Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz TESCO-Zsömle #32361 üzenetére

Nekem Audigy 2 zs van és van hozzá fasza driver. Jobban is szól mint korábban.

Viszont engedjétek meg hogy kérdezzek, hátha kapok választ. Ebben a win10-ben alapból mindenhol azt látom hogy rendszergazda vagyok, viszont vannak olyan furcsaságok, hogy pár dologra rámförmed, hogy ehhez bizony rendszergazdai jogosultság kell vagy egyszerűen hibát ír ki hogy 'ezt te nem fogd megcsinálni ecsém!'

- Outlook adatfájlját SSD révén át szerettem volna rakni D meghajtóra, mert az egy HDD, azt tele irogathatja, ellenben k..vára nem engedi. Megadtam neki az újat, átraktam elsődlegesre, újraindítottam, pipa mellette van, de még mindig a C meghajtón lévő alap pst-t használja és semmit nem lehet csinálni. Mivel a Ds az alapértelmezett fájl, nem lehet törölni, mivel a C meghajtóét használja, nem lehet törölni.

- Program Files könyvtárba másoláskor vagy törléskor rendszergazdai jogokat szeretne. Nem tudom kinek kéne szóljak, apámnak vagy anyámnak vagy a polgármesternek?

- MSOCache mappát, install fájlokat nem engedi törölni! Nyílván ezt is a rendszergazdai cucc miatt.

(#32362) bullseye: Az a nagy furcsaság most mindenkinek ebben az új windowsban hogy semminek nincs kávája és ez zavaró. Mobilon sincs ugye, itt sincs már. Gombok sincsenek elválasztva, ablakoknak sincs meg a vékony kerete. Meg kell szokni, ne vegyük fel ezt hátránynak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés