- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Tudja valaki, hogy a Metróba be lehet menni kártya nélkül is? Csak szét szeretnék nézni, vásárolni nem.
-
Kyle Katarn
csendes tag
Egy ABIT BP6 + 2db 466 cerka érdekel-e vkit?
-
őstag
Hali!
Lenne egy eladó notim 45k-ért ha valakit érdekel.Meg egy P3-as gép.És egy
15"-os monitor[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
veterán
esetleg jó ár esetén eladó lenne egy 400 GB-os samsung sata vinyó
-
SirRasor
addikt
Muhaha..eladó Icon7 T620 webkamera
Make Love not war!
-
PowerBuldog
veterán
ActionScript programozásban jártas valaki? Adobe Flash-ben kéne egy programot írni nekem ASAP!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
-Tsaba-
tag
Nokia 6610i-hez keresnék leginkább elő, de akár hátlapot is.
-
klewy
aktív tag
Hello.
Keresek:
Van valakinek eladó Nokia XpressMusic 5310-ese?Rózsaszínűn meg lilán KÍVÜL minden érdekel.
Nem baj, ha nem független.Illetve eladnék egy Sony Ericcson V630i-t.Vodás, 2 GB m2 memória kártyával, töltővel.
Megkímélt.Árat mondjatok Ti.Privátban légyszi! Köszi
music4ever
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz CSorBA #24682 üzenetére
Egy 256-os immár nekem is van eladó.
Az van ráírva hogy "SEITEC 184DR256M338,SE,PH40 256MB DDR~333MHZ-CL2.5 0303-0260M-3112"
Mennyit is érhet? Legyen mondjuk 1000forintOly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
CSorBA
őstag
Ha itt tartunk, ismerősöm keres 512Mb/400as DDR1 et És van eladó 256Mb/400asa, de persze mielőtt megvette az 512eset, csak utána eladó..
-
Kyle Katarn
csendes tag
válasz LordVader80 #24678 üzenetére
igyekszem észbentartani, nagyúr!
-
Zoli1222
addikt
válasz Kyle Katarn #24677 üzenetére
DDR2 vagy DDR1-es?
-
LordVader80
őstag
válasz Kyle Katarn #24677 üzenetére
Nem tudod, hogy a cigi kiment a divatból?
May The Force Be With You!
-
őstag
Hali!
Én is fájó szívvel nézegetek 2db 512/400-as RAM-ot amelyek még párban is vannak (de sajnos ECC-sek)Üdv:Attila
-
ALI_G
veterán
válasz Kyle Katarn #24672 üzenetére
Hát "működik", bár windows nem ment fel vele
-
ALI_G
veterán
válasz Kyle Katarn #24670 üzenetére
kicsit hibás is jó?
-
Kyle Katarn
csendes tag
Még mindig keresek 512MB DDR-t.
-
ALI_G
veterán
ezen kívül van gokart pálya szeged környékén?
-
Rhino666
addikt
Ruhák:
Adidas Original bőr cipő 41-es 18k
Big Star Johnny 001 38-as farmer 9k
Big Star Jacob 955 38-as farmer 9k
Mustang 35-ös/38-as fehér farmer 8k
Mustang 44-es sötétkék farmer 9kKérésre küldök képeket/pontos méretet!
Mobilok:
Siemens A55 (használt, pannon) 2k
Nokia N70 (használt, független) 20k
LG KG810 (használt, független) 23k
Nokia 8800 Arte klón (használt, független) 40k
Blackberry 8110 Pearl (használt, független) 60kMinden telefon karcmentes, hibátlan állapotú.
Lejátszók:
Cowon iAudio U5 4GB (fehér, szürke csíkkal) 23k
Cowon iAudio A3 30GB (fekete, szürke kávával) 73kÚjak, bontatlanok, gyári tartozékokkal, egy év garanciával!
Hardverek:
Creative Inspire P580 5.1 hangfalszett 5k
QStarz BT-Q800 Pro Bluetooth GPS vevő 8kEgyebek:
Fülhallgató párna (3pár/csomag) 520Ft
Ricoh mini DVD-R vastag tokos 300Ft/db
SwissGear Impulse 15,4" notitáska 10k/db
Nokia AC-4X töltő (új, angol dugós) 1,5k
Notebook tápkábel (új, USA dugós) 1,5k
Mobil tartozék pack (régebbi, 73db-os!) 15k2025 - a szólásszabadság halála
-
CSorBA
őstag
Rolly, Rhino, köszi az ajánlatokat, de nem szándékozom venni, csak nézegettem a hirdetéseket és akkor akadt meg rajta a szemem. (gondoltam h. 8ért úgysem adja ide)
Amúgy nagyon jól elvagyok a Genius Ht5000esemmel.. (no meg persze a fülesemmel) -
regvoltrossz
aktív tag
válasz Kyle Katarn #24648 üzenetére
Szia! Én most vettem Mc clode-tól. 24514-es hozzászólás.
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Old fox
tag
-
veterán
Esetleg nekem van egy Genius HT5.1 3600-asom eladó 10.000 Ft-ért (a baja annyi, hogy a tápja zúg, szét kell szedni a mélynyomót és meghúzni a táp csavarjait / újralakkozni, s akkor ok lesz)
-
CSorBA
őstag
Rájöttem a tuti frankóra
Srác összegyűjti a rendeléseket itt
Aztán majd Ő megrendeli onnan a webshopból akciósan és majd az lesz a haszna 25k- felett már szállítási költség sincs, hoppá -
CSorBA
őstag
Jut eszembe Vader...
A netemmel *kopp*kopp*kopp*, minden rendben.
-
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #24656 üzenetére
Hát akció nélkül sem eget rengető az a 400HUF
Vagy lehet, nekem az felvetésem kezd megdőlni, hogy a hardveraprón a dolgokhoz, olcsóbban, lehet hozzájutni...
-
CSorBA
őstag
Egyes emberek hardveraprón miért árulnak olyan dolgokat újként, amiket drágábban kínálnak még a gyártó hivatalos webshopjában meghirdetettnél is?
-
SirRasor
addikt
válasz Old fox #24646 üzenetére
Thx, de TRÓPUS lemezkékkel és nem HCl-el táplálom a halaimat
Rhino hát ez egy ilyen dolog. Reklamáltunk, de igazából xartunk is bele, nehogy beszóljanak miket töltünk le. Aztán router berakása miatt kellett új modem és azzal meg is javult a dolog. Azelőtt switch(HUB)-el osztottuk a netet, hát az mekkora egy trágya volt istenem...
Make Love not war!
-
Kyle Katarn
csendes tag
512MB-nyi DDR1 400/333 ram érdekelne, akinek van bombázzon ajánlatokkal
-
SirRasor
addikt
Hát ez így nem hangzik valami jól, de eddig még mindig ez áll nyerésre, mert a legolcsóbbat kell kiválasztanom neki. Minden más csak mellékes. Mondjuk ilyen kis hibák akármelyik szolgáltatónál előfordulnak. Nekünk másfél évig a 4 Mbit helyett csak 2,7 jött át és nem tudtak mit csinálni.
Jaj tudom mit akartam reggel! Valakinek van fölöslegessé vált algaevője akváriumba?
Make Love not war!
-
őstag
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #24639 üzenetére
Ellenvélemény: egy ismerős pont a Budapesti körúton lakik, és pont tvnetwork internetet használ(na), 8 megás rendszerint 4-gyel száguld, már ha van, ingadozik a sebesség folyamatosan, ping 100-300ms között, és isimerősük is van "odabent" aki nem tud ezen segíteni, mert ez ilyen.. Volt, hogy mikor sokadszor is ott voltunk, nem tudtunk egy weboldalt megnyitni, és ez ment minden alkalommal. Csodálkoztam, hogy ennyi gond amit ott látok 3 óra alatt, nekem 3 év alatt sincsen. (T-home) A hiba nem nála van, hanem a központban, amit 4-5 hónapja képtelenek végérvényesen elhárítani.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zolynet
veterán
Life is too short to stay stock!
-
SirRasor
addikt
Icon7 T620-as webkamera kell valakinek? Tegnap vettem 10900-ért és szép a képe meg minden, DE sötétben szaggat a videó, mert kevés a fény (mert modern CCD-s és nem régi CMOS-os...csodás, mi?) Amúgy tud 1600x1200-ban 30 FPS-el videót felvenni, ha van neki elég fény. Mivel csak 1 napos, 9,5k-nál kevesebbért nem válnék meg tőle.
Más: egy barátom a budapesti körúton szeretne magának internetet beköttetni. 3990-ért láttam 2 Mbites KORLÁTLAN netet a t-offline-nál 1 éves hűségnyilatkozattal. Esetleg tudtok más (kevésbé ismert, esetleg új) szolgáltatót, ahol kevesebből kijön korlátlan adatforgalmú net? A sebesség az mind1.
Igazából csak azt felejtettem el, amiért írni kezdtem ide...na majd legközelebb
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz LordVader80 #24630 üzenetére
ha kicsivel hamarabb találod ki akkor a tőkédből vehettél volna egy F1 -es csapatot
nem vagyok tökéletes
-
őstag
Üdv:Attila
-
Rhino666
addikt
Akkor még épp időben romlott el a telefonom.
2025 - a szólásszabadság halála
-
CSorBA
őstag
A fekete vödör-szerű maszk nem volt ügyfélbarát?
Hűű, jó lehet majd ez az F1 móka, várom én is
-
Rick4
félisten
Remélem a Film+ előtt ülsz...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Hű, ez nagyon tuti ajánlat, asszem el is fogadom, ketten mennénk a párommal (ez 3 normál ember helye). Majd kitalálunk valami borravalót rá..
Egyébként miért mondtál fel?
[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
Felmondtam május 15-tel úgyhogy pont az a hétvége előtt pénteken lesz az utolsó munkanapom, vagyis általában azt már kiadják szabira.... mármint a ki nem vett szabikat, meg a csúsztatásokat....
Szóval ha valaki tud valami jó állást szóljon. De még inkább szeretnék beszállni egy kis tőkével valami okos dologba, szóval ha valakinek ilyen ötlete van, az is szóljonszerk: ja, ha nem szeretsz lökdösődni, gyere fel anyumhoz majd, Dózsa utca 2, Régi Hungáriával szemben, erkélyről nézheted velem az autókat
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #24625 üzenetére
Amíg odabent a klímás helységben kötöd a szerződéseket kábeltelóra, addig én odakint fogok izzadni, meg lökdösődni, meg a szakadt dobhártyámat fájlalni. hidd el, jobb lesz neked...:-)
-
LordVader80
őstag
-
őstag
Hali!
15"-os LCD monitor (külső 12V tápos)10k-ért eladó!Medion típusú.A talpa hiányzott azt én gyártottam hozzá,a kávája egy kicsit sárgult.Üdv:Attila
-
pmheros
őstag
hátha valakit érdekel:
Internettörténeti kiállítás nyílt Szegeden, nem tudom van-e még, épp csak most olvastam a cikketnem vagyok tökéletes
-
veterán
válasz ErőVarázsló #24615 üzenetére
nekem a 4650 tetszene az már játékra is elég , ... nekem a 3650-es a call of dutyt 15 framen vitte full hd-s feldontásban ...
videókkal nekem a 3650-essel semmi gondom nincs
-
Rick4
félisten
válasz ErőVarázsló #24618 üzenetére
Jó cucc, hidd el..
-
boba6
senior tag
válasz ErőVarázsló #24610 üzenetére
hali
LG 1730S
1db lila subpixel? hiba
15k?
privi akart lenni, de mostmár itt marad[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz ErőVarázsló #24612 üzenetére
4530 vagy. 4650
l3650
vagy akár 9400Gt
ezk közül vki vmit?nem akarom hogy atomreaktor gőz gép hangja legyen
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Rick4
félisten
válasz ErőVarázsló #24612 üzenetére
Ha cpu kódolással nézed azt a filmet, akkor tökmindegy, milyen videokari van a gépedben. Ha nem akarod terhelni a CPU-t, akkor vegyél bele jó erős VGA-t, és cserélj kodeket.
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Kyle Katarn #24611 üzenetére
hát van nekem is egy gt-m
blueray cuccokat akrnak nézni a gépen ezért vmi komolyabb kéne a gyorsítás miattMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Kyle Katarn
csendes tag
válasz ErőVarázsló #24610 üzenetére
Egy Inno 6800GS gyenge volna neked?
-
ErőVarázsló
aktív tag
Keresek:
Monitort 17-19" TFT mind1 milyen arányú 17k-ig
PCI-E VGA-t 1900GT/XT/XTX vagy 8600GTS vagy hasonló kategória11k-ig
passivan lenne a legjobbmai vagy holnapi átvétellel
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
partymaci
aktív tag
eladó:
Nagy server torony pc ház/akár modding alanynak is kiváló - 2500 huf - kep va,n privizz
Mpio ML100 Mp3 lejátszó 2Gb - 4000 hufHa nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Petikecske
csendes tag
Hello!
Keresek PCI-E VGA-t!
2 kritériumnak kell megfelelnie:
1. Minél olcsóbb
2. Legyen rajta s-video out!Ajánlatokat privátban kérnék!
Köszönöm!
Üdv!
-
Rick4
félisten
Nem tudjátok, valakinek nincsen eladó ruhája, cipője, meg telefonja? Úgy vásárolnék már pár dolgot...
-
őstag
válasz bolcsodal #24599 üzenetére
Hali!
Köszi az infót de a Fujitsu-val előitéleteim vannak.Volt már egy C19-es monitorom a képe az valóban tökéletes de az elektronikája az hulladék.10k-ért cseréltek ki benne egy stabilizátor IC-t Pesten és rá 2 hónapra megint csak behalt,aztán eladtam alkatrésznek.
Van egy 15"-os Medion monitorom(LCD) ami már olyan öreg,hogy az eredetileg csont színú kávája már citrom sárga az eltelt évek miatt de még mindig dolgozik pixel hiba mentesen.Csak a szemem már fáradékonyabb és azért szeretnék egy nagyobb monitort venni.De azért sokat sem akarok rászánniÜdv:Attila
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy ruhás topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Commodore 64
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest