Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dingdongkng

tag

válasz Vicoo #42903 üzenetére

Most akkor lehet hogy én vagyok noob, és okosítsatok ki ezekkel kapcsolatban

- Van még nem quadcore mobil i5? Én azt vágtam hogy évek óta nincs
    - i7-ből van 6 és 8magos. Nekem is van. Nem akkora mutatvány, vagy nem értem...
    - Ti szoktatok javasolni i3 és azalatti gépeket? Én sosem, több nagyon prózai okból. Egyrészt az ár/érték arány, mindig is az i5-nél volt. Ezért adnak el ennyi új gépet i5 brandinggel, mert az pont oda van pozicionálva. Most különösen dimenzióugrás van i3 és az i5 között a quadcore forradalom lévén. Nem adsz ki sokkal többet érte, de egy sokkal jobb géped van, amit adott esetben sokkal tovább tudsz használni. A másik meg, hogy az i3-nál még csakcsak, bár azért ott is keresni kell, de i3 alatt valami egészen szánalmas gépekbe szerelik ezeket a processzorokat.
    - Én is Dell-t és Lenovo-t szoktam ajánlani. Szintén nagyon prózai okból. A dellnél a 3 éves világgari az hatalmas ütőkártya, a lenovonál pedig a kicsi thinkpadek, az Exx és az Lxx szerintem nagyon jól vannak pozicionálva árban. A HP-val rettenetes tapasztalatom van, mindenki másnak, pedig (ne haragudjon meg mindenki más :D ), baromira nincs olyan kategóriás gépe amivel érdemes lenne egyáltalán kezdeni. Sajnos ASUS zenbookhoz volt szerencsém, sajnos szerintem nagyon gyenge a minősége. Nagyon bazárinak és filléresnek éreztem...
    -Ti ajánlanátok kisebb tápot? Minőségi tápokban alig van árbeli eltérés 500w és 350w között, ha meg a "büdös kölök" a nyári melón szerzett pénzéből lő hwapron egy rx480-at, akkor bele tudja tenni és működni, fog és mindenki boldog :D.

Én ezeket így látom, de mondom képezzetek :D

Új hozzászólás Aktív témák