Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz ML320 #8228 üzenetére

    Azokkal szigoruan csak a kollegak foglalkoznak, en mar nem mehetek ugyfelhez, papirom van rola. :DDD

    Egyebkent lisztes esetunk nekunk is volt egyszer, pizzeria ettermi penztargepe allandoan azzal indult, hogy bejott a programlicensz kero ablak (ami csak hardverkulcs hiba/hiany/serules, vagy lejart licensz eseten szokott automatikusan bejonni), es onnan egyaltalan nem lehetett tovabblepni.

    Kb. 5 kulonbozo hardverkulcsot beleprobaltak a kollegak, ugyanugy kerte a kodot, 4x le lett ellenorizve, hogy valodi-e a kod, tenyleg ahhoz a gephez tartozik-e, de minden stimmelt, de az ablak akkor is megjelent. :Y

    Mire kiment a harmadik kollega is, aki foleg hardverekkel foglalkozik, neki feltunt, hogy a gep az pont a pizzatesztat hajigalo szakacs mogotti lyukban van, mar teljesen hofeher az egyebkent fekete gep a mindenfele szallingozo liszttol.

    Aztan a gep oldalara szerelt programozhato billentyuzetet pont olyan szerencsetlenul zarta rovidre a benne levo sok liszt, hogy allandoan azt erzekelte, mintha a kodkero ablak billentyukombinacioja folyamatosan le lenne nyomva. (addig persze nem is tudtunk errol a kombinacio letezeserol :( )

    Kupakok leszed, liszt kiont, kupakok vissza, jeee mukodik, nem ker kodot.

    Azota be lett uvegezve a latvanykonyha mogotti ablak...

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés