- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Aktív témák
-
LÁZ
addikt
Adata xpg 1866+ eladó, vagy csere 8gigás adata, vagy corsair kitre
-
LÁZ
addikt
570 gtx-et keresek 60k-ért vasárnapig
-
LÁZ
addikt
maximus 3 formula érdekelhet, beszámítolással, vagy vkinek egy p7p55d?
-
LÁZ
addikt
64 gigás ssd-t keresek 150es raptor (100/100) beszámitással..
-
LÁZ
addikt
X10i-t keresek nem aranyárban, független vagy vodás érdekel
-
LÁZ
addikt
keresek előlapi ventiszabályzót, min 4 ventinek, nem aranyárban, illetőleg mi a legegyszerübb módja egy win7 költöztetésének másik vinyóra?
ps. a telepitést, mint olyat, szeretném elkerülni a gyengébbek kedvéért
-
LÁZ
addikt
keresek másfélterrás vinyót max 9-10kig, de inkább 9ig, elsőSÖRben keveset futott érdekel, gari előny
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #46455 üzenetére
küldök neked egyet ezeröté, igaz még a régebbi fajta, a simkártya sarkából le kell nyisszantani egy picit.
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
WD raptor for szél, 74 gigás sentinel 100/100as 653 napos, 1.5 terrás vinyóra rádobnék 5k-t, terrásra max 2-t, egyébiránt 7k.
-
LÁZ
addikt
Keresek a napokban 20-25k között nokia telót, jó állapot, tartozékok feltétel, illetve Tré mobilos kell, vagy független, ajánlatok személyesen 11es stand szécsényi tér 1pohár bor társaságában.
Erővarázsló... ment pü
-
LÁZ
addikt
Közérdekű közlemény, péntektől ögén borfeszt, várok minden vállalkozókedvű, italozni vágyó kollegát, ph-soknak az első pohár free ofkorsz
btw, qrva sz@r időt mondd 7végére
-
LÁZ
addikt
Köszöntem az infokat
Lomok:
AM2NF3-VSTA 4,5k
Sempron 3200+ 4k
Samsung 740N 10k
ajcsi 512 samu ddr2egyben 20k, ha postázni kell, ha nem 14.étől szegeden személyesen 17k
-
LÁZ
addikt
Keresek wifis nyomtatót, ha lehet multifunkciósat( szken,fénymásolás,nyomtatás), elsősorban lézert, bár ntom, lehet ebben a kategóriában már csak ilyenek vannak.
Akadna némi hardver árcsökkentés végett: 17es pixelhibamentes tft, agp-s lap procival memóval, asszem vmi amd-s, pontos tipus hnap.
A maradék cuccok ofkorsz eladók is, hnap pontosítok.
-
LÁZ
addikt
Ilyen csati kellene nekem 1-2 db, de 1 mindenképp, nem kallódik vkinél a fióksarkában, vajh?
Fizeccség gyanánt majd jól megitatom kb 1 hónap múlva a borfeszten
vagy mi elosztós is jó, a lényeg, hogy házventit a tápra tudjam dugni, mert az alaplapon tele az összes csati..
-
LÁZ
addikt
X38-DS4 vkinek? ddr3-as kit csere érdekelhet, vagy vmi full tower házba beszámitolás, vagy haf 922be...
-
LÁZ
addikt
E8500+Gpower2pro, X38-DS4, 1066os Dominator kit 2x2 giga for szél
Ha egyben viszed, ajcsi a hütő, postát állom, illetve beszámittatnám HD5870-be, vagy I5-750be.
-
LÁZ
addikt
Maximus II, E8500,5850,Dominator kit,Chieftec 650 Modular, Thermaltake V9 Black Ed. for szél...
-
LÁZ
addikt
T-mobile UK hálózatos X10 MINI PRO gyári cuccaival karcmentesen eladó. 38k.
-
LÁZ
addikt
ELADÓ SALLANGOK:
Smc usb wifi stick
ASROCK AM2NF3 VSTA
Sapphire 9600pro 128mbyte
Fekete magyar bill.
3200+ Sempron + cooler
syncmaster 740Nha több minden kellene, akad némi engedmény, meg egy 512es ddr2 + dvdrom gratisba..
-
LÁZ
addikt
Keresek x10 mini pro-ba 6-8 gigás mikro sd kártyát, illetve eladó a gyári 2 gigás, illetve egy 1 gigás kártya, amit adapterrel használtam w800i-hez.
-
LÁZ
addikt
x10 mini pro-hoz keresek szakavatottat aki függetlenitené, vagy csináldmagad manualt
-
LÁZ
addikt
Smc usb wifi stick 2k
ASROCK AM2NF3 VSTA 5k
Sapphire 9600pro 128mbyte 6k
Fekete magyar bill. 1k
3200+ Sempron + cooler 5kha egybe köll, ajándék noname 512 ddr2
jja, van itt egy noname 400w-os táp is
-
-
LÁZ
addikt
SMC USB WIFI STICK ELADÓ..
-
LÁZ
addikt
SMC usb-s wifi stick-et cserélnék TP-LINK usb-s wifi stickre, vagy ha tudja a titkot valaki, hogy hogyan tudom működésre birni ezt a fost win7 alatt
, privizzen.
btw az smc xp-s masinákon pöccre megy, netet is megtalálja, de nálam b@szik működni, postát állom, mivel az életem oly fordulatot vett, hogy el kellett költözzem szegedről...
-
LÁZ
addikt
usb-s wifi sticket keresek szombat délelőttig, nem aranyárban..
-
LÁZ
addikt
Keresek egy 100cmx65cm-es paraméterekkel rendelkező dobozt....
-
LÁZ
addikt
Kiadó szoba a Hont Ferenc utcában, fullosan felszerelt lakásban, részletekért pü
-
LÁZ
addikt
illetőleg keresek terrás vinyót korrekt áron, gar nem létszükséglet, de jó, ha van.
-
LÁZ
addikt
min.750gb-os vinyót keresek egy formázás-adatmentés erejéig, sajna pluszba nincs ennyi szabad helyem..
-
LÁZ
addikt
nem volt itt vkinek egy x10mini vagy mini pro-ja eladó? e
@Soja: haver 3k-ért sztem kölcsönadja simán
-
LÁZ
addikt
Kiadó szoba Makkosházán kaució nélkül, felszerelt lakásban, részletekért pü
-
LÁZ
addikt
válasz
Rommel6600 #39247 üzenetére
ejj, ha dolgozói lenne...
-
LÁZ
addikt
válasz
madstunt #39234 üzenetére
a pics@f@sz önnön magam szitokszava, amivel a jelen körülményeimet illettem, illetőleg azok változási esélyének realitását, hogy finom legyek...
btw, remélem hétfőn jófajta infokkal tudsz majd szolgálni
ps. a fogyásra, mint jelenségre reagáltam, de leginkább csak magamban beszéltem, és ez posttá manifesztálódott...
-
LÁZ
addikt
Tudja vki, hogy hol lehetne egy jót ping-pongozni szegeden, esetleg ha van vkinek asztala, szívesen kihívnám egy pár meccsre
-
LÁZ
addikt
Változatlanul keresek kiadó szobát szegeden, az eddigi versenyzők elvéreztek sajnos
és WD Raptor vinyót is 80 vagy 150 gigássatat e.
-
LÁZ
addikt
Keresek satás 1 Terrás vagy a körüli vinyót, lehetőleg újat, de mindenképp 100%-os sentinelest, esetleg vmi gyorsabb raptorféle is érdekes lehet, mivel windózkának kéne..
-
LÁZ
addikt
ehh, lemaradtam a szerk.ről
35k-ig keresek laptopot
-
LÁZ
addikt
Albit, kiadó szobát keresek lehetőleg nettel-kábeltévével....bár némileg sürgős, ugyhogy minden variációt meghallgatok, jó tömegközlekedés is előny
-
LÁZ
addikt
Albit, kiadó szobát keresek lehetőleg nettel-kábeltévével....bár némileg sürgős, ugyhogy minden variációt meghallgatok, jó tömegközlekedés is előny
-
LÁZ
addikt
válasz
pintyesz #38811 üzenetére
tán emígyen bár nem vagyok biztos benne
ps. bár, ha telepítésnél engedi azzal a seriallal felrakni, akkor nem lehet para.
-
LÁZ
addikt
AGP-s végéa érdekelne 3k-ig...back to the old times
-
LÁZ
addikt
válasz
kalmarattila #38784 üzenetére
ha komolyabb készletekben gondolkozol, akkor egyértelműen ebay, a 10030-am 70be volt a bolti 150-200 helyett
, ha vmi közepesben akkor ott a vatera meg a teszvesz, meg a kockabolt, nekik jó akcióik szoktak lenni.
-
LÁZ
addikt
Ánusz A7N8X vagy hasonló alaplapot keresek , azé használható legyen ám
-
LÁZ
addikt
szeptemberi dolgozói bérletet keresek áron alul
-
LÁZ
addikt
Kedd esti, vagy szerda délelőtti fuvart keresek Pestre
-
LÁZ
addikt
Szeptember 7.-én 18.00 után mennék Pestre, esetleg ha vki ótóval jár arra, csatlakoznék némi ellenjavadalmazás fejében
-
LÁZ
addikt
XBOX360 mahinátor kollegát keresek, aki az update-ben otthon van, flesselt box esetén, priv me
-
LÁZ
addikt
Keresek Pénteki napijegyet a SZIN-re óccsóért
-
LÁZ
addikt
Sürgősen keresek ismerősömnek 1,5 szobás lakást vhol a városban
ASAP
-
LÁZ
addikt
Amd Athlon XP 3200+ proci socekt A (462)
1Gb DDR1 Ramwanted, illetve szeptemberi dolgozói bérletet is keresek majd, áron alul
-
LÁZ
addikt
Amd Athlon XP 3200+ proci socekt A (462)
1Gb DDR1 Ramwanted..
Aktív témák
- E-book olvasók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Monitor hiba topik
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest