Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29005) SityiSXT válasza KaiotEch (#29004) üzenetére


SityiSXT
őstag

De. Nem is panasznak szántam, sőt, magamban szoktam nevetni ezen, hogy szegény user azt hiszi, ő az első, aki ilyen kis hülyeséggel, meg hogy fölöslegesen fárasztott. Nem is olyan rég rájöttem, a szakmám sok rokonságot mutat a gyóntatópapokéval: ők is eleinte szörnyülködnek, miket vallanak meg nekik az emberek, aztán átlendülnek a "Megöltem apámat... - Nagyszerű, hányszor?" állapotba.

Mellesleg mindig igyekszek viccet csinálni a szituációból lehetőleg úgy, hogy senkit ne sértsek meg. Valószínűleg emiatt is a cég év végi buliján az év komikusának választottak.

A hozzászólás írása közben elhívtak az ipse asztalszomszédjához, és ő hozta fel a másiknak, hogy zavarbahoztam ezzel a mutatványommal. Mondtam neki, hogy elnézést... Ő kért bocsánatot, hogy egy ilyen kis hülyeség miatt ugráltatott. Erre mondtam neki, hogy ugyan már, engem ez nagyon szórakoztat, mert vicces egyrészt az, milyen apróságokon múlnak sokszor dolgok, másrészt pedig az a döbbenet, amikor kiderül, hogy csak ennyi volt a probléma...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.