- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
-
-
-
-
Alex123
senior tag
-
SirRasor
addikt
Jöttél volna velünk!
Direkt felkészültem lelkileg arra, hogy hajnalig fent leszek és úgy megyek be pénteken dolgozni, de akkor is megnézzük a hulló csillagokat! Kezdtünk a töltésen, ami a sárgánál van, onnan meg a töltésen gyalogoltunk kifelé a városból, de a 73-as buszforduló magasságában, ahol a beton szakasz kezdődik a töltésen, megálltunk, és néztük picit az eget a vihar miatt.
10-20 perc után meg inkább visszafordultunk nehogy elázzunk, de láttam 2-t is addig. Azért nagyon kár, hogy pont ezen a napon volt ilyen az ég, de hát ezzel nem igazán lehet tenni semmit se.Viszont érdekes volt látni, hogy minél messzebb mentünk a város fényétől, annál jobban lehetett látni a kisebb villámlásokat is, majd olyan szintre emelkedett a dolog, hogy másodpercenként 2-3 villámlást számoltam. Persze a vihar is közeledett, de visszafelé már lementünk az utcára, és ott már a piciket egyáltalán nem lehetett észrevenni.
edit: egyébként picit félelmetes kettesben sétálni a tök sötétben. Össze kéne beszélni máskor, mert ha innen más is jönne nézni, akkor kevesebb eszközt vinnék magammal személyes védelem gyanánt
Ti hova mentetek volna ki nézelődni?
-
partymaci
aktív tag
-
boba6
senior tag
-
-
-
-
"szegeden vajon hol lehet relatív olcsón kerékpárra szerelhető tatyókat kapni? 1 kéne a csomagtartóra, 1 meg a kormányra, lesz egy balcsi tourom, hervisbe néztem, de no nothing..."
Ha találsz olcsón engem is érdekelne. Jó pénzért sok van. Nekem valami fix kellene hátra, amit lezáráskor is fent hagyhatok és nem tudják ellopni. Mint a postás cucc, csak kisebb.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Milyen autót vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest