- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Hol lehet Szegeden öltönyt kapni? Tud valaki jó üzletet ajánlani? Ahol esetleg igazítást is vállalnak?
Köszi!
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Normális riasztós boltot tud valaki Szegeden? Konkrétan mágneses (reed-patronos) ajtónyitás érzékelőt keresek, ilyesmit:
http://www.dsline.hu/vmchk/behatolasjelzo/aleph/feluletre-szerelheto-nyitaserzekelok.html
Mondjuk jó lenne ha lenne webes árlistájuk, és az 1-2e Ft-os érzékelő helyett nem akarnának rámsózni egy 100k-s riasztórendszert.... mert én ugye biztos nem értek hozzá
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #43819 üzenetére
Mennyiért adod a modemet?
-
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #43815 üzenetére
Ha megtalálod, beadod bobához?
(azt elfelejtettem írni, független, vagy vodás jó csak..)
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Huawei E220-at keresek.
Esetleg, valaki tudja, mostanában milyen modemet adnak a vodás feltöltőkártyás mobilnethez?
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
- Canon Pixma IP1500 nyomtató ingyen elvihető (évekig nem volt használva, a fejek minden bizonnyal beszáradtak.Tehát alkatrésznek való, vagy ha valakinek van kedve kitisztítani a fejeket...)
- Keresek valami PCI vagy PCI Express hangkártyát, kicsi pénzért (akár a legszutykabb C-Media is jó, csak szóljon)
Petya
-
_Petya_
őstag
Eladó CPU-k:
- Athlon XP 1800+ S462: 1 tábla csoki
- Athlon64 3000+ S939: 2kMindkettőhöz ajándék cooler
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Szegeden hol lehet normális minőségű szerelt audio kábeleket venni? Vagy akár normális szerelhető csatlakozót, megszerelem én magamnak, de sajnos a boltok többsége a kínai sz*rt árulja.
Konkrétan 3m-es 3.5 stereo jack - 2 x 6.3 mono jack kábel kellene.
A Műszaki Pincében nem volt ilyen, átalakítókkal meg nem akarok szenvedni...
Valakinek van ötlete?
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
_Petya_ #40627 üzenetére
Szia!
Most jut eszembe, évek óta a szekrényemben porosodik egy ugyanilyen nyomtatóm, keveset nyomtattam vele, így beszáradtak a fejek (viszont a használt tinta tárolója biztosan porzik
, a számlálója szerint is)
Ha van kedved a kettőből összesakkozni egy működőképeset (gyakorlatilag az enyémbe átrakod a tiédből a fejeket meg a tintapatronokat), akkor megboltolhatjuk. Keress meg privátban.
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Használt, kicsi tápot keresek, kicsi pénzért
üdv,
Petya -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Elektronikai szakik! (Old Fox esetleg?)
Szükségem lenne 6-8 db 4,7nF-os Stiroflex kondira. Bontott is jó.
Esetleg akad valakinél elfekvőben?
üdv,
Petya -
_Petya_
őstag
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Szegeden hol érdemes memóriakártyát venni matrica, meg mindenféle sarc nélkül? 4 vagy 8 gigás microSD(HC) érdekelne.
Továbbá én is keresek használt biciklit. Esetleg olyan boltot/szervizt ismer valaki, ahol lehet használt bringát kapni?
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Keresek olcsó PCI-Express-es VGA-t, ami tudja az 1366x768 (1360x768?) felbontást.
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #30843 üzenetére
Küldtem neked privátot, nem kaptad meg?
-
_Petya_
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlatokat, sikerült találnom TFT-t.
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Keresek 15" vagy 17" TFT monitort.
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
pschio #29872 üzenetére
Vagy csinálsz 3 szakaszt, és csak a középsőt oldalszámozod.
De amúgy Word-ben írni szakdogát, vagy bármilyen 5 oldalnál hosszabb komolyabb doksit..
Kizárólag szívás lesz vele. Érdemes megtanulni LateX-et használni, nem csak matekos/informatikusoknak.
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #29728 üzenetére
Hello!
Van még a winyóból? Vagy mostanában lesz? Ismerősöm érdeklődik
Nincs itt regisztrálva, ha adsz valami kontaktot (mail, telszám), akkor megadom neki, és megkeres majd.
üdv,
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #29657 üzenetére
Köszi, jó lenne, nyugodtabb vagyok ha tudom hogy él rá az IBM gari
Egyébként jók, a Hitachi gyári tesztprogramjával tesztelem, az egyiken már végigment az advanced test, hibátlan. A másikat most tettem fel tesztre.
Ezen tesztek után meghajtom őket, kíváncsi vagyok mit tudnak.
üdv,
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #29607 üzenetére
Biztos hogy HP oldalt akartál írni? Nem IBM-re gondolsz?
Én az IBM-nél néztem, FRU number van rajta, de kér még valami type code-ot is, ami 4 jegyű szám. Ilyet nem látok rajta. Meg tudod írni mi ez a 4 jegyű kód?
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
PowerBuldog #29447 üzenetére
Ez egy egyszerű dinamikus programozási feladat, semmi más nem kell hozzá, csak amit előadáson vettetek.
Gondolkodj, hogyan tudod a problémát visszavezetni egyszerűbb részproblémákra, hogyan függ a nagyobb probléma a nála kisebb "méretű" részproblémáktól. (tehát hogyan tudod a dinamikus táblát tölteni)
Ennyi segítséggel bőven meg lehet írni 2-3 óra alatt.
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #29430 üzenetére
privát ment
-
_Petya_
őstag
válasz
ErőVarázsló #29430 üzenetére
Hello!
Az IBM winyóból van még? Lehet hogy érdekelne.
(privát akart lenni, de mindegy
)
Ez a helyszíni cseregarancia hogyan működik? Ellenőrizhető valahol?
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
WindyJoe #29363 üzenetére
Megnéztük boba töltőjével, azzal se ment, ráadásul kiderült, hogy nincs is benyomódva, mert az övén is ugyannolyan mélyen van.
Tehát most akksit keresek próbára. Van eseteg valakinek HP nx7400-a, aminek az akksiját meg tudnám próbálni a gépemmel? (10.8 V, 43 Wh, 6 cellás)
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
WindyJoe #29345 üzenetére
Nekem HP nx7400-am van, és potosan olyan töltőm amit itt linkeltem, erről azt írják, hogy nem 1-Wire memóriachip van benne, hanem csak simán egy 390 ohm-os ellenálláson keresztül a pozitív tápra van kötve a középső tű.
A memóriachipes cucc bár szemétség, de azért valahol érthető, és indokolható. Node egy sima ellenállás?
Bár, ha esetleg a nagyobb tápegységekben ez más értékű, akkor lehet értelme..
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
Old fox #29321 üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy ennek így mi értelme? Régebbi gépeken, ill másik típusoknál most is 2 érintkezővel megoldják.
Annyira nehéz érzékelni, hogy külső tápról, vagy akksiról megy a gép?
Ez valami új őrület lehet, mert a legújabb Lenovokban is ugyanilyen csatlakozót látok..
ps. bobával megbeszéltem, tud kölcsönadni nekem egy töltőt, szóval emiatt már ne írjatok
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Ilyen HP laptop töltőt keresek egy próba erejéig. Fizetségként sör csoki, stb.
(Az enyémben visszanyomódott a középső vékony tű, valószínűleg emiatt nem tölti az akksit, amúgy a gép megy vele.)
Ha valaki tud nekem segíteni, írjon ide, vagy privát üzenetben.
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
mgoogyi #29229 üzenetére
Felhívod az ADSL szolgátatódat, és ők adnak ,valószínűleg ingyen.
Feltételezem, hogy amikor ADSL-t köttettél, nem kértél telefont, most pedig mégis előfizettél rá. Elvileg automatikusan ki kellett volna menniük, vinni egy szűrőt.
Ha nem így van, akkor írd meg pontosan mit szeretnél.
Petya
-
_Petya_
őstag
válasz
Ted_Beneky #28014 üzenetére
Hello!
Nekem jó tapasztalataim vannak Illés Tiborral. Igaz hogy mi egy wifi antenna felszerelésével bíztuk meg, de maximálisan korrekt volt, szakmailag is hozzáértő.
Én ajánlom!
üdv,
Molnár Péter -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Laptop szervizt keresek Szegeden.
A hibajelenség: közel 3 éves HP nx7400, eddig 1 órát simán kibírt az akksi, most viszont egyáltalán nem tölti (az akksi teljesen hideg marad), viszont töltőről simán megy.
Esetleg hibás nx7300/7400 is érdekelne, ha jó az alaplapja.
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Meg tudj nekem valaki mondani, hogy van-e Szegeden Videoton márkaszerviz? Vagy egy olyan szaki, aki tart/rendel Videoton erősítőhöz alkatrészt? (egy régi EA 7386 S-hez kellene hangerőszabályzó poti, sztereo, 2x5 láb, 2 loudness kivezetés/csatorna, 100k, lineáris)
üdv,
Petya -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Tudna neked valaki ajánlani Szegeden olyan boltot, ahol lehet bútorlapot méretre vágatni? Lehetőleg olcsón
üdv,
Petya -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Keresek 15m-es DVI-I kábelt. Van ötletetek, hogy hol lehet ilyet venni? Akár Bp-ről, postázással...
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Még mindig keresek 2 db kicsi (40-80 GB) PATA winyót.
Csak olyat keresek, amit a gyári diagnosztika jelez hibátlannak, nem a HD Sentinel, és hasonló marhaságok.
üdv.
Petya -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Keresek 2 db kicsi (40-80 GB) winyót. Használt is jó, ha a gyári diagnosztika hibátlannak látja.
Ha lehet privátot írjatok, mert ritkán olvasom a fórumot.
üdv.
Petya -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Bocs az offért:
Szegeden hol van olyan bolt, ahol parabola antennához tetőre való árbocot lehet kapni? (5 GHz-es Wifi-hez kell, de az árboc feltételezem ugyanolyan, mint amit a TV-s parabolához árulnak. Szóval tudtok mondani szegedi parabolás boltot?)Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hol lehet 100m-es tekercs fali UTP kábelt kapni? (Nagyobb tekercsből letekert 100m nem jó, mert összegubancolódik, és onnantól kedve ember nem bogozza ki..)
Esetleg valakinek van megmaradt kábele, ami legalább 100m (és tekercsen van)?
Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem valami olcsó AGP-s videokártya, netezős, szövegszerkesztős gépbe (3D teljesítény, ilyen-olyan kimenet lényegtelen)
Ha valakinek van, dobjon meg egy privát üzenettel.
Petya
-
_Petya_
őstag
Hello!
Olcsó AGP-s VGA-t keresek (kb gefoce2mx400, geforce4mx440, ati radeon7000 kategóriát)
üdv.
Petya
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gamepad
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged