Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16887) szumo válasza mongi (#16881) üzenetére


szumo
senior tag

Ismerős a buli :((
Vállalkozó jött akit régről ismerek, hogy kellene neki gép a vállalkozásába, meg is csináltuk, rendben ment minden, majd jön, hogy egy laptopra is szüksége lenne, és egy fél szóban megemlítette, hogy vett egy gépet a gyereknek, és az milyen jó vétel volt, és hasonlók. Laptop biznisz megoldva. Majd jött pár hónapra rá, hogy amit összeraktunk x éve gépet nem megy a dvd benne. Megoldottam a problémát, és ekkor hozakodik elő, hogy a másik gépe olyan lassúcska a gyereknek. Gondoltam, jól tele van szemetelve az egész. De nem! A rémület fogott el mikor megláttam, a diagnosztikai program kiírását. Anno amit összeraktam neki, mert hogy a gyerek is tudja használni, az P45; E7400; 4GB DDR3; HD4870; stb. Ami a másik gépben volt amit jóval később vett, az G31; E5200; 2GB DDR2; nv 8400gs; stb. S mint a számláról megtudtam, W7-tel együtt 280eHUF-ot fizetett érte. Ráadásul megkérdezte a bűvös mondatot, hogy milyen jó kis gépet rakatott össze UGYE.
Nem szóltam semmit mert más üzletébe nem rondítunk bele, de mondtam neki, hogy ha eddig megbízott az illetőben, akkor nagyon óvatosan kezelje innentől a kapcsolatukat.

Majd később egy kávézás alkalmával előhozakodott, hogy miért is mondtam neki amit mondtam. Elmeséltem, hogy mennyire át lett baszarintva a feje a gyerek gépével, és csak lesett rám mint borjú az új kapura. Ő mesélte, hogy napokig nem tudott napirendre térni a dolog fölött. Azóta is üzleti kapcsolatban állunk, ha valamire szüksége van, és nálunk nem kapható, vagy a madarastecsó olcsóbban adja (pl TV) akkor legalább a véleményünket kikéri.

Mi nem verjük át, ő hűséges megrendelőnk marad. Ilyen egy HAPPY END-es sztori.
Bár sajna manapság csak elvétve akad ilyen, ugyanis mindenki 5forintért megB....a az édesanyát is.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.