Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz MacCaine #37893 üzenetére
Pénzügy/banki, tapasztalat semmi, mert 20 évesen pályakezdőként elvárnak 2-3 évet... csak így épp soha nem is lesz. De 1 bankba se jelentkeztem még takarítónak viszont már igen... és oda se kellek.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz madarasz92 #37880 üzenetére
Win7 32bit meddig kezel ramokat? 4GB, ugyanilyenem van. Kezelne 8GB-ot, nem, mi?
-
juliabrilke
veterán
Eladó Arctic Cooling Freezer 64 Pro hűtője van valakinek?
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #37886 üzenetére
Nem számoltam pontosan, de az utóbbi 1 hónapban kb olyan 25-30 jelentkezést adtam le... de nem csörgött éjjel nappal a telefonom azóta se...
Kedvenceim az újságban hirdetők.. megjelenik az aznapi, reggel már telefonálok is ha látok benne valamit, és már betöltötték az ilyennek csak 1 lövést adnék fejbe. Minek hirdeti ha már ott ül a rokon...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #37882 üzenetére
Munkával "nincs" gond mivel nincsen... hitel meg nem is lesz... sajna néhány rákos betegség
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
JohnnyX
őstag
Ne feledjetek, a jovo ev is a valtozasok eve lesz.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Timyyy
őstag
válasz madarasz92 #37880 üzenetére
Mennyit vártam arra, h 5ért tudjak venni 4 gb ramot... mire lement 10ről az ára, addigra meg itt nincs pénz, sajna beütött pár komolyabb baj, és nincs semmi másra
-
madarasz92
őstag
válasz madarasz92 #37762 üzenetére
A ramok még mindig eladóak :
[4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu (2X2GB)]
5000ft (zsir új de ki van bontva a doboza , garancia is van) -
Pópa
senior tag
válasz Kloden #37852 üzenetére
jah, budai-gáz saroktól sétálsz az eon kémény fele, és a sportcsarnok felőli oldalon a butiksoron (fák, pici parkoló, stb) van egy normális kulcsos (saroktól kb 150 méter lehet).. illetve onnan két sarokra is, de azt elmondják az elsőnél.
[ Szerkesztve ]
Trust is good, control is better!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #37877 üzenetére
Ok, karácsonyi ajándékod letudva.
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi srácok!
Més que un club!
-
don_peter
senior tag
válasz Napfénysüti #37865 üzenetére
Gratulálok!
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #37869 üzenetére
Enyémben van egy Panasonic de már nehezen bírkózik meg a lemezekkel.
Viszont pohár és szotyitartó nem a felszereltség része.Més que un club!
-
Tom5
addikt
bunda...
-
bim
veterán
Grat!
-
enyimben sincs ilyen úri huncutság
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
madarasz92
őstag
Te mákos
Grat. -
D.Orion
veterán
Francia. Miénkben sincs gyárilag mp3-mas cucc.
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #37867 üzenetére
Milyen autó az, amiben nincs cd lejátszó, integrált szotyi és pohártartó?
-
MacCaine
őstag
Egyébként is tud mp3-at az autód, nem? -
Timyyy
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
Nyertem!
PHMés que un club!
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #37861 üzenetére
Ha nincs vadveszély tábla, akkor az erdőgazdaságnak kell a Te károdat téríteni, ha volt, akkor igen, lehet, hogy rád verik a kinyírt állatot is.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #37861 üzenetére
Megöltétek Bambit!
-
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #37822 üzenetére
Az a szarvas majdnem nekem jött akkor,manőverrel kikerültem, pont mentem hazafelé, de kb fél órával utánam kapta telibe a Fiatot...
Nagyon kell figyelni osztrákokra, románokra, szlovákokra és a vadakra a 81-esen.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Kloden
senior tag
Tudtok mondani egy helyet a városban ahol árulnak zárbetéteket és esetleg választék is van? Nem kell hogy értsenek hozzá, csak legyen 2-nél több zárfajtájuk.
Eddig ahol voltam és zérók: Baumax, Akkufa,kis kulcsmásolda."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
juliabrilke
veterán
Eladok!
- 2db Opteron quad core 2347 9k/darab
- 1db Opteron quad core 2376 15k/darab
- 2-4db Opteron quad core 8356 13k/darab
- 1GB DDR2 667Mhz Kingmax memória 1700Ft
- Celeron 420 (~1V alatt megy pinmod miatt) 2k
- T1400 notebook processzor
- PCMCIA foglalatos wifi kártya
- Tody féle 775-ös blokk + lefogató, kicsi radiátor és pumpaKeresek!
- 2db AM2/AM3 foglalatos cpu hűtőt.
- pci-e foglalatos keveset fogyasztó videókártyát -
törölt tag
van pár fölös alkatrészem:
2 x 512 mb ddr2 800mhz 1000ft/db
2 x 1 gb ddr2 667mhz 2000/dbhitachi 500gb-os hdd, 44 nap üzemidővel, épp hd sentinel fullos tesztet futtatok rajta. 2 és fél év ipon garancia. árat ti mondjatok.
van 3db fekete dvd íróm is, 2db sata és 1db ide csatolófelülettel, ezekből nekem elég 1db. 2000ért vihető darabja.
egy esztétikus fekete házikó is eladó, előlapi usb és hang ki-bemenet. 3000.
van egy ATA 80gb-os hdd-m is, ez is hibátlan. 2500.
illetve tegnap felszabadult a sonyericsson p1i telefonom, így ez is eladóvá vált.
dobozos, dokkolós/bölcsős, adatkábel, töltő, és hpm-70 is jár hozzá füles nélkül, így bármilyen 3,5 jack dugós használható vele. 2gb-os m2 kártyával és a hozzá tartozó usb-s kártyaolvasóval. a töltőérintkezője nem mindig veszi elsőre a töltést, bő 2 éve így használom. 11000.[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #37844 üzenetére
Hétfőig nem melózom már. Esetleg facebookon összefoglalhatnád nekem
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #37840 üzenetére
Nekem is van start kártyám, igazából ha folyamatosan dolgozik akkor is ugyan úgy jár a kedvezmény számukra amíg a kártya le nem jár.
Gyárakban is azt tolják sok helyen, hogy 1-2 hónapra vesznek csak fel embereket és utána csókolom.
Arról nem tudsz valamit mi akkor jövőre mennyit kapunk? ugye most 7500Ft, na meg a konditerem és az uszoda is béren kívüli juttatásnak számít még nem ?
Holnap jössz IBM -es összeröffenésre? Ezzel kapcsolatban még értekeznünk kellene.[ Szerkesztve ]
-
válasz juliabrilke #37838 üzenetére
ezt azért szokták szeretni a cégek, mert a melós így kap 6000Ft-ot. ha ezt fizuban adná, akkor jön rá adó, TB, kiskutyaf@sza és rögtön 10k felett lenne a cégnek a kiadása. Másik oldala, hogy ezt bármikor tudja csökkenteni, míg a fizudat nem. de majd ezt is megoldják a parlamentben és akkor lesz itt jó világ...
korházi dolgozó? hát holnaptól aktív ügyfél leszek ott.
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Komi28
senior tag
válasz Napfénysüti #37825 üzenetére
Nálunk pár éve már nincs. Nincs rá keret és kész. Bérek sem emelkednek az állami kompenzáció sem ért el hozzánk.
-
MacCaine
őstag
válasz Napfénysüti #37835 üzenetére
Valahogy csak be kellene tolni az asszonyt az IBM-hez...
-
adható juttatás. béren kívűl. nem kötelező.
Napfénysüti
Ezt asszem nem szabad. fél évig nem lehet visszavenni, ha a cég elküldi. Közös megegyezés más, de azt meg nem szabad elfogadni, mert se munkanélküli se semmi nem jár akkor.[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz D.Orion #37832 üzenetére
Barátnőmnek tegnap azt mondták hogy 23-án megszűnik a munkája. Maúgy próbaidős az 28-án járt volna le. Na de ha szeretne januárt 2-től visszamehet újrakezdve a próbaidőt dolgozni. A lényeg hogy 1 hétig szünetnek a két munkaviszony között el kell telnie. Így persze neki se lesz folyamatos viszonya. Náluk így tükröznek...
Ja és ez a Szent György kórház... Bízzunk még az egészségügyben???
Azt már nem is lényeg hogy a főnöke olyan problémákat mondott a munkájáról hogy nem marad bent tovább dolgozni amit megjegyzek a többi kollégája se tesz. De ez azért is vicces mert bent szokott maradni igaz nem este 8-ig amikor csak a 8 órát fizetik ki neki a túlórákat nem... Mindezt kb nettó 70-75k-ért.Més que un club!
-
MacCaine
őstag
válasz juliabrilke #37831 üzenetére
Elfáradok a túl sok alvástól.
D.Orion WTF??? Kb. most kezdenék el másik állást keresni a helyedben...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #37827 üzenetére
Velem meg közölték, hogy jövőre a munkaidőben lévő 2x5szünet +20perc kajaszünet ledolgozása az alábbi szerint fog működni:
Ha összejön szünetekből egy műszaknyi idő és van annyi munka, akkor szombaton be kell menni dogozni és akkor ledolgozni. Ez ilyen WTF?
-
MacCaine
őstag
válasz juliabrilke #37829 üzenetére
Link?
(Lustaság ugye... )
-
juliabrilke
veterán
Páromnál egyik se lesz.
Arról nem is beszélve, hogy nem egy cégnek nincs saját étkezdéje? Ott mi lesz?
más: Átnéztem a friss munka törvénykönyv "érdekesebb" részeit. Ajánlom mindenki figyelmébe. 44. oldal bérpótlék pl. Kis számolgatás és érdekes számok jönnek ki a régi állapothoz viszonyítva.[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #37827 üzenetére
Elvileg 5000 Ft számít béren kívüli juttatásnak azaz adókedvezményes. 12500- a munkaadó által működtetett étteremben használják fel. Sokan fognak ezzel bukni.
A Top Cafeteria szakértői oldalán megjelent cikk szerint az ötezer forintos étkezési utalvány hideg és meleg ételre egyaránt felhasználható, de nem adható együtt a 12500 forintos munkahelyi étkezés támogatásával.
Mondjuk engem nem érint, eddig is 5K-t kaptam /hó.
-
juliabrilke
veterán
A levélben pontosan így volt megfogalmazva. Nem szüntetik meg, csak lecsökkentik 0Ft-ra.
Majd én is azt mondom, amikor adakozok. Persze, hogy adok, de nulla forintot.Béren kívüli juttatásokat csökkentik le egyébként.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Pópa
senior tag
@ MacCaine PM sent
Trust is good, control is better!
-
Napfénysüti
nagyúr
Én már láttam 81-esen szarvas vs Fiat Tipo ütközés utáni állapotot a két magyaralmaási behajtó közötti részen ahol a nagy janyar után jön az emelkedő. Csúnya volt, nem mernék rá fogadni hogy az autó vezetője/utasa megúszta.
Mikor jöttem hazafelé idén a kiskunlacházi márkatalálkozóról este kiugrott elém egy őz. 90-es tempónál csináltam egy jávorszarvas manővert, az ütő megállt bennem. Na ott hálálkodtam a Honda marha jó futóművének meg a 215-ös Dunlop gumiknak.
Més que un club!
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #37816 üzenetére
Tudom mi a szitu a 81-esen járok nap mint nap. Pénteken, délutános műszak után a legdurvább. Kettes hármas konvojban 130-140-el jönnek. Tökmindegy kanyar, lejtő emelkedő...Pedig veszélyes út a kamionok és a vadak miatt.
Múlthéten este 10-kor egy nagy dög audi ütött telibe egy vaddisznót. Ne tudjátok meg mi volt a helyszínen (trancsír kb)...az audi eleje is dúrván benyomódott. Mi van ha az én Felim elé ugrik...Kajajegyet is lecsökkentik januártól...áhhh. Szerencsére a dohányzás téma nem érint, de a benya annál inkább.
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #37817 üzenetére
A Tesco/Auchan és a többi nagyáruház remekül kaszál, csak a kisvállalkozásoknak megy szarul.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #37818 üzenetére
Tudom, olvasok mindig ilyen gazdasági dolgokat. Az a keleti konfliktus most betesz az olajnak. Így elvileg akár 60-70 Ft drágulás is várható itthon...
Ez számomra elég erős érv is a beköltözés mellett.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #37816 üzenetére
Akkor nem is mondom, hogy figyeld egy kicsit az olaj árakat.
Ennél csak drágább árakat várnak, amire még kicsiny országunk is rátesz egy lapáttal.De a francokat érdekel. Majd ha mindenki motorral/elektromos kerékpárral jár a másik fele meg éhen halt, akkor majd talán lesz valami. Spórolni meg mindig sok mindenen lehet még.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Van egy topik itt helyben, ahol a boltosok írják le a tapasztalataikat.
Szinte mindegyikük azt írja, hogy a forgalom majdnem nulla. Pár apróságot eladtak, de nevetségesen kevés. Pedig én úgy tudtam, hogy ilyenkor Karácsony környékén megugrik a forgalom.
Aki foglalkozik gépeladással. Helyben is kb. ilyen a helyzet?
-
Napfénysüti
nagyúr
Lehet először azt hitték a hülyék hogy saját magát darabolta fel...
Ja amúgy igen a tisztességes emberről kell lehúzni mert a tisztességtelenről nem lehet. Inkább trafiznák a buznyák osztrák rendszámos bevándorlókat akik 90-es táblánál a 81-es főúton 120-al előzgetnek meg tolnak le mindenkit halálfélelem nélkül. Kíváncsi vagyok közülük hányat büntetnek...
Így is ott húznak le itthon ahol tudnak. Jövőre az üzemanyag is még drágább lesz. Ha meg a dízel drágul azzal kvázi minden mert kell ugye a szállításhoz. Ami itthon megy az tényleg egy rossz kabaré.Més que un club!
-
Tom5
addikt
Nem vagyok az a gyorshajtó típus. Minden nap 100 kilométert vezetek munkába, odafigyelek mert nem hiányzik a plusz kiadás. Most valahogy elbambultam...jöttem Csór felől (nagyapámat hoztam Füredi szokásos féléves felülvizsgálatról) csak azt láttam: Fehérvár tábla, autó, trafi. Akkor pillantottam a kilométer órára. Pontosan 70-en állt a mutató. Nem fékeztem, gondoltam minek...motorfékkel lementem 60-ra és ennyi. Nem bízom én már semmiben. Annó pár héttel előbb én is belefutottam egy kórházas tilosban parkolással ugyanúgy mint Napfénysüti. Hiába küldtem el vizsgálati eredményeket, hogy nagyapámnak ezernyi baja van, tojtak az alkotmányra. 30K hopsz. (akkor még nem volt meg a rokkant igazolványa)
Mindegy, ilyen emberről kell lehúzni a kemény pénzeket. A bűnözők meg éljenek szabadon, börtönben meg vígan elvannak esznek, isznak, dolgoznak, edzenek a MI pénzünkön megerősödve hatalmas kancigányként jönnek ki és folytatják amit abbahagytak.
Tegnap híradóban ilyet szólnak: kiderült hogy gyilkosság történ a darabolásos esetben...
Ha nem mondják hülyén halok meg...mi más történhetett ilyen esetben?
rettenet már ami itt megy...Kicsit felhúztam magam, elnézést... Kellemes termelést mindenkinek!
-
kovsol
titán
Genius hangfalat hol árulnak Fehérváron ? [link]
-
MacCaine
őstag
válasz juliabrilke #37808 üzenetére
"Simán bootol róla és minden ok?"
Ja. Ez ilyen window$ only SSD...
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #37810 üzenetére
Inkább nem írom le, mert még a végén jönnek értem a hátulgombolós fehér köpennyel.
-
D.Orion
veterán
Mai napról a véleményemet legjobban Karády Őrmester tudja kifejezni.
-
MacCaine
őstag
Julcsi: hát hallod agyamat eldobom. 2 nap linuxos sz*pás után mondom még utoljára megpróbálok egy window$-t is rárakni az SSD-re. A linuxal ellentétben itt nem volt sokkal gyorsabb a telepítés, cserébe viszont teljesen jól működik.
Most erősen gondolkozom, hogy mi a franc legyen, a win mellé rakjak egy ubit is vagy maradjon így... -
lacko99
tag
Ismeritek ezt az oldat? [link]
Most akadtam rá szerintem nagyon jó -
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #37795 üzenetére
A parkolás az más, a gyorshajtás 50-nél csak 69-től objektív, odáig nem. Tudom, nekem már küldtek levelet 66-ról, de nem szoptam be, megkapták a rokon vezette választ.
"a példa esetében az 50 km/h és a 65 km/h közötti résszel mi a helyzet, nem bünteti a hatóság?
Ez tévhit, amit el kell oszlatni. Tekintettel arra, hogy a kormányrendelet egzaktul megfogalmazza, hogy milyen sebességtúllépések tartoznak a közigazgatási bírság (köznyelvben: “közigbírság”) hatálya alá, úgy a nem nevesített sebességtúllépést is szankcionálhatja a rendőrség, hatóság, de az már nem tartozik a közigazgatási bírság hatálya alá. Ilyen esetekben (ismétlem, a példában szereplő estet figyelembe véve) a rendőrség (a sebességtúllépés függvényében) három fajta szankciót alkalmazhat: figyelmeztet, helyszíni bírságol, vagy feljelent, amennyiben a jármű(vezető) megállításra kerül. A helyszíni bírság összege 3000-20000 forintig terjedhet, a feljelentés, vagyis a szabálysértési eljárásban a pénzbírság összege 30000 forintig terjedhet. Szabálysértési eljárás esetében van helye a kifogásnak, amiben előadható, hogy a hatóság miért csökkentse a pénzbírság összegét. Említettem, hogy “ha megállításra kerül a jármű(vezető)”. Mi történik akkor,
ha nem állítanak meg a rendőrök?
Ismétlem, a példa esetét veszem figyelembe, tehát az 50-65 km/h sebesség közötti értéknél, ha nem kerül megállításra a jármű, akkor a hatóság egy adatkérő nyilatkozatot küld ki az üzembentartónak, tulajdonosnak, és kéri, hogy nyilatkozzon, a kérdéses időpontban ki vezette a járművet. Ebben az esetben a tulajdonos/üzembentartó megnevezi, hogy ki vezette a járművet, vagy visszaküldi az adatkérő lapot, hogy hozzátartozó vezette, akire nem köteles terhelő vallomást tenni, így az ügy megszüntetésre kerül. Hozzátartozó, üzembentartó, közigazgatási bírság, szabálysértési eljárás?"
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
f27
senior tag
Ha ért valaki a fali gázkazánokhoz irjon már rám egy pü-t,mert gondba vagyok
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest