi sziasztok!!
-
Tom5
addikt
Kurva galambok ideszoktak az erkélyemre. Tojást raktak. Mondom OK. Nem üldözöm el őket. Tojik kikeltek, galambok felnőttek. Eltűntek. Ma kitakarítottam az erkélyt. (kilónyi galambszar meg minden mi szem szájnak ingere). Erre most veszem észre, hogy 3 köcsög megint ide röpköd...Én meg 5 percenként járok át a másik szobába. Erkélyre ki és hessegetem őket. A szobában nem lakik senki, gondolom nem hallanak zajt ezért járnak ide. Kérdésem: Mi a rákot tegyek, hogy elhúzzanak innen. Légpuskám, szögbelövőm nincsen.
-
tzimash
őstag
válasz juliabrilke #37374 üzenetére
Ja, az a sok alkoholista mégsem tévedett
-
tzimash
őstag
Ijj ez aztán a hír: A víz hivatalosan nem oltja a szomjúságot az EU-ban
Degenerált hülye banda... remélem minél hamarabb bedől a francba ez az egész kóceráj. -
Motaba78
addikt
válasz madarasz92 #37371 üzenetére
na igen nem olcsó de legalább minőségi, de én sajna kinőttem
-
Motaba78
addikt
válasz madarasz92 #37366 üzenetére
jóféle táp, látom még működik
mondtam hogy nem rossz -
bim
veterán
válasz Pancsermeste #37361 üzenetére
Akkor valami más? Ha nincs semmid akkor megkapod ajiba.
-
ArmanD.
őstag
válasz madarasz92 #37366 üzenetére
Ha jól láttam ez a kártya majdhogynem hű a nevéhez fogyasztás szempontjából is mivel kb 295 wattot be is kajál szóval lehet nem kötném rá hosszabb ideig, ugyanis a GTX 280-adnál vagy 100 wattal többet eszik ez a kari Kb 700-750 es tápot javasolnak neki ami tud 46 A-t a 12V-os ágon
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
madarasz92
őstag
Ja még egy kérdésem lenne szerintetek elbirna a tápom (Enermax Noisetaker EG495W) , egy
Gainward Single PCB GTX 295 vga-t ?
6-és 8pines táp kell neki .
Anno a GTX280 simán vitte a táp sőt volt nálam GTX480 azt is.
Szerintetek? -
madarasz92
őstag
válasz madarasz92 #37363 üzenetére
Vagy esetleg PCI formában is jó .
-
M.W.H
aktív tag
microsoft xbox 360 wireless recevier for windows eladó 2,5k
képMad W. Highflyer
-
madarasz92
őstag
Valakinek nincs usb wifi adapter-e eladó?
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Úgy két órája még olyan "szép" köd volt, hogy alig láttam a szomszéd lépcsőházat ami nincs messzebb, mint 30 méter. Most meg... Na nem mintha bánnám, hogy kilátok az ablakon.
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #37358 üzenetére
Van valami jófajta hővezető pasztád? Nem baj ha bontott.
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #37342 üzenetére
Nekem van egy használt 300-as kodegen de hogy jut el hozzád?
-
juliabrilke
veterán
A Vidi továbbjutott! Fradi kiesett jó kis tv-s meccsen.
Ha a Debrecen is kikapott volna, akkor mocskos nagy bulit rendezek nálunk.
-
D.Orion
veterán
válasz superTibcsi #37354 üzenetére
Anno Ad-m keresett ilyen AM3 hűtőt, nem tudom azóta lett-e neki.
-
superTibcsi
aktív tag
Sziasztok!
Van két eladó portékám!
- 400W-os delta táp, régi IBM-es egybegépből lett kiszedve, Ha kell dobok képet az adatlapjáról.
- AM3-as gyári hőcsöves hűtő, Phenom II X4 955-höz adták, sose volt használva.Ha valakit érdekel, dobjon PÜ-t. Próbagarit tudok vállalni rá.
Kellemes szombat délutánt mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Under construction!!!
-
M.W.H
aktív tag
hello akinek ájfon 3/3gs e vagy touch-ja van és nemelégszik meg az aksi kapacitásával annak itt a lehetőség
http://www.synaps-battery.com/_d271171615.htm
itthon nem lehet kapni, 3 órát volt használva, kiprobálás céljából.
karcmentes dobozába angliából hozatva. és fekete.
nagyon jó cucc ha lenne ájfonom nem adnám elSpecifications
Sony Battery Cell: Lithium Polymer
Power Capacity : 1500 mAh@5V
Rated Input DC 5V, Max 500 mA
Rated Output: DC 5V, Max 500 mA
Dimensions: 4.9” L x 2.6” W x 0.9” H
Weight: 70gmüködése: ezen keresztül tölthető a telefont is, ha felvan töltve és ráteszed akkor elkezdi tölteni a saját aksiját a telefonnak. de védi is a telefont, és teljesen lemerithető szóval maximálisan kihasználható. eredetileg magamnak hozattam, csak xperia mini pro-m lett végül.
5k ért árusítom ennyiért ajándék gyárilag nem adtak hozzá micro usb kábelt. ha véletlen nincs ilyen kábeled adok ajándékba mellé.
üdv: M.W.H
[ Szerkesztve ]
Mad W. Highflyer
-
Xirtam
veterán
Ahogy a művelt angol mondaná WTF?
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #37336 üzenetére
13/1 soha nem volt vele probléma és ingyen telefonálok vele.
[ Szerkesztve ]
-
hát én kezdek falnak menni a digitől. routerrel megy a net, majd 10-20perc után akadozik az egész. Digit nem érdekli a routeres rész, lehet a router rossz, vettem is másikat, azzal is ugyanez (Netgear wpn824 v2 router 3200Ft eladó) vettem kábelt, direktbe rákötöm, nesztek nézzétek. erre meg ez a tetves win7 nem képes csatlakozni. vagy 711 hiba, indítsam újra a hálózati elosztót/modemet (hát egyik sincs), vagy hogy a helyi hálózatnak nincs IP címe. tökön szúrom magam... Nem lehet egy sima pppoe hálózatot beállítani ezen a nyamvadt oprendszeren. név login és menjél. neeeem, csilivili csíkok mennek jobbra balra meg tesztelés meg analizálás és nem jó. router nélkül nem képes csatlakozni. eszem megáll...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
cannibal
senior tag
Nekem kinyirták az oldalamat a parádét legalábbis a régi cím nem elérhető és .net végződéssel indult egy új. Sajnos itt már nem érem el a sport tv-ről rögzített nfl meccseket. Megnézné valalki, hogy azon az oldalon amit ő látogat fent vannak -e a meccsek? Nagy segítség lenne. Pláne, ha meghívót is tudna küldeni az oldalhoz. Köszi előre is.
-
D.Orion
veterán
válasz kovsol #37340 üzenetére
Ez is lehet router probléma is. Gondolom a torrent-ez való port nyitva van és nem bH-ra akarsz visszatölteni.
Pancsermeste: Az meg egy másik része a dolognak, hogy mindig mindenhova a legolcsóbb gagyi kínait rakják be. Ez midnen szolgáltatóra igaz. Pl csőszekrényben is azért szivárog az elzárócsap, mert a !vízmű! olcsó szar kínai csapott rakott be. Volt kint egy vízszerelő és majdnem szívbajt kapott mikor meglátta...
-
Pancsermeste
őstag
Nos, senkinek sincs vmi olcsó tápja elfekvőben?
Orion: Nálam a digisek is az olcsó ruoteremre fogták, hogy (érdekes módon éppen a napi NET csúcsforgalmi időszakokban) megszakad a netem. Az nem is érdekelte őket, hogy router nélkül is ugyan ez a helyzet... Egy teljes évembe telt, míg bebizonyítottam, hogy nem nálam van a hiba, hanem a lépcsőházban lévő switct a szär. (amit azóta sem cseréltek ki, de legalább most nem én, hanem más szív miatta)
[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
D.Orion
veterán
válasz kovsol #37334 üzenetére
A 250GB-ért, akkor szólnak, hogy ha egymást követő 3 hónapban mindig átléped. Anno mikor keményen nyomtam torrent-re a free cuccokat , akkor nekem is volt sávszél csökkentés. Azonkívül torrent esetében mindig a legújabb µTorrent kell használni és nincs ilyen gond, azzal bármikor működik normálisan. Persze nem árt egy normális router sem, az ilyen 3000-4000 ezer forintos olcsó router-ek nem biztos, hogy komálják ha tartósan 100%-on van rajtuk járatva egy adot netcsomag. Az én régim is mindig kifagyott, a netszakadások 80%-a a router miatt volt, a maradék 20% volt csak a UPC hibája.
Most nekem leginkább a telefonvonallal van problémám, sokszor elmegy, vagy jelzik, hogy nem érnek el. Nem veszem fel pedig náluk kicseng, miközben nálam meg semmi.
-
kisza25
félisten
nekem 6/1 van és itt ez a csúcs volt 8/1 is, de akkor sem volt gyorsabb, mert nem tud annyit a kábel
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
MunezXBK
nagyúr
40/20...de mindig felette van, havi 3.700ft-ért.
-
bim
veterán
válasz kovsol #37334 üzenetére
Nálam még nem volt olyan hogy szóltak volna pedig volt erősebb hónapom nekem is. Azt mondjuk nem tudom elértem e a 250 gigát letöltésben de szerintem nekem átlagban 100 körül lehet vagy még annyi sem.
Nekem arra kell a gyors net hogy ha kigondoljuk mit néznénk meg szívesen akkor ne kelljen rá még fél órát se várni hanem rákattintok és már ott is van. Nyilván nem ilyen 20 gigás filmekre gondolok hanem xvidre. -
kovsol
titán
Nem csak a feltöltés kevés, hanem még rárakják a 250GB/hónap korlátot és rejtélyes módon mikor torrentezni akar az ember mindig megszakad a net ...(emlékszem még a blizzardos javításokat se tudtam leszedni mert az is p2p klienst használ a letöltéshez) nevetséges. Ha ők fizetnének se köttetném vissza a UPC netet soha! Na meg ha valaki nem is tölt HD filmeket ami esetén ugye a 250GB harmatgyenge már, akkor is nekem több mint 100 játékom van digitálisan letölthető formában (steam, origin, xbox live, battle.net) és egy játék is már 8-10+GB -t letölt és nem tárolom mindet vinyón.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
bim
veterán
Juhééé! Beléptem az 50/5 megás netezők táborába bár fél órát baszakodtam mire regisztrálta a modemet az UPC.
Elsőre 51,2/5,12. -
bim
veterán
válasz D.Orion #37314 üzenetére
Ha szétrobban akkor kit áztat el? Ha nem téged akkor mindegy...
Amúgy ha nem a menetnél szivárog vissza hanem magán az öntvényen van egy apró lyuk akkor az sürgős csere mert valamikor egyszercsak szétnyílik. Nekem már repedt szét óra előtti 1/2"-os csap. Örültek a házban mert le kellett zárni az egészet amíg nem szereztem másikat. -
ArmanD.
őstag
Öreg vagyok már bohócnak!
-
válasz D.Orion #37318 üzenetére
én arra tekertem egy rongyot és ami csöpög az elpárolog.
az úgy van nálunk, hogy a vízvezeték főmérőtől az óráig a ház tulajdona, óra után meg a lakó tulajdona. Az óra maga a vizeseké, az elzáró csap meg hát nem tudom. Ha nem fizetsz vízdíjat, akkor gondolom az óra előtt elzárják, leplombálják, de mondhatod, hogy a csap a tiéd, és ahoz ne nyúljanakFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Tizedes1
aktív tag
Szép napot és hétvégét mindenkinek!
Proenzi3 90 darabos kiszerelésben eladó!!
Itt 6410 ft!!!
Ár:
1doboz ( 90db ) = 4500ft
2doboz (180db ) = 8800ft
3doboz (270db) = 13100ft
4doboz (360db9 = 17300ftA termékek bontatlanok és 2012 októberig felhasználhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Eladok!
Celeron 420-as processzor
E5200(pinmod 3,33Ghz-en fut most)
FSP Zen 300W teljesen passzív tápegység
Dell M101Z notebook/netbook
1GB DDR2 Kingmax. memória
Opteron 8356 4 magos processzorKeresek!
Socket 775 alaplapot max. 4k-ért. Semmi extra nem kell, max. feszültséget lehessen állítani a procinak.
Samsung 2GB-os DDR3 notebook memória. Lehetőleg m471b5673fh0-ch9 azonosítóval. -
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #37317 üzenetére
5ml/2hét? Kb ennyire, inkább szivárgás, mint csöpögés.
-
Pópa
senior tag
Nincs valakinek otthon elfekvő pozdorja, mdf lap, vagy hasonló olcsó lapanyag?
Jó volna 160-200 cm hosszú, és mondjuk 20-anként (ilyen csíkokat vágok) széles vagy 4- 8x.[ Szerkesztve ]
Trust is good, control is better!
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #37313 üzenetére
Az elzáró csap csöpög ami az óra előtt van közvetlenül. Nem a mérőóra, az baszna még be... Látom neked is reggel van.
-
juliabrilke
veterán
-
D.Orion
veterán
Reggelt megint!
Kérdés: Vízvezeték ügybenA csőszekrényben csöpög az elzáró csap. Kijöttek a vizesek és közölték, hogy az a lakáshoz tartozik így fizetni kell érte. Kérdem én, hogy hogy tartozna bármi is a lakáshoz illetve, hogy lenne az én tulajdonom, hogy ha az ő órájuk előtt található. Én úgy tudom, hogy csak az én tulajdonom ami egy bizonyos szolgáltató mérőórája után található. Addig vagy az öv vagy az önkormányzaté, vagy a lakóközösséggé.
Azt mondták, hogy ezt csak úgy csinálják meg, hogy ha előtte bemegyek bejelentem a hibát. ELŐRE! Kifizetem a kiszállási díjat ami 5K, majd kijönnek és megcsinálják, de ha véletlenül megsérül az órán található blomba, akkor az még 6K!
Szóval ha valaki ért ehhez, akkor kérem írja meg, mert ha ez tényleg így megy, akkor leszarom az egészet és rakok oda egy vödröt és félévente egyszer kiborítom. Plusz elvileg, hogy ha az az én tulajdonom, akkor nem kell nekem vízművet hívnom, hiszen bárkivel megjavíttathatom, nem?
-
kisza25
félisten
válasz madarasz92 #37296 üzenetére
újabb sonyericsson nem érdekel? pl. nekem van egy eladó W150 8hó garral
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #37309 üzenetére
Semmi gond köszönöm, hogy segítettél volna, Az ajton kifér persze! Legalábbis remélem.
-
Crazyman33
senior tag
válasz Xirtam #37304 üzenetére
Jaaaaa.....
Akkor bocs. Azt hittem egy sima 3m-es lap amit feldobunk az Opel tetőcsomagtartójára.
Ki volt az a....
Az ilyet sosem szokás fullra összeragasztani, max csak megpöttyinteni. Ha lamellozva van akkor nagyobb az esély hogy kevesebb sérüléssel szétjön. Tiplinél esélytelen. Amúgy az ajtón kifér?Sajnálom...
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Laca73
csendes tag
Eladó 1 Seagate barracuda 160-as sata vinyó.Nem sokat ment,próbagarit tudok adni rá.Árat nem tudok,,priviben bombázhattok az ajánlatokkal!
-
Motaba78
addikt
jó reggelit ezen a csúszkálós reggelen, és igen péntek van, nem sok van hátra hétfőig.
-
D.Orion
veterán
Boldog Pénteket mindenkinek!
Nem, nem soha, de soha többet nem megyünk el sehova sem hét közben enni/inni/beszélgetni! Még jó, hogy délutános vagyok.
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #37303 üzenetére
Erről lenne szó:
Az a baj, hogy ragasztva van, így nem is szétszedhető sajnos.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest