Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
wrongduke #39069 üzenetére
2 hét múlva csörgött a telefon, hogy megint nem megy a net. A fiai tudták, hogy kell másolni és megcsinálták anyuka gépét
Az egész család kirakott tálentum lehet.
(#39065) tserrof77: Kéred a szopóállarcomat? Eladó egy ideje.
Nekem első exeméknél volt az a téma, hogy négyen voltak testvérek, ám egy számítógép volt. Az a gép nagyjából ment napi 24 órából 22-t. A két srác játszott amit csak tudott, a nővére anime/mangát nézett orrbaszájba meg ugyan ilyen zenéket hallgatott, csajom meg elvétve filmeket nézett. Amikor én odakerültem a gép már akkor vállalhatatlan lassú volt, persze a sulinetes időkből való. Mivel senki nem értett hozzá én rendbevágtam pár alkalommal, amire a srácok aszitték, hogy majd az akkor nagy sláger NFS-MostWanted már rezzenéstelenül fog menni. Nem ment, de ők azzal a bőséges 25-30fps-el vígan eljátszottak. Valamennyit költöttem rá, talán egyszer procit cseréltem benne és egy plusz Gb memóriát kapott, de többet nem voltam rá hajlandó áldozni, mert kb kéthetente ragyára roncsolták. Ja igen, azt már nem is mondom, hogy egy 14"-os szupergömbölyített CRT-jük volt olyan 60Hz-es frissítéssel. Csak messziről voltam hajlandó nézni, kivéve mikor telepíteni kellett, de akkor is ha lehetett mellé néztem. Azért megváltás, hogy hasonlókkal sem találkozom már manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Diablo IV
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest