Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz fagyalllo #75570 üzenetére
Hát most egyik ügyfél sem járna jó, de ma épp egy 5 darabos Marvin projektnek fogtam neki. De itt áll sorban Wg5113 Tissot automatája, huszar90 Marvinja, Ereshkigal Marvinja, amely már csak a számlapra vár, dilajoska1 Luch-ja és a kínai Hublot-ja, SeatZola Poljotja, meg valami automatája, fa4hu Seiko moddolása, g0n21 Ruhla Chronográfja, ami gyakorlatilag kész, valamint vadászcsiga és Mylow-11 órái postázás alatt. Asszem ennyi, ha valakit kihagytam, az szóljon, mert elfelejtettem.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
vadászcsiga
félisten
válasz fagyalllo #75584 üzenetére
Szigorú Bőrnek írja bár manapság a sárgák olyan műbőrt állítanak elő amiről még egy szakértő szem sem mondja meg hogy nem igazi. Olyan mint az eredeti csak nincsenek lehulló részek (állat lábainál, puhább reszeinél stb) mert tekercsben van. x hosszú, x szeles e viola
Az Infantry "márka" mondjuk nem túl bizalomgerjesztő. Biztos te is lattal mar tőlük filléres órákat.[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz fagyalllo #75591 üzenetére
) az lehetetlen... ugyanez? ez a kek lume... es koronan van egy kek "potty" az mi? tapasztalat? szij, pontossag, szamlapfestes, kidolgozes... ?
Szabikaa20 nem titok... 83dodo katt
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz fagyalllo #75596 üzenetére
Ohhhh barcsak igazad legyen h az csak folia... amit linkeltel kepet azt mindenhol latni... de az nekem pont nem kell... a werk miatt sem meg a szamlapon a "2" az valami nagyon elb... ez a werk elvileg jobb mint az a 6498 IWC clon... sokaig keresgeltem mire megtalaltam ezt... annyira egyformak, es ez az "eredeti" steinhart masolat... katt nagyon hulyen hangzik... szoval ez hasonlit legjobban a steinharthoz... ha majd megjon megmutatom... ha annyira gagyi a szij akkor kesobb lecserelem... persze ha megtartos lesz... szerettem volna egy kezihuzost...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
WiZARD
addikt
válasz fagyalllo #75672 üzenetére
mitől Rolex klón? melyik része, ami arra hasonlít? Azon kívül, hogy kerek, fekete számlapos, búvárlünettás, 3 mutatós?
Egy Steinhart, vagy Parnis, stb az Rolex klón.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ronin s8
senior tag
válasz fagyalllo #75675 üzenetére
Szerintem is hasonlít. Nekem legtöbbször az a bajom a Seiko-kal és a többi japánnal, hogy nagyjából-egészében semmi ötlet, eredetiség nincs bennük, ügyetlenül másolják a svájci dizájnt. Ha van rajtuk valami új, az is inkább csak valami elb...ottnak tűnik...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
tacto
aktív tag
válasz fagyalllo #76048 üzenetére
Termeszetesen tudvan, hogy mirol van szo es hogy az aruk elkepeszto alacsony, kozelebbrol megnezve a "termekfotokat", mar azok alapjan is fellelheto nemi tokeletlenseg, lasd keramia lunettabetet, szamlapok, csavarok kidolgozasa stb. finoman szolva. Nem ismerem oket, nem tudom, mekkora a szoras, es azt sem, sokaknak mekkora "modifikacios alapanyag". Nyilvan ez utobbinak szelesek a lehetosegei, izgalmas modon lehet egyedive alakitani egy-egy darabot.
De megegyszer, kopni-nyelni nem tudok az aruk lattan tulajdonkeppen.[ Szerkesztve ]
-
Kulbi
aktív tag
válasz fagyalllo #76048 üzenetére
A miyota diver nagyon vagány. Nagy a kísértés bepróbálni egy ilyet. Valakinek tipp mi lehet a szerkezet benne?
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
-
BAti77
aktív tag
válasz fagyalllo #76152 üzenetére
Amennyire én látom ez a ST2130-cal is egy 2824-2 klón. Persze, hogy hasonlít. Szerintem arról lehet szó, hogy rendeltek az ETA-tól, a széria werkeken kívül, egy "egyedi dizájn"-nal ellátott sorozatot. Aztán piacra dobták saját elnevezéssel, saját szerkezetként. Ugyan ezt csinálja annyi más nagyobb név is...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
válasz fagyalllo #76177 üzenetére
Ez megint csak egy fikció...
Én nem hiszem, hogy feltüntetnék a "Swiss Made" feliratot a werken, ha az Kínában készülne... Az túl nagy bukás lenne egy ilyen kis cégnek, ha kitudódna. Próbálnak új szerkezet beszállító felé nyitni (lásd: Soprod) az biztos, mivel az ETA le fog állni a Swatch Group-on kívüli eladásokkal...(#76179) ad4m1337
Én a másodikra (SNDC81P) szavazok...(#76180) DonThomasino
Hát' ja, meg némi presztízst...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
ad4m1337
aktív tag
válasz fagyalllo #76181 üzenetére
Na, ennek örülök, akkor szerintem a héten meg is rendelem!
A feketét próbáltam üzletben, de az sajnos nincs a skywatch -nál (bár lehet megkérdezem, hogy tudnak-e beszerezni), de a sárga is nagyon jó
Meg még annyi szép Seiko (főleg a Kinetic és a Chronok tetszenek) van náluk, de nem merek olyat rendelni amit még nem próbáltam meg...
A személyes reklamációt inkább kihagynám
-
BAti77
aktív tag
válasz fagyalllo #76186 üzenetére
A "Swiss Made"-nek azért megvannak a feltételei. Az, hogy a felhasznált alkatrészek Kínából származnak...Az ETA/Svatch Group (és szerintem más gyártó is) eddig is gyártatott a kínaiakkal alkatrészeket, nincs ebben semmi rendkívüli. Ha minőségi feltételeknek megfelelnek, nincs is igazán jelentősége. Nem ettől lesz svájci "Swiss made" egy óra...
A hivatalos kereskedő (Mo.-i) úgy tudja, hogy a Soprod gyártja az ST.5-öt. Persze ő is tévedhet, vagy kaphatott fars információt..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
vhw
addikt
válasz fagyalllo #76222 üzenetére
Amit Golota linkelt fentebb azt már fém tokosnak írja... próbáltam valami hivatalosabb Casio honlapon is utánanézni, de konkrétan nem találtam utalást arra, hogy valóban fém tokos... nem írta sehol, de az ellenkezőjét sem... (csupán a tömegből próbáltam következtetni - ami állítólag fém az pár grammal nehezebb azoktól a hasonló típusoktól, amiket máshol is valóban műanyagnak írnak... de ezek ellenére nem igazán győzött meg :/ )
Mondjuk ez az órabirodalmas webshop, ha konkrétan rákérdeznék egy mailben meg tudná válaszolni biztosra?
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #76454 üzenetére
Ezt akartam írni, főleg, hogy a Heuer első 3 automata chronoja a Carrera, az Autavia és a Monaco volt.
És az első 7750-es Pasadena '77-ben jelent meg.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #76440 üzenetére
Szép, én a premier változatával szemezek egy ideje (SEIKO SSA021J2):
Ez zafíros, made in japan, pillangócsatos, szebb a számlap textúrája és csak 12k-val kerül többe. Méretben is ugyanakkora, talán a mp. mutató kicsit jobb az olcsóbb verzión. Mondjuk azt nem tudom mennyire elérhető, most éppen out of stock. Van belőle fémszíjas változat is, igaz az már 95k környékén megy.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ad4m1337
aktív tag
válasz fagyalllo #76581 üzenetére
Csak képeken kicsit "gyerekesebbnek" tűnik a sárga, nem tudom te hogy látod?
Bár hozzá kell tennem, én a feketét próbáltam üzletben, és sokkal mélyebb a fekete, a fehér részek meg háttérbe szorultak, elég "sötét" volt az összhatás. Egy szóval, szerintem képen nem jön át, hogy néz ki
igazán.Azt viszont nem tudom, hogy élőben a sárga részek mennyire dominálnak. Ezen a fotón viszont nagyon ütős a sárga is!
-
Veron
addikt
válasz fagyalllo #76950 üzenetére
És az indiai órások "hevenyészve felújított" darabjai egyet jelentenek a kontármunkával? Mert én is elgondolkodtam, hogy beruházok egy ebayes japán automatára, de nem vagyok teljesen meggyőződve az indiaiak lelkiismeretes hozzáállásáról és precizitásáról. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #77054 üzenetére
Erről a tokformáról jut eszembe, én egy ilyenen gondolkodok már régóta, csak nem tudom hogy fekete vagy fehér számlappal lenne-e jobb: Citizen bl8120 / 8130
Mondjuk a fémszíjasból nincs piros mutatós, meg a számlapon körben azt a fehér gyűrűt is levették az újabbakon, de még úgyis bejön, az öröknaptár, ébresztő meg egyéb extra funkciók már csak hab a tortán.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.