Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dingdongkng
tag
Most akkor lehet hogy én vagyok noob, és okosítsatok ki ezekkel kapcsolatban
- Van még nem quadcore mobil i5? Én azt vágtam hogy évek óta nincs
- i7-ből van 6 és 8magos. Nekem is van. Nem akkora mutatvány, vagy nem értem...
- Ti szoktatok javasolni i3 és azalatti gépeket? Én sosem, több nagyon prózai okból. Egyrészt az ár/érték arány, mindig is az i5-nél volt. Ezért adnak el ennyi új gépet i5 brandinggel, mert az pont oda van pozicionálva. Most különösen dimenzióugrás van i3 és az i5 között a quadcore forradalom lévén. Nem adsz ki sokkal többet érte, de egy sokkal jobb géped van, amit adott esetben sokkal tovább tudsz használni. A másik meg, hogy az i3-nál még csakcsak, bár azért ott is keresni kell, de i3 alatt valami egészen szánalmas gépekbe szerelik ezeket a processzorokat.
- Én is Dell-t és Lenovo-t szoktam ajánlani. Szintén nagyon prózai okból. A dellnél a 3 éves világgari az hatalmas ütőkártya, a lenovonál pedig a kicsi thinkpadek, az Exx és az Lxx szerintem nagyon jól vannak pozicionálva árban. A HP-val rettenetes tapasztalatom van, mindenki másnak, pedig (ne haragudjon meg mindenki más
 ), baromira nincs olyan kategóriás gépe amivel érdemes lenne egyáltalán kezdeni. Sajnos ASUS zenbookhoz volt szerencsém, sajnos szerintem nagyon gyenge a minősége. Nagyon bazárinak és filléresnek éreztem...
-Ti ajánlanátok kisebb tápot? Minőségi tápokban alig van árbeli eltérés 500w és 350w között, ha meg a "büdös kölök" a nyári melón szerzett pénzéből lő hwapron egy rx480-at, akkor bele tudja tenni és működni, fog és mindenki boldog
.Én ezeket így látom, de mondom képezzetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), baromira nincs olyan kategóriás gépe amivel érdemes lenne egyáltalán kezdeni. Sajnos ASUS zenbookhoz volt szerencsém, sajnos szerintem nagyon gyenge a minősége. Nagyon bazárinak és filléresnek éreztem...