Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
kisza25
félisten
ilyenem volt ez már HT-s meg minden, ha jól emlékszem, vettem rá egy AC Super Silent 4 Ultra TC-t azzal csendben elvolt
ez az 5guriga a hűtővel értendő irányár?[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
juliabrilke
veterán
Keresek!
o 2db AM2 foglalatra illeszkedő processzor hűtőt, vízhűtés blokkot. Nem fontos, hogy egyforma legyen, de majd egyeztetni kellene a méretéről, mert szűkös a hely.
o Alaplapi bios írására alkalmas szerkezetet, az is jó, ha csak valaki megcsinálja. -
P4 Prescott (forrófejű) Socket 478 proci eladó.
3.0 GHz/1M/800
SL8JZ Phlippines
+ hűtő (thermaltake, réz alapon alu borda)
nem tudom kipróbálni, így csak teszt után és két hét gari. de megsütni nem ér.5000 Ft (nem akar alkudni?)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #36496 üzenetére
a wifi/mobilnet telepítésénél mindig a városok központjára gyúrnak rá, hogy a legsűrűbben lakott részeken jó legyen, ha a sin a város peremén halad ott már nincs net, nem tudom a 25kW felső vezeték mennyire zavarhatja amúgy,
kisebb faluknál elképzelhető, hogy egyáltalán nincsen
Amúgy valamelyik szolgáltató, talán a telenor kötött szerződést az IC vonalon biztosítsa a netet, de ebben nem vagyok biztosAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
egyrészt, kamu biztosító nem igazán van piacon, mert eléggé szabályozzák. bár láttunk olyat, hogy lecsődölt... másrészt a kgfb nem téged biztosít, hanem azt, akinek kárt okozol. ha megkötöd a legdrágább biztosítást (kb fél milla), akkor se fognak a vétlen félnek új bmw-t tolni a feneke alá, hanem igyekszenek a lehető legkevesebbet kifizetni.
de pölö: nálam a szimpla újrakötés 4e Ft-al olcsóbb. itt nincs hűség meg régi ügyfél...Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
kovsol
titán
válasz juliabrilke #36491 üzenetére
en 7mbit felett is mertem fehervaron, en T nel vagyok amugy
May the Force be with you!
-
juliabrilke
veterán
válasz kovsol #36490 üzenetére
Igen, ismerős. Voda nettel utaztunk már párszor Békéscsabára, Balaton, stb. Tényleg voltak olyan helyek, ahol SEMMI net nem volt. Még Lynxel se tudtam mit kezdeni, pedig oda nem kell semmi extra.
Persze közben meg olvasod a "bevezetik a 21Mbites netet" cikkeket. Bár Fehérváron nekem stabilan ~5,6Mbitet küld, az mondjuk tényleg nem rossz.
-
kovsol
titán
epp az ic vel haladok Pecs fele, es nevetseges a mobil net lefedetseg
3g az alap, hogy nincs, edge az neha, de elobb mar olyan helyen voltam ahol maxos terero ellenere meg gprs se voltMay the Force be with you!
-
D.Orion
veterán
MSI 6850 Elkelt! Munkatársam megvette.
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #36485 üzenetére
9082 Ft az éves díjuk a következő biztosítónak meg 13K, utána 15K-tól indul minden...
Ezért kérdeztem, de akkor egy pipa hozzájuk. -
Tom5
addikt
Netrisken kiszámoltattam az uj KGFB-t. Január 31.-én lesz a váltás. Ami eredményeket kidobott ott magasan az UNIQA biztosító nyert. Kérdésem: szabad itt megkötnöm a szerződést? Értem én ez alatt, hogy illik ide is a mondás: "olcsó húsnak híg a leve" ?!
-
bim
veterán
nokia 7230-ba keresek 1-2 gigás microSD kártyát.
-
f27
senior tag
5.1 fülhalgató 7.1 dekoderel eladó potom 25k
ugyan itt egy TV mobiltelefon is nem irhatom le a nevét mert egy márkára full hasonlitt Ha valakinek kéne dobjon pűt
ára potom 15k[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #36478 üzenetére
én egy macbookot szívesen vennék akár egy régebbi tipust is ha olcsó lenne, de nem az
-
Logitech MX 1000 egér, gyenge aksival (már nem a gyári van benne), kopott külsővel eladó, potom 1000Ft-ért.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz madarasz92 #36477 üzenetére
Apple terméket rohadt olcsón kéne adni hogy megvegyem. Mondjuk egy Ipadra majdnem lecsaptam anno úgy 60k-ért de lekéstem róla. De azt is csak azért hogy megnézzem és adtam volna tovább haszonnal. Megfogadtam sose lesz saját almás cuccom.
Mennyi az az olcsó i4S? Csak mert még nagyon új és baromi drága eszköz.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #36475 üzenetére
Nem de ha olcsón hozzá tudok jutni akkor szerintem te is kihasználnád .
Mondjuk lehet nem veszek semmit használok inkább valami olcsó nokiát -
Napfénysüti
nagyúr
válasz madarasz92 #36474 üzenetére
4-ről 4S-re megéri váltani? Mindenkitől azt hallom hogy nem. Egyébként mit dolgozol hogy ilyen jól el vagy eresztve?
Més que un club!
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #36473 üzenetére
Nem nagyon jó csak lehet hogy sikerül vennem egy 4S-t ha ezt eladom.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Timyyy
őstag
válasz madarasz92 #36468 üzenetére
kár hogy nem fehér, na sebaj úgyis még spórolni kell rá...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz madarasz92 #36465 üzenetére
Milyen színű és mennyiért?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
válasz madarasz92 #36465 üzenetére
ha lenne pénzem....
-
madarasz92
őstag
Esetleg ez érdekel valakit? :
iPhone 4 (katt ide) -
Xirtam
veterán
Milyen eladó gépetek van?
2gb ram-ot keresek
2 magos procit + alaplapot -
válasz kovsol #36459 üzenetére
szállítás+áfa+vámmal
csak szállítás, ha nem akad fent vámon. ha igen, akkor a fuvar költség+vételár ami a vámtétel lesz, a vám pedig egyszerűen 25% (jövőre 27), de erre már nem jön rá az ÁFA. A vételárat te mondod meg a vámnak, tőlem nem kértek semmi számlát, persze ha dobozra ráírták, akkor kár kamuzni.viszont EU tagok vagyunk. Érdemes kihasználni. Én Angliából ebayezek, néha német.
államcsőd meg nem lesz, azt még mindig el tudjuk halasztani IMF hitellel. Nem hiába nem kérték eddig, mert az lesz az utolsó mentőövünk. Görögök is bedőltek, olaszok se állnak jól, portugálok is csak fociban jók, még se állt le az élet. Amikor azt olvasod, hogy rajtunk a világ szeme, meg bedől a magyar gazdaság és ettől retteg a fél világ, akkor gondolj arra, hogy a világ/EU GDP-ben egy kerekítési hiba vagyunk. Majd ne lepődj meg, ha jön az osztrák paraszt és majd bagóért megveszi a termőföldet (EU vagyunk...), mert a béka segge alatt van a forint...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz juliabrilke #36456 üzenetére
kellene találni valakit a fórumon aki kint él és megveszi nekünk, majd elküldi postán vagy valakinek nincs ismerőse/rokona kint USA ban ? én mondjuk húsvétig is simán ráérek vele szerintem, szóval nem hajt a tatár, majd anyámat akarom meglepni ilyennel valamikor, de most nekem is sok lenne az ára a szállítás+áfa+vámmal együtt, és még a dollár is jól felment
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Igen, azt tudom, hogy nem egy notebook kijelző. Te azért valamennyit csak tükröződik.
Egyébként a kinti árért biztosan kipróbálnám, de behozatni/helyben megvenni nekem már kicsit sok lenne.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #36453 üzenetére
e-ink-es kijelzőnél szerintem nincs gond meg azoknak rettentő pici a fogyasztása.
Més que un club!
-
kovsol
titán
válasz juliabrilke #36453 üzenetére
ezeknek matt kijelzője van háttérvilágítás nélkül és e ink kijelző, nem sima lcd, szóval elvileg nem olyan mint egy mobiltelefon, vagy laptop amit nehéz látni, de azért megnéznék egyet személyesen is, úgy hallottam valemennyire tud tükröződni ennek ellenére
[ Szerkesztve ]
-
JohnnyX
őstag
Létezik olyan program, amivel a hálózaton lévő gépek alaplap típusát meg tudom nézni?
pld. h67 vagy p61?_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #36445 üzenetére
mennyi értelmesebb dologra is lehetne költeni a pénzt mint egy ilyen drága telefonra
más:
[link] ilyenje nincs esetleg valakinek ? vagy a másik verziókból ? Szívesen megnéznék egyet élőben, mert érdekelne. 79 dolcsi, ha ilyen reklem képernyő védővel kérem[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz kovsol #36444 üzenetére
Van olyan akit nem érint annyira. Nézd csak meg az eladásokat. Jó mondjuk nem feltétlen itthon de pl az i4S forgalmazás kezdetekor pesten sor állt az üzlet bejárata előtt.
Pedig az egy 200k-s telefon... Mondjuk szerintem aki egy nyamvadt telefonért sorban áll hogy egyből megkaphassa az nem kicsit beteg...Més que un club!
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #36443 üzenetére
"Ha eladod tuti hamar elkel. Iszonyat nagy rá a kereslet pedig nem olcsó. De ugye mindenki a legerősebbet akarja és tény hogy most ez az."
válság van látszikMay the Force be with you!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz deicide #36441 üzenetére
Ha eladod tuti hamar elkel. Iszonyat nagy rá a kereslet pedig nem olcsó. De ugye mindenki a legerősebbet akarja és tény hogy most ez az.
Nekem sajnos a mérete már túl nagy az anyaga meg olyan Samsungos. Asszem nyom vagy 120gr-ot de kb 70-nek érezni...
Viszont kollégám meg akinek tök kicsi a keze odavan érte. Jó mondjuk nála játszik az hogy jó érzés hogy most neki van a legerősebb. De majd úgyis lesz valami más ami lenyomja.Julcsi: ezzel csak az a baj hogy 120-150k-s telefon nincs kirakva sehol. Az már túl nagy érték ahhoz hogy bárki nyomkodhassa...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #36440 üzenetére
Kiderül, ha nem jön be, legfeljebb eladom, aztán nézek valami mást.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #36435 üzenetére
Kollégámnak van. Ingyen vagy olcsón oké de 120k-t nem adnék érte. Nekem túl nagy és az anyaghasználata se az igazi. Viszont az is igaz hogy jelenleg az egyik legerősebb mobil. Meg sajna Android fut rajta ami nálam megint nem előny.
Més que un club!
-
Fehérváron jár a google street view kocsi. integettem neki
-
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #36431 üzenetére
Én azt hittem, hogy frizbi.
Egyébként lehet elfogadnám.
-
Tom5
addikt
DVI kábele van valakinek eladó?
-
deicide
veterán
No, holnaptól én is android felhasználó leszek egy Galaxy S II-höz segítettek hozzá...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
t1
addikt
Nokia 6600i Slide eladó!
[link] -
-
D.Orion
veterán
Valakit érdekelne egy nemrég vásárolt iPon garis MSI 6850 1GB Cyclon OC?
Húzva nem volt, alig játszottam vele. 2D-ben hangtalan, 3D-ben is elég halk és még hűvös is.
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #36400 üzenetére
Mondhatni olcsón megúsztad. 4 meccs az nem olyan sok, persze nem mind1, hogy kik ellen lesz a következő 4.
-
gyenge47
aktív tag
Meddig lesz még ilyen retek drága a merevlemez?!
-
MacCaine
őstag
válasz Napfénysüti #36403 üzenetére
Akkor nem ütöttél eleget.
-
lacko99
tag
válasz juliabrilke #36408 üzenetére
Jó
Itt van D1Rect-é [link]
Amúgy egy kis dió, mogyoró ,lekvár ,porcukor meg ilyenek és elég finom viszonylag hogy milyen hamar megvan. -
7600GS element, de van helyette más:
Eladó egy AG Neovo 417 17" LCD monitor.
Természetesen ennek van egy kis baja, néha szétesik a képe. Néha mintha 8bit lenne a színmélység, néha vibrál, néha elmegy az égsz de nagyon. Nem tudtam lefotózni, mert most persze tünetmentes.
Dobozában, csomagolva 5000HUF vagy 15€.nekem annyira nincs ingerenciám szétszedni hogy mi baja lehet, aki ért hozzá és megjavítja és tovább adja, vagy csak letöltő gép mellé kell egy kijelző, annak bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #36408 üzenetére
Én nem vagyok elégedetlen de csapattársam 10 meccsét durván soknak találom. 2 emberünkről meg dönteni se tudtak...
Pótlás az nem lesz egyszerű mert nekem eléggé ment idén és az igazolt kapusunk nincs egy szinten védésben sajnos.Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Szerintem még határeset ez az ítélet. Azért tudnak pótolni, mint kapus?
süti téma: kinek milyen lett?
[ Szerkesztve ]
-
lacko99
tag
Na sikerült? Végeredmény?
-
Xirtam
veterán
-
lacko99
tag
[link]
Próbáljátok ki Nagyon komoly Egy kis lekvárral vagy csoki öntettel egész elfogadható -
az igen komoly. a szurkolót is eltiltották?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest