- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Aktív témák
-
-
-
-
-
Alex123
senior tag
-
SirRasor
addikt
Jöttél volna velünk!
Direkt felkészültem lelkileg arra, hogy hajnalig fent leszek és úgy megyek be pénteken dolgozni, de akkor is megnézzük a hulló csillagokat! Kezdtünk a töltésen, ami a sárgánál van, onnan meg a töltésen gyalogoltunk kifelé a városból, de a 73-as buszforduló magasságában, ahol a beton szakasz kezdődik a töltésen, megálltunk, és néztük picit az eget a vihar miatt.
10-20 perc után meg inkább visszafordultunk nehogy elázzunk, de láttam 2-t is addig. Azért nagyon kár, hogy pont ezen a napon volt ilyen az ég, de hát ezzel nem igazán lehet tenni semmit se.Viszont érdekes volt látni, hogy minél messzebb mentünk a város fényétől, annál jobban lehetett látni a kisebb villámlásokat is, majd olyan szintre emelkedett a dolog, hogy másodpercenként 2-3 villámlást számoltam. Persze a vihar is közeledett, de visszafelé már lementünk az utcára, és ott már a piciket egyáltalán nem lehetett észrevenni.
edit: egyébként picit félelmetes kettesben sétálni a tök sötétben. Össze kéne beszélni máskor, mert ha innen más is jönne nézni, akkor kevesebb eszközt vinnék magammal személyes védelem gyanánt
Ti hova mentetek volna ki nézelődni?
-
partymaci
aktív tag
-
boba6
senior tag
-
-
-
-
"szegeden vajon hol lehet relatív olcsón kerékpárra szerelhető tatyókat kapni? 1 kéne a csomagtartóra, 1 meg a kormányra, lesz egy balcsi tourom, hervisbe néztem, de no nothing..."
Ha találsz olcsón engem is érdekelne. Jó pénzért sok van. Nekem valami fix kellene hátra, amit lezáráskor is fent hagyhatok és nem tudják ellopni. Mint a postás cucc, csak kisebb.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Anime filmek és sorozatok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest