- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Szerintetek ma szerda délután 6 óra van?
Megbeszéltem az egyik véglénnyel, hogy szerda délután 6-kor egyeztessünk és beszéljük meg, hogy mit akar velem csináltatni. Természetesen nem hívott, gondoltam berágott, mert neki "sürgős" lett volna (igaz 2 hete teljesen mást kért, most meg röviden és tömören rendezzek neki mindent vissza az eredeti szerkezetre a honlapján, meg jó volna fényképezni nála az udvaron és az épületben). Erre az elöbb megpróbált felhívni. Hülye vagyok én, hogy szombaton ebéd után fogok neki bármit is csinálni? Azt utálom, ha megbeszélünk valamit és a másik fél baxik szólni, hogy mégsem jó az időpont...de egy másik napon, teljesen más időpontban hirtelen jelentkezik, hogy bocsi nem volt akkor jó, de most jó! Ezek után örüljön, ha nem küldöm el a sunyiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest