- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #32361 üzenetére
Nekem Audigy 2 zs van és van hozzá fasza driver. Jobban is szól mint korábban.
Viszont engedjétek meg hogy kérdezzek, hátha kapok választ. Ebben a win10-ben alapból mindenhol azt látom hogy rendszergazda vagyok, viszont vannak olyan furcsaságok, hogy pár dologra rámförmed, hogy ehhez bizony rendszergazdai jogosultság kell vagy egyszerűen hibát ír ki hogy 'ezt te nem fogd megcsinálni ecsém!'
- Outlook adatfájlját SSD révén át szerettem volna rakni D meghajtóra, mert az egy HDD, azt tele irogathatja, ellenben k..vára nem engedi. Megadtam neki az újat, átraktam elsődlegesre, újraindítottam, pipa mellette van, de még mindig a C meghajtón lévő alap pst-t használja és semmit nem lehet csinálni. Mivel a Ds az alapértelmezett fájl, nem lehet törölni, mivel a C meghajtóét használja, nem lehet törölni.
- Program Files könyvtárba másoláskor vagy törléskor rendszergazdai jogokat szeretne. Nem tudom kinek kéne szóljak, apámnak vagy anyámnak vagy a polgármesternek?
- MSOCache mappát, install fájlokat nem engedi törölni! Nyílván ezt is a rendszergazdai cucc miatt.
(#32362) bullseye: Az a nagy furcsaság most mindenkinek ebben az új windowsban hogy semminek nincs kávája és ez zavaró. Mobilon sincs ugye, itt sincs már. Gombok sincsenek elválasztva, ablakoknak sincs meg a vékony kerete. Meg kell szokni, ne vegyük fel ezt hátránynak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest