- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
Boba.
Ma meddig vagy az üzletben?
-
szumoo
senior tag
válasz szumoo #25376 üzenetére
Valaki vigye már el!
Olyan 4-5k-ra gondoltam eladási árnak.A nyúlon túl?
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Meg tudj nekem valaki mondani, hogy van-e Szegeden Videoton márkaszerviz? Vagy egy olyan szaki, aki tart/rendel Videoton erősítőhöz alkatrészt? (egy régi EA 7386 S-hez kellene hangerőszabályzó poti, sztereo, 2x5 láb, 2 loudness kivezetés/csatorna, 100k, lineáris)
üdv,
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Zoli1222
addikt
Emberek!
Senkinek se kell egy jóképű 19"-os pixelhiba mentes monitor 22k-ért? Egy szép 550w-os táp 5k-ért?
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz ErőVarázsló #25384 üzenetére
mennyit adnál érte?
2007 decemberben vettem am 8700 huf-ért -
CSorBA
őstag
válasz t_ferenc #25385 üzenetére
Szerintem olyan 13-15k lehet (de amit te írtál az 512es, az jó választás). Tényleg érzem néha, h. a 256 kevés itt ott) Amúgy nekem MSI 3850OC-m van (kicsit még ráhúzva), de meg vagyok elégedve vele, 16ért vettem december közepén. Eddig nagyobb gondom csak a GTA4-el akadt (a kevéske RAM miatt )
-
t_ferenc
őstag
-
madstunt
addikt
Egy X1550 Silent Radeon valakinek nem kell?Cserélném készpénzre
-
Rhino666
addikt
Tud valaki kölcsönadni szűkös határidőn belül (csak hétvégéig kell)? Másfél órán belül kellene 25k, vasárnapig visszaszolgáltatnám.
2025 - a szólásszabadság halála
-
Eleck
csendes tag
P-III as gép 17"-os dell monitorral eladó.
10000Ft. -
boba6
senior tag
AMD AM2 X2 4200+ körüli procit keresek holnap reggelig
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
szumoo
senior tag
Eladó egy Gainward 6600GT AGP-s kártya
Annyi bánata van, hogy csak DVI-ról ad képet, de ettől függetlenül tökéletesen működik! Egy 8cm-es AC cooler hűti a gyári helyett (made by Boba6).
Képek: Everest és a kártya.
Adok hozzá ajándékba egy DVI - D-SUB átalakítót![ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
t_ferenc
őstag
válasz LordVader80 #25371 üzenetére
egyetértek veled. viszont ha nem tudom készpénzért elpasszolni a kártyát, akkor jól jöhet egy másik, gyengébb is meg kp.
if you fall seven times, stand up eight
-
tucsok.
senior tag
"So say we all"
-
t_ferenc
őstag
Sziasztok!
Megint én vagyok és a korábban feltett kérdéssel jövök ismét. Adott egy Asus 8800GTX 768MB, ami a saját kártyám, ettől válnék meg. A mostani ajánlat egy AMD HD3850 512MB kártya + 7.000,- HUF. Szerintetek ez hogy hangzik?
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Wayteq N770BT GPS-ek eladóak (3 db van már csak), érdeklődéseket priviben várom!
PSN: Morfologus82
-
Gergello
addikt
válasz Zoli1222 #25361 üzenetére
Képek
http://noob.hu/07/0521/20090521(001).jpg
http://noob.hu/07/0521/20090521(002).jpg
http://noob.hu/07/0521/20090521(003).jpg
http://noob.hu/07/0521/20090521.jpg80cm magas, képen látható hibával. Annak a 2 résznek egyben kellene lennie, szerintem könnyen javítható.
-
szumoo
senior tag
válasz dy_nmq #25362 üzenetére
Fogalmam sincs mennyiért mennek mostanában, mondjuk 5k?
Adok hozzá egy DVI - D-SUB átalakítót is, ha már nincs hozzá semmi egyéb.A nyúlon túl?
-
mikado
tag
Sziasztok, kellene sürgősben egy 80Gb-s sata vinyó. Elsősorban garis másodsorben nem...
PM ha van valakinek...A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
szumoo
senior tag
válasz szumoo #25342 üzenetére
Lenne egy eladó Gainward 6600GT AGP-s vga. Annyi bánata van, hogy csak DVI-ról ad képet, de ettől függetlenül tökéletesen működik! Egy 8cm-es AC cooler hűti a gyári helyett (made by Boba6). Privátban keressetek!
Képek: Everest és a kártya.
Ha nem felejtem el, akkor holnap csinálok egy normális képet a kártyáról.[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
Zoli1222
addikt
Eladó:
LG L1919S 22k
Seagate 500GB 7200rpm 32MB 12k
LcPower 550W 5k
CM Hyper 212 (hamarosan) 7,5kGergello képet tudsz küldeni a pipsziről?
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Lenne egy eladó vizipipám, tokkal vonóval. Érdekel valakit? Volt vagy 2xer használva, árban megegyezünk.
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz partymaci #25348 üzenetére
Hosszabbítsd meg az érvényességét! 10%-ért hosszabbítják. Széchenyi tér Erste fölött 1.em. Én is megújítottam a tavalyit ami lejárt volna márciusban. Két hónap mulva megyünk majd nyaralni belőle
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
boba6
senior tag
válasz dy_nmq #25352 üzenetére
seq. írásban icipicit, de azt már el is adtam nekem hangos volt
randomban azért elveri az SSD alaposan[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
megfelelő ajánlat esetén eladó 1db
SAMSUNG SSD 32GB 2.5" SATA2 SLC
CrystalDiskMark 2.2
Sequential Read : 104.873 MB/s
Sequential Write : 92.931 MB/s
Random Read 512KB : 101.503 MB/s
Random Write 512KB : 84.828 MB/s
Random Read 4KB : 21.794 MB/s
Random Write 4KB : 5.030 MB/s... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
partymaci
aktív tag
válasz partymaci #25348 üzenetére
http://www.szin.org/jegyinfo.html
bocse ez elmaradt[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
SirRasor
addikt
Gyerekek kéne egy kis segítség..közületek valaki megy fel Pestre a következő 1 hétben? Van egy gyerek, aki megvenne tőlem valamit és én is vennék tőle, csak nincs összekötő ember, aki arra járna.
Ha tudtok valakit, kérlek priviben keressetek meg.
Make Love not war!
-
t_ferenc
őstag
sziasztok!
van egy asus 8800gtx 768mb kártyám, amelyet elcserélnék egy 8600gt 512mb kártyára.
szerintetek mennyi ráfizetést kérjek?
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Wayteq N770BT GPS-ek eladóak, érdeklődéseket priviben várom!
-
bylow
senior tag
Eladó 1 Nokia N 76 !
Használt, kb 1.5 éves, szokásos crome betét kopott rajta, müködése hibátlan, 1 G mem.card, dobozzal, gyári tartozékokkal.ByLow #
-
WindyJoe
aktív tag
15-20k értékben tervezett valaki venni mostanában valamit? (És nem kell neki áfás számla...)
Írjon privit, megbeszéljük...ErőVarázsló: mondom, h 540-es se indult el benne, úgyhogy nem vergődnék vele.
Azért THX[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
válasz ErőVarázsló #25334 üzenetére
áhh, már az 540-est se tudja lekezelni ): (Vagy legalábbis nem kapcsolt be vele.)
Régi fusi gép...
Azért köszi.
Mindenesetre, ha van valakinek nem eladó, akkor is szeretném egy teszt erejére kölcsönkérni.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
válasz szumoo #25331 üzenetére
Tuti! (:
Kicsit amúgy is kopottas volt a régi...BTV
Valaki tudna nekem köccsönbe kipróbálás erejéig egy intel mobil 380 -as procit (vagy hasonló kaliberűt. Ha működik vele, akkor lehet meg is venném.
17k-ért érdekel valakit egy E5200-es procc, vattás új (még meg sincs véve... (: )? Garival mindennel.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
LÁZ
addikt
Illetőleg megválnék 4850 GS-emtől, valamint P5-E lapomtól
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
WindyJoe
aktív tag
Hinnye, valami bontóban dolgozol? (:
A stud-os emailcímmel vigyázz, előbb-utóbb befejezed az egyetemet, és akkor cseszheted...
(Ha hivatkozást akarsz beszúrni, akkor használd a "Link" gombot, úgy egyszerűbb elérni, és jobban is néz ki.)Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
LÁZ
addikt
NNa, az első érdeklődők megkapták megérdemelt jussukat....Akit a szakadő eső sem tántorít el, szeretettel várom továbbra is a 8-as standnál a szécsényin egy pohár balatoni borra
jelige: Péhá
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
mana*
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is lenne pár eladó cuccom. Javarésze fent van a vaterán, és a zsibvásáron:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mana*
http://www.zsibvasar.hu/?op=sres&opt=ZjptYW5hKjtnOjE7ZToxO286LTE7ajoxO2s6MjtoOjIwO2k6LTE7dzoxO3U6MTtyOi0xO3E6
De ezeken kívül is van pár eladó dolgom pl ramok, 1-2 táp, és hasonlók. Ha érdekel valakit a felsoroltak közül valami, akkor jelezze privátban!
Mindenkinek további jó böngészést!
Norbi -
Agyasima
őstag
Aki úgy érzi, hogy hozzá tud és akar járulni a Winner_hun lemezszék-projectjéhez, tegye meg felajánlásait, hogy el tudjuk neki juttatni minél hamarabb a szegedi adományt!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
szumoo
senior tag
Lenne egy eladó Gainward 6600GT AGP-s vga. Annyi bánata van, hogy csak DVI-ról ad képet, de ettől függetlenül tökéletesen működik! Egy 8cm-es AC cooler hűti a gyári helyett (made by Boba6). Este csinálok róla képet és tolok egy everest leírást! Privátban keressetek!
A nyúlon túl?
-
(Bundás)
addikt
válasz Kyle Katarn #25321 üzenetére
küldj privit mid van, hátha
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Wayteq N770BT GPS-ek eladóak, érdeklődéseket priviben várom!
-
mcclode
tag
válasz CSorBA #25316 üzenetére
most igen.Elméletileg nem lehet erre fogni,mert akkor mért ment eddig?Meg azt se mondhatjuk el h másik lemezről lett telepítve az xp szal semmi.
"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
-
LÁZ
addikt
aki "Péhá" jeligével jelentkezik a Széchenyi téren a 8-as pavilonnál, vendégem egy pohár száraz Balatonfelvidéki Olaszrizling-re kezdés gyanánt
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz proper #25308 üzenetére
Itt mindig ez van, múltkor lemezt akart valaki olcsón, mire ajánlottam egy boltot az ország másik végéből, ahol 1 ft a lemez. Az sem volt jó, hoot tkikötés volt, hog yolcsó legyen. Sajna ez van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
mcclode
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség vagy 5let.Adott egy számítógép melyen van net.A net el van osztva még 2 gépre.Amikor ezen a fő gépen elindítjuk a netet kb. 3 percig működik majd semmi szal megszakad,de ugyanakkor a másik 2 gépen tökéletesen működik.A központnál és nálunk vonalügyileg nincs gond.A modemet lecserélték már.Windows van rátelepítve,és van router is.A vicc az h eddig működött minden(3-4éve).
xp cserélve volt párszor meg most is épp 1 hete és ez most jelentkezik.Tehát ha vmi rosszul van beállítva akkor a másik 2-őn miért megy?Előre is köszi az 5leteket."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
csiszy
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Szegeden hol tudok a legolcsóbban 3V -os hálózati adaptert venni?
Ahogy a neten olvasgattam 1200 Ft körül már lenne, de majdnem ennyi lenne rá a szállítási díj
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Spórolós topik
- Cyberpunk 2077
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Apple Watch
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...