Hirdetés
Aktív témák
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel van egy eladó bontatlan vitamax sim karim természetesen 500ft lebeszélhetőséggel. A sim tel száma: 70/2842308. Nincs aktíválva igy ne ezen,hanem a megadott elérhetőségemen jelentkezzen akit érdekel. -
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Nemtudjátok hol van fehérváron az a bolt ahol viszonylag nagy készlet van házakból? Egy ismerősömet szeretném elvinni házatnézni a gépéhez és legyen miből válogatnia. Nem az extra drága házak érdekelnek ugy 10k -ba férjen bele. Ő nem azaz ember aki egy stackert tudna értékelni Nos? -
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #631 üzenetére
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #642 üzenetére
Le a kalappal tényleg! Igazából, ha nem agp lenne benne akkor ütne leginkább bár egy 88gtx kilógna belőle
-
cannibal
senior tag
Hali!
Van valakinek tippje,hogyha vezetéknélküli headsetet szeretnék venni merre kezdjem a keresést fehérváron? Olcsobb helyre gondoltam,mint a MM. Köszi
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #719 üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
cannibal
senior tag
Mindkettőben van hdmi ez piros pont én a philipset választanám csupán azért, mert jobban mutatna a szobámban. Amúgy a vidi se rossz elég pofás darab. Igazából, ha vennem kellene akkor megnézném mindkettő képét és az alapján választanék. Mármint nem dvd-ről néznék vmit,hanem a tuner részét,mert ha jól sejtem a célszemély nem csak dvd-t nézne rajta.
-
cannibal
senior tag
Nemtudétok véletlenül,hogy itt fehérváron ki foglalkozik uszásoktatással? Addig én is eljutottam,hogy uszoda. De azon kivül semmi online dolgot nem találtam a fehérvári uszásoktatással kapcsolatban.
Van vkinek vmi tippje? Lehet vér gáz,de nem tudok uszni és szeretnék megtanulni 26éves fejjel -
cannibal
senior tag
Köszi a tippeket. Voltam az uszodában,azt mondta a pénztáras néni,hogy edzők vannak velük kell beszélni és ők mondanak egy árat,hogy mennyiért vállalnának. 600ft a belépő kiváncsi leszek mennyibe fáj,majd az oktatás Lehet el kellene mennem az ortopédiára és beszélni a dokival,hogy adjon beutalót....
-
cannibal
senior tag
Van valakinek "okosított" PS2 eladó?
-
cannibal
senior tag
ha már az offnál tartunk nem tud vki egy normális férfifodrászt? gondoltam váltok a kopaszról én ezeket találtam,de nem fogom végigjárni az összeset
-
cannibal
senior tag
Érdekelne valakit egy PCIe Inno3D 8600GT 256MB DDR3 dobozával, minden cuccával, még 1-2 hó kisker garival. Akit érdekel privátban jelentkezzen, ha nem válaszolok rögtön később fogok.
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Elado tft-t keresek olcsón. Az sem baj, ha van rá garancia. Ha valakinek van eladó irjon privátot. Köszi p.s.: Amúgy egy inno 8600gt nem érdekel senkit? Ritkán olvasom a forumot, inkább privátban.
-
cannibal
senior tag
Az alábbi dolgokat cserélném pénzre, csokira, sörre, egyébre
3db usb -> ps2 átalakitó
1db svideo kábel 1m
hátlapok 1 alaplap + 1 félmagas vga
5db dvi - dvi kábel bontatlan
1db golyós ps2 egér dobozában
1db kisflopi meghajtó
3db mobilrack fiok + 1 ház
mustek 1200 cp szkenner minden cuccával
1db din csatis billenytűzet
1db félmagas hálókari 10/100
1db p2 gép (ház+táp,lap+cd+könyv,proci p2-366) nem indul valamiért
sd ramok(3db 32MB, 1db 64MB)
5db koax T csati? hálókaribamajd lesznek képek is, érdeklődés privátban.
üdv,
Gergő -
cannibal
senior tag
Sziasztok,
ha valakinek van elado kistévéje (37cm képátló körül) az dobjon egy privátot.
Kösziu.i.: természetesen működőképes használható példányra gondoltam
-
cannibal
senior tag
Van vagy 10db magnokazetta tokom meg kb 10 cd tokom megy a szelektivbe hétfőn,ha nem kell senkinek
-
cannibal
senior tag
Ha valakinek kell egy régi ps/2 csatlakozású és egy régi din csatis billentyűzet az jelezze privátban elsősorban a vasuton lehet átvenni.
Ja és egy kérdés: fehérváron hol lehet az elektronikai hulladékokat leadni? van egy régi halott p2 gépem és nem akarom csak simán kukázni.
Illetőleg lenne még egy hibátlam Mustek 1200CP szkennerem csak párhuzamos portos és az uj gépemen nincs párhuzamos port és nem is akarok pöcsölni vele.
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #2493 üzenetére
Csak bemegyek az MM be és mondom hoztam egy rossz videot meg egy számitógépet ők meg átveszik?
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #2496 üzenetére
Köszi utánajárok
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #2852 üzenetére
Én is pont ebben a szituban vagyok
-
cannibal
senior tag
Nincs valakinek eladó navigációja? Lehetőleg garis és jó állapotú legyen. Ajánlatokat elsősorban privátban várok.
-
cannibal
senior tag
Hali,
keresek 750gb sata vagy nagyobb vinyót bolti garival és egy külső usb-s mobil racket ez viszont pata legyen a régi vinyómnak Meg esetleg egy 3850/3870 egy 8600gt beszámítással Elsősorban privát üzeneteket várok. -
cannibal
senior tag
Hali, nincs valakinek eladó slim PS2-je, okosítva esetleg 2db karral? Privátba pls.
-
cannibal
senior tag
Sziasztok,
eredeti Company of Heroes és COH: Opposing Fronts játékokat vásárolnék.
Ajánlatokat privátban várok!Ja, és ha van egy eladó PS2-d az is jöhet
-
cannibal
senior tag
Esetleg PS2 memoriakártyája nincs olcsón valakinek?
-
cannibal
senior tag
Van valakinek egy s939-es lapja eladó? Privátban pls.
esetleg 2x256 DDR rammal -
cannibal
senior tag
HTC Diamondot kerek Nincs valakinél egy megunt példány?
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Eladó w200i nagyon jó állapotban headset-tel és 128MB memóriakártyával! Vodás! Érdeklődni privátban! -
cannibal
senior tag
Engem is érdekelne,hogy lehet -e turbo sim-et venni itt fehérváron Jó árban van a T-mobilnál a 6300
-
cannibal
senior tag
jó cucc
ha már megnyitottam engedelmeddel bemásolom ide ne kelljen kattingatni mit kérsz érte?gigabyte: p35c-Ds3R
Intel C2D E8500-as proc
cooler: hyper tx2
4GB ddr2-es kingmax (4*1GB 800-as)
8800GTS EVGA (G92) 512MB (még 9év gar)
vinyók: samsung 500as, maxtor 200as, WD400as
1pio és egy samu dvdíró
és egy aerocool coolpanel kártyaolvasóval
csíftek ház 550vxes corsair táp -
cannibal
senior tag
Ilyet nem tud valaki szerezni nekem? S.O.S kellene
megrendelve nem érne ide szerdáig meg ugye a 2k kiszállítási díj meglehetősen horror kategória -
cannibal
senior tag
Hali, autóba való erősítőt keresek (4 csatornás mondjuk 4x50w fogalmam sincs). A cél,hogy sokkal jobban szóljon mint a gyári, hangnyomást nem akarok döntögetni vele Egy KIA Ceed -be lenne a gyári helyett. No meg mélyládával kiegészítve természetesen Szal aki tudna ajánlani valami jót esetleg egy megbízható helyet azt köszönettel venném
Aktív témák
Hirdetés
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest