- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
Zoli1222
őstag
Boba.
Ma meddig vagy az üzletben?
-
-
szumoo
senior tag
válasz
szumoo #25376 üzenetére
Valaki vigye már el!
Olyan 4-5k-ra gondoltam eladási árnak. -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Meg tudj nekem valaki mondani, hogy van-e Szegeden Videoton márkaszerviz? Vagy egy olyan szaki, aki tart/rendel Videoton erősítőhöz alkatrészt? (egy régi EA 7386 S-hez kellene hangerőszabályzó poti, sztereo, 2x5 láb, 2 loudness kivezetés/csatorna, 100k, lineáris)
üdv,
Petya -
Zoli1222
őstag
Emberek!
Senkinek se kell egy jóképű 19"-os pixelhiba mentes monitor 22k-ért? Egy szép 550w-os táp 5k-ért?
-
-
madstunt
addikt
válasz
ErőVarázsló #25384 üzenetére
mennyit adnál érte?
2007 decemberben vettem am 8700 huf-ért -
CSorBA
őstag
válasz
t_ferenc #25385 üzenetére
Szerintem olyan 13-15k lehet (de amit te írtál az 512es, az jó választás). Tényleg érzem néha, h. a 256 kevés itt ott) Amúgy nekem MSI 3850OC-m van (kicsit még ráhúzva), de meg vagyok elégedve vele, 16ért vettem december közepén. Eddig nagyobb gondom csak a GTA4-el akadt (a kevéske RAM miatt
)
-
-
madstunt
addikt
Egy X1550 Silent Radeon valakinek nem kell?Cserélném készpénzre
-
Tud valaki kölcsönadni szűkös határidőn belül (csak hétvégéig kell)? Másfél órán belül kellene 25k, vasárnapig visszaszolgáltatnám.
-
Eleck
csendes tag
P-III as gép 17"-os dell monitorral eladó.
10000Ft. -
boba6
senior tag
AMD AM2 X2 4200+ körüli procit keresek holnap reggelig
-
szumoo
senior tag
Eladó egy Gainward 6600GT AGP-s kártya
Annyi bánata van, hogy csak DVI-ról ad képet, de ettől függetlenül tökéletesen működik!Egy 8cm-es AC cooler hűti a gyári helyett (made by Boba6).
Képek: Everest és a kártya.
Adok hozzá ajándékba egy DVI - D-SUB átalakítót! -
t_ferenc
őstag
válasz
LordVader80 #25371 üzenetére
egyetértek veled. viszont ha nem tudom készpénzért elpasszolni a kártyát, akkor jól jöhet egy másik, gyengébb is meg kp.
-
tucsok.
senior tag
-
t_ferenc
őstag
Sziasztok!
Megint én vagyok és a korábban feltett kérdéssel jövök ismét. Adott egy Asus 8800GTX 768MB, ami a saját kártyám, ettől válnék meg. A mostani ajánlat egy AMD HD3850 512MB kártya + 7.000,- HUF. Szerintetek ez hogy hangzik?
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Wayteq N770BT GPS-ek eladóak (3 db van már csak), érdeklődéseket priviben várom!
-
Gergello
addikt
válasz
Zoli1222 #25361 üzenetére
Képek
http://noob.hu/07/0521/20090521(001).jpg
http://noob.hu/07/0521/20090521(002).jpg
http://noob.hu/07/0521/20090521(003).jpg
http://noob.hu/07/0521/20090521.jpg80cm magas, képen látható hibával. Annak a 2 résznek egyben kellene lennie, szerintem könnyen javítható.
-
szumoo
senior tag
válasz
dy_nmq #25362 üzenetére
Fogalmam sincs mennyiért mennek mostanában, mondjuk 5k?
Adok hozzá egy DVI - D-SUB átalakítót is, ha már nincs hozzá semmi egyéb. -
mikado
tag
Sziasztok, kellene sürgősben egy 80Gb-s sata vinyó. Elsősorban garis másodsorben nem...
PM ha van valakinek... -
szumoo
senior tag
válasz
szumoo #25342 üzenetére
Lenne egy eladó Gainward 6600GT AGP-s vga. Annyi bánata van, hogy csak DVI-ról ad képet, de ettől függetlenül tökéletesen működik!
Egy 8cm-es AC cooler hűti a gyári helyett (made by Boba6).
Privátban keressetek!
Képek: Everest és a kártya.
Ha nem felejtem el, akkor holnap csinálok egy normális képet a kártyáról. -
Zoli1222
őstag
Eladó:
LG L1919S 22k
Seagate 500GB 7200rpm 32MB 12k
LcPower 550W 5k
CM Hyper 212 (hamarosan) 7,5kGergello képet tudsz küldeni a pipsziről?
-
Gergello
addikt
Lenne egy eladó vizipipám, tokkal vonóval. Érdekel valakit? Volt vagy 2xer használva, árban megegyezünk.
-
boba6
senior tag
megfelelő ajánlat esetén eladó 1db
SAMSUNG SSD 32GB 2.5" SATA2 SLC
CrystalDiskMark 2.2
Sequential Read : 104.873 MB/s
Sequential Write : 92.931 MB/s
Random Read 512KB : 101.503 MB/s
Random Write 512KB : 84.828 MB/s
Random Read 4KB : 21.794 MB/s
Random Write 4KB : 5.030 MB/s -
partymaci
aktív tag
válasz
partymaci #25348 üzenetére
http://www.szin.org/jegyinfo.html
bocse ez elmaradt -
SirRasor
addikt
Gyerekek kéne egy kis segítség..közületek valaki megy fel Pestre a következő 1 hétben? Van egy gyerek, aki megvenne tőlem valamit és én is vennék tőle, csak nincs összekötő ember, aki arra járna.
Ha tudtok valakit, kérlek priviben keressetek meg.
-
t_ferenc
őstag
sziasztok!
van egy asus 8800gtx 768mb kártyám, amelyet elcserélnék egy 8600gt 512mb kártyára.
szerintetek mennyi ráfizetést kérjek?
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Wayteq N770BT GPS-ek eladóak, érdeklődéseket priviben várom!
-
bylow
senior tag
Eladó 1 Nokia N 76 !
Használt, kb 1.5 éves, szokásos crome betét kopott rajta, müködése hibátlan, 1 G mem.card, dobozzal, gyári tartozékokkal. -
WindyJoe
aktív tag
15-20k értékben tervezett valaki venni mostanában valamit? (És nem kell neki áfás számla...)
Írjon privit, megbeszéljük...ErőVarázsló: mondom, h 540-es se indult el benne, úgyhogy nem vergődnék vele.
Azért THX -
WindyJoe
aktív tag
válasz
ErőVarázsló #25334 üzenetére
áhh, már az 540-est se tudja lekezelni ): (Vagy legalábbis nem kapcsolt be vele.)
Régi fusi gép...
Azért köszi.
Mindenesetre, ha van valakinek nem eladó, akkor is szeretném egy teszt erejére kölcsönkérni. -
WindyJoe
aktív tag
válasz
szumoo #25331 üzenetére
Tuti! (:
Kicsit amúgy is kopottas volt a régi...BTV
Valaki tudna nekem köccsönbe kipróbálás erejéig egy intel mobil 380 -as procit (vagy hasonló kaliberűt. Ha működik vele, akkor lehet meg is venném.
17k-ért érdekel valakit egy E5200-es procc, vattás új (még meg sincs véve... (: )? Garival mindennel. -
LÁZ
addikt
Illetőleg megválnék 4850 GS-emtől, valamint P5-E lapomtól
-
LÁZ
addikt
NNa, az első érdeklődők megkapták megérdemelt jussukat....Akit a szakadő eső sem tántorít el, szeretettel várom továbbra is a 8-as standnál a szécsényin egy pohár balatoni borra
jelige: Péhá
-
mana*
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is lenne pár eladó cuccom. Javarésze fent van a vaterán, és a zsibvásáron:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mana*
http://www.zsibvasar.hu/?op=sres&opt=ZjptYW5hKjtnOjE7ZToxO286LTE7ajoxO2s6MjtoOjIwO2k6LTE7dzoxO3U6MTtyOi0xO3E6
De ezeken kívül is van pár eladó dolgom pl ramok, 1-2 táp, és hasonlók. Ha érdekel valakit a felsoroltak közül valami, akkor jelezze privátban!
Mindenkinek további jó böngészést!
Norbi -
Agyasima
őstag
Aki úgy érzi, hogy hozzá tud és akar járulni a Winner_hun lemezszék-projectjéhez, tegye meg felajánlásait, hogy el tudjuk neki juttatni minél hamarabb a szegedi adományt!
-
szumoo
senior tag
Lenne egy eladó Gainward 6600GT AGP-s vga. Annyi bánata van, hogy csak DVI-ról ad képet, de ettől függetlenül tökéletesen működik!
Egy 8cm-es AC cooler hűti a gyári helyett (made by Boba6).
Este csinálok róla képet és tolok egy everest leírást! Privátban keressetek!
-
(Bundás)
addikt
válasz
Kyle Katarn #25321 üzenetére
küldj privit mid van, hátha
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Wayteq N770BT GPS-ek eladóak, érdeklődéseket priviben várom!
-
LÁZ
addikt
aki "Péhá" jeligével jelentkezik a Széchenyi téren a 8-as pavilonnál, vendégem egy pohár száraz Balatonfelvidéki Olaszrizling-re kezdés gyanánt
-
-
mcclode
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség vagy 5let.Adott egy számítógép melyen van net.A net el van osztva még 2 gépre.Amikor ezen a fő gépen elindítjuk a netet kb. 3 percig működik majd semmi szal megszakad,de ugyanakkor a másik 2 gépen tökéletesen működik.A központnál és nálunk vonalügyileg nincs gond.A modemet lecserélték már.Windows van rátelepítve,és van router is.A vicc az h eddig működött minden(3-4éve).
xp cserélve volt párszor meg most is épp 1 hete és ez most jelentkezik.Tehát ha vmi rosszul van beállítva akkor a másik 2-őn miért megy?Előre is köszi az 5leteket. -
csiszy
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Szegeden hol tudok a legolcsóbban 3V -os hálózati adaptert venni?
Ahogy a neten olvasgattam 1200 Ft körül már lenne, de majdnem ennyi lenne rá a szállítási díj -
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest