- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wolfman #30123 üzenetére
Remélem, már jól vagy, szerintem nagy tahóság egy lábadozó embert basztatni egy ennyi miatt.
De a szakmai nézeteiddel abszolúte nem értek egyet. A Chrome egy verziójától kezdve pl nálam azt csinálta, hogy a youtube videókat nem játszotta le. A Firefox meg más beágyazott dolgokat jelenített meg hibásan. Ha nála is előjött, akkor nem tehet fel a saját gépére más böngészőt? Ezt mégis hogyan gondolod?
Más: frissítések kikapcsolva? Szándékosan, IT-Adminként te kikapcsolod a frissítéseket? Csak gratulálni tudok.
Szóval nem értem a hozzáállásodat. Azt megszabhatod, hogy a munkádra milyen feltételek mellett vállalsz garanciát. De hogy megszabod a usernek, hogy a saját gépén mit csinálhat, azt nem értem. Ha viszont csinálod, akkor csinálhatnád szakszerűen is, külön userrel, Local GP-kkel. De így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest