Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz holderes #218128 üzenetére
Amúgy létezik ugyanez az oldal .com utótaggal is, ahogy nem csak dísz az "értékelések" link, hanem tényleg a az értékelésekre visz (amik persze lehetnek kamuk, de ezt most hagyjuk), nincs elírva a visszaküldési cím, stb... na mindegy.
Mindenesetre a bolt ott van, ahol a comos oldal írja, szal létezik... -
mert_csokis
senior tag
Abszolút legit holland webshop, országon belül 5 fizikai bolttal. Viszont érdemes angol nyelven használni az oldalt. A magyar fordítás pozitív gesztus, de szerintem is hanyagolható.
30 napos elállási lehetőség, a vásárló terhére.
Netszerte kisezer webshop van, ahol a legolcsóbb a kiszemelt óra, ott kell megvenni.
Én ritkán veszek hazai webshopból bármit is, mert kibaszott hiénák.
Tisztelet a kivételnek.
Creationwatches, watchshop, temérdek angol oldal, lehet válogatni.
De a 370 forintos euró ár miatt most meggondolandó a vásárlás...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
dzsi23
addikt
Segítek értelmezni: ha nem kapsz választ a kérdésedre, tulajdonképpen az is egyfajta válasz; azt jelenti, hogy senki sem tudja. A poénnal pedig arra céloztam, hogy kifogásolható a fordítás, és ez általában nem sok jót jelent: vagy lusták, vagy lesz@rják, vagy nincs keretük normális fordításra. Egyik sem biztató... ha nincs rá pénzük, akkor hogy szerzik be az órákat, ha pedig lesz@rják, akkor talán a vásárlókhoz is hasonló a hozzáállásuk (ha egyáltalán nem csak átverés az egész).
[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
válasz holderes #217337 üzenetére
Ahhh, de utállak most Ritkán irigylek mástól órát, de ezt most igen Grat hozzá, nagyon jó választás! Írj majd, légyszi, tapasztalatokat róla.
Priviben eldobnád, lécci, honnan jött?[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
holderes
tag
válasz holderes #216523 üzenetére
Jól teljesített az elmúlt hónapban,így az öltönyös után itt a vizes változata is. Belső u.a.
[ Szerkesztve ]
-
Csari93
aktív tag
válasz holderes #216787 üzenetére
Az napsütés.. Nem a drámai lume fotózás volt a lényeg, csak megfigyeltem hogy télen napsütés nélkül mivel kisebb az árnyékos és napos terek közötti kontraszt, a lume is kevésbé tolakodó nappal. Tegnap sütött a nap, elő is jött a lume, élőben azért jobban látszott de tetszett a WS így bedobtam, hátha valakinek átjön.
[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
Mercutio_
félisten
válasz holderes #216226 üzenetére
Vannak filléres repjegyek, nem lenne olcsóbb kiugrani, csuklóra felcsatolni és még egy városnézést is hozzácsapsz?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok