Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem 2 kollégám van, aki 40 év felett kezdett el Test Automationnel foglalkozni. Az egyik zenész volt, egy együttesben játszott, a másik a dioplomácia területén dolgozott. Mindkettő elment Java-t tanulni úgy, hogy semmi progtramozási ismeretük nem volt (meg amúgy IT-ban sem volt semmi), és most mindketten egész jól csinálják. De ehhez mindketten egy komoly tanfolyamon vettek részt, 10-12 hónapig, napi 8 órában. Persze ez nem mindenkinek sikerül, meg nem is olcsó, több százezer forint egy ilyen tanfolyam, és addig ugye nem is dolgozol. Bár a második felében ha jól tudom mindketten már gyakornokként dolgoztak, de az értelemszerűen nem jár nagy fizetéssel. Most mindketten medior szinten vannak, olyan 1-1,2 milliós bruttó fizetéssel (nem tudom pontosan, de kb ennyit kapnak a mediorok nálunk).
Összefoglalva. Igen, meg lehet csinálni, de vagy kell hozzá sok pénz tartalék, vagy pár évig minden szabadidőt a tanulásra kell fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest