- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
wolfman #40901 üzenetére
"Èrdeklődni szeretnèk hogy milyen gèpet èrdemes venni manapság?"
És innen még pár tucat üzenetváltás volt céges oldal Messengerén, mire elvesztettem a hidegvéremet, és megkértem, hogy hagyjon dolgozni, ha nem hajlandó elárulni milyen játékra (addig eljutottunk, hogy arra is kell), és mennyiért (gyors i7 kell neki boothoz meg letöltéshez és persze játékhoz, de a 8700k meg "nagyon drága") akar gépet. Kicsit a végén meg is sértődött, hogy csak azért, mert nem veszi a lapot, nem tehet fel korlátlan számú kérdést FB-n. Alig várom, hogy felbukkanjon a neten, milyen gonoszak voltunk.
+már volt egy köre, amikor azt akarta elmagyaráztatni velem, mi a NAS, meg hogy működik, hogy játsszon le róla tévén, milyen vegyen, meg mi a HDMI... ott kissé elgondolkodtam, hogy ez valami átverős show lehet.
Többször is írtam neki, hogy talán forduljon boltokhoz, mert ott meg is veheti, szóval előre is bocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest