Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TA68
őstag
Most hogy pár órát masszíroztam, azt kell mondjam egyre jobban tetszik. Kompatibilitási probléma nekem se hardverrel, se programmal idáig nem volt. Ha kinövi a gyermekbetegségeit, egy nagyon jó oprendszer lesz. Most nincs meg az az érzésem, mint a Win8-nál, hogy egy óra után a francba kívántam.....
-
LógaGéza
veterán
Öcsém gépén belakott 8.1-re update-el ment fel, minden programja megmaradt, és tökéletesen fut
De azért a csináltam a rendszerről előtte egy képet True Image-el
ViZion
CS6-ból csak az Encore-t használom, mivel nincs újabb (ugyebár Adobe szerint senki nem használ már DVD-t), a többiből sürgettem a CC 2015-re frissítést, ugyanis elég jó funkciók kerültek bele az általam használt programokba
-
Syl
nagyúr
Akarsz teleszemetelt asztalt látni? Csak erős idegzetűeknek!
Kb 10 éves a kép, egy barátom gépét szereltem át és mielőtt lementette a vackait, gyorsan csináltam egy screen capture-t az utókornak.(#32036) ViZion
>de hol írja, h 3. évad nem lesz?
-
mephi666
nagyúr
...vagy sokadik "új mappa" az asztalon
az is szép látvány meg okos dolog, amikor véletlenül van több partíció, de többtízgigányi adat az asztalon terpeszkedik és véletlenül semmi hely nincs a c-n
#32029: ja, csak amikor sorozatból teljes évad (jobb esetben mappában) meg 1-2gigás avi-k tarkítják, az más
-
Tim82
félisten
Én picit tartok attól, hogy ezek a Win 8.1-es, Atomos mini PC-k hamar kevesek lesznek a maguk 2 GB RAM-jával, meg bővíthetetlenek gyakorlatilag. Fogyasztásban persze verhetetlenek... csak épp nem megy a célcsoportnál annyit a gép, hogy érezhető legyen a villanyszámlán.
Nálam amúgy egy 775-ös konfig Xeon-osítása van soron apáméknak, mint olcsó megoldás filmezős/netezős/zenehallgatós gépnek egy 22" monitorral (771-es Xeon-okból vannak 50W TDP-s procik), meg van itthon egy GT520, ami talán még pár évig jó lesz flash/DXVA szempontból.
AMD/ATI vonalon úgy rémlik, a HD4*** szériától van teljes körű flash/DXVA támogatás. Low profile HD4350-ek vannak 3-4k között Hardveraprón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mesterséges intelligencia topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest