Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
fagyalllo #177504 üzenetére
Még mindig szép! De nekem túlságosan "kerek" volt és nem állt jól a kezemen.
Viszont a minap volt három Seiko amiből nehezen tudtam választani, de végül megszületett a döntésem.
SSC261P1 lett a befutó több okból is. Egyrészről nekem nem ér meg majdnem 50 eFt-ot, hogy radio sync legyen az óra (mert ami még tetszett, az a SSG001P1 volt) másrészről ennek zafír üvege van, harmadrészről 24mm-es tokfüle (tele vagyok 24-es szíjakkal). Szóval, remélem jó választás volt, nagyon kíváncsi vagyok rá élőben!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #177471 üzenetére
Én kézzel is vissza tudtam eddig hajlítani. Aztán észrevettem, a három tüske között van vastagabb is, az jobban bírja /kézi erővel próbálom újabban kitolni a stiftet, ha nem megy, jön a célszerszám/.
Én hülye meg otthon szenvedtem, amikor a Monstert belőttem. Igaz, akkor még kvázi nem volt kihez fordulni.
Azóta nem kellett szerencsére, 7s36-ot meg nagyon eltalálta a maestro a Csángóban.Tigris : Kerestem a Beta oldalcsípőfogót, de végül a lemezvágó olló is tudta ugyanazt. Sajnos eggyel több sort vágtam le a láncszemekből a 22-es shark-ról, így nyári viseletre már szűk. Visszarakni nem sikerült, pedig forgattam őket egymásba. Pedig kétszer is lemértem a szilikon szíjamhoz, valahol hibáztam. Sebaj, igazából a 20mm-es néz ki a legjobban, ez meg szűken jó a Flight-ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #177460 üzenetére
A tüske ezen is el tud görbülni. Mindkét fajta használható, én akkor nyúlok csak a kalapácsoshoz, ha a másikkal nem indul meg - elég ritkán, de megesik. Sztem a tekerősnek egyszerűbb a kezelése, csak lukra kell illeszteni. És abból is van masszívabb kivitel. Vagyok annyira gazdag, h kétféle eszközöm is legyen /pár száz Ft-os
/.
-
@mriya@
őstag
válasz
fagyalllo #177281 üzenetére
Erősebb rázkódás hatására több óra is pontatlan lesz. A másodpercmutató vagy megáll, vagy visszafelé lép.
Emiatt teszteltem a kezembe került darabokat, és ez az egy bizonyult érzéketlennek. (amikor a másodpercmutató a 12-hez ér, ütögesd az órát (9 óránál) a bal hüvelyked párnájához)
A Casio is megcsinálta a "tough movement"-et, bár olyat még nem volt szerencsém nyúzni.
-
BloodRay
veterán
válasz
fagyalllo #177269 üzenetére
Igen, jó a szíja, hajlékony is teljesen és kicsit masszívabb is mint a másik ilyen mesh band-es órámnak. Én ezeket a szíjakat nagyon szeretem.
És nagyon jól jön munkában, hogy megindokoljam miért is megyek fel ennyiszer a tetőteraszra.
Természetesen csak az órát napoztatni.
Már a képek alapján teljesen be voltam sózva érte, de élőben még szebb, ami engem is meglepett. -
-
válasz
fagyalllo #176910 üzenetére
Baromira nem számít hogy milyen órád van, rajtad kívül senkit se fog érdekelni, de ha mégis, esetleg lehet róla váltani pár szót, de ezen semmi se múlik. Amiben jól érezd magad.
Ennyi. Alapvetően semmi más nem befolyásolja a tárgyalás sikerét, csak a felkészültség, megbízhatóság, szaktudás. Amihez inkább igazodni kell alkalmazottként, az a saját főnök. Ha annak fából durván faragott elképzelése van a világ működéséről, akkor akár még az óraviseletbe is beleköthet, mert fogalma sincs, hogy mi a lényeges egy tárgyaláson.
A munkámból kifolyólag, ahol én vagyok egy bizonyos szolgáltató, elég gyakran előfordul, hogy szemben ül egy kupac pingvinbe öltözött ügyvéd és a főnök/tulajdonos. Én pedig ki nem állhatom az öltöny-nyakkendőt, általában farmer+póló az üzleti dresszkódom. Először néha (rejtve) meglepődnek, de aztán a kövekező fordulóról eltűnnek a fölösleges díszhuszárok, és általában a főnök is veszi a lapot öltözködésben. (Azért van olyan ügyfelem is, aki évek óta minden tárgyalásra élére vasalva érkezik, de összesen egy egész darab.) Még sosem volt olyan, hogy az outfit a biznisz útjába állt volna.
-
válasz
fagyalllo #176910 üzenetére
Szeretném megjegyezni, hogy a sok esetben emlegetett tárgyalásos óra semmi értelemben nem mérvadó. Ha túlzóan kihívó, akkor visszataszító lesz a partner.
Ha ellenben okos és felkészült az illető, akkor hatalmasat is lehet fordítani innen.
Az öltözködés és viselkedés ellenben véglegesen lenullázhat mindent.
A régi sztori, miszerint a tárgyaláson meleg volt és megkértek mindenkit - levehetik a zakót - erre a vidéki partner mikiegeres nadrágtartója feltárult... nos, ez igaz volt![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest